arkadaslar ben cok sıddetlı bel agrıları cekıorum adım bıle atamıyorum belıme kuyruk sokumuna bıcak saplanıo sankı aranızda bole bıse yasayan varmı dra sordum ılk gebelık vucut alıskın deıl ondandır dıo ama ole bole bı agrı degıl
günaydıınn kızlar..bugün çok keyifsizimsabah sütümü falan içtikten sonra evden çıkmadan bi tartılayım dedim. al sana yaklaşık bi kilo dahaa :18: çok mutsuz oldum...aslında bebeğim için alacağım kilolar umrumda bile olmaz ama daha çok erken değilmi...2.5 aylık hamile birisi 2 kiloya yakın kilo alırmı yaa? böyle gidersee sonum ne olacakk? :18:
ekmek türevi şeyleri yemiyorum..makarnaya buara biraz düştümm gerçiiiş yerinde pilav falan kesinlikle yemiyorum...kayseride hamur işi çok yapılırr, uzak duruyorum yemiyorum...
önceki yeme düzenimden en büyük fark ceviz, badem, süt, yoğurt, arada yumurta, haaa bide pekmez (günde 2 yemek kaşığı) hangisi yaptı ban bu hainliği?
hiç birinide kesmek istemiyorum açıkcası bebeğim için faydalı olduğunu düşündüğüm için:44:
siz nelerle besleniyorsunuz? bana birisi akıl versin...cidden moralim bozulduu
ne zararı varmış ben duymadım hiç macunun zararını burcuu
günaydıınn kızlar..bugün çok keyifsizimsabah sütümü falan içtikten sonra evden çıkmadan bi tartılayım dedim. al sana yaklaşık bi kilo dahaa :18: çok mutsuz oldum...aslında bebeğim için alacağım kilolar umrumda bile olmaz ama daha çok erken değilmi...2.5 aylık hamile birisi 2 kiloya yakın kilo alırmı yaa? böyle gidersee sonum ne olacakk? :18:
ekmek türevi şeyleri yemiyorum..makarnaya buara biraz düştümm gerçiiiş yerinde pilav falan kesinlikle yemiyorum...kayseride hamur işi çok yapılırr, uzak duruyorum yemiyorum...
önceki yeme düzenimden en büyük fark ceviz, badem, süt, yoğurt, arada yumurta, haaa bide pekmez (günde 2 yemek kaşığı) hangisi yaptı ban bu hainliği?
hiç birinide kesmek istemiyorum açıkcası bebeğim için faydalı olduğunu düşündüğüm için:44:
günaydınnn Beysal, seninle erkenciyiz :) safran suyu çıkarmıyormusun sen sabahları ? ben her sabah kahvltıdan önce onu çıkarıyorum rahatlıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. bu arada doktorum emedur verdi kızlar kullanan var mı ?
evet makarnayı azaltarak başlayabilirimm kuzum yaa, üzülüyorum sonrada kıyamıyorum bebeğimee....evet dediğin gibi herşeyy yavrularımız için ne yapalım...bi de iş yerinde o kadar hareketsizim ki. iş olsada olmasada masa başındayım...biraz gezineyim bari fırsat buldukça..hareketsizliktee beni şişiriyor...canım ya üzülme bu kadar. tamam 2 kilo çokta. dediğin gibi çok güzel besleniyorsun. olmadı makarnayı azaltırsın. belki vücudunda ödem olmuştur, su toplamıştır. ben bulantıdan bişi yiyemiyorum, kilo verdim. benimde sinirim bozuluyor. ama 12. haftam dolsun, ne olursa olsun yicem. herşey onlar için canım benim..
