2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Aaah ahh yaz sebzesi dedin de keşke hemen geliverse yaz. Güzelim sebzeler meyveler başka ne isterim ki.Karpuzu özellikle dört gözle bekliyorumm

ben gördüm bugün karpuz kapının önünde satıyorlardı küçücük ama pahalıdır diye sormadım canım da istemiyor geçmiş senelerde ki karpuzlar aklıma gelince bööğğğ kabak aşısı yapıyolar bizim burda cok kötü olur yemesi. ben en cok erik istiyorum bi de kiraz valla. enginarda biraz ucuzlasın bi an önce alıcam. bol bol enginar yesin herkes cok faydalı bence.

mide gazı yok canım sadece bulantım varrr ama başka türlü gazda var hiç olmazdı ama var

hıımmm anladım simdi benim mide gazım vardı ben de gittim eczaneden gaviscon surup aldım biliyodum zaten o surubu gebelik kategorisi A onu kullanıyorum şimdi. gaz ilacı ama o mide bulantımıda geçirdi birazık. aklında olsun bi zararı yok.

bi de çağla badem ve elma tüketmeye calış mide bulantısını biraz bastırıyo sanki bunlar bi de son olarak zararlı ama nadiren ve az da olsa cok soğuk bi koladan bi kaç yudum içmeyi dene baklam azar azar ve yavaş yavaş. ben bikere dayanamadım burda okumuştum o da iyi gelmişti. sütüde aynı şekil deneyebilirsin. çubuk kreker yerinede unonun çıtır cubukları var büyük poşetlerde sade olanından al baş ucuna koy ondan ye. çubuk kreker tuzlu oldugu için pek iyi değil bence. umarım fazla uzun sürmez.

ya arkadaşlar 7. hafta kontrole gidenler kalp atışı değerlerini ve bebişciklerin boylarını yazalım hadi
kuzum ben sata göre 7+4 te gittim ama bizim minik 6+4müş doktor teyzesi öyle dedi. 8 mm idi ve 140-150 atıyor dedi doktorumuz.
benim de burnumaa taze domates salatalık koluları geliyorrr ohhh missssss

yaa eşim köy pazarından almış domates biber...sabah kahvaltıda yiyorum...yaz sebzesi meyvesi gibisi yok..o açıdan şanslıyız ki hamileliğimiz yaza geldi..belki sıcaklardan yana zor geçecek ama napalımm kuzucuklarr için katlanacağızz

merhaba arkadaslar... ben bu topigin ilk sayfalarinda yani hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde yazmistim hatrlayanlariniz var mi bilmiyorum hosgeldin diyerek beni karsilayan herkese cok tesekkur ediyorum oncelikle.. evimize yeni tasindik ve baglanti problemimz yuzunden bi dha girme sansim olmamisti su an icin sorunumuz cozuldu ve bende heycanla buraya geldim..
tablo yapmissiniz orda kendi adimi gorunce bile cok mutlu oldum sonunda bu duygulari yasadigima bazen hala inanamiyorum anlarsiniz bi melegin gelmesinin yolunu gozleyince onca zamanbole oluyo...bi daha buraya yazabilirmiyim diye endise icindeydim ilk yazdgmda ve simdi sukurler olsun ki aranizdayimins bole iyi gider...
ben tekrar bilgilerimi yazayim once tablocu arkadasim duzenlerse cok sevinirim
yasim26 sehirAFYON sat26OCAK kilom52 muhtemel dogum tarihimiz 2KASIM aklima gelen bunlar unuttugum varsa soleyebilirim
10 haftalik olduk bu arada minik melegim buyumeye devam ediyoo
hepinizi opuyorummm kizlar meleklerimiz saglikla gelsinler insaallah

ben öğlen çok yedim yaaa cuma günleri çok güzel yemekler çıkıyor

kızlar su içiyor musunuz? eskisi gibi takip yapamıyoruz... su, yoğurt, yumurta, et-balık ??????

esracım dr a gittiğimde dün, bol su iç dedi yineeee. 2 - 2,5 t su içiorumda , çayı ayranı çorbayıda katarsak 1 lt de onlar tutsa 3-3.5 lt eder

kızlar yemekleri konusmayalım yoksa kocişler yanacak akşama bunu al karpuz bul ayyy erikk bulll

eriğin kilosu 200 tl ooff olsada yesek şöle tuza bana bana

erik o kadar pahallı mı ya. kayınvalidem almış sağolsun. 250 gr vardı. ondan söylemedi fiyatını demek.

