2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende 1.5-2 kilo aldım ama kocaman bir göbeğim var kotlarım çok rahatsız ediyor bazen sıkı eşortmanlarımın bile beli sıkıo nedir bu kilomu hamilelikmi şişlikmi çözemedim

bende 1.5-2 kilo aldım ama kocaman bir göbeğim var kotlarım çok rahatsız ediyor bazen sıkı eşortmanlarımın bile beli sıkıo nedir bu kilomu hamilelikmi şişlikmi çözemedim

ben henüz kilo almadımm ama dediğin gibi pantolanlar rahatsız ediyo batıyo gibi oluyo sanki kaçıncı haftada kilo almaya baslanıyo acaba

ben henüz kilo almadımm ama dediğin gibi pantolanlar rahatsız ediyo batıyo gibi oluyo sanki kaçıncı haftada kilo almaya baslanıyo acaba

normalde 4.aydan sonra almak gerekiyormuş ben 2. aydan başladım hadi hayırlısı

Son düzenleme:

evetttt yaa ne giyecegimi sasırıyorum biras daha büyüyünce netleşirizz ne güsell olurrrr :)

kızlar sizin göbişler maşallah ne kadar erken çıkmaya başlamış. normalde 4. aydan sonra 5. ayda büyür ama maşallah siz hızlı çıktınız 2. ayda hamile pantolonu giyerek

ilk 3 ayı bari 1-2 kiloyla kapatsak çok iyi olacak.
bebişler 2 gr biz bir kilo
benimde pantolonlar dar geliyor. ama gebe pantalonumu daha giymedim.
en rahatı akşam eve gidince giydiğim eşortmanlarım
ay bi rahatlıyorum ki sormayın gitsin,

burcuxxxx senin belinden düşen pantalon normal canım. hep miden bulandı. bundan sonra toparlarsın kendini. hem göbüşte belirmiş.

Aynen benim de karnım acayip şiş. Özellikle azıcık bişey yiyeyim sanki patlayacak gibi oluyorum. Kilo da almadım sabah kalktığımda karnım normal oluyor sonra şişiyor, akşama doğru da artıyor iyice.

evet kesinlikle. doğru düzgün yiyemiyorum zayıfladım doğal olarak. zayıfladım kaburgalarım sayılıyor ama minik bir göbişim var. eşim bilerek mi yapıyorsun, ebru şallıya mı özeniyorsun diyor

kızlar sizin göbişler maşallah ne kadar erken çıkmaya başlamış. normalde 4. aydan sonra 5. ayda büyür ama maşallah siz hızlı çıktınız 2. ayda hamile pantolonu giyerek

şu an gaz problemi olduğu için bunları yaşıyoruz arkadaşlar. dikkat ediyorsanız sabahları kalkınca göbekler yok, öğleden sonra yemek yedikçe sindirim faaliyetlerinin tembelleşmesine bağlı olarak çıkıyor. :)

evet kesinlikle. doğru düzgün yiyemiyorum zayıfladım doğal olarak. zayıfladım kaburgalarım sayılıyor ama minik bir göbişim var. eşim bilerek mi yapıyorsun, ebru şallıya mı özeniyorsun diyor

gerçekten ya o kadın neydi öle 6 aylıkken 1 aylık gibiydi, inanılmazda zayıf, onun göbeği daha çok çıkması gerekirkennnn, az kilo almakta sakıncalı düşük kilo doğumlar, erken doğumlar oluyor.
en iyisi 10 - 18 kilo ile kapamak...

Aynen sabah gayet düz bir karnım var kilom hala aynı,ama akşam o gaz birikmiyor mu off,şişmekten bi hal oluyorum...

ebru şallıyı tebrik etmek lazım kim istemezki az kilo alrak sağlıklı bebek doğurmayı kendisi bunu başarmış ne güzel

benim hedefim 70 kiloyu geçmemek. yaklaşık 10 kilo alma hakkı koydum kendime. şimdi biz ebru şallı yemedi ondan kilo almadı diyoruz ama bir arkadaşımda aynı onun gibi arkadan bakınca hamile olduğu anlaşılmayacak kadar zayıftı. aynı ebru gibiydi karnı. yiyorum ama böyleyim diyordu. heralde bünyeye göre değişiyor. kilo alırsak üzülmeyelim. herkeste aynı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…