2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eşimi çok seviyorum o yüzden bende kayseriliyim diyeyim inşAllah canım Raht bir hamilelik geçiririzz

Ayy inşallah benimkide sağlıklı doğar kucağıma gelirde senin anlattığın gibi bir uyumlu bir bebek olur. Hoş babasına benzerse zaten çok uyumlu ve mülayim bir bebek olma şansı var :)

İnşallah canım.. Burçla alakalımı bilmiyorum ama tüm gebelikteki sağlık sıkıntılarıma rağmen mutlu ve huzurlu bir gebelik geçirdim... Sanırım bunuda etkisi var..

kızlar ara ara rahime şiddetli sancı saplanıyor içimi sızlatıyor siz böyle birşey yasıyormusunuz ?

normal mi değil mi neden olur acaba?? :18:

doktorunuz ilişkiyi kaç hafta yasakladı?

Normal canım.. Bende ilk gebeliğimde panik yapıyordum... düşük riski yoksa yasakda yok.. Ama yinede çok sık olmaması lazım bence.. İlişkide rahim kasılıyor sonuçta..

yazık kocişlerimize ama yaa

adamcağızlar sabrediyorlar ama olsun dimi o kadar bebiş tasıyorzzz

Valla canım hemde ne yazık... doğumdan sonra daha da yazık.. benim geçen sene düşük riskim varıd yasaktı sonra erken doğum riskim vardı yasaktı sonrada dikişlerim zor iyileşti adam nerdeyse bir sene mahrum kaldı... Doğumdan tam 3 ay sona admın yüzü güldü nasıl güldüyse dakka bir gol bir oldu...

Aynen canım geçensene bende evden eşimden tiksinmiştim.. Zaten adam yasaktı bana arada sarılmak istiyordu boğuluyorum nefes alamıyorum diyordum.
Ama yavaş yavaş azalıyor ve geçiyor canım.. Bol bnol oksijen al hava al.. arada dışarda ye...

ve herşeye rağmen ikinci

Ve herşeye rağmen ikinci.. Kaza kurşunu

Her doğumunda farklı olacağına inandığım için kendimi korkutmuyorum canım.. Tek tedirginliğim ben hastanedeyken bebeğim ne olacak... İlk defa ayrılacağız..

hep arkadaş olacaklar bir birlerine büyüklük taslamıyacaklar...

canım yaa kıyamam öyle bir yazdın ki güldürdün beni sağlık olsun klasik korunma ile korunduysanız o kesin korunma olarak bakmıyorlar nasip ne diceksin

aynen kuzum ya bende de aynısı bakalım ne olacak çok sabırsızlanıyorum. 16 nisanda gidicem bakalım belki ultrason çok gelişmişse görebiliriz. çatlayacam ya :)

hep arkadaş olacaklar bir birlerine büyüklük taslamıyacaklar...

Evet canım benle kardeşim gibi.. Zaten böyle kazayla gebe kalmasaydım ikinci biraz zor olurdu bu tecrübeyle...

Bu arada kızlar oğluşum ilk defa böyle uzun uzun uyudu... Sanırım "Anneciğim teyzoşlarımla rahat rahat konuş" dedi.. ama kıpraşmaya başladı teyzeler uyanmadan mamasını hazırlayayım...

işte benim tatlı oğlum hepiniz şimdilik öpüyoruz teyzeler...

ya cnaım evet ya göğüslerim çok büyüdüler " satisfaction" klibindeki kadınlar göğüsü gibi fırlıcak sankiiii şimdiden hazırlık mı yapıyorlar dersinn

kesinlikle bak ben kilo verdiğim halde bugün ne zamandır giymediğim gömleğimi giydim karnım filan kapandı ama göğüs kısmı kastırdı düğmeleri bende içime tişört giyip önümü actım artık

maşallahhhh canımm Allah bağışlasınnnn,çok tatlıı hayırlı ömür versin Rabbim.. nazar boncuğumuzu takalım hemen

kızlar midem cok fena yinee kussam rahatlarım belki ne yapabilirim sizce kusmak istiyorum

belki o zaman rahatlarım

ahh canım çok geçmiş olsun bide bel fıtığın varmışş... napalımm kuzucuklar için herşeye değerr dikkat et kendine ve bebişeeee

iyi yapmışın canımm..hoşgeldin...seni ve tatlı oğluşunu gördüğümüze pek sevindik bizdee

merhaba kızlar.ben yeni katılıyorum aranıza.6 haftalık hamileyimm.inanılmaz mutluyummmm.allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

hoşgeldin canım..gözün aydın..

bu arada biraz önce hastaneyi aradım kontrol süresü 15 günmüş, pazartesi 11. gün ohhh be diyorum :)
hadi gözün aydın...iyiymiş yaa 15 gün..bizim hastanede 10 gün kontrol süresii:44:
seyirme olanların erkek oluyormuş öyle mi peki? buna da cevap alayım :)

bence gayet iyi.biz ultrasona göre 6+4 ken gittiğimizde 8 mm idi..maşalahh kuzunaaa

epeyy büyümüşünüzz maaşallahhhh allah mutluluğunu daim etsin canım
eşimi çok seviyorum o yüzden bende kayseriliyim diyeyim inşAllah canım Raht bir hamilelik geçiririzz

amin canımmm inşallahh

yesinn bu yakışıklıyı teyzoşlarıı...maaşallahh çok tatlıı allahh güzel günlerini göstersinn iki yavrunundaa

ben su içemiyorum günde 6-7 bardak anca içebiliyorum kızlar..

kendini fazla zorlayıp midenide bulandırma canım ama 2 lt içmeye çalış...doğum sonrası için bile iyi geliyromuş bu zamanda içilen su

ciddimisin canım bizimki 3 hafta yasakladı 2 hafta geride bıraktık bakalım haftaya 3. hafta olacak ve doktora gidicez ne dicek

doktoru dinlemek lazım. belki bir risk görmüştür.

evet canım bende sık sık açıp bakıyorum. herkes baksın mutlaka.

canım maşallah. gerçekten çok tatlı. yanımda olsada sevsem. oğlunun fotosu iyi oldu koyman. güzel bebeğe bakalımda bebeklerimiz güzel olsun. bizim içinde öp bebişini.

Canım su içmek çok faydalı gerçekten dee ben içemiyorum ki. Zaten normalde de çok su içen biri değildim şimdi zorluyorum kendimi ama bulantılarım yüzünden içemiyorum. Sanırsam çok fazla çıkarmaktan tahriş oldu içim,şu an midemden yukarı taraf çok acıyor

kızlar midem cok fena yinee kussam rahatlarım belki ne yapabilirim sizce kusmak istiyorum

belki o zaman rahatlarım

Canım çok aklına getirmemeye çalış ne kadar çok kusarsan o kadar zorluyorsun mideni ve mide yolunu. Ben de rahatlarım diyordum ama tutamıyorum artık azcık bişiy yesem çıkıyo ve tahriş oldu iyice.

Allah yardımcın olsun. Bulantı olayı çok zor, bende yok şükür ki, ama seni anlayabiliyorum. Ama az kaldı 2 hafta sonra hafifleyecek diyorlar. İnşallah dedikleri gibi olur

Canım çok aklına getirmemeye çalış ne kadar çok kusarsan o kadar zorluyorsun mideni ve mide yolunu. Ben de rahatlarım diyordum ama tutamıyorum artık azcık bişiy yesem çıkıyo ve tahriş oldu iyice.

bu yüzden yemek yemek istemiyorumm yemesem de bebek gıdasız kalıyor diye düşnüyorum offf

maşallah subanallah çok tatlı Allah nazardan saklasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…