yaşasınnn kocişşlerreee zulüümmm

isteyin kızlaarrr kocalar çalışşsınnnn

kızlar yemekleri konusmayalım yoksa kocişler yanacak akşama bunu al karpuz bul ayyy erikk bulll

eriğin kilosu 200 tl ooff olsada yesek şöle tuza bana bana

benim de burnumaa taze domates salatalık koluları geliyorrr ohhh missssss

karpuz çıktııı. iran karpuzu , ama ne kadar bilmiyorum

benim eşim konyada geliyor şimdi. konya şekeri, mevlana sarması getiriyor bana

Ayyy şu an midem de boş hepsinden yerdim herhalde
İlk kez yaprak sarmasına aş ermiştim ben.Kocacığa da bi duygu sömürüsü yaparsın he he Çeşit çeşit geldi dolmalar

hosgeldin canım Allahım kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayyırlısıyla aminnn çizelge yapsana kendine

yaşasınnn kocişşlerreee zulüümmm

isteyin kızlaarrr kocalar çalışşsınnnn

zaferrr hamişleriiinnnn, kocalara zulümmmmmm

ohh misss gibi kokuyordur onlar şimdiii

esracım dr a gittiğimde dün, bol su iç dedi yineeee. 2 - 2,5 t su içiorumda , çayı ayranı çorbayıda katarsak 1 lt de onlar tutsa 3-3.5 lt eder

canım benim bi arkadaşım da 3-4 litre içiyormuş ama doktor sormuş "su içmiyormusun" diye. hamileliği ilerledi. bebeğin beynindeki su normale göre daha azmış. halbuki çok ta içiyor

Ayyy şu an midem de boş hepsinden yerdim herhalde
İlk kez yaprak sarmasına aş ermiştim ben.Kocacığa da bi duygu sömürüsü yaparsın he he Çeşit çeşit geldi dolmalar

ay benimde canım ne zamandır yaprak sarması çekiyor. hayatımda hiç yapmadım ama iş başa düştü. geçen pazardan yaprak ve lahana aldım. ilk defa denicem.

canım hoşgeldin tekrardan. hamileyken ev taşımışsın valla çok zor. Allah kolaylık versin. tablo için ay_she arkadaşımıza özel mesaj yaz. o pek girmez. görmeyebilir.

aaa afyonda msın sen :)
hangi doktora gidiyosun canım
yeni evn hayırlı olsun bu arada

Tekrar hoşgeldinnnn canımmmmm.. maşallhh sana ilk zamanlar evle uğraşmışsın.. güle güle huzurla oturun inşş.. Minik meleğiniz mutluluğunuza mutluluk katsın...

hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum, geçsin şu keyifsiz günlerrrrrrrr, yemek yiyebilceğimiz meyeleri göbüşe indireceğimiz günler gelsinnnnn hayatın ve bebişlerin keyfine varalım ya Rabbimmmmmmm

hosgeldin canım Allahım kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayyırlısıyla aminnn çizelge yapsana kendine
hosbulduk canim AMINNN diyeyim duanacizelge yapmak istiyorum ama acemiyim biraz nerden yapiliyo bilmiyorum bide su altta bebgin gelisim takvimi varya onu da eklemek istiyorum bilenler az bi el atabilir mi acaba bana
hosbuldukk sorma cok zor oldu ve tam tasinirken ogrendim ole bi zamanda geldi ki melegim tebdil i mekanda bereket vardr derlerdi tamam da bu kadarini beklemiyodum walla
aaa afyonda msın sen :)
hangi doktora gidiyosun canım
yeni evn hayırlı olsun bu arada
merhaba canim saol.. evet afyonda yim ve daha 1 ay oldu tasinali..
doktor konusunu hic sorma bilmedigim yer oldugunda etrafa soruyorum herkes ayri bi isim veriyo ne yapcagimi sasirdim
geldigimiz yerdeki kendi doktoruma gorundum bu surecte ama burda bi doktor belirleyip ona devam etmem lazim park hastanesinde
zeynep hanim var ya ona ya da ismail bey e devam edicem henuz karar veremedim bildigin iyi biri varsa onerebilirsin

benim satımda 26 ocak muhtemelen doğum tarihim 1 kasım ama :)

Tekrar hoşgeldinnnn canımmmmm.. maşallhh sana ilk zamanlar evle uğraşmışsın.. güle güle huzurla oturun inşş.. Minik meleğiniz mutluluğunuza mutluluk katsın...
hosbuldukk canim burasi baya kalabalikmis ne guzel zamanla daha iyi taniyabilirim umarim hepinizi..
ilk donemlerim cok zor gecti sorma su an hatrlamak bile istemiyorum cok saol iyi dileklerin icin..
hepmize ayni huzuru mutlulugu getrsin insaallah meleklerimiz...
bu arada en buyuk ve en kucugumuz kim bu arada yani hafta bakimindan:26:

kızlarr varis olmaması içünnnnnn..................

otururken diz arkalarını sandalyeye yapıştırmıyoruzzzzzz. ara sıra ayakları balet gibi gerip içeri çekiyoruuzzzz

bel ağrısı olmaması içün iseeeee...........

oturuken belimizle koltuk arasında boşluk kalmamalıııııı.... veeeee karnımızı saklamaya çalışmıyoruzzzz

sanırsam benim bebeişim en büyükkk (abla yazıcaktım nedense) :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…