2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

maaşallah bebeciğe :))

ya arkadaşlar 7. hafta kontrole gidenler kalp atışı değerlerini ve bebişciklerin boylarını yazalım hadi

Allah yardımcın olsun. Bulantı olayı çok zor, bende yok şükür ki, ama seni anlayabiliyorum. Ama az kaldı 2 hafta sonra hafifleyecek diyorlar. İnşallah dedikleri gibi olur

İnşallah hiç başlamaz bulantın canım. Çok kötü bir şey.. Ama yine de katlanıyoruz bebişlerimiz için

bu yüzden yemek yemek istemiyorumm yemesem de bebek gıdasız kalıyor diye düşnüyorum offf

canım bebeğin şimdi besinsiz kalmaz merak etme ama sen kalabilirsin dikkat et kendine folik asitini al ve eğer geceleri kusmuyorsan yatarken iç üçünüde öyle yat. aslında folik asit bile özellikle 5. 6. haftaya kadar gerekliymiş çünkü omurlardaki kapanması gereken yerler bu haftalarda kapanıyormuş zaten ama yinede 3 ay öneriyo işte doktorlar. sen de ihmal etme. kansızlık filan varsada onlarada bakılır ona görede demir ilacını filan kullanmaya başlarsın. 3. ayı doldurduktan sonra zaten o isteksizlik azar azar geçer bebeğinle bol bol tüketirsiniz tazecik yaz sebzelerini inşallah.

peki yazın gebelik nasıl geçiyor? bir de doğum şeklin nasıldı korku oluyor mu?

yazın hamıleleık yanarak bıraz zor ama olsun doguma gelınce benım sıpam doguma bır gun kala kanaldan cıktı kafayı yukarıya verdı ve gızlı suyum bıttı 40haftada sezeryan oldum çok hareketlıydı acıklıktan kactı yavrum

maaşallah bebeciğe :))

ya arkadaşlar 7. hafta kontrole gidenler kalp atışı değerlerini ve bebişciklerin boylarını yazalım hadi

Offf ben gördüm kalp atışını ama doktor sağolsun kaşla göz arasında bilgilerin de olduğu bebeğimin ultrason fotoğrafını kaybetmiş. Söylemedi de ne kadar olduğunu. Yok yok kesin başka hastaneye gidicem ben.

moonsun88 canım bu arada sen de mide gazıyla birlikte mi bulantı var yoksa sadece bulantı mı var?

Ya canım okuyunca inanamadım. Nasıl kaybeder ? Nasıl sana bilgi vermez ? Benim şuanki doktorum Yolk kesesine kadar gösterip poz poz fotosunu verdi, minik kolları bile görünüyor nerdeyse. Bence hastanen ve Doktorun ile ilgili bir daha düşün.

ben öğlen çok yedim yaaa cuma günleri çok güzel yemekler çıkıyor

kızlar su içiyor musunuz? eskisi gibi takip yapamıyoruz... su, yoğurt, yumurta, et-balık ??????

Aaah ahh yaz sebzesi dedin de keşke hemen geliverse yaz. Güzelim sebzeler meyveler başka ne isterim ki.Karpuzu özellikle dört gözle bekliyorumm

maşallahhhh allah uzun ömür versin.....

Aaah ahh yaz sebzesi dedin de keşke hemen geliverse yaz. Güzelim sebzeler meyveler başka ne isterim ki.Karpuzu özellikle dört gözle bekliyorumm

bende bendeee canım yaa o zaman bol bol karpuz peynir yeriz kiloda almayızzz hem yazın insanın canı bişi istemiyor

kızlar yemekleri konusmayalım yoksa kocişler yanacak akşama bunu al karpuz bul ayyy erikk bulll

eriğin kilosu 200 tl ooff olsada yesek şöle tuza bana bana

karpuz çıktııı. iran karpuzu , ama ne kadar bilmiyorum

benim eşim konyada geliyor şimdi. konya şekeri, mevlana sarması getiriyor bana

Offf ne kadar şanslısın canım yaaa. Aslında ben acele etmişim tam 6. haftada gitmişim normal karından görünmedi kalp atışı alttan bakalım dedi, çalıştığım için izin alamam diye kabul ettim.Orda da sadece karşıma yukarıya bi tane ekran asmışlar, bebeğin kesesini gösterdi, sonra fasulye gibi bir şey vardı bu bebek dedi sonra da kalp atışını gösterdi pıt pıt pıt ( şimdi aklıma geldi de heycanlandım yine hi hi ) o kadar.işte sonra doktor çıktı ben üstümü giyene kadar içerde nereye koyduğunu bulamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…