2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Maşallah, canm, sen annelikte bana göre epey tecrübelisin. Ne güzel kızına kardeş geliyor.. benim ilk iki denemede hiç tutmamıştı . Bu ikinci denemede tuttu. üstelik 2 kese gördük. Allahım bu rüya hiç bitmesin diye dua ediyorum. Seninde dediğin gibi rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin. Amin..

slm kıssslar benide alın aranızabenim muhtemelen ikizlerim olucakdrumuz öyle dedi cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez işşallah hepimiz i,çin herşey çok güzel olur

hoşgeldin canımm hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

canımmm benimm hayırlı olsunn hep birlikte büyütücez inşallah önce göbüşleri sonrada bebişleri

canım ben ep yazıyorum aşk olsunn

canımm benimm Allah razı olsun sen her seferinde yazıyorsunnn

mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?

merhaba canım hayırlı olsun seninde bebişin benim biraz mide yanmalarımm oluyor onun dışında iyiym çok şükür

yok canım normal karından baktı. ultrason çıktısında da yazar. kaç mm olduğu. duruyosa bi baksana. merak ettim şimdi.

doktor zaten bana bi bakalım bi ihtimal görebiliriz belki dedi ama hemen göründü. bunun kullanılan ultrason aletinin hassasiyetiyle de alakası varmış.

ya kızlar uykuyla aranız nasıl? kafamı koyduğum gibi uyuyorum ya. yokmu uyumamanın yolunu bilen?

her işim aksıyo uyku yüzünden

bi de baş dönmesi yaşayn var mı

canım merhaba,bende çok öksürüyorum birde öksürürken basınç oluyorya korkuyorum vallahi,BİM de zencefilli şeker varmış o öksürüğe iyi geliyormuş ondan al canım, birde elma kabuğu + ıhlamur kaynatıpta iç.Artık Allaha emanetler .

tum yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip ,bebeklerimizi saglikla mutlulukla buyuturuz.benimki daha 4+6 bu persembe keseye bakacaz.
bende seninle aynıyım canım 4+6 ydı bugün 5 hafta oldu bu cumartesi randevum var.

mrb kızlar. nasıl gidiyo hamilelik? bu arada ben de cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem. inşallah sorunsuz atlatırız. sizinkiler ne zaman randevular?
merhaba, bende sık idarar çıkma ve hafif göğüs ağrısının dışında hiç bir belirti yok.bende bu cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum.

ya kızlar uykuyla aranız nasıl? kafamı koyduğum gibi uyuyorum ya. yokmu uyumamanın yolunu bilen?

her işim aksıyo uyku yüzünden

bi de baş dönmesi yaşayn var mı

slm canım, tarihlerimiz yakın görünüyor. Bende de hiç bir belirti yok. Bu yüzden iyice endişe etmeye başladım ( benim tüp bebek 3. deneme 29 şubatta iki kese göründü. 21 martta kalp atışına gideceğim. inşallah hala orada olursalar ( çok dertliyim benn kızlar, geçmiyor günler.. hiç bir belirti yok. ilk başlar akıntı vs vardı onlarda yok oldu (

kızlar merhaba

bu akşam kanamam oldu doktortaa gittik kese gozukmuyor degerım düşmüş 150 ye
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr

canım benim çok üzüldüm hayırlısı olsun tabiki .kendini yordunmu ,ağır işlermi yaptın yoksa.sanırım bir kızın var Allah ona ömür versin inşallah.Yine olur inşallah.ama burdan ayrılmana üzülücem,yeni tanışmıştık sakın üzülme bende bundan önce bir kayıp yaşadım şimdi de korkularım var bakalım bizleri neler bekliyor.

Aman tanrım ; ay_she cim, nasıl oldu bu ? ilaçlarını da kullanıyordun. Rahatsızlğın belli olmuştu. İnan seninle birlikte şu an büyük bir üzüntü içine girdim. Ama şunu da belirtmek isterim. Dİğer ayları okuduğumda inanılmaz mucizeler gördüm. Doktor yada ölçüm hataları yapılmış olabilir. Azalan değerin arttığına ilişkin bir yorum okudum. bence mutlaka bir başka yerdende teyit et önce. Canım benim, sonuç ne olursa olsun , yaşın genç ve bu aşamalara geliyor olmak, zaten günü geldiğinde mutlaka bir bebek sahibi olacağının göstergesidir. Kısmetin seni nerde ne zaman beklediğini bilemezsin. Sabırlı ve güçlü olup, yola devam etmek lazım. Bebeğin seni, bizim bilmediğimiz ama emin ol kaderimizde yazılı olan yerde beklediğini unutma canm.. Sevgilerimle..

