kuzum dikkaat et amaan nediyosun nolur bebişinle dinlen oderece değil benimkisi şükür yoruluyorum ama yatmakta bana göre dewğil önceden naasıl uyurdum şimdi heyecan doluyum uyuyamıyorumda birsürü haayaller var aklımda bebişimle ilgili sende dinlen amaaan amannnnnnnnişler beklesin bizi bebişimiz için herşey
benim yaş:25
sat: 28 ocak
tahmini doğum 3 kasım
minik bir kesemiz var
diğerleri henüz belli değil
benim yaş:25
sat: 28 ocak
tahmini doğum 3 kasım
minik bir kesemiz var
diğerleri henüz belli değil
ya bızde devamlı esımle beşigi şöle alırız böle eve getırırz ayy nası kokar oo fln die
devamlı konusyoruz hayaller kuruyoruz ınsallah sağlıkla doğururuz canım yaa
valla korkuyorumm bişi olmasın bu seferher işimi bitirym bu hafta heep dınenerek gecırıcem
ev ısı dururuken de yatamıyorum cunku zaten yatmayı hıc sevmıyorum ama yatıp uyyunca da
kalkamıyorum uykum cok oluyo :) su 12 haftayı bi gecırsekk
merhaba aramıza hoşgeldin
benimde sat 28 ocak ne güzel sevindim valla aynı olmamıza birtane daha arkadaşımız var sat lar aynı
amin canım inş. gebeliğin her evresini sağlıkla sıhhaatle geçirip alırız bebişlerimizi kucağımıza ben bi köy okulundaaa öğretmenim kış şartları çok ağır geçti bu sene köy yolu kapalı eşim köyün girişine kadar getiriyor aaraçla aama yaklaşık 500 metre yürüyorum sonraa engebeli karlı buzlu köy yolundaa sonra sobalı okul sıkıntı herşey raapor almayı bile düşünüyorum napsam bilmem artık inşaaallaah havaalar iyiye doğru giderde rahaatlaarım
mrb arkadaşlar,biz de aranıza katılalım dedik artık...2.bebeğim olacak inş. ama tamamen sürpriz yaptı bize,çünkü daha kızımın 1.yaş gününü yeni kutladık ve hamile olduğumu öğrendim geçen hafta...şoku yeni yeni atlatıyorum,hatta atlatamadım hala(((çok üzgünüm çünkü kızımı sütten kesmem gerekecek...ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve çok ağlıyorum bu aralar..geçen hafta dr a gittim kese göründü,dr bu hafta tekrar gitmemi söyledi kalp atışlarını dinleteyim dedi,çarşamba tekrar gideceğim...bu arada beni de ekleyebilirmisiniz...
sat:1 şubat 2012
başka ne yazacaktık yaa?
caanım benim bende sevindim ama sen 7,haaftaaa içinde bense 6,hafta içindeyim henüz 5+1hayırlısı bakalım kalp atışlarını duydun mu bebişinin randevun nezamana :26:
mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?
merhaba cnm baktımda listeye sat beklenen doğum tarihi aynı hatta bende cuma kalp atışı için gidicem gecen perşembede 5+4 te kesemizi karından görduk siz kesenizi ne zman gördunuz cnm
mrb. evet canım bebişlerimiz yaşıt olcak inşallah. bizde geçen cuma ayın 2sinde gittik. kesemizi gördük. 7.2 mmlik minicik bişeydi yaaaa. sizin kese nekadardı?
ketenhelvaaa ben senii 2011 topiğinden hatırlıyorum yanlış değilse cok sevindim canım ya ikizlere gelicekmiş inşallaa
ewet canımmmmm çok mutluyum benim geçen sene bi kaybım olmuştusonra öğrendikki kocişin spermleri kalitesiz ve sayı olarak aazmış ben bu kez tüp bebek yaptırdım ve rabbim yüzümü güldürdü binşükür drumuz değerlere göre ikiz dedi bakalım işte cumartesi günü keselerimizi görücezzz
yok canım yaa daha duyamadım 6 martta gitmiştim minik bir kese gördü doktorum on gün sonra tekrar çağırdı 15 marta aldım randevumu perşembe inşallah duyarım kalp atışlarını
slm, kızlar,preslavamın bahsettiği arkadaş benim yani benimde sat 28 ocak. sat'lar aynı olup nasıl farklı haftalarda oluyoruz onu anlamadım. Birde benim 29 şubatta kese görünmüştü. kalp atışı için 21 mart"a yani 21 gün sonra yani 3 hafta sonrasına vermişti doktorum randevuyu, 11 gün geçti kaldı 10 gün. günler epey zor geçiyor. Neden acaba bu kadaaaar geç bir tarih verdi ? bir olumsuzluk mu hissetti dersiniz ???(
cnm tarih aynı olmaması gec yada erken yumurtlama ile ilgili oloyo adet periyoduna göre değişiyo cnm sen erken gittiğin ,çin gec cağırmış yani kalp atımının gözlenmesi gereken tarihe ben adetim 8 gun gecince gittim beni 8 gun sonra cağırdı ama senin gibi erken gitseydim benide 3 hafta sonra cağıracaktı sorun yok yani cnm bu arad brnimde sat 29 ocak
Süersin canım, inan şu an beni çok rahatlattın,, benim 3. deneme tüp bebek.. tahmin edilebilir nasıl sıkıntılar çektiğim. Allahtan kendime sürekli sabırlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?