2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gidiyorum dedim ama bunada cevap vereyim de öyle gideyim
alakası yok canım ayrıca gögüs uçları siyahlasırsa erkek bebek olur derler benim büyük kızda öyleydi birde ultrasonda hep erkek diye gözüküyordu
kız doğunca şok olmuştuk
özel polikinikte doğum yapmasam kayınvalidemler karıştı diyeceklerdi inan

maşallah canım .. Çok sevindim yavrukuşuna.. Allah tamamına erdirsin.. Evet mükemmel bir his.. doğduktan sonra o mucizeye bakmaya doyamıyr insan.. bambaşka bir his..
Bulantılarında düzene girer inşallah üstüne gitme.. Sevmediğin hiçbir kokuya tada yaklaşma..

Evet canım biede doktor karar verdi.. Testlerden sonra.. Şimdilik devam edeceğim yavaş yavaş keseceğim.. bebek büyümeden..

Evet canım hiç inatcı değil.. aksine sabırlı bir çocuk.. Neyi nasıl istemesi gerektiğini biliyor...
Seninkide oğlanmış bu arada adı ne? Bizmki Ahmet Arif...

progestana devam iş güç yasak sadece oglumla ılgılenıyorum 1ay sabredecegım artık oglum 17kasım dogumlu buyuksunuz maşşallah kuzulara:)

Dikkat et canım.. Bende Ahmet Arifte düşük riski geçirdim ve aylarca yattım.. ama çok şükür sağ salim dünyay geldi..
Sende atlatırsın inşallah.. kendini iyi hissettkyen sonra bile bir şey yapma.. Bir ay sonrada dikkat et canım...
Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi...

Ayy inşallah benimkide sağlıklı doğar kucağıma gelirde senin anlattığın gibi bir uyumlu bir bebek olur. Hoş babasına benzerse zaten çok uyumlu ve mülayim bir bebek olma şansı var :)

kızlar ara ara rahime şiddetli sancı saplanıyor içimi sızlatıyor siz böyle birşey yasıyormusunuz ?

normal mi değil mi neden olur acaba?? :18:

doktorunuz ilişkiyi kaç hafta yasakladı?

yani işyerinde ellettirdin ya bana göğüslerimi benimki eşit sıkılıkta. bak mıncıklarkende acıdılar iyi mi

senin hamileliğin çok ilginç olmuş. böyle beklenmeyen ani olan hamilelikler beni daha çok heyecanlandırıyor. benimkide bir değişik oldu. inşallah sapasağlam alırsın kucağına

ya bu karışma stresi benide sardı. eşime şimdiden talimat verdim. ben doğurduktan sonra yanıma gelme git bebeği takip et dedim. işin ilginç tarafı gayet mantıklı karşılayıp tamam o görev benim dedi

kızlar ara ara rahime şiddetli sancı saplanıyor içimi sızlatıyor siz böyle birşey yasıyormusunuz ?

canım o ağrılar çoğumuzda var. gayet normal. bebek yerleşiyor. kaslarımızı geriyor içerden.

ilişkiye gelince doktor serbest dedi ama biz bebeğe bişi olur diye istemiyoruz.

canım o ağrılar çoğumuzda var. gayet normal. bebek yerleşiyor. kaslarımızı geriyor içerden.

ilişkiye gelince doktor serbest dedi ama biz bebeğe bişi olur diye istemiyoruz.

ciddimisin canım bizimki 3 hafta yasakladı 2 hafta geride bıraktık bakalım haftaya 3. hafta olacak ve doktora gidicez ne dicek

Son düzenleme:

Canım o rahimin genişlemesinden kaynaklanıyor bence çünkü bende de var. İlişki konusunda bir şey söylemedi doktorum ama burada haftada iki denildiğini duymuştum tabi düşük tehlikesi yoksa

Canım o rahimin genişlemesinden kaynaklanıyor bence çünkü bende de var. İlişki konusunda bir şey söylemedi doktorum ama burada haftada iki denildiğini duymuştum tabi düşük tehlikesi yoksa

yazık kocişlerimize ama yaa

adamcağızlar sabrediyorlar ama olsun dimi o kadar bebiş tasıyorzzz

Oğlum olacak bu bilgiye ve çin takvimine göre ama bakalım..
Birde şu var kızlar anne ne hissediyorsa annein içine doğan cinsiyetin doğru olduğunu söyliyorlar.. Bizin geçen seneki annelerin hemen hepsi hissettiği bebeği doğurdu..

Hoşgeldin canım.. Maşallah..
Seninki mucize bebek desene... Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

peki yazın gebelik nasıl geçiyor? bir de doğum şeklin nasıldı korku oluyor mu?

Valla canım ben bodrumdayım ve bodrum çok sıcak.. ben baya zorlandım sonra ağustostta istanbula gittim.. Kumburgazda annemin evi doğuma kadar orda kaldım ve çok rahat geçirdim..