Merhaba
ay_she ile yazistik kendisine de soyledim boylesi daha hayirli belki ! Olmadi diye uzukdugunuz bir olaya gun gelir olmadi diye sukredersiniz. Bu sebeple herseyin hayirlisi. Lutfen morallerinizi yuksek tutun. ay_she'nin de yazdigi gibi ilk sayfadaki listeyi taze tutacak bir arkadasa ihtiyacim var. Bana ozel mesaj atin lutfen. ay_she sende biraz dinlen lutfen ve inan yukarida yazdiklarimi iyice sindir. Kolay olmadigini bende biliyorum ama her iste bir hayir olayini asla unutmayalim .....

Hepinize guzel bir hamilelik dileriz

ay cnm benim ya buyuk gecmiş olsun bende aralıkta yaşadım aynı olayı bu site sayesinde daha rahat atlattım bak bende senin gibi kendiliğinden atmıştı vucudum koruma surecide olmaalı bi ay gecti yine hamile kaldım inşalla sende en yakın zamanda yine aynı sevinci yaşarsın tekrardan gecmiş olsun

canım hcbısey yapmadım ama ksmet hayırlısı diyelım...hayır kızım yok 3. kaybım bu kızımı 7 aylıkken
kaybetmstım hakkımızda hayırlısı ben ıyıyım arkadaslarımla annemle kardesımle knsutum iyiyim
iyi lucak ınsallah korkma canım bısey olmıycak ıns.

yazdıkların cok iyi eldı canım sağol...ınsallah öyle bişeydır gelısme olursa yazarım hayırlısı olsun
sağlıklı gebelıkler diliorm hepınızıe

kazen çok teşekkürler evet hayırlısı böyleymıs daha gecen gun , kaybettıgım ıkı bebegımden sonra
cidden de su an tam zamanı hayırlısıymıs öyleymıs demekki demıstım inancım tam Allah ım bana da nasib edicek ınsallah

ınsallat canım bari küğrtaja gerek kalmasa hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelıkler dilerim iyi akşamalr

Canım hiç üzme kendini,herşey olacağına varır vardır bir hayır diye düşün.
Herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

Bundan sonra çok dikkat et kendine

canım allah sabrını versin...

inşallah düşmemiştir.....test yanılmasıdır.....bencede kürtaj olmadan atlatmaya çalış...

ay_she inan şoklar içendeyim birkaç gündür koşturmacadan giremiyordum demekki senin için hayırlısı ne ise öyle olsun sen kuvvetli bir insansın Allah iyiliğini versin canım benim

canım şok oldum Rabbim hayıırlısını versin denilecek söz yok senin için dua edicez Allahım sabır güç versin inşallah...

ayşemm çok üzüldüm güzel bacım kızların dediği gibi inşallah doktor yanılmasıdır, sen yinede başka doktorlarada teyit ettir kuzum...rabbimden hayırlısı...dualarımızdasın...:26:

kizlar oncelikle gunaydin hepinize.sizlere birsey danismak istiyorum.ben daha keseyi bile gormedim bunu dusunmek icin cok erken biliyorum ama icim icimi yiyor.hem doktorumu ona gore sececegim icin erken karar vermem gerekiyo.ben 40 haftalik normal dogumla bebegimi dunyaya getirdim.hersey sorunsuz gerceklesti.epidural yaptirdigim icin acisiz muhtesem bi dogum oldu.harika bi duygu dogum yapmak..ancak bebegimi 2 gun sonra kaybettim.allah kimseye boyle bi aci yasatmasin insallah. bebegim erken sepsis olmus.yani benden ona herhangi bir sekilde mikrop gecmis.bu genelde dogarken dogum yolundan gecebiliyormus.ancak cok ender gorulen bi hastalik.doktorum seninle alakali genetik bi durum degil dedi.simdi bir yanim o sadece bi sebepti.allah benim bebegime o kadar omur bicmisti dogum yontemiyle alakasi yok normal dogum yap diyo.bir yanim ise 37 haftada herhangi bi aksilik cikmadan sezeryan ol diyo.benimle sati ayni olan cok yakin arkadasim 37.haftasinda sezeryan oldu.simdi masallah bebisi sapasaglam yaninda.sizce ne yapmaliyim???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…