2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulantının cinsiyetle alakalı olmadığı ancak zayıf annelerin bulantı problemi yaşadığı tezi ortaya atılmış ne diyorsunuz bulananlar doğru mu???

arkadasım bu ıkıncı bebegınızmı ılk bebegınızı emzırmeye hala devam edıyormusunuz bana cevab verırsenız cok mutlu olurum cevabınızı bebklıyorum..

canım hoşbulduk senin 5 aylık bebeğin mi var ve 2.ciye hamilesin maşaAllah isteyerek mi oldu kazara mı

Allahım sağlıklı hayrlı gebelik geçirmeyi nasip etsinn sağlıcakla hayırla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşAllah

Evet canım doktor sakıncası yok dedi... Ek gıdaya başladık zaten.. Sadece düşük riski olşursa tehlikeliymiş.. Böyle bir durumda yok çok şükür..

canım bu konu da sana sadece peyganber efendimizin sözünü söyleyebilirim
rasüllah s.a.v. efendimize gelmişler ve hamile birinin çocuk emzirmesinin sakıncalı olup olmadığını sormuşlar
efendimiz s.a.v ise hamile birinin çocuk emzirmesinin atlıyı atından düşürmek kadar tehlikeli olduğunu söylemiş
sana bu kitabın adını bulduktan sonra söyleyebiliirm ama sırf rasüllahın hastalıklarla alakalı şifa tavsiyeleri vardı bu kitapta
gene sen bilirsin ama doktorda öyle demiş olsa bile bir düşün ve araştır derim canım
çünkü baska bir kaynaktan okuduğum kadarıyla vucudumuzdaki iyi besinler hamile olduğumuz zaman bebeğe zararlı toksitlerse gögüsteki süte toplanıyormuş bu yüzden sakıncalıymış

bulantının cinsiyetle alakalı olmadığı ancak zayıf annelerin bulantı problemi yaşadığı tezi ortaya atılmış ne diyorsunuz bulananlar doğru mu???

30 yaş 165 boy - 54 kilo ile hamile kaldım (zayıf değilim - normalim.)
3 gebeliktede bulantım hiç olmadı.
ablam kızına hamileyken boyuna göre kiloluydu.160 boy 75 falandı. o hep kustu 4 aya kadar.

luveylacım anne memesi gibi duran biberonlar var istersen öyle dene belki daha kolay oour.

tarcın10 canım iş yerinde olman senin için elbette çok daha zor yıllık iznim bugün bitiyor yarından itibaren rapora bağlıycak dr.
sende olmazsa rapor al:26:

bu hadısı nesh eden bır hadıs var rasullah emzırmenın cocuga sakıncalı olmadıgını ogrendıkten sonra serbest bıraktıgına daır arkadasım..

benımde 4.5aylık bebegım var 2011 kasım annesım sımdı yıne kasım annesı olacagım tanıyomuyum senı geçensenekı topıkten:))

bende zayıfım ama hiç bulantım yok. Ayrıca arkadaşım şuan 8 aylık hamile 60-65 kilo arası hamile kaldı 5 ay boyunca doğru düzgün yemek yiyemedi 2 kerede bulantı yüzünden hastanede serum yedi. Bence asparagas haber bu.

siz emzırmeye devam edıyomusunuz arkadasım

hayır ama zaten benım sıpam öncden bırakmıstı emmeyı ama bana ders oldu 2.bebemde asla eve mama sokmıycam

bu arada biraz önce hastaneyi aradım kontrol süresü 15 günmüş, pazartesi 11. gün ohhh be diyorum :)

bizde 9 gün.bede günümü geçirmeden bidaha gideyim dedim. 7+5 ken gittim crl 1,3 mm yazıyor. nasıl sizce?
dr kalp atışları çok iyi. 2 aylık bebek kalp atışı dedi...
rahatladımmm.
bidahaki randevu 1 ay sonra .
2 li test için :18::18::18::18::18::18:

bu arada 5 aylık bebek çok küçük, anne sütüne ihtiyacı var. 1 ay daha emzirebirisin. zaten önemli olan ilk 6 ay anne sütü (tabi elinde olanak olsada 2 yaşa kadar emzirebilsen)
zaten 1 aydan sonra bebeğin sütü almayacak, alsada kusacaktır. çünkü gebe kadının 4-5 aydan sonra hamile sütü bebeğini zehirler, oda sürekli kusar. zaten şu an vitaminlerin yarısı süte yarısı bebeğe gideceği için iki tarafta tam bi doyum sağlayamaz.sonuçta herhalde sürpriz bi bebek olmuş, bu kadar ara vermeden olduysa , birde normal doğum yaptıysanız sorun olmaz. yersiz endişelere kapılıp hem bebişinizi hem oğlunuzu aç bırakmayın, zor bi süreç, ama ikisi birden büyürler ,a rkadaş olurlar....

evettt siz bizden 1 hafta öndesinizz belli mi olur yakalarız sizi :)en iyisi canım nasıl rahat ediyosan öyle giy valla bende 3 aylık olalım alacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…