canım benim bir yer de okumuştum doğum da çok fazla kilo alan kişinin vermesi kolay olur çünkü fazladan olan kilonun çoğu sudur diyordu
ha buna kanıt ben de varım ben ilk doğumum da 120 olmuştum hem de 50 kilodan hamile kalmıştım tartılara küsmüştüm
beni gören masadan kalkaman sen diyordu
ama o kadar kolay bir doğum yaptım ki ve sene ye kalmadan 55 kiloya geri düştüm
ha ikinci doğumda 10 kilo almadım ama bunun ancak 5 kilosunu verebildim
evet makarnayı azaltarak başlayabilirimm kuzum yaa, üzülüyorum sonrada kıyamıyorum bebeğimee....evet dediğin gibi herşeyy yavrularımız için ne yapalım...bi de iş yerinde o kadar hareketsizim ki. iş olsada olmasada masa başındayım...biraz gezineyim bari fırsat buldukça..hareketsizliktee beni şişiriyor...
aynı senin gibi kilo verdi benim halamın kızı...hazirana doğum yapacak..alırı bulantısı olmuş onunda.serum vermişler kaç kere, 6 aydan sonra sonra aldı kiloları.çok da tatlı bi hamil olmuşş...sende öyle olursunn eminim..sıkma canınıı canımm
ayy inşallah dediğin gibi olurr tatlımm yaaaevet sen ilk söylediğinde 50'den 120'ye çıktım diyee şok olmuştum..sonra senesine 55'e düştüğünü duyunca bi şok daha...bende şimdi 71.8 falanım...70 ile başlamıştım. inşallahh dikkat ediceğim ve bebeğime yararı olmayn şeylerden uzak durcam (çikolata, makarna vs)
doğum sonrada spor + diyetle veririzz pıt pıt oluşan yağlarımızı
şimdi olayın merkezinde biziz insanlar bizle ilgilensinlerve gelsin kilolar
ama daha sonra olacakları söyle sıralayabiliriz canım
bebekle uğrasacaksın emzirme sorunları mutlaka olacak sütün az gelecek veya meme ucu yarası olacak bunları kafaya takacaksın
sonra şimdi bebeği büyük sevinçle bekleyen baba seni bebekten kıskanacak
ee hayatın merkezin de o vardı şimdiye kadar ve bebekle ilgisi azalacak erkekler buna hiç dayanamazlar üstelik
tabi hayat kosturmacasıda devam edecek
bunlar olurken bir bakmışsın kilo milo kalmamış
Günaydın arkadaşlar...
Dün eşimle yaptığımız tartışmadan sonra -ne kadar olabilirse o kadar- iyiyim
Sabah alttan alayım dedim bu sefer onun sesi soğuktu. Bugün İstanbula geliyor. (ayrı şehirlerdeyiz demiştim ya) Akşama burda. Ama onu hiç göresim yok. Babamların yanında sahte gülücükler saçmak ta istemiyorum. Bilmiyorum yani anlayacağınız. Çok abarttık meseleyi ama onun alttan alması gerekirdi, almadı... Gece gözyaşlarım sel oldu, ağla ağla uyumuş kalmışım. Çok sıkkınım çok..
Günaydın arkadaşlar...
Sabah alttan alayım dedim bu sefer onun sesi soğuktu. Bugün İstanbula geliyor. (ayrı şehirlerdeyiz demiştim ya) Akşama burda. Ama onu hiç göresim yok. Babamların yanında sahte gülücükler saçmak ta istemiyorum. Bilmiyorum yani anlayacağınız. Çok abarttık meseleyi ama onun alttan alması gerekirdi, almadı... Gece gözyaşlarım sel oldu, ağla ağla uyumuş kalmışım. Çok sıkkınım çok..
canım sıkma canını dün o seni aradı sen onu geri çevirdin ya aynı seyi yapıyor şimdi sana
zamana bırak birşey yokmuş gibi davran sen anne adayısın senin üzüntünden bebekde etkileniyor canım sıkma canını
canım sıkma canını dün o seni aradı sen onu geri çevirdin ya aynı seyi yapıyor şimdi sana
zamana bırak birşey yokmuş gibi davran sen anne adayısın senin üzüntünden bebekde etkileniyor canım sıkma canını
Günaydın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?