2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

güzel olur aslında ama ben bilmiyorum

bend ehıc anlamam bı işlerden ama su ankı yazdıgmız sayfaya koymanın yolunu bulan hepımıze haber versın bende koyarım aksama

kızlar emadur ile ilgili yazdıklarınızı okuduktan sonra içmemeye karar verdim henüz hiç kullanmadım dr mecbur kalmadıkça kullanma dedi zaten ama çok bulanıyor yaa napıcam bilmiyorum. sürekli içim araya binmişimde böyle araba tutuyor gibi :2:

dayanıcaz artık napalım çok kötü olursam serum takviyesi yaptırırım

bu deneme resmı eskı bı fotoydu sımdı göbişlerı ultrasonları hamılelıklerımızı aldıysak bebek eşyalarını koyalım

Aynen benim de karnım acayip şiş. Özellikle azıcık bişey yiyeyim sanki patlayacak gibi oluyorum. Kilo da almadım sabah kalktığımda karnım normal oluyor sonra şişiyor, akşama doğru da artıyor iyice.

Evetttttttttttt tam olarak bu işte sabah bişey yok akşama doğru bir şişiyorum anlatamam, bugün tayt giydimde rahatım devlet dairesinde zor oluyor ama hamileyim diye boş verdim ne yapayım.

tatlım demin yazacaktım unutmuşum kusura bakma, doktor bana dedi ki hamilelere artık kesinlikle ilaç verilmiyor bulantı için dedi. sadece gaviscon şurup ama o da bulantıya pek bir şey yapmıyor. günde 1 bardak olmak kaydıyla papatya çayı denesene limonla içebiliyorsan o iyi geliyor.

bende 1.5-2 kilo aldım ama kocaman bir göbeğim var kotlarım çok rahatsız ediyor bazen sıkı eşortmanlarımın bile beli sıkıo nedir bu kilomu hamilelikmi şişlikmi çözemedim

Sanırım birazı hamilelik çoğu şişlik canım, çünkü akşama doğru daha bir şişiyor...neyse bence çok üzülmeyip tadını çıkaralım

bu deneme resmı eskı bı fotoydu sımdı göbişlerı ultrasonları hamılelıklerımızı aldıysak bebek eşyalarını koyalım

resimde ki sen misin canım? sensen maşallah pek güzelsin. benim göbiş yok gibi ama şöyle nefesimi tutup çıkartıp foto çekip koysam mı diyorum

Evetttttttttttt tam olarak bu işte sabah bişey yok akşama doğru bir şişiyorum anlatamam, bugün tayt giydimde rahatım devlet dairesinde zor oluyor ama hamileyim diye boş verdim ne yapayım.

aynen bende de var. valla bu hafta dayanılmaz hale geldi ben de araştırdım papatya çayı bulantı, şişkinlik problemlerine iyi geliyo ve hamilelikte zararı yok. ya sabah kahvaltıdan sonra ya da öğle yemeğinden sonra içiyorum bir bardak limonlu ve ballı inanın çok faydası oluyor. ama poşet almayın aktardan saf papatye alın :) bence deneyin bir kızlar:)

Evet bencede 3.ayı 1-2 kilo ile kapatsak gerçekten süper olacak..

kızlar merhaba topiğimiz hayırlı olsun inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarr kucagımıza almak nasip olur

canlar bursada oturan yada bursada doktora giden hamişler var mı

Canım ben bugün tayt giydim normal hamile kalmadan önce olan taytlarımdan hiç sorun olmuyor sanada tavsiye ederim.

kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı 76 kilo ile kaldım boyun 168 cm 2 haftada 2 kilo almış gorunuyorummm off napıcam been

kızlarrrrrr ben dün akşam karnıma baktım yatar vaziyette. hani diyorlar ya seyirme oluyor bende gördüm göbek değimin hemen altında bir hareket var. dikkat ettim kendi kalp atışımla bir seyirme oluyor. bunun bebekle bir ilgisi var mı acaba? eşiminkide baktım onda yoktu. lütfen sizde kendikinize bakın birde bişi rica etcem hamile olmayan bir bayanada bakabilir misiniz? ben emin olamadım hamilelikle ilgisi var mı diye. benim yakınımda yok söyleyebileceğim. tarif etmekte zor telefonla.

selam kızlar nasılsınızz yaa bende aşırı derecede uyku oluyorr sizdede varmı böyle bir problem saat 6 dan beri uyuyorum yaa normalde uykuyu sevmeyen ben şimdi kaafamı yastıktan ayıramıyorumm :))))

Merak etme yalnız değilsin :) hep uyku hep uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…