Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var, göbeği çıkan ve pantolonları dar gelen varmı aranızda.
Ben 1,5 kilo aldım bu kilo ile hiçbir kıyafetimin dar gelmemesi lazım ama dar geliyor ve karnım şiş.
bende 1.5-2 kilo aldım ama kocaman bir göbeğim var kotlarım çok rahatsız ediyor bazen sıkı eşortmanlarımın bile beli sıkıo nedir bu kilomu hamilelikmi şişlikmi çözemedim
ben henüz kilo almadımm ama dediğin gibi pantolanlar rahatsız ediyo batıyo gibi oluyo sanki kaçıncı haftada kilo almaya baslanıyo acaba
ben daha sağlık ocağına gitmedim 5 ay da gidip aşımı olacam kayıt işlerinide o zaman yapalar artık
normalde 4.aydan sonra almak gerekiyormuş ben 2. aydan başladım hadi hayırlısı
bende 1.5-2 kilo aldım ama kocaman bir göbeğim var kotlarım çok rahatsız ediyor bazen sıkı eşortmanlarımın bile beli sıkıo nedir bu kilomu hamilelikmi şişlikmi çözemedim
evetttt yaa ne giyecegimi sasırıyorum biras daha büyüyünce netleşirizz ne güsell olurrrr :)
Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var, göbeği çıkan ve pantolonları dar gelen varmı aranızda.
Ben 1,5 kilo aldım bu kilo ile hiçbir kıyafetimin dar gelmemesi lazım ama dar geliyor ve karnım şiş.
ilk 3 ayı bari 1-2 kiloyla kapatsak çok iyi olacak.
bebişler 2 gr biz bir kilo
benimde pantolonlar dar geliyor. ama gebe pantalonumu daha giymedim.
en rahatı akşam eve gidince giydiğim eşortmanlarım
ay bi rahatlıyorum ki sormayın gitsin,
burcuxxxx senin belinden düşen pantalon normal canım. hep miden bulandı. bundan sonra toparlarsın kendini. hem göbüşte belirmiş.
ama düşük yapanlar yada 2. veya 3. doğumu yapanların daha çok ve çabuk çıkıyor göbekler...
kızlar sizin göbişler maşallah ne kadar erken çıkmaya başlamış. normalde 4. aydan sonra 5. ayda büyür ama maşallah siz hızlı çıktınız 2. ayda hamile pantolonu giyerek
evet kesinlikle. doğru düzgün yiyemiyorum zayıfladım doğal olarak. zayıfladım kaburgalarım sayılıyor ama minik bir göbişim var. eşim bilerek mi yapıyorsun, ebru şallıya mı özeniyorsun diyor
şu an gaz problemi olduğu için bunları yaşıyoruz arkadaşlar. dikkat ediyorsanız sabahları kalkınca göbekler yok, öğleden sonra yemek yedikçe sindirim faaliyetlerinin tembelleşmesine bağlı olarak çıkıyor. :)
gerçekten ya o kadın neydi öle 6 aylıkken 1 aylık gibiydi, inanılmazda zayıf, onun göbeği daha çok çıkması gerekirkennnn, az kilo almakta sakıncalı düşük kilo doğumlar, erken doğumlar oluyor.
en iyisi 10 - 18 kilo ile kapamak...
Aynen sabah gayet düz bir karnım var kilom hala aynı,ama akşam o gaz birikmiyor mu off,şişmekten bi hal oluyorum...
gerçekten ya o kadın neydi öle 6 aylıkken 1 aylık gibiydi, inanılmazda zayıf, onun göbeği daha çok çıkması gerekirkennnn, az kilo almakta sakıncalı düşük kilo doğumlar, erken doğumlar oluyor.
en iyisi 10 - 18 kilo ile kapamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?