2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende her sabah kuru kayısı 3 tane yiyorum. aynı sen gibi oluyorum. bağırsaklar çalışıo ya ondan. aman kabızlıktan iyidir.şişlik çok olmuyor....

tatlım bende 7 haftalıkken çok fenaydımm 4-5gün aşırı ishal şeklinde geçirdim...sütü kestim..muz ve sarı leblebi yedim...onlarla atlattım

canım bende de 7. haftanın başıdnan beri yumuşaklık oldu, gün aşırı 1 bardak süt içiyorum, sütten olduğunu düşünüyorum, artık yoğurda ayrana çevireceğim sanırım. gerçi ben beraberinde muz da yiyorum ama katılaştırmaya yetmiyor sanırım.

tuzlu çubuk kraker bana iyi geldi tavsiye ediyorum. bir de çok düşünmemek lazım sanırım kafayı başka şeylere odaklamak gerek bir de mutlu olmak, bana göre üzüntü bulantıyı tetikliyor, ne zaman kafama ufacık bişi taksam mide isyan bayrağını çekiyor, rahat olmamız lazım.
iştahsızlığım devam ediyor, akşamları 3-4 güdür yemek yapamıyorum çünkü yemekelrin kokusu bana batmaya başladı, pişirilip önüme gelecek çaresi yok, Allah anacıma kocacıma zeval vermesin. gerçi benim ki dün bi köfte kızarttı diye isyan bayraklarını çekti ama sonra pişman oldu beni de anlık da olsa gıcık etti :))

akşam unutmazsam bide ben bakayım merak ettim...görümceme bakayım bide o hamile değill haber veririm bakabildiğim zaman

günaydın kızlar

benim her sabah 5,6,7 bu 3 saat inanılmaz bulantım oluyordu. ama ilk defa bu sabah boş mideyi çıkardım
sadece kuruyemiş yiyip su içmiştim
hala çok bulanıyor.

kızlar merhaba topiğimiz hayırlı olsun inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarr kucagımıza almak nasip olur

canlar bursada oturan yada bursada doktora giden hamişler var mı

beni aranıza almıcaksınız hehrlade bana cevap yazan yok

aaa olurmu hiçç...bi anne gelecekde biz aramıza almıycaazzz mümkünn değill canımm çoğumuz iş yerindeyiz..geç cevap verebiliyoruz bazen..hoşgeldiniz aramızaaa sen ve kuzunn ben kayserideyim canımm...yeşil bursa'ya selamlarr,sevgiler...

günaydın kızlar

benim her sabah 5,6,7 bu 3 saat inanılmaz bulantım oluyordu. ama ilk defa bu sabah boş mideyi çıkardım
sadece kuruyemiş yiyip su içmiştim
hala çok bulanıyor.

haftadaş sen rahat geçirmiyor muydun yau yanlış mı hatırlıyorum sanki bulantın olmuyordu güzel yemek yiyordun rahattın gibi hatırlıyorum karıştırdım herhalde

artık haftamız gereği bunlar başladı bende aynı bulantıyı hissediyorum çubuk kraker iyi geldi dene bi istersen

akşam unutmazsam bide ben bakayım merak ettim...görümceme bakayım bide o hamile değill haber veririm bakabildiğim zaman

ohhh süper. yarın cevabını heyecanla bekleyeceğim. eğer bu doğru ise düşünsenize endişelendiğimiz her an bakarız, doktor randevusuna kadar kafayı yemeyiz :)

tatlım o bana atardamar hareketi gibi geliyor, çünkü bebeğin kalp atışı bizimkinin nerdeyse 2 katı daha hızlı atması gerek. seyirme olayı başka bir şey bence. benim de kasığımda var, erkek bebek olursa onun hareketlerini hissedersin falan dediler ama şu an çok ufak hissetmek bana çok mantıklı gelmiyor :)

Bende bu sabah itibariyle bulantıyla tanıştım ne güzel rahat rahat yiyip içiyordum
sağlık olsun, mutlu olsun bebişim herşeye katlanacağız napalım

çok saol canımmmmm hoşbuldukk kayserili misin yoksa benim eşim kayserili bursada yasıyoruz...

bende çalsıyorum mide bulantıları tuvalete sık gıtme ihtiyacı beni zorluyor inşAllah bebişlerimzi kucağımıza almakta nasip olur hayırlısyla...

kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı 76 kilo ile kaldım boyun 168 cm 2 haftada 2 kilo almış gorunuyorummm off napıcam been

ah canım muhtemelen aranızda en kilolu yani ŞİŞKOO benim 83 ile hamile kaldım ve sanıırm yaklaşık 2 kilo aldım hayırlı olsun dimi korkuyorum ne yapacam bilmiyorum... :18:

canım bende öyle düşündüm. onun çok daha hızlı ama dediğim gibi eşiminki kıpırdamıyor. onun biraz göbeği var acaba aradaki yağlardan mı seyirme olmuyor anlamadım ki. en doğrusu hamile olmayan bir bayanla kıyas yapmak.

beni aranıza almıcaksınız hehrlade bana cevap yazan yok

hoşgeldin arkadaşım. Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. doktora gittin mi? tam 6 haftalık mısın?

bulantım oluyordu ama çok yoğun değildi, her istediğimi yerdim. ama sabah bulantılarım vardı ve ilk defa çıkarmama neden oldu
naneli kaba şeker yiyorum ama çubukda denerim bugün kötüyüm
sabah eşim çok şaşırdı beni öyle görünce

bir haftalık aradan sonra merhaba, valla allaha şükür ben şimdilik iyiyim. tabiki midemin şişliği dışında. bulantım daha öle abartıcak şekilde olmadı hafif şekilde bi belli edio kendini sonra gidio.yemeklerle de aram çok iyi.fkt biraz hızlı mı kilo alıorum ne 2 kilo aldım onun dışında geçen hafta bebişimizin kalp atışını duydukkk çok güzeldii.dr. umutlu değildi ama bebişim saolsun heyecanlandırdı bizi :))

hoşgeldin canım ne demek almamak buyur bakalım

anlat hadi bebiş ne kadarlık nasıl gidiyor?

hoşbulduk canımmm

bebiş daha 6 haftalık teyzesi

mide bulantıları çok yasıyorum, iştahım yok ama sırf gelişim zmaanı diye okadar zorluyorum ki kendimi kusamıyorumda

halsizlik, yediklerimden tat alamyıyorum cok sarı akıntım var bu zararlı mı napsam ki sizde sarı akıntı var mı :44:

hosbulduk canımmm

tatlım geçen hafta doktora gittiğimde son adet tarıhıne göre 5 haftalıktım doktor 4 hafta 3 gunluk hamilesin dedi anlamadım :26:

sat a göre 6 haftalık oluyor

Son düzenleme:

sarı akıntım yok hatta bu aralar hiç akıntım yok ama normaldir sanıyorum.

Canım bende aynı senin gibiyim, 2 kilo aldım bende çok üzüldüm, ekmek çok yemediğim için bir tek tatlıdan kestim.Ben çok uyuyorum birde iş yerinde hareketim az ondan aldım İzmirde havalar düzeldi artık eşimle yürüyüş yapıp 3 ayı bu 2 kilo ile kapamayı düşünüyorum.Birde belki moralin düzelir ben zaten 5 kilo fazlayla hamile kaldım rejim yapıyordum 5 kilom kalmıştı ki sürpriz bir gebelik oldu, şimdi ne kadar az kilo alırsam benim için o kadar iyi çünkü bende bel fıtığı var.Fakat genede çok karalar bağlamadım üzülmeyelim dimi yoksa bebikimizde üzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…