çok doğru olmalı tatlım resmen uykuya aşeriyorum ben ya 7/24 uykum var bu arada benimde beklenen doğum tarıhı aynı ama ben bi hafta öncesinde alıcam nasip olursa kucağıma ilki sezeryan
Herkese merhabaaalarrrrr,
Gittiğimiz memnun kaldığımız doktorları paylaşallım arkadaşlar , iki test zamanına az kaldı biraz bakındım ama kimse bu konuya değinmemiş sanki
Herkese merhabaaalarrrrr,
Gittiğimiz memnun kaldığımız doktorları paylaşallım arkadaşlar , iki test zamanına az kaldı biraz bakındım ama kimse bu konuya değinmemiş sanki
hahah ay mumkunse almayım ama nomalde göruşmeye hayır demem korkarım öle icrelik işlerden ay baksana aynı semtte oturuyoruz ben doğma buyume evlenme anne olma erenlerdenim ahahha sen neresinden ben yeni belediyeye yakın
canım benim ya işte böyle olunca diyorsun kendime eziyet ediyorum onun stresiyle de bebeğe eziyet ediyorum diyorsun! mecbur içiyoruz
hahah ay mumkunse almayım ama nomalde göruşmeye hayır demem korkarım öle icrelik işlerden ay baksana aynı semtte oturuyoruz ben doğma buyume evlenme anne olma erenlerdenim ahahha sen neresinden ben yeni belediyeye yakın
Hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah tatlımmm. Bakalım benim sat 28 ocak, doğumum 4 kasım olması gerekirken, ilk doktora gittiğimde 8 kasım gözüktü tam büyüyememiş herhalde kuzucuk. Şimdi ise iki gün fazla gelişmiş arayı kapatıyor bebeğim. Boyu da iyi maşallah. Gerçekten mucize gibi bir şey
Hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah tatlımmm. Bakalım benim sat 28 ocak, doğumum 4 kasım olması gerekirken, ilk doktora gittiğimde 8 kasım gözüktü tam büyüyememiş herhalde kuzucuk. Şimdi ise iki gün fazla gelişmiş arayı kapatıyor bebeğim. Boyu da iyi maşallah. Gerçekten mucize gibi bir şey
canım benim ya işte böyle olunca diyorsun kendime eziyet ediyorum onun stresiyle de bebeğe eziyet ediyorum diyorsun! mecbur içiyoruz[/Q
hatalı mesajjj.............................
az kaldı komşuda çıakcazşehit kenan şentürk caddesi :) annem orada yani ben şimdi evlendiğim için taşındım türbenin biraz ilerisindeyim sen neresindensin kız yoksa sen yan komşumusun şaka şaka tanımıyorum komşularımı ben okul ev sonra iş ev derken mahalle ile pek ilgim yok
aynen arkadaşım malesef öyle.
bu arada herkese merhaba topiği epeydir ara ara okuyorum ama bugün ilk yazıyorum. bulantılarımdan hiç birşeye adapte olamıyorum 3 haftadır. kısmetse bende kasım annesi olucam.
duramadım geldim gene
bana bir haller oldu ya hiç iyi değilim ben yuvarlanıyorum evin için de resmen:89:
bak işte o caddeyi bilememdim sınıfta kaldım annemlerin evi harbişte ben yaptaşları bilirmisin oradayım turbede bana 5 10 dk yurume en fazla gayet komsuyuz baksana senin lk bebiş değilmi bak yaşıtız da vardır biraz ortak nokta cıkacak az daha durtsek nasıl sr dan memnunmusun
duramadım geldim gene
bana bir haller oldu ya hiç iyi değilim ben yuvarlanıyorum evin için de resmen:89:
evet ay valla çok sevindim :) o zaman sen dinç markete yakın bir yerlerdesin sanırım neyse ben şuan için memnunum ilk bebeğim benim Allah nasip ederse doktora da tavsiye üzerine gittim herkes çok memnun birde altınovayı seviyorum ben ondan dolayı :) ay ne olur gel ya işin düşerse :)
üzerimde oturan bir fil var sanki :96:kasların mı geriliyor noluyor?
bilmiyorum ki canım küçük kız seneye başlıyacak okula o uyudu ablası ise 5,30 gelecekaa o da nedir tatlım sorun neki kızlar napıyo okuldalarmı
bakın kafam da yapmak istediklerimi size göstereyim ben:82:
bu emzirme önlüğü bence çok lazım bazı kem gözlülerin sütü çok olan anneye nazarı değiyor ve bebeğin sütü azalıyor ama bu örtü iyi bir paravan :118:
Eki Görüntüle 389834
bu emzirme yastığı :118:
Eki Görüntüle 389832
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?