hoşbulduk canımmm
bebiş daha 6 haftalık teyzesi
mide bulantıları çok yasıyorum, iştahım yok ama sırf gelişim zmaanı diye okadar zorluyorum ki kendimi kusamıyorumda
halsizlik, yediklerimden tat alamyıyorum cok sarı akıntım var bu zararlı mı napsam ki sizde sarı akıntı var mı :44:
canım bebeğin seyrimesi o atardamar değil çünkü ben hamile değilkende çok bakardım seyrime olmazdı ama şimdi vartatlım o bana atardamar hareketi gibi geliyor, çünkü bebeğin kalp atışı bizimkinin nerdeyse 2 katı daha hızlı atması gerek. seyirme olayı başka bir şey bence. benim de kasığımda var, erkek bebek olursa onun hareketlerini hissedersin falan dediler ama şu an çok ufak hissetmek bana çok mantıklı gelmiyor :)
canım zaten ben söylemiştim seyrime olur diyekızlarrrrrr ben dün akşam karnıma baktım yatar vaziyette. hani diyorlar ya seyirme oluyor bende gördümgöbek değimin hemen altında bir hareket var. dikkat ettim kendi kalp atışımla bir seyirme oluyor. bunun bebekle bir ilgisi var mı acaba? eşiminkide baktım onda yoktu. lütfen sizde kendikinize bakın birde bişi rica etcem hamile olmayan bir bayanada bakabilir misiniz? ben emin olamadım hamilelikle ilgisi var mı diye. benim yakınımda yok söyleyebileceğim. tarif etmekte zor telefonla.
bir haftalık aradan sonra merhaba, valla allaha şükür ben şimdilik iyiyim. tabiki midemin şişliği dışında. bulantım daha öle abartıcak şekilde olmadı hafif şekilde bi belli edio kendini sonra gidio.yemeklerle de aram çok iyi.fkt biraz hızlı mı kilo alıorum ne 2 kilo aldımonun dışında geçen hafta bebişimizin kalp atışını duydukkk çok güzeldii.dr. umutlu değildi ama bebişim saolsun heyecanlandırdı bizi :))
Bende bu sabah itibariyle bulantıyla tanıştım ne güzel rahat rahat yiyip içiyordum
sağlık olsun, mutlu olsun bebişim herşeye katlanacağız napalım
günaydın kızlar
benim her sabah 5,6,7 bu 3 saat inanılmaz bulantım oluyordu. ama ilk defa bu sabah boş mideyi çıkardım
sadece kuruyemiş yiyip su içmiştim
hala çok bulanıyor.
ah canım muhtemelen aranızda en kilolu yani ŞİŞKOO benim 83 ile hamile kaldım ve sanıırm yaklaşık 2 kilo aldım hayırlı olsun dimi korkuyorum ne yapacam bilmiyorum... :18:
onlar minik mucizelerimiz,sevindim senin adına şimdi herşey yolunda mı?
kızlar bende çok fenaydım biliyorsunuz, iki gündür iyiyim. gelip geçici. arada artabilir. fazla düşünmeye gelmiyor. kafanızı yemek dışındaki konularla oyalayın. bana peynirli çucuk iyi gelmişti. bitirdim. alacam inşallah.
esta pitipiti arkadaşım. önemli olan doğumda sonra vermek bence. o kiloları düşünüp bebişi üzme. tamam mı canım
canım benim hoşgeldin hepimiz aynı durumlardayız malesef yediklerimizden tat alamıyoruz ne yapalım yiyebildiğimiz kadar sağlıklı beslenmeye çalışacaz
hoşgeldin canım aramızabeni aranıza almıcaksınız hehrlade bana cevap yazan yok
geç döllenme olmuş olabilir canımhosbulduk canımmm
tatlım geçen hafta doktora gittiğimde son adet tarıhıne göre 5 haftalıktım doktor 4 hafta 3 gunluk hamilesin dedi anlamadım :26:
sat a göre 6 haftalık oluyor
aynen bende de var. valla bu hafta dayanılmaz hale geldi ben de araştırdım papatya çayı bulantı, şişkinlik problemlerine iyi geliyo ve hamilelikte zararı yok. ya sabah kahvaltıdan sonra ya da öğle yemeğinden sonra içiyorum bir bardak limonlu ve ballı inanın çok faydası oluyor. ama poşet almayın aktardan saf papatye alın :) bence deneyin bir kızlar:)
Günaydın annecikler.. nasılsınız?
