Kizlar bisi sorcam, benim 2 haftadir goguslerim sisti cok aciyor ama bugun aksamdan beri sag gogsume belli araliklarla bicak saplanir gibi bi sanci giriyor. Benim goguslerim zaten oldukca buyuk boylede olunca cok canim aciyor. Boyle birsy yasayan var mi, ne yapmam lazim sizce
benim daha yeni başladı göğüslerim gerilip acımaya, ama çok fazlada rahatsız etmiyorlar daha ,
sağ göğsün daha çok ağrıyormuş dikkatimi çekti, fark olmaması gerekmiyor mu ikisinde
tabi bilen arkadaşlar daha net cevap vericeklerdir buna
merhaba canım merak etme aynı şey bendede var gayet normal old. düşünüyorum herkesin farklıdır. tek göğsüme ara ara sancı sızı ağrı oluyor , iki göğüste sürekli tek taraflı farklılık gösteriyor.Kizlar bisi sorcam, benim 2 haftadir goguslerim sisti cok aciyor ama bugun aksamdan beri sol gogsume belli araliklarla bicak saplanir gibi bi sanci giriyor. Benim goguslerim zaten oldukca buyuk boylede olunca cok canim aciyor. Boyle birsy yasayan var mi, ne yapmam lazim sizce
aa öylemi canım hiç merak etme benim bir arkadaşımda hamileyken tsh ı çok yüksekti. kadın doğumcusu bununla ilgli bir doktora yönlendirdi.sürekli kontrol altında tuttular.maşallah çok sağlıklı bir bebeği var.git mutlaka ama ihmal etme.hamilelikte farklı tedav ile dengede tutturuluyor, sakın sıkma canını ne yapalım arkadaşım bizim meleklerimizde böyle nazlı galiba biraz uğraştırıyorlar.cvr biliyor musun benim tsh 5.56 ya yükseldi üst sınır 5.7. bende bugün diğer gittiğim prof.u aradım. ilaca başladık.
aa öylemi canım hiç merak etme benim bir arkadaşımda hamileyken tsh ı çok yüksekti. kadın doğumcusu bununla ilgli bir doktora yönlendirdi.sürekli kontrol altında tuttular.maşallah çok sağlıklı bir bebeği var.git mutlaka ama ihmal etme.hamilelikte farklı tedav ile dengede tutturuluyor, sakın sıkma canını ne yapalım arkadaşım bizim meleklerimizde böyle nazlı galiba biraz uğraştırıyorlar.
ne güzel anlatmışsın canım evet tadını çıkarmak lazım ara ara bunalıma giriyorum yani duygularım her gün değişkenlik gösteriyor buda nrmal sanırım ama işimle beraber yürütmeyi düşünüyorum eğer ara verirsem bir daha mesleğime dönemem ev hanımı olarak kalabilirim sende bebeğini büyüttükten sonra inşallah kendi gönlüne göre bie iş bulursun.
kızlar benim göğüslerim bugün aniden indi ne hassasiyet var ne dolgunluk ne bişey kafayı yicem ben yakında niye böyle oldu kiii
kızlar benim göğüslerim bugün aniden indi ne hassasiyet var ne dolgunluk ne bişey kafayı yicem ben yakında niye böyle oldu kiii
günaydın kasım anneleri güzel anneler :) nasılsınız ben bu sabah iyi gibiydim ama dişlerimi fırçalarken bööö kalktı midem kötü oldum şimdilik hafif bulantım var umarım artmaz hayırlıısıyla bugünde bitirsekte hafta sonu gelsin. dinlenelim
bel ağrısı normal canım benim de var bel ağrılarım yaslanırken belimi dolduracak yumuşak yastık koyuyorum bel bölgeme o zaman hafifliyor ağrılararkadaslar ben cok sıddetlı bel agrıları cekıorum adım bıle atamıyorum belıme kuyruk sokumuna bıcak saplanıo sankı aranızda bole bıse yasayan varmı dra sordum ılk gebelık vucut alıskın deıl ondandır dıo ama ole bole bı agrı degıl
daha gögüslere süt gelmesi için erken canım bu yüzden inmesi seni strese sokmasınkızlar benim göğüslerim bugün aniden indi ne hassasiyet var ne dolgunluk ne bişey kafayı yicem ben yakında niye böyle oldu kiii
sana da günaydın canım inş günü rahat bitirirsingünaydın kasım anneleri güzel anneler :) nasılsınız ben bu sabah iyi gibiydim ama dişlerimi fırçalarken bööö kalktı midem kötü oldum şimdilik hafif bulantım var umarım artmaz hayırlıısıyla bugünde bitirsekte hafta sonu gelsin. dinlenelim
günaydınnn Beysal, seninle erkenciyiz :) safran suyu çıkarmıyormusun sen sabahları ? ben her sabah kahvltıdan önce onu çıkarıyorum rahatlıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. bu arada doktorum emedur verdi kızlar kullanan var mı ?
günaydın kasım anneleri güzel anneler :) nasılsınız ben bu sabah iyi gibiydim ama dişlerimi fırçalarken bööö kalktı midem kötü oldum şimdilik hafif bulantım var umarım artmaz hayırlıısıyla bugünde bitirsekte hafta sonu gelsin. dinlenelim
bel ağrısı normal canım benim de var bel ağrılarım yaslanırken belimi dolduracak yumuşak yastık koyuyorum bel bölgeme o zaman hafifliyor ağrılar
daha gögüslere süt gelmesi için erken canım bu yüzden inmesi seni strese sokmasın
adet sonrası olan gögüs dolgunluğu hamilelğin bir nişanı gibidir ve hormanlardan kaynaklanır demek ki senin vucudun da salgıladığı bu hormana alıştı artık
sana da günaydın canım inş günü rahat bitirirsin
ben de bu sabah rahat uyandım gene
hatta gece kalktım bir tabak kemal paşa tatlısı yedim 3 bardak da süt içtim
Günaydın güzel anne adayları. hayırlı cumalar dilerim. bulantımın azalmasıtla moralim düzeldi. hala sürekli var ama yaşam kalitemi eskisi kadar etkilemiyor ve yemek rahat yiyebiliyorum. :)
canım takma kafana. benimde dün yada evvelsi gündü indi gibi geldi. şaşırdım. ama yine toparlandılar. normal bu tür değişkenlikler.
aynen canım. haftada 1 macunla dişlerimi fırçalıyorum. diğer günler boş. diş macunu bebeğe zararlı imiş. bugün fırçalayım dedim. neredeyse çıkarıyordum. ama çıkmadı. yoksa yine oturur ağlardım. çünkü sabah güzel kahvaltı ettim :)))
günaydınnn Beysal, seninle erkenciyiz :) safran suyu çıkarmıyormusun sen sabahları ? ben her sabah kahvltıdan önce onu çıkarıyorum rahatlıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. bu arada doktorum emedur verdi kızlar kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?