o maşalla cnm benim çok beklenen bi bebiş anlaşılan nazlı bebek cnm bizler burada bilgilerimizi paylaşmak için buradayız bakj dr un aslında seni düşünmüş erken zaman gitsen mesela bu sefer tabi kalp atışı olma imkanı olmucak sen daha cok strese girceksin cume gunu yazalım muttlaka cnm bak benim 5 yaşında bi kızım var aralıkta kimyasal gebelik yaşadım ama inan aynı endişeliği sabırsızlığı bende yaşıyorum rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin
slm kıssslar benide alın aranızabenim muhtemelen ikizlerim olucak drumuz öyle dedi cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez işşallah hepimiz i,çin herşey çok güzel olur
arkadaşlar nasıl gidiyor hamişlik :))yanlız beni listeye eklememıssınız cok alındım ( 2:
kusura bakma yasibcim tektek cevap yazamadım herkese toptan bi msj atmıştım çok sağol iyi dileklerin için bende 5+1im bugün tabi bu tespitler ileyleyen günlerde dahada yerine oturur inşallah düzensiz adet ve geç döllenme olunca biraz değişiklikler olabiliyormuş bebeğim benimle olsun saağlıkla sıhhatle kucağımıza gelsinde küçük detaaylar okaadarda mühim değil sata göre aslında ben 6+2 oluyorum ama keseme bakılınca 5+1 ben vajinal ultrason istemediğim için üstten bakılıyor bebişime dr. ayın 25-30 gibi gel dedi eşimin doğum günü 25mart benim ki 26marto tarihlerde gideyim diyorum bende güzel haberlerle hiç unutulmayacak doğum günlerimiz olur inşallah
kızla merhaba bugün sınavım vardı yenı geldık yemek yedık geldım hemen benım cok basım dönüyo ya
dün akşam gene bayıldım namaz kılarken :S sonra bi süre kendıme gelemıyorum basım agrıyo fln
size de oluyormu dun bıde düştüğüm icin sanırırm kasıgımda batmalar hıssettm ama kanamam fln
yok cok sukur bugun leke gibi bişi gördüm sankı sınavdan gelınce ama seceemndım yanı beyazdı ama
renk değişikti sankı agrım sızımda yok su an ıyıyım sanırırm ısıktan öle geldı bana
ama bu ıkı uc udur cok yoruldm ondan oldu dınlenmem lazımmm
canımm kendine dikkat et bol bol dinlen birde mutlaka bol bol su iç
canım sımdılık dınlenmen lazım ne bıleyım dengeli beslenmen lazım bebegın büyüme hızı
anneın uyku ve yeme düzenıne göre değişirmiş herseyı dengelı tutmak düzenlı olmak
önemli su an :)
mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?
cnm bizde 8 martta gittik karından görduk keseyi cnm öle heyecanlıydımki kese boyutu aklma gelmedi ama adete uyumluydu yani dr 5 buçuk dedi bizde öleydik zaten cnm siz daha kuçukken gitmişsiniz vajinal yollamı göruldu kese
canım merhaba,bende çok öksürüyorum birde öksürürken basınç oluyorya korkuyorum vallahi,BİM de zencefilli şeker varmış o öksürüğe iyi geliyormuş ondan al canım, birde elma kabuğu + ıhlamur kaynatıpta iç.Artık Allaha emanetler .hamişler
1 haftadır öksürüğüm var ve ne yaptıysam geçiremedim tavsiyeleriniz varmı neler yapabilirim..
geceleri çok kötü oluyorum öksürük yüzünden özellikle geceleri bulantılarım oluyor ve sonunda çıkarmak zorunda kalıyorum,
hiç yatamıyorum.. kızlar neler yapabilirim ..tavsiyelerinizi bekliyorumm...
bende seninle aynıyım canım 4+6 ydı bugün 5 hafta oldu bu cumartesi randevum var.tum yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip ,bebeklerimizi saglikla mutlulukla buyuturuz.benimki daha 4+6 bu persembe keseye bakacaz.
merhaba, bende sık idarar çıkma ve hafif göğüs ağrısının dışında hiç bir belirti yok.bende bu cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum.mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?
ya kızlar uykuyla aranız nasıl? kafamı koyduğum gibi uyuyorum ya. yokmu uyumamanın yolunu bilen?