Doğuma gelince herkesin doğum tecrübesi ve yaşadıkları farklı oluyor... Ben baya zor geçridim canım.. Anlatıp korkutmak istemem ama bunlar benim yaşadıklarım..
Önceleri düşük riskim vardı sonra erken doğum riski.. bebeğimin kesesinde amniotik bant vardı sakat doğar riski vardı... Sonra 32 haftalıkken suyum geldi ve yoğun kanamam oldu iki hafta hastanede yattım ve 34 haftalık normal doğumla bebeğim doğdu.. Ama sadece doğum anım çok iyiydi hafif sancıyla iki ıkınmada doğdu.. Öyle uzun saatlerce sancı da çekmedim.. Ama öncesi ve sonrası çok kötü geçti..
Basurum fırladı anal fissül oldum felçli gibi günlerce kalkamadım bebeğimi besleyemedim sarılık oldu bir hafta yoğun bakımda kaldı... Haftalarca basurdan dolayı ağladım. Dikişlerim iyileşmedi mikrop kaptı vs.. Korkutmak istemem ama herkesin tecrübesi farklı oluyor kesinlikle.. Bzim Aralık gurubunda 200ü aşkın anne var her birnin tecrübesi farklı ve çoğu güzel ve rahat doğum yaptlar..

teşekkür ederim canım o kokularla başım dertte günlerdir et falan yiyemiyorum yoğurtta ve sütte içmiyorum nasıl olucak bilmiyorum 2 kilo vermişim. ev bile kokuyor hatta eşim bile bi acayip kokuyo bana anlamadım gitti

canım aynısı bana da oluyor korkma özellikle ani hareket yaptıgımda filan bıcak saplanır gibi ama bikaç saniye sürüyo hemen geçiyo doktorda olur dedi. rahmin büyüyo. bir de ilişkiyi yasaklamadı benim doktorum bugün sordum daha ama tabi biz bilmediğimiz için ilişki olmadı hiç.

yani işyerinde ellettirdin ya bana göğüslerimi benimki eşit sıkılıkta. bak mıncıklarkende acıdılar iyi mi

sorma bende herkese soruyom yani en azından gözlerimi acı en cok gece oluyor benim sağa sola dönerken onlarca iğne batıyor sankı uçlarına. süt fabrikası imalata başladı sanırım

ve herşeye rağmen ikinci

Ben 2 gün önce bu şikayetten korkup doktora tekrar gittim. Bebeğe baktı 11.2 mm olmuş büyük bir hızla büyüyor şimdidlik bir sıkıntı yok dedi. Herhangi bir yasakta koymadı. Ama günde 2 lt. suyu ihmal etme dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum dün çok rahattım. Bugünde bol bol su içiyorum bugünde bir sıkıntım yok. Bence suyun miktarını yükseltin biraz daha rahatlarsınız. Bende öyle oldu (şimdilik)

evet canım kayseriliyim...kayseride yaşıyorum...kasım annelerinde epeyce kayserili var...sende ucundan kayserili sayılırsınn demii canımmm..hemen alalım seni hemşoların arasınaaaa
bende çalışıyorum...maşallahh hiç bulantım olmadı 10. haftanın içindeyiz biz. umarım bundan sonrada olmazz bulantısı olan hamişlerden biliyorumm çookkk zorr oluyormuş. allah kolaylık versin sanada çalışırken daha zor oluyordur...bende sık sık WC'ye gitme ihtiyacı hissediyorum

ya cnaım evet ya göğüslerim çok büyüdüler " satisfaction" klibindeki kadınlar göğüsü gibi fırlıcak sankiiii şimdiden hazırlık mı yapıyorlar dersinn

ben bu seyirme işini sizlerden öğrendim. hayırlısı olsun. sağlıklı olsun yeter.

bende burdan öğrendim, ben gaz hareketi falan sanıyordum ama burdaki arkadaşlar ve tecrübeli olanlar öyle dedi bakalım :)

ya kız olsun ben kız istiyorum (şaka bi yana gönlümden geçen kız ama önce hayırlısı)

yuppii beni anlayan biri çıktı:))) aynı şeyi iki gün önce farkettim bende.. sanki kalp atışı gibiydi ya... valla olsun yada olmasın çok mutlu olduk bizz özellikle eşim:))her akşam bakıyozz görmemişler gibi:))

bu arada herkese merhabalar kızlarrr ne kadar kalabalıklaşmışısz ne güzel.. yeni katılan arkadaşlar hepsiniz hoşgeldinizz hayırlı olsun inşş...kasım ayında nüfus patlaması yaşatacağız süperrr :)))

ya kız olsun ben kız istiyorum (şaka bi yana gönlümden geçen kız ama önce hayırlısı)

lavinyacımm bende aynen senin gibi düşünüyorumm.. Hani sağlıklı,sıhhatli özürsüz kusursuz olsun ama içim hep kız istiyo.. Ama çin takvimi ıvır zıvır herşey erkek diyo:))) merakla bekliyorumm hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…