2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim yaş:25
sat: 28 ocak
tahmini doğum 3 kasım
minik bir kesemiz var
diğerleri henüz belli değil

ya bızde devamlı esımle beşigi şöle alırız böle eve getırırz ayy nası kokar oo fln die
devamlı konusyoruz hayaller kuruyoruz ınsallah sağlıkla doğururuz canım yaa
valla korkuyorumm bişi olmasın bu sefer her işimi bitirym bu hafta heep dınenerek gecırıcem
ev ısı dururuken de yatamıyorum cunku zaten yatmayı hıc sevmıyorum ama yatıp uyyunca da
kalkamıyorum uykum cok oluyo :) su 12 haftayı bi gecırsekk

benim yaş:25
sat: 28 ocak
tahmini doğum 3 kasım
minik bir kesemiz var
diğerleri henüz belli değil

ekledım canım :) şimdi cıkıp dinleneyım bıraz :) sınav yerı taaa kadıköyde idi
avrpa yakasından git gel öldm valla yollarda bebısı doyurdum sımdı de az uzanayım

amin canım inş. gebeliğin her evresini sağlıkla sıhhaatle geçirip alırız bebişlerimizi kucağımıza ben bi köy okulundaaa öğretmenim kış şartları çok ağır geçti bu sene köy yolu kapalı eşim köyün girişine kadar getiriyor aaraçla aama yaklaşık 500 metre yürüyorum sonraa engebeli karlı buzlu köy yolundaa sonra sobalı okul sıkıntı herşey raapor almayı bile düşünüyorum napsam bilmem artık inşaaallaah havaalar iyiye doğru giderde rahaatlaarım

merhaba aramıza hoşgeldin
benimde sat 28 ocak ne güzel sevindim valla aynı olmamıza birtane daha arkadaşımız var sat lar aynı

caanım benim bende sevindim ama sen 7,haaftaaa içinde bense 6,hafta içindeyim henüz 5+1 hayırlısı bakalım kalp atışlarını duydun mu bebişinin randevun nezamana :26:

canım ya ky zordur tabii havalar düzelir inşallah Allah yardımcın olsun amin canımm aminn
şöyle sağlıkla bi kucaklasak eşim dio kı gecen doğumdan sonra senın ve bebegın ıyı oldgunu
ögreneyım var ya dünyalar benım olur biliomusun dio Allah ım bu sefer kavusturru ınsallahhh

slm aramıza hoşgeldin
yazdıklarına bakıyorumda bence hiçde kötü birşey yok kızınada hiç haksızlık etmiyosun bana kalırsa
benimde 16 aylık bir kızım var bende ikinci hamileliğimi senin gibi sürpriz bir şekilde öğrendim üstelik kızım o zamanlar daha 10 aylıktı bende senin gibi üzülmüştüm ona haksızlık ettiğimi ve daha fazla emziremiyeceyimi düşünmüştüm keşke bebişim anneciğine sıkı sıkı tutunsaydıda onu doğursaydım kısmet değilmiş onu 5+6 günlükken kaybettim çok üzülmüştüm sonra 2 ay sonra tekrar düşük yaptım hayallerim vardı kızım yalnız kalmiyacak ona oyun arkadaşı sırdaş kardeş geliyo diye ama olmadı işte şimdi tekrar hamileyim 6+1 günlük inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırım
bence kızına hiçde haksızlık etmiyosun birde güzel tarafından düşün sence güzel olmazmı birlikte büyümeleri
haa canım birde unutmadan bana doktorum hamile kaldığımda ilk 3 ayıma kadar emzirebileceyimi söylemişti ama bence sen şimdiden başla ufak ufak memeden ayırmaya çünkü ben biraz arştırmıştım o zamanlar emzirmek düşüğe yol açabiliyomuş inşallah sağlıcakla doğururuz

caanım benim bende sevindim ama sen 7,haaftaaa içinde bense 6,hafta içindeyim henüz 5+1 hayırlısı bakalım kalp atışlarını duydun mu bebişinin randevun nezamana :26:

yok canım yaa daha duyamadım 6 martta gitmiştim minik bir kese gördü doktorum on gün sonra tekrar çağırdı 15 marta aldım randevumu perşembe inşallah duyarım kalp atışlarını

mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?

mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?

