2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım benim hoşgeldin hepimiz aynı durumlardayız malesef yediklerimizden tat alamıyoruz ne yapalım yiyebildiğimiz kadar sağlıklı beslenmeye çalışacaz

canım bebeğin seyrimesi o atardamar değil çünkü ben hamile değilkende çok bakardım seyrime olmazdı ama şimdi var
hem bebeklerimiz artık küçük hareketler edebiliyorlar ama biz hissedemiyoruz

canım zaten ben söylemiştim seyrime olur diye
bebeğimiz ben burdayım diye kendini belli ediyor işte
daha otururken ayaktayken hissedeceksin bu seyrimeleri sonra da tekmeleri

onlar minik mucizelerimiz,sevindim senin adına şimdi herşey yolunda mı?

Bende bu sabah itibariyle bulantıyla tanıştım ne güzel rahat rahat yiyip içiyordum
sağlık olsun, mutlu olsun bebişim herşeye katlanacağız napalım

günaydın kızlar

benim her sabah 5,6,7 bu 3 saat inanılmaz bulantım oluyordu. ama ilk defa bu sabah boş mideyi çıkardım
sadece kuruyemiş yiyip su içmiştim
hala çok bulanıyor.

kızlar bende çok fenaydım biliyorsunuz, iki gündür iyiyim. gelip geçici. arada artabilir. fazla düşünmeye gelmiyor. kafanızı yemek dışındaki konularla oyalayın. bana peynirli çucuk iyi gelmişti. bitirdim. alacam inşallah.

ah canım muhtemelen aranızda en kilolu yani ŞİŞKOO benim 83 ile hamile kaldım ve sanıırm yaklaşık 2 kilo aldım hayırlı olsun dimi korkuyorum ne yapacam bilmiyorum... :18:

esta pitipiti arkadaşım. önemli olan doğumda sonra vermek bence. o kiloları düşünüp bebişi üzme. tamam mı canım

Günaydın annecikler.. nasılsınız?
Malumunuz bebeğim var pek giremiyorum bebeğim var ve biraz fazlaca uyuyorum... zzzzzzzz... Bebişim uyuyorken biraz görüneyim dedim..

Ama aklım burda herşey yolundamı.. Herkeste iyi haber vardır inşallah.. Düşük riski yaşayan arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım.. Takmayın kafanıza dikkat edin bebişler Allahın izniyle kucağımızda..
Er ca cığım canım sen nasıl oldun? İstirahatede devam değilmi.. Birde Kasım annesi vardı Aslı88 galiba o nasıl oldu göremedim..

üzmüyorum canım çünkü ben 91 kiloydum 2 ay diyetle 8 kilo vererek 83 e düştüm yani inanıyorum ki ben doğumdan da sonra verecem takmıyorum ama inşallah çok fazla almam çünkü çok almam da bebek için zararlıı

merhaba kızlar.ben yeni katılıyorum aranıza.6 haftalık hamileyimm.inanılmaz mutluyummmm.allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

canım benim hoşgeldin hepimiz aynı durumlardayız malesef yediklerimizden tat alamıyoruz ne yapalım yiyebildiğimiz kadar sağlıklı beslenmeye çalışacaz

aynen canım ya birde çalısıyorum iyice zorluyor eve gdip yemekle ugrasmak istemiyorum annecim saolsun yardımcı oluyor biraz ama o napsın

Öğlen arasında gidip alayım bari ben, benim hiç mide bulantım olmadı şükür ama şişkinlik için olablir.

Evet kızlar kiloyu takmayın ama malesef kilolarım benide düşündürüyor valla geçen 5 aylık hamileydim 65 kiloydum şimdi 72 kiloyum çünkü ben doğumdan sonra baya kilo aldım süt olsun diye onu ye bunu ye.. Hala yiyiyorum çünkü iki bebeği beslemek zorundayım.. Şimdi geçen senenein doğum kilosundayım :) Ama hiçbir şekilde kısmayı düşünmüyorum bebeklerim için.. Sadece kabızlık sorunun olduğu için kepekli ekmeğe geçtim..

Takmayın kafanıza doğumdan sonra kilo verme yarışı yaparız sütümüzü etkilemeden

canım iyiyim sağol yatmaya devam. 9 ay yatarım gibi geliyor.
senin nasıl gidiyor?
hem karnında, hem kucağında şanslısın sen

ay ewt canım ya bende pazartesiden beri başladı mide ağrısı bulantısı iştahsızlık hiç bişi yemek içimden gelmior sırf zorlamayla işte oldugu kadar, çok halsizimmm ve işteyimmm düşün!

sarı akıntım yok hatta bu aralar hiç akıntım yok ama normaldir sanıyorum.

benim adet gününden beri her gün istisnasız 1 kere kremsi sarı akıntım geliyor doktora sorduğumda gebelik akıntıı normal dedi, eğer fazlalaşırsa gelin bakalım dedi ama fazlalaşmadı günde 1 kere su gibi.....

canım sen oğlunu emziyormusun hala ?

hııı sen hamile değilken baktın yok muydu?? sen demiştin bide kardelen farketmişti. çok süper bişi ya.

beni aranıza almıcaksınız hehrlade bana cevap yazan yok

Canım benim hoşgeldin.. Bende yaklaşık üç haftadır katıldım ama pek sık girmediğim için benide tanıyan pek olmaz.. Yavaş yavaş sıklaştırmya çalışıyorum bu girişleri.. Özellikle dr paylaşımlar ve moral destekleri çok iyi oluyor.. Geçen seneden biliyorum..

Canım doğru söylüyorsun ben geçen sene kafamda büyüttükçe bulantılarım ve tiksindiğim şey sayısı arttı.. Şimdi şükütr sadece sucuk kokusu ve köfte düşünmek bile mahvediyor...

günaydın kızlar

benim her sabah 5,6,7 bu 3 saat inanılmaz bulantım oluyordu. ama ilk defa bu sabah boş mideyi çıkardım
sadece kuruyemiş yiyip su içmiştim
hala çok bulanıyor.

Canım benim kafanda büyütme büyür sonra tuzlu kraker iyi oluyor gerçekten... Ve seni rahatsız eden kokulardan uzak dur eve sokma buda büyütüyor..

Maşallah canım bebişine.. Mevlam kucağınada almayı nasibetsin... Cümlemizinkini... Kiloyu takma kafana ama hamur işinden uzak dur canım...

merhaba kızlar.ben yeni katılıyorum aranıza.6 haftalık hamileyimm.inanılmaz mutluyummmm.allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

Hoşgeldin canım... Amin canım.. allah mutluluğunu daim etsin...

canım iyiyim sağol yatmaya devam. 9 ay yatarım gibi geliyor.
senin nasıl gidiyor?
hem karnında, hem kucağında şanslısın sen

Şimdilik iyi gidiyor canım sağol.. Malesef bu aralar inatla ek gıdayı yemiyor... Direniyor sadece emmek istiyor.. Tabi sütüm doyurucu değil mecbur yiyecek.. bende onu uyurken biberonla kandırıyorum

canım sen oğlunu emziyormusun hala ?

Evet canım doktor sakıncası yok dedi... Ek gıdaya başladık zaten.. Sadece düşük riski olşursa tehlikeliymiş.. Böyle bir durumda yok çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…