evet canım kayseriliyim...kayseride yaşıyorum...kasım annelerinde epeyce kayserili var...sende ucundan kayserili sayılırsınn demii canımmm..hemen alalım seni hemşoların arasınaaaa
bende çalışıyorum...maşallahh hiç bulantım olmadı 10. haftanın içindeyiz biz. umarım bundan sonrada olmazzbulantısı olan hamişlerden biliyorumm çookkk zorr oluyormuş. allah kolaylık versin sanada çalışırken daha zor oluyordur...bende sık sık WC'ye gitme ihtiyacı hissediyorum
Ayy inşallah benimkide sağlıklı doğar kucağıma gelirde senin anlattığın gibi bir uyumlu bir bebek olur. Hoş babasına benzerse zaten çok uyumlu ve mülayim bir bebek olma şansı var :)
kızlar ara ara rahime şiddetli sancı saplanıyor içimi sızlatıyor siz böyle birşey yasıyormusunuz ?
normal mi değil mi neden olur acaba?? :18:
doktorunuz ilişkiyi kaç hafta yasakladı?
yazık kocişlerimize ama yaa
adamcağızlar sabrediyorlar ama olsun dimi o kadar bebiş tasıyorzzz
teşekkür ederim canım o kokularla başım dertte günlerdir et falan yiyemiyorum yoğurtta ve sütte içmiyorum nasıl olucak bilmiyorum 2 kilo vermişim. ev bile kokuyor hatta eşim bile bi acayip kokuyo bana anlamadım gitti
ve herşeye rağmen ikinci
İnşallah canım.. Burçla alakalımı bilmiyorum ama tüm gebelikteki sağlık sıkıntılarıma rağmen mutlu ve huzurlu bir gebelik geçirdim... Sanırım bunuda etkisi var..
Normal canım.. Bende ilk gebeliğimde panik yapıyordum... düşük riski yoksa yasakda yok.. Ama yinede çok sık olmaması lazım bence.. İlişkide rahim kasılıyor sonuçta..
Valla canım hemde ne yazık... doğumdan sonra daha da yazık.. benim geçen sene düşük riskim varıd yasaktı sonra erken doğum riskim vardı yasaktı sonrada dikişlerim zor iyileşti adam nerdeyse bir sene mahrum kaldı... Doğumdan tam 3 ay sona admın yüzü güldü nasıl güldüyse dakka bir gol bir oldu...
Aynen canım geçensene bende evden eşimden tiksinmiştim.. Zaten adam yasaktı bana arada sarılmak istiyordu boğuluyorum nefes alamıyorum diyordum.
Ama yavaş yavaş azalıyor ve geçiyor canım.. Bol bnol oksijen al hava al.. arada dışarda ye...
Ve herşeye rağmen ikinci.. Kaza kurşunu
Her doğumunda farklı olacağına inandığım için kendimi korkutmuyorum canım.. Tek tedirginliğim ben hastanedeyken bebeğim ne olacak... İlk defa ayrılacağız..
İnşallah canım.. Burçla alakalımı bilmiyorum ama tüm gebelikteki sağlık sıkıntılarıma rağmen mutlu ve huzurlu bir gebelik geçirdim... Sanırım bunuda etkisi var..
Normal canım.. Bende ilk gebeliğimde panik yapıyordum... düşük riski yoksa yasakda yok.. Ama yinede çok sık olmaması lazım bence.. İlişkide rahim kasılıyor sonuçta..
Valla canım hemde ne yazık... doğumdan sonra daha da yazık.. benim geçen sene düşük riskim varıd yasaktı sonra erken doğum riskim vardı yasaktı sonrada dikişlerim zor iyileşti adam nerdeyse bir sene mahrum kaldı... Doğumdan tam 3 ay sona admın yüzü güldü nasıl güldüyse dakka bir gol bir oldu...
