iyi akşamlar kızlar, kendinize iyi bakın:)
balon gibi oluyorum ya, bağırsaklarım o kadar şişiyor ki mideme yer kalmıyor ve sonra mide ağrısından duramıyorum
biz 9 hafta 3 günlüğüzz teyzesii...ben zaten ideal kiloma göre 6 kilo fazlayla hamile kaldım canım..oyüzden çıktı hemen göbüşümsiz kaç haftalık oldunuz canımm benim göbiş hala cımadı :)
Yalnız olmadığıma sevindim canım pantolonlların düğmelerini açıp oturmaktan sıkılmıştım
şimdi bulantıdan şikayetciyizbir ay sonra cinsiyeti görüp göremediğimizden daha sonra sıcaklardan şişliklerden ve mide yanmasından daha sonra ise ne zamn gelecek bu bebiş çok ağırlaştım diye şikayetçi olacağız
daha sonra ise hepsini unutacağız
kızlar sizin göbişler maşallah ne kadar erken çıkmaya başlamış. normalde 4. aydan sonra 5. ayda büyür ama maşallah siz hızlı çıktınız 2. ayda hamile pantolonu giyerek
biz 9 hafta 3 günlüğüzz teyzesii...ben zaten ideal kiloma göre 6 kilo fazlayla hamile kaldım canım..oyüzden çıktı hemen göbüşümpantolonlarım sıkınca hemen geçtim hamile pantoluna çok rahat ettimm
ufff sormaa yaa bendee...zaten üstüne hep uzun tunikler giyiyorum..düğmelerini açsamda sorun olmuyorr yinede rahat edemedim...ve geçtim hamile pantolonunaa
biz 9 hafta 3 günlüğüzz teyzesii...ben zaten ideal kiloma göre 6 kilo fazlayla hamile kaldım canım..oyüzden çıktı hemen göbüşümpantolonlarım sıkınca hemen geçtim hamile pantoluna çok rahat ettimm
ufff sormaa yaa bendee...zaten üstüne hep uzun tunikler giyiyorum..düğmelerini açsamda sorun olmuyorr yinede rahat edemedim...ve geçtim hamile pantolonunaa
yesin teyzesi onu masallahh bizde 8 hafta 3 günlüğüzz :)ben henüz gecmedim biraz kilo alayım alışverişe cıkacam :)
merhaba canım bebişlerimiz arasında 1 gun var ay tatlım bana göre cok erken di hiçte sevmem öle 2 aylıkken giyilsin ama bende bugun hamiile pantolonu aldım oh rahatladım duğme acık gezmek sıkısı oluyodu nasıl kg aldınmı ben 15 gunde 1 kg almışım gec kalmışım yani 2 aylıkken 1 kg
oyy maşallahh biz sizden 1 hafta ablayız yada abiyizzzben 1 kilo aldım hamile kaldığımdan beri ama zaten kilolu şekilde hamile kaldığım için hamişş pantolonlarına geçisim hızlı oldu, işime de geldii yanii laf aramızdaaa...sıkıştıra sıkıştıraa giymek çok zor oluyorr
siz mi büyüksünüz? bizmi? yaa bende 2 aylıkken hamiş kıyafetlerine geçeceğimi tahmin etmezdim ama elim mahkummmama varyaa nasıl rahatladımm yarennim yaa ferahh ferahh ohhhhhhhhhhhhh evde olsam giyerim eşofmanlarıı olur biter ama çalışıyor olunca pantolon şart oldu...göbek kısmı öylee boşki...balon gibi duruyor...oranın dolacağını hayal ettikçeee içim kıpır kıpırr ediyorrr
1 kg aldım canım ben ilk doktora gittiğim o gunden bu yanayedimm cevizleri şiştiimmm
canım ne kadar güzel faydalı bilgiler yazmışsın gerçekten bilgilerine hayran aklıyorum eee işte tecrübe farkı belli oluyor.dediklerini Allaın izniyel uyguluycam çünkü işe devam.herkese günaydın
BEYSAL, Ne mutlu onlara, allah herkese nasip eder inş...
CVR Ben kızım 56 günlüktü anneme bırakıp işe devam ettiğimde.ilk gün çok kötü geçior.hatta onun kokusu gelio burnuna,ilk günü atlatınca , birde emin ellerde olduğunu bilince zamanla alışıyorsun.kim bakacak bebeğine??? süt olayı insanı çok sıkıyor.sağıp, dolaba koymak, onları numaralandırmak, ben 2 sene anne sütü verdim, usanmadan sürekli sağdım.sıkıcı oldu zaman zaman ama vazgeeçmedim. bu arada eğer çalışacaksan doğar doğmaz bi yalancı meme bi biberon bide sağma aleti al, 2 3 günlük olunca bebek önce emzir, bidahaki acıkmasına önce yalancı memeyi ver onu emerken çekip sağdığın sütü biberonla ver, sonraki acıkmada meme , sonra biberon. böylece hem biberonla içer hem memeni bırakmaz, eğer baştan böyle yapmazsan ilerde asla yapamazsın. aklında bulunsun, nasıl alışırsa öyle gider.