her işim aksıyo uyku yüzünden
bi de baş dönmesi yaşayn var mı
canım benim çok üzüldüm hayırlısı olsun tabiki .kendini yordunmu ,ağır işlermi yaptın yoksa.sanırım bir kızın var Allah ona ömür versin inşallah.Yine olur inşallah.ama burdan ayrılmana üzülücem,yeni tanışmıştıkkızlar merhaba
bu akşam kanamam oldu doktortaa gittik kese gozukmuyor degerım düşmüş 150 ye
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr
kızlar merhaba
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
canım benim çok üzüldüm hayırlısı olsun tabiki .kendini yordunmu ,ağır işlermi yaptın yoksa.sanırım bir kızın var Allah ona ömür versin inşallah.Yine olur inşallah.ama burdan ayrılmana üzülücem,yeni tanışmıştıksakın üzülme bende bundan önce bir kayıp yaşadım şimdi de korkularım var bakalım bizleri neler bekliyor.
Aman tanrım ; ay_she cim, nasıl oldu bu ? ilaçlarını da kullanıyordun. Rahatsızlğın belli olmuştu. İnan seninle birlikte şu an büyük bir üzüntü içine girdim. Ama şunu da belirtmek isterim. Dİğer ayları okuduğumda inanılmaz mucizeler gördüm. Doktor yada ölçüm hataları yapılmış olabilir. Azalan değerin arttığına ilişkin bir yorum okudum. bence mutlaka bir başka yerdende teyit et önce. Canım benim, sonuç ne olursa olsun , yaşın genç ve bu aşamalara geliyor olmak, zaten günü geldiğinde mutlaka bir bebek sahibi olacağının göstergesidir. Kısmetin seni nerde ne zaman beklediğini bilemezsin. Sabırlı ve güçlü olup, yola devam etmek lazım. Bebeğin seni, bizim bilmediğimiz ama emin ol kaderimizde yazılı olan yerde beklediğini unutma canm.. Sevgilerimle..
Merhaba
ay_she ile yazistik kendisine de soyledim boylesi daha hayirli belki ! Olmadi diye uzukdugunuz bir olaya gun gelir olmadi diye sukredersiniz. Bu sebeple herseyin hayirlisi. Lutfen morallerinizi yuksek tutun. ay_she'nin de yazdigi gibi ilk sayfadaki listeyi taze tutacak bir arkadasa ihtiyacim var. Bana ozel mesaj atin lutfen. ay_she sende biraz dinlen lutfen ve inan yukarida yazdiklarimi iyice sindir. Kolay olmadigini bende biliyorum ama her iste bir hayir olayini asla unutmayalim .....
Hepinize guzel bir hamilelik dileriz
ay cnm benim ya buyuk gecmiş olsun bende aralıkta yaşadım aynı olayı bu site sayesinde daha rahat atlattım bak bende senin gibi kendiliğinden atmıştı vucudum koruma surecide olmaalı bi ay gecti yine hamile kaldım inşalla sende en yakın zamanda yine aynı sevinci yaşarsın tekrardan gecmiş olsun
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
Maşallah, canm, sen annelikte bana göre epey tecrübelisin. Ne güzel kızına kardeş geliyor.. benim ilk iki denemede hiç tutmamıştı . Bu ikinci denemede tuttu. üstelik 2 kese gördük. Allahım bu rüya hiç bitmesin diye dua ediyorum. Seninde dediğin gibi rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin. Amin..
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
canım hcbısey yapmadım ama ksmet hayırlısı diyelım...hayır kızım yok 3. kaybım bu kızımı 7 aylıkken
kaybetmstım hakkımızda hayırlısı ben ıyıyım arkadaslarımla annemle kardesımle knsutum iyiyim
iyi lucak ınsallah korkma canım bısey olmıycak ıns.
yazdıkların cok iyi eldı canım sağol...ınsallah öyle bişeydır gelısme olursa yazarım hayırlısı olsun
sağlıklı gebelıkler diliorm hepınızıe
kazen çok teşekkürler evet hayırlısı böyleymıs daha gecen gun , kaybettıgım ıkı bebegımden sonra
cidden de su an tam zamanı hayırlısıymıs öyleymıs demekki demıstım inancım tam Allah ım bana da nasib edicek ınsallah
ınsallat canım bari küğrtaja gerek kalmasa hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelıkler dilerim iyi akşamlar
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?