Evet kızlar kiloyu takmayın ama malesef kilolarım benide düşündürüyor valla geçen 5 aylık hamileydim 65 kiloydum şimdi 72 kiloyum çünkü ben doğumdan sonra baya kilo aldım süt olsun diye onu ye bunu ye.. Hala yiyiyorum çünkü iki bebeği beslemek zorundayım.. Şimdi geçen senenein doğum kilosundayım :) Ama hiçbir şekilde kısmayı düşünmüyorum bebeklerim için.. Sadece kabızlık sorunun olduğu için kepekli ekmeğe geçtim..
Takmayın kafanıza doğumdan sonra kilo verme yarışı yaparız sütümüzü etkilemeden
hııı sen hamile değilken baktın yok muydu?? sen demiştin bide kardelen farketmişti. çok süper bişi ya.
Canım benim hoşgeldin.. Bende yaklaşık üç haftadır katıldım ama pek sık girmediğim için benide tanıyan pek olmaz.. Yavaş yavaş sıklaştırmya çalışıyorum bu girişleri.. Özellikle dr paylaşımlar ve moral destekleri çok iyi oluyor.. Geçen seneden biliyorum..
Canım doğru söylüyorsun ben geçen sene kafamda büyüttükçe bulantılarım ve tiksindiğim şey sayısı arttı.. Şimdi şükütr sadece sucuk kokusu ve köfte düşünmek bile mahvediyor...
Canım benim kafanda büyütme büyür sonra tuzlu kraker iyi oluyor gerçekten... Ve seni rahatsız eden kokulardan uzak dur eve sokma buda büyütüyor..
Maşallah canım bebişine.. Mevlam kucağınada almayı nasibetsin... Cümlemizinkini... Kiloyu takma kafana ama hamur işinden uzak dur canım...
Hoşgeldin canım... Amin canım.. allah mutluluğunu daim etsin...
Şimdilik iyi gidiyor canım sağol.. Malesef bu aralar inatla ek gıdayı yemiyor... Direniyor sadece emmek istiyor.. Tabi sütüm doyurucu değil mecbur yiyecek.. bende onu uyurken biberonla kandırıyorum
Evet canım doktor sakıncası yok dedi... Ek gıdaya başladık zaten.. Sadece düşük riski olşursa tehlikeliymiş.. Böyle bir durumda yok çok şükür..
Evet canım doktor sakıncası yok dedi... Ek gıdaya başladık zaten.. Sadece düşük riski olşursa tehlikeliymiş.. Böyle bir durumda yok çok şükür..
bulantının cinsiyetle alakalı olmadığı ancak zayıf annelerin bulantı problemi yaşadığı tezi ortaya atılmış ne diyorsunuz bulananlar doğru mu???
öyle derler ama kısmet işi bu kız çocuğu geç canlanır erkek ise erkenden hareketlenir derlerseyirme olanların erkek oluyormuş öyle mi peki? buna da cevap alayım :)
canım bu konu da sana sadece peyganber efendimizin sözünü söyleyebilirim
rasüllah s.a.v. efendimize gelmişler ve hamile birinin çocuk emzirmesinin sakıncalı olup olmadığını sormuşlar
efendimiz s.a.v ise hamile birinin çocuk emzirmesinin atlıyı atından düşürmek kadar tehlikeli olduğunu söylemiş
sana bu kitabın adını bulduktan sonra söyleyebiliirm ama sırf rasüllahın hastalıklarla alakalı şifa tavsiyeleri vardı bu kitapta
gene sen bilirsin ama doktorda öyle demiş olsa bile bir düşün ve araştır derim canım
çünkü baska bir kaynaktan okuduğum kadarıyla vucudumuzdaki iyi besinler hamile olduğumuz zaman bebeğe zararlı toksitlerse gögüsteki süte toplanıyormuş bu yüzden sakıncalıymış
Evet kızlar kiloyu takmayın ama malesef kilolarım benide düşündürüyor valla geçen 5 aylık hamileydim 65 kiloydum şimdi 72 kiloyum çünkü ben doğumdan sonra baya kilo aldım süt olsun diye onu ye bunu ye.. Hala yiyiyorum çünkü iki bebeği beslemek zorundayım.. Şimdi geçen senenein doğum kilosundayım :) Ama hiçbir şekilde kısmayı düşünmüyorum bebeklerim için.. Sadece kabızlık sorunun olduğu için kepekli ekmeğe geçtim..
bulantının cinsiyetle alakalı olmadığı ancak zayıf annelerin bulantı problemi yaşadığı tezi ortaya atılmış ne diyorsunuz bulananlar doğru mu???
benımde 4.5aylık bebegım var 2011 kasım annesım sımdı yıne kasım annesı olacagım tanıyomuyum senı geçensenekı topıkten:))
siz emzırmeye devam edıyomusunuz arkadasım
bu arada biraz önce hastaneyi aradım kontrol süresü 15 günmüş, pazartesi 11. gün ohhh be diyorum :)
hayır ama zaten benım sıpam öncden bırakmıstı emmeyı ama bana ders oldu 2.bebemde asla eve mama sokmıycam
benımde 4.5aylık bebegım var 2011 kasım annesım sımdı yıne kasım annesı olacagım tanıyomuyum senı geçensenekı topıkten:))
kendınızı nasıl hıssedıyorsunuz benımde oglum 1 yasına gırecek 9 haftalıkda hamıleyım.
oyy maşallahh biz sizden 1 hafta ablayız yada abiyizzzben 1 kilo aldım hamile kaldığımdan beri ama zaten kilolu şekilde hamile kaldığım için hamişş pantolonlarına geçisim hızlı oldu, işime de geldii yanii laf aramızdaaa...sıkıştıra sıkıştıraa giymek çok zor oluyorr
siz mi büyüksünüz? bizmi? yaa bende 2 aylıkken hamiş kıyafetlerine geçeceğimi tahmin etmezdim ama elim mahkummmama varyaa nasıl rahatladımm yarennim yaa ferahh ferahh ohhhhhhhhhhhhh evde olsam giyerim eşofmanlarıı olur biter ama çalışıyor olunca pantolon şart oldu...göbek kısmı öylee boşki...balon gibi duruyor...oranın dolacağını hayal ettikçeee içim kıpır kıpırr ediyorrr
1 kg aldım canım ben ilk doktora gittiğim o gunden bu yanayedimm cevizleri şiştiimmm
çok mutluyuz ıstıyoduk sadece erken geldı mınıgımız bıraz zor gecıyo ama olsun saglıkla buyusunde önemlı olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?