Aynen canım geçensene bende evden eşimden tiksinmiştim.. Zaten adam yasaktı bana arada sarılmak istiyordu boğuluyorum nefes alamıyorum diyordum.
Ama yavaş yavaş azalıyor ve geçiyor canım.. Bol bnol oksijen al hava al.. arada dışarda ye...
Ve herşeye rağmen ikinci.. Kaza kurşunu
Her doğumunda farklı olacağına inandığım için kendimi korkutmuyorum canım.. Tek tedirginliğim ben hastanedeyken bebeğim ne olacak... İlk defa ayrılacağız..
lavinyacımm bende aynen senin gibi düşünüyorumm.. Hani sağlıklı,sıhhatli özürsüz kusursuz olsun ama içim hep kız istiyo.. Ama çin takvimi ıvır zıvır herşey erkek diyo:))) merakla bekliyorumm hayırlısı...
hep arkadaş olacaklar bir birlerine büyüklük taslamıyacaklar...
ya cnaım evet ya göğüslerim çok büyüdüler " satisfaction" klibindeki kadınlar göğüsü gibi fırlıcak sankiiiişimdiden hazırlık mı yapıyorlar dersinn
ya cnaım evet ya göğüslerim çok büyüdüler " satisfaction" klibindeki kadınlar göğüsü gibi fırlıcak sankiiiişimdiden hazırlık mı yapıyorlar dersinn
Evet canım benle kardeşim gibi.. Zaten böyle kazayla gebe kalmasaydım ikinci biraz zor olurdu bu tecrübeyle...
Bu arada kızlar oğluşum ilk defa böyle uzun uzun uyudu... Sanırım "Anneciğim teyzoşlarımla rahat rahat konuş" dedi.. ama kıpraşmaya başladı teyzeler uyanmadan mamasını hazırlayayım...
işte benim tatlı oğlum hepiniz şimdilik öpüyoruz teyzeler...
Eki Görüntüle 384329
ahh canım çok geçmiş olsun bide bel fıtığın varmışş... napalımm kuzucuklar için herşeye değerrCanım bende aynı senin gibiyim, 2 kilo aldım bende çok üzüldüm, ekmek çok yemediğim için bir tek tatlıdan kestim.Ben çok uyuyorum birde iş yerinde hareketim az ondan aldım İzmirde havalar düzeldi artık eşimle yürüyüş yapıp 3 ayı bu 2 kilo ile kapamayı düşünüyorum.Birde belki moralin düzelir ben zaten 5 kilo fazlayla hamile kaldım rejim yapıyordum 5 kilom kalmıştı ki sürpriz bir gebelik oldu, şimdi ne kadar az kilo alırsam benim için o kadar iyi çünkü bende bel fıtığı var.Fakat genede çok karalar bağlamadım üzülmeyelim dimi yoksa bebikimizde üzülür
Günaydın annecikler.. nasılsınız?
Malumunuz bebeğim var pek giremiyorum bebeğim var ve biraz fazlaca uyuyorum... zzzzzzzz... Bebişim uyuyorken biraz görüneyim dedim..
Ama aklım burda herşey yolundamı.. Herkeste iyi haber vardır inşallah.. Düşük riski yaşayan arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım.. Takmayın kafanıza dikkat edin bebişler Allahın izniyle kucağımızda..
Er ca cığım canım sen nasıl oldun? İstirahatede devam değilmi.. Birde Kasım annesi vardı Aslı88 galiba o nasıl oldu göremedim..
merhaba kızlar.ben yeni katılıyorum aranıza.6 haftalık hamileyimm.inanılmaz mutluyummmm.allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
hadi gözün aydın...iyiymiş yaa 15 gün..bizim hastanede 10 gün kontrol süresii:44:bu arada biraz önce hastaneyi aradım kontrol süresü 15 günmüş, pazartesi 11. gün ohhh be diyorum :)
seyirme olanların erkek oluyormuş öyle mi peki? buna da cevap alayım :)
bence gayet iyi.biz ultrasona göre 6+4 ken gittiğimizde 8 mm idi..maşalahh kuzunaaabizde 9 gün.bede günümü geçirmeden bidaha gideyim dedim. 7+5 ken gittim crl 1,3 mm yazıyor. nasıl sizce?
dr kalp atışları çok iyi. 2 aylık bebek kalp atışı dedi...
rahatladımmm.
bidahaki randevu 1 ay sonra .
