2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim daha yeni başladı göğüslerim gerilip acımaya, ama çok fazlada rahatsız etmiyorlar daha ,
sağ göğsün daha çok ağrıyormuş dikkatimi çekti, fark olmaması gerekmiyor mu ikisinde
tabi bilen arkadaşlar daha net cevap vericeklerdir buna

Canim yazmisim sol taraf :) sebebini bilmiyorum valla. Gerci bebislerimiz iyi olsun da agrilardan sikayet etmiyorum ben

cvr biliyor musun benim tsh 5.56 ya yükseldi üst sınır 5.7. bende bugün diğer gittiğim prof.u aradım. ilaca başladık.

merhaba canım merak etme aynı şey bendede var gayet normal old. düşünüyorum herkesin farklıdır. tek göğsüme ara ara sancı sızı ağrı oluyor , iki göğüste sürekli tek taraflı farklılık gösteriyor.

cvr biliyor musun benim tsh 5.56 ya yükseldi üst sınır 5.7. bende bugün diğer gittiğim prof.u aradım. ilaca başladık.
aa öylemi canım hiç merak etme benim bir arkadaşımda hamileyken tsh ı çok yüksekti. kadın doğumcusu bununla ilgli bir doktora yönlendirdi.sürekli kontrol altında tuttular.maşallah çok sağlıklı bir bebeği var.git mutlaka ama ihmal etme.hamilelikte farklı tedav ile dengede tutturuluyor, sakın sıkma canını ne yapalım arkadaşım bizim meleklerimizde böyle nazlı galiba biraz uğraştırıyorlar.

haklısın. 9 ay yatmayada bulantı çekmeyede razıyım yeter ki bebek sağlıklı gelsin.

İşte benim de tek bunalımım iş hayatım ne olacak sorularıydı,en az 2-3 sene işsiz kalabilirim,ondan sonra da yaşım 33 olacak kim naapsın beni,eşim takma ilerde öderiz sigortanı diyor ama işte ne zaman,nasıl napıcaz bilemiyorum...

Şu an artık tek düşüncem bebişle ilgili testlerin temiz çıkması,yeter ki sağlıklı olsunlar da ayy zor işler zor..

arkadaslar ben cok sıddetlı bel agrıları cekıorum adım bıle atamıyorum belıme kuyruk sokumuna bıcak saplanıo sankı aranızda bole bıse yasayan varmı dra sordum ılk gebelık vucut alıskın deıl ondandır dıo ama ole bole bı agrı degıl

kızlar benim göğüslerim bugün aniden indi ne hassasiyet var ne dolgunluk ne bişey kafayı yicem ben yakında niye böyle oldu kiii

günaydın kasım anneleri güzel anneler :) nasılsınız ben bu sabah iyi gibiydim ama dişlerimi fırçalarken bööö kalktı midem kötü oldum şimdilik hafif bulantım var umarım artmaz hayırlıısıyla bugünde bitirsekte hafta sonu gelsin. dinlenelim

kızlar benim göğüslerim bugün aniden indi ne hassasiyet var ne dolgunluk ne bişey kafayı yicem ben yakında niye böyle oldu kiii

anlık değişimler gösteriyo vücudumuz canım normaldir yani takma kafanaa

benimde hassasiyetim ilk zamanlarda ki gibi değil ama zaman zaman hassas oluyorlar yine, dolgunluk var ama neden kafaya takıyosun ki ? daha çoookk var onlar yine faaliyete geçer

günaydınnn Beysal, seninle erkenciyiz :) safran suyu çıkarmıyormusun sen sabahları ? ben her sabah kahvltıdan önce onu çıkarıyorum rahatlıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. bu arada doktorum emedur verdi kızlar kullanan var mı ?

bel ağrısı normal canım benim de var bel ağrılarım yaslanırken belimi dolduracak yumuşak yastık koyuyorum bel bölgeme o zaman hafifliyor ağrılar

daha gögüslere süt gelmesi için erken canım bu yüzden inmesi seni strese sokmasın
adet sonrası olan gögüs dolgunluğu hamilelğin bir nişanı gibidir ve hormanlardan kaynaklanır demek ki senin vucudun da salgıladığı bu hormana alıştı artık

sana da günaydın canım inş günü rahat bitirirsin
ben de bu sabah rahat uyandım gene
hatta gece kalktım bir tabak kemal paşa tatlısı yedim 3 bardak da süt içtim

yok canım çıkaramıyorum ben eğer öle bişe yaparsam kesin tamamen kusarım

Günaydın güzel anne adayları. hayırlı cumalar dilerim. bulantımın azalmasıtla moralim düzeldi. hala sürekli var ama yaşam kalitemi eskisi kadar etkilemiyor ve yemek rahat yiyebiliyorum. :)

canım takma kafana. benimde dün yada evvelsi gündü indi gibi geldi. şaşırdım. ama yine toparlandılar. normal bu tür değişkenlikler.

aynen canım. haftada 1 macunla dişlerimi fırçalıyorum. diğer günler boş. diş macunu bebeğe zararlı imiş. bugün fırçalayım dedim. neredeyse çıkarıyordum. ama çıkmadı. yoksa yine oturur ağlardım. çünkü sabah güzel kahvaltı ettim :)))

maşallah maşallah

ne zararı varmış ben duymadım hiç macunun zararını burcuu

günaydıınn kızlar..bugün çok keyifsizim sabah sütümü falan içtikten sonra evden çıkmadan bi tartılayım dedim. al sana yaklaşık bi kilo dahaa:18: çok mutsuz oldum...aslında bebeğim için alacağım kilolar umrumda bile olmaz ama daha çok erken değilmi...2.5 aylık hamile birisi 2 kiloya yakın kilo alırmı yaa? böyle gidersee sonum ne olacakk?:18:
ekmek türevi şeyleri yemiyorum..makarnaya buara biraz düştümm gerçii iş yerinde pilav falan kesinlikle yemiyorum...kayseride hamur işi çok yapılırr, uzak duruyorum yemiyorum...
önceki yeme düzenimden en büyük fark ceviz, badem, süt, yoğurt, arada yumurta, haaa bide pekmez (günde 2 yemek kaşığı) hangisi yaptı ban bu hainliği?

hiç birinide kesmek istemiyorum açıkcası bebeğim için faydalı olduğunu düşündüğüm için:44:

siz nelerle besleniyorsunuz? bana birisi akıl versin...cidden moralim bozulduu

canım o ilacı kayınvalidem kullanmış. ona çok iyi gelmiş banada al diyor bulantı için. ben dayanabildiğim kadar dayanıcam. ilaç içmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…