Malumunuz bebeğim var pek giremiyorum bebeğim var ve biraz fazlaca uyuyorum... zzzzzzzz... Bebişim uyuyorken biraz görüneyim dedim..
Ama aklım burda herşey yolundamı.. Herkeste iyi haber vardır inşallah.. Düşük riski yaşayan arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım.. Takmayın kafanıza dikkat edin bebişler Allahın izniyle kucağımızda..
Er ca cığım canım sen nasıl oldun? İstirahatede devam değilmi.. Birde Kasım annesi vardı Aslı88 galiba o nasıl oldu göremedim..
bulantım oluyordu ama çok yoğun değildi, her istediğimi yerdim. ama sabah bulantılarım vardı ve ilk defa çıkarmama neden oldu
naneli kaba şeker yiyorum ama çubukda denerim bugün kötüyüm
sabah eşim çok şaşırdı beni öyle görünce
sarı akıntım yok hatta bu aralar hiç akıntım yok ama normaldir sanıyorum.
canım sen oğlunu emziyormusun hala ?Evet kızlar kiloyu takmayın ama malesef kilolarım benide düşündürüyor valla geçen 5 aylık hamileydim 65 kiloydum şimdi 72 kiloyum çünkü ben doğumdan sonra baya kilo aldım süt olsun diye onu ye bunu ye.. Hala yiyiyorum çünkü iki bebeği beslemek zorundayım.. Şimdi geçen senenein doğum kilosundayım :) Ama hiçbir şekilde kısmayı düşünmüyorum bebeklerim için.. Sadece kabızlık sorunun olduğu için kepekli ekmeğe geçtim..
Takmayın kafanıza doğumdan sonra kilo verme yarışı yaparız sütümüzü etkilemeden
canım bebeğin seyrimesi o atardamar değil çünkü ben hamile değilkende çok bakardım seyrime olmazdı ama şimdi var
hem bebeklerimiz artık küçük hareketler edebiliyorlar ama biz hissedemiyoruz
canım zaten ben söylemiştim seyrime olur diye
bebeğimiz ben burdayım diye kendini belli ediyor işte
daha otururken ayaktayken hissedeceksin bu seyrimeleri sonra da tekmeleri
evet canım süper bir duygu bakıyorsun ben burdayım diyorhııı sen hamile değilken baktın yok muydu?? sen demiştin bide kardelen farketmişti. çok süper bişi ya.
beni aranıza almıcaksınız hehrlade bana cevap yazan yok
tuzlu çubuk kraker bana iyi geldi tavsiye ediyorum. bir de çok düşünmemek lazım sanırım kafayı başka şeylere odaklamak gerek bir de mutlu olmak, bana göre üzüntü bulantıyı tetikliyor, ne zaman kafama ufacık bişi taksam mide isyan bayrağını çekiyor, rahat olmamız lazım.
iştahsızlığım devam ediyor, akşamları 3-4 güdür yemek yapamıyorum çünkü yemekelrin kokusu bana batmaya başladı, pişirilip önüme gelecek çaresi yok, Allah anacıma kocacıma zeval vermesin. gerçi benim ki dün bi köfte kızarttı diye isyan bayraklarını çekti ama sonra pişman oldu beni de anlık da olsa gıcık etti :))
günaydın kızlar
benim her sabah 5,6,7 bu 3 saat inanılmaz bulantım oluyordu. ama ilk defa bu sabah boş mideyi çıkardım
sadece kuruyemiş yiyip su içmiştim
hala çok bulanıyor.
bir haftalık aradan sonra merhaba, valla allaha şükür ben şimdilik iyiyim. tabiki midemin şişliği dışında. bulantım daha öle abartıcak şekilde olmadı hafif şekilde bi belli edio kendini sonra gidio.yemeklerle de aram çok iyi.fkt biraz hızlı mı kilo alıorum ne 2 kilo aldımonun dışında geçen hafta bebişimizin kalp atışını duydukkk çok güzeldii.dr. umutlu değildi ama bebişim saolsun heyecanlandırdı bizi :))
merhaba kızlar.ben yeni katılıyorum aranıza.6 haftalık hamileyimm.inanılmaz mutluyummmm.allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
canım iyiyim sağol yatmaya devam. 9 ay yatarım gibi geliyor.
senin nasıl gidiyor?
hem karnında, hem kucağında şanslısın sen
canım sen oğlunu emziyormusun hala ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?