arkadaşlar diğer ayların annelerine baktımda : göbiş fotoları, bebişlere alınan ciciler veya eşyalar, ultrason resimleri için ayrı topik açmışlar. topik açmaktan anlayan bir arkadaş organize edebilir mi bu işleri? böylece resimleri yazılar arasında kaçırmayız. yorumları ilgili topiğe yaparız.
arkadaşlar diğer ayların annelerine baktımda : göbiş fotoları, bebişlere alınan ciciler veya eşyalar, ultrason resimleri için ayrı topik açmışlar. topik açmaktan anlayan bir arkadaş organize edebilir mi bu işleri? böylece resimleri yazılar arasında kaçırmayız. yorumları ilgili topiğe yaparız.
Eki Görüntüle 384184 Eki Görüntüle 384185 ben denedım ama bakalım bı olcakmı
Aynen benim de karnım acayip şiş. Özellikle azıcık bişey yiyeyim sanki patlayacak gibi oluyorum. Kilo da almadım sabah kalktığımda karnım normal oluyor sonra şişiyor, akşama doğru da artıyor iyice.
kızlar emadur ile ilgili yazdıklarınızı okuduktan sonra içmemeye karar verdim henüz hiç kullanmadım dr mecbur kalmadıkça kullanma dedi zaten ama çok bulanıyor yaanapıcam bilmiyorum. sürekli içim araya binmişimde böyle araba tutuyor gibi :2:
dayanıcaz artık napalım çok kötü olursam serum takviyesi yaptırırım
bende 1.5-2 kilo aldım ama kocaman bir göbeğim var kotlarım çok rahatsız ediyor bazen sıkı eşortmanlarımın bile beli sıkıo nedir bu kilomu hamilelikmi şişlikmi çözemedim
bu deneme resmı eskı bı fotoydu sımdı göbişlerı ultrasonları hamılelıklerımızı aldıysak bebek eşyalarını koyalım
Evetttttttttttt tam olarak bu işte sabah bişey yok akşama doğru bir şişiyorum anlatamam, bugün tayt giydimde rahatım devlet dairesinde zor oluyor ama hamileyim diye boş verdim ne yapayım.
ilk 3 ayı bari 1-2 kiloyla kapatsak çok iyi olacak.
bebişler 2 gr biz bir kilo
benimde pantolonlar dar geliyor. ama gebe pantalonumu daha giymedim.
en rahatı akşam eve gidince giydiğim eşortmanlarım
ay bi rahatlıyorum ki sormayın gitsin,
burcuxxxx senin belinden düşen pantalon normal canım. hep miden bulandı. bundan sonra toparlarsın kendini. hem göbüşte belirmiş.
Sanırım birazı hamilelik çoğu şişlik canım, çünkü akşama doğru daha bir şişiyor...neyse bence çok üzülmeyip tadını çıkaralım
Aynen sabah gayet düz bir karnım var kilom hala aynı,ama akşam o gaz birikmiyor mu off,şişmekten bi hal oluyorum...
foto koyan yok muuu?
biz 9 hafta 3 günlüğüzz teyzesii...ben zaten ideal kiloma göre 6 kilo fazlayla hamile kaldım canım..oyüzden çıktı hemen göbüşümpantolonlarım sıkınca hemen geçtim hamile pantoluna çok rahat ettimm
ufff sormaa yaa bendee...zaten üstüne hep uzun tunikler giyiyorum..düğmelerini açsamda sorun olmuyorr yinede rahat edemedim...ve geçtim hamile pantolonunaa
selam kızlar nasılsınızz yaa bende aşırı derecede uyku oluyorr sizdede varmı böyle bir problem saat 6 dan beri uyuyorum yaa normalde uykuyu sevmeyen ben şimdi kaafamı yastıktan ayıramıyorumm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?