2 li test için :18::18::18::18::18::18:
merhaba güzel anneler ve minik yavrularıbulantı ve gaz şikayetlerimden dolayı giremedim epeydir. bugün doktora gittik ikinci kez ve bebeğimi gördüm nihayet. 8+4 günlük ve crl si 1.94 cm yani 19 mm. kalp atışlarınıda duydum gözlerim doldu mükemmel bi his. çok mutluyum
eşimi çok seviyorum o yüzden bende kayseriliyim diyeyiminşAllah canım Raht bir hamilelik geçiririzz
Evet canım benle kardeşim gibi.. Zaten böyle kazayla gebe kalmasaydım ikinci biraz zor olurdu bu tecrübeyle...
Bu arada kızlar oğluşum ilk defa böyle uzun uzun uyudu... Sanırım "Anneciğim teyzoşlarımla rahat rahat konuş" dedi.. ama kıpraşmaya başladı teyzeler uyanmadan mamasını hazırlayayım...
Eki Görüntüle 384329
ben su içemiyorum günde 6-7 bardak anca içebiliyorum kızlar..
ciddimisin canım bizimki 3 hafta yasakladı 2 hafta geride bıraktık bakalım haftaya 3. hafta olacak ve doktora gidicez ne dicek
yuppii beni anlayan biri çıktı:))) aynı şeyi iki gün önce farkettim bende.. sanki kalp atışı gibiydi ya... valla olsun yada olmasın çok mutlu olduk bizz özellikle eşim:))her akşam bakıyozz görmemişler gibi:))
bu arada herkese merhabalar kızlarrr ne kadar kalabalıklaşmışısz ne güzel.. yeni katılan arkadaşlar hepsiniz hoşgeldinizz hayırlı olsun inşş...kasım ayında nüfus patlaması yaşatacağız süperrr :)))
Eki Görüntüle 384329
kilolu gebeler daha az kilo alıyor. bide gebelikleri pek anlaşılmıo. en fazla 10 kiloyla tamamlarsın..
Ben 2 gün önce bu şikayetten korkup doktora tekrar gittim. Bebeğe baktı 11.2 mm olmuş büyük bir hızla büyüyor şimdidlik bir sıkıntı yok dedi. Herhangi bir yasakta koymadı. Ama günde 2 lt. suyu ihmal etme dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum dün çok rahattım. Bugünde bol bol su içiyorum bugünde bir sıkıntım yok. Bence suyun miktarını yükseltin biraz daha rahatlarsınız. Bende öyle oldu (şimdilik)
kızlar midem cok fena yinee kussam rahatlarım belki ne yapabilirim sizce kusmak istiyorum
belki o zaman rahatlarım
Canım su içmek çok faydalı gerçekten dee ben içemiyorum ki. Zaten normalde de çok su içen biri değildim şimdi zorluyorum kendimi ama bulantılarım yüzünden içemiyorum. Sanırsam çok fazla çıkarmaktan tahriş oldu içim,şu an midemden yukarı taraf çok acıyor
Canım çok aklına getirmemeye çalış ne kadar çok kusarsan o kadar zorluyorsun mideni ve mide yolunu. Ben de rahatlarım diyordum ama tutamıyorum artık azcık bişiy yesem çıkıyo ve tahriş oldu iyice.
kızlar midem cok fena yinee kussam rahatlarım belki ne yapabilirim sizce kusmak istiyorum
belki o zaman rahatlarım
Eki Görüntüle 384329
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?