TARÇIN son olarak şu konntrol olayına değincem. Ben ilk muayneye gittiğin gün dahil 9 güne kadar kontrol kapsamına girdiği için bedava. mesela salı gittin.diğer hafta çarşambaya kadar bedava.10. gün çoğu yer para alır. 1 günle tekrar para ödeme.hastaneni ara sor.
bana gelince inanılmaz bi gaz var.ateşle yaklaşma die tabela ascam boynuma
ne güzel anlatmışsın canım evet tadını çıkarmak lazım ara ara bunalıma giriyorum yani duygularım her gün değişkenlik gösteriyor buda nrmal sanırım ama işimle beraber yürütmeyi düşünüyorum eğer ara verirsem bir daha mesleğime dönemem ev hanımı olarak kalabilirim sende bebeğini büyüttükten sonra inşallah kendi gönlüne göre bie iş bulursun.Bende ilk sıralar öyleydim,ilk öğrendiğimde...Kafamda soru işaretleri doluydu sevinememiştim bile..
Çünkü çok güzel bir iş görüşmesine gidecektim torpilim de vardı.Aylardır işsizdim...
Ama hamile kaldığımı ve işle ilgili bütün planlarımın suya düştüğünü öğrendiğimde günlerce ağladım...
Üniv.mezunu işsiz bi kadın olarak bebekle eve tıkılcam diye ağlayıp durdum.
Ama sağolsunlar eşim,ailem,kayınvalidemler çok destekçi oldular..Telkin ettiler beni...
Kalp atışlarını da gördükten sonra bir silkindim ve kendime geldim.
Artık tadını çıkarıyorum,bebişimle sohbet bile ediyorum
İyi düşünüyorum ki iyi olsun diyorum hep,sende öyle yapmaya çalış.
Allah'ım rızkıyla,sağlıkla gönderir inşallah miniklerimizi...
evet canım çok haklısın er_ca bu sefer gelecek bebeklerimiz SAĞLIKLA gelsinler düşünüyorumda sağlık olduktan sonra her şeyin üstesinden gelinir . ne kadar mücadele ettik beraber , kaç ay umudumuz yıkıldı, diğer arkadaşlarada yazdım Biçim dediki senin yerinde olmak için nelerini verecek kaç insan var dedi.içim burkuldu bu laf şöyle bir silkeledi beni. bu günlerimin tadını çıkarıcam.bu arada kayınvalideni tebrik ettim vallahi Allah herkese öyle kaynanana nasip etsibn.canım bu kaygıları yaşamann senin çok iyi bir anne olacağının göstergesidir. bunlar şeytanın vesvesesi...
sende bende bebe kaybedince nasıl üzüldük,kahrolduk..
aylarca pko ile uğraştık. pozitif sonuç almayı iple çektik. şanslıyız yine de mücedelemize çok da geç almadık cevabı.
içini ferah tut. zaten yasal iznin epeyce iyi bir süre. ondan sonra bebeğine sütünü sağıp bırakırsın. hem önemli olan kaliteli vakit geçirmek.
karnımızın şişip o güzel elbiselerden giymemizi hayal et
mutlu ol. bebeklerimizin doğacağı günü hayal et,
onlara alacağımız bambu beşiği süslü odayı süper bebek arabasını hayal et
offf Rabbim nasip etsin sağlıkla alalım onları. bolca dua et. geçecek bu günler. 3 ayımız dolsun bir daha rahatlarız
selam kızlar nasılsınızz yaa bende aşırı derecede uyku oluyorr sizdede varmı böyle bir problem saat 6 dan beri uyuyorum yaa normalde uykuyu sevmeyen ben şimdi kaafamı yastıktan ayıramıyorumm :))))
24 nisanda teyzesii..çok heyecanlıyızz...benim Allah izin verirse ilk bebeğim olacakk...28 yaşında ilk kez anne olmanın tadına varacamm inşallahsiz buyuksunuz tatlım ya ben böle bişey oldunu bilmiyodum benim aldığım pantolon yeni dönem hamileleri için tam oturuyo önceki modeller bolluklu kaldı uzun giyeri diodum ama sevimndim böle bişeyin olmasına açıkcası ya ben kızımda 4 5 aylıkken başladım 2 ay erken bide sinir olsurdum özenti gelirdi ay ne kadar ayıp etmişim hahahha utndım şimdi dr kontrolunuz ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?