merhaba cnm baktımda listeye sat beklenen doğum tarihi aynı hatta bende cuma kalp atışı için gidicem gecen perşembede 5+4 te kesemizi karından görduk siz kesenizi ne zman gördunuz cnm

merhaba cnm baktımda listeye sat beklenen doğum tarihi aynı hatta bende cuma kalp atışı için gidicem gecen perşembede 5+4 te kesemizi karından görduk siz kesenizi ne zman gördunuz cnm

mrb. evet canım bebişlerimiz yaşıt olcak inşallah. bizde geçen cuma ayın 2sinde gittik. kesemizi gördük. 7.2 mmlik minicik bişeydi yaaaa. sizin kese nekadardı?

mrb. evet canım bebişlerimiz yaşıt olcak inşallah. bizde geçen cuma ayın 2sinde gittik. kesemizi gördük. 7.2 mmlik minicik bişeydi yaaaa. sizin kese nekadardı?

cnm bizde 8 martta gittik karından görduk keseyi cnm öle heyecanlıydımki kese boyutu aklma gelmedi ama adete uyumluydu yani dr 5 buçuk dedi bizde öleydik zaten cnm siz daha kuçukken gitmişsiniz vajinal yollamı göruldu kese

ketenhelvaaa ben senii 2011 topiğinden hatırlıyorum yanlış değilse cok sevindim canım ya ikizlere gelicekmiş inşallaa

ketenhelvaaa ben senii 2011 topiğinden hatırlıyorum yanlış değilse cok sevindim canım ya ikizlere gelicekmiş inşallaa

ewet canımmmmm çok mutluyum benim geçen sene bi kaybım olmuştusonra öğrendikki kocişin spermleri kalitesiz ve sayı olarak aazmış ben bu kez tüp bebek yaptırdım ve rabbim yüzümü güldürdü binşükürdrumuz değerlere göre ikiz dedi bakalım işte cumartesi günü keselerimizi görücezzz

ay cıok sevindim tatlım ya bende aralıkta düşğk yaptım inşalla bu sefer yuzlerimiz guler canım ya ne kadarlık canım senimn nazlı ikizlerin ay düşünsene 2 tane can var içinde ya inan çok sevindim ilk tup bebekmi cnm benim

yok canım yaa daha duyamadım 6 martta gitmiştim minik bir kese gördü doktorum on gün sonra tekrar çağırdı 15 marta aldım randevumu perşembe inşallah duyarım kalp atışlarını

slm, kızlar,preslavamın bahsettiği arkadaş benim yani benimde sat 28 ocak. sat'lar aynı olup nasıl farklı haftalarda oluyoruz onu anlamadım. Birde benim 29 şubatta kese görünmüştü. kalp atışı için 21 mart"a yani 21 gün sonra yani 3 hafta sonrasına vermişti doktorum randevuyu, 11 gün geçti kaldı 10 gün. günler epey zor geçiyor. Neden acaba bu kadaaaar geç bir tarih verdi ? bir olumsuzluk mu hissetti dersiniz ??? (

cnm tarih aynı olmaması gec yada erken yumurtlama ile ilgili oloyo adet periyoduna göre değişiyo cnm sen erken gittiğin ,çin gec cağırmış yani kalp atımının gözlenmesi gereken tarihe ben adetim 8 gun gecince gittim beni 8 gun sonra cağırdı ama senin gibi erken gitseydim benide 3 hafta sonra cağıracaktı sorun yok yani cnm bu arad brnimde sat 29 ocak

Süersin canım, inan şu an beni çok rahatlattın,, benim 3. deneme tüp bebek.. tahmin edilebilir nasıl sıkıntılar çektiğim. Allahtan kendime sürekli sabırlar diliyorum..

Süersin canım, inan şu an beni çok rahatlattın,, benim 3. deneme tüp bebek.. tahmin edilebilir nasıl sıkıntılar çektiğim. Allahtan kendime sürekli sabırlar diliyorum..

o maşalla cnm benim çok beklenen bi bebiş anlaşılan nazlı bebek cnm bizler burada bilgilerimizi paylaşmak için buradayız bakj dr un aslında seni düşünmüş erken zaman gitsen mesela bu sefer tabi kalp atışı olma imkanı olmucak sen daha cok strese girceksin cume gunu yazalım muttlaka cnm bak benim 5 yaşında bi kızım var aralıkta kimyasal gebelik yaşadım ama inan aynı endişeliği sabırsızlığı bende yaşıyorum rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…