bizde 9 gün.bede günümü geçirmeden bidaha gideyim dedim. 7+5 ken gittim crl 1,3 mm yazıyor. nasıl sizce?
dr kalp atışları çok iyi. 2 aylık bebek kalp atışı dedi...
rahatladımmm.
bidahaki randevu 1 ay sonra .
2 li test için :18::18::18::18::18::18:
Allah yardımcın olsun. Bulantı olayı çok zor, bende yok şükür ki, ama seni anlayabiliyorum. Ama az kaldı 2 hafta sonra hafifleyecek diyorlar. İnşallah dedikleri gibi olur
bu yüzden yemek yemek istemiyorummyemesem de bebek gıdasız kalıyor diye düşnüyorum offf
maaşallah bebeciğe :))
ya arkadaşlar 7. hafta kontrole gidenler kalp atışı değerlerini ve bebişciklerin boylarını yazalım hadi
peki yazın gebelik nasıl geçiyor? bir de doğum şeklin nasıldı korku oluyor mu?
ya arkadaşlar 7. hafta kontrole gidenler kalp atışı değerlerini ve bebişciklerin boylarını yazalım hadi
Offf ben gördüm kalp atışını ama doktor sağolsun kaşla göz arasında bilgilerin de olduğu bebeğimin ultrason fotoğrafını kaybetmiş. Söylemedi de ne kadar olduğunu. Yok yok kesin başka hastaneye gidicem ben.
canım bebeğin şimdi besinsiz kalmaz merak etme ama sen kalabilirsin dikkat et kendine folik asitini al ve eğer geceleri kusmuyorsan yatarken iç üçünüde öyle yat. aslında folik asit bile özellikle 5. 6. haftaya kadar gerekliymiş çünkü omurlardaki kapanması gereken yerler bu haftalarda kapanıyormuş zaten ama yinede 3 ay öneriyo işte doktorlar. sen de ihmal etme. kansızlık filan varsada onlarada bakılır ona görede demir ilacını filan kullanmaya başlarsın. 3. ayı doldurduktan sonra zaten o isteksizlik azar azar geçer bebeğinle bol bol tüketirsiniz tazecik yaz sebzelerini inşallah.
Evet canım benle kardeşim gibi.. Zaten böyle kazayla gebe kalmasaydım ikinci biraz zor olurdu bu tecrübeyle...
Bu arada kızlar oğluşum ilk defa böyle uzun uzun uyudu... Sanırım "Anneciğim teyzoşlarımla rahat rahat konuş" dedi.. ama kıpraşmaya başladı teyzeler uyanmadan mamasını hazırlayayım...
işte benim tatlı oğlum hepiniz şimdilik öpüyoruz teyzeler...
Eki Görüntüle 384329
moonsun88 canım bu arada sen de mide gazıyla birlikte mi bulantı var yoksa sadece bulantı mı var?
Aaah ahh yaz sebzesi dedin de keşke hemen geliverse yaz. Güzelim sebzeler meyveler başka ne isterim ki.Karpuzu özellikle dört gözle bekliyorumm
Aaah ahh yaz sebzesi dedin de keşke hemen geliverse yaz. Güzelim sebzeler meyveler başka ne isterim ki.Karpuzu özellikle dört gözle bekliyorumm
benim de burnumaa taze domates salatalık koluları geliyorrr ohhh missssss
kızlar yemekleri konusmayalım yoksa kocişler yanacak akşama bunu al karpuz bul ayyy erikk bulll
eriğin kilosu 200 tlooff olsada yesek şöle tuza bana bana
karpuz çıktııı. iran karpuzu , ama ne kadar bilmiyorum
benim eşim konyada geliyor şimdi. konya şekeri, mevlana sarması getiriyor bana
Ya canım okuyunca inanamadım. Nasıl kaybeder ? Nasıl sana bilgi vermez ? Benim şuanki doktorum Yolk kesesine kadar gösterip poz poz fotosunu verdi, minik kolları bile görünüyor nerdeyse. Bence hastanen ve Doktorun ile ilgili bir daha düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?