2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yatıyorum kalkıyorum bebeğe yapılacaklar listesini hesaplıyorum :95:
siz neler hesaplıyorsunuz bakımmm

üzerimde oturan bir fil var sanki :96:

bilmiyorum ki canım küçük kız seneye başlıyacak okula o uyudu ablası ise 5,30 gelecek

tatlım kaç doğumlu uafaklık senin benim 2007 li ay anaokulu derken bu sene 1 e başlıcak psikolojim bozuldu hım emzirme önluğu guzel ya bi ortamda sağmalık inek gibi çıkıyo o meme ay normalde ablama göstermezdim ama emzirmeye başladığında ister istemez frikik doğallaşıyo

kızlar kaynannalar ile ilgili topiği okudum daa yani kayınvalidemi tebrik ediyorum kimse eline su dökemez zalimlikte

Tam oscarlık aday olsa acık arayla birinci seeçilir

Canım ilk evlendiğimde benimki de bayaa bi tabiri cayizse "azıtmıştı". Ankaradan ailemin yanından kopup gelmişim, burada kimsem yok, çalışmıyorum, üstüne evlerimizin arası 5 dakika olunca,, üç ay boyunca işe girinceye kadar hizmetçi yerine kondum, üstümde otorite kurmaya çalıştı, benim evimi yönetmeye çalıştı vs. vs.... Tabi ben sustum sustum saygımdan, bir gün evime kavga etmeye gelmiş benimle hiçbir şey yapmadığım halde bağırınıyor nasıl... Tabi bana da tak dedi artık; Bi açarsın ağzını, bir bir yine saygımı kaybetmeden sen bana bunları bunları yaptın sesimi çıkarmadım ama gelip evime bana boş yere kimsenin hesap sormaya, bağırmaya hakkı olamaz daha fazlasına da kimse katlanmaz dedim. Öyle şeyler söylüyor ki beni karalamak için,, ama bir dediği ikinci dediğini haksız çıkarıyor, kendini düşürüyor eşimin yanında haberi yok. Hı bu arada eşim de yanımızda sesini çıkarmadan bizi dinliyordu. Neyse sonunda kendince özür diledi ve gitti. Ama gittikten sonra eşim "anne işte yapabileceğim bir şey yok katlanmak zorundayız bundan sonra daha farklı olacak" dedi ve dediği gibi de oldu. En son evelki gün yanına gittik hastane çıkışı, kendi elleriyle yemek getirdi önüme, yediklerimi kaldırdı filan.... Böyle yani. Allahım görüyor ama bu dünyada olmazsa öbür dünyada yapılanlar bir bir çıkacak nasılsa

öyle insan takıntılı oluyor benim ilk olduğu için deniyoruz işte bakalım eğer memnun kalırsam devam edicem çok heyecanlıyım senin kaçıncı hafta

arkadaşım ya cahilliğimin kusuruna bakma. emzirme önlüğünün altından bebeği emziriyoruz değil mi? nasıl kullanılıyor
canım bebeği emzirirken boynumuza takıyoruz bebeği görebilmek için röntgen gibi sert bir cisimle ovalleştir me yapılmış
bebeği heran gözetebiliyorsun zaten
ayrıca loş ortam da bebğin emmesi daha iyi olur diyor doktorlar
ve dediğim gibi kem gözlüler ne bebğin emişini görebiliyorlar ne annenin sütünü görebiliyorlar
ayrıca bebek bu yolda bile emmek için çığlık çığlığa ağlayacak mecbur kalıyorsun emzirmeye yeri geliyor
gene bu önlük sayesinde rahatca emzirebilirsin
kesinlikle tavsiye ederim
benim suan için olmazsa olmazım bu önlük ve yastık

yatıyorum kalkıyorum bebeğe yapılacaklar listesini hesaplıyorum :95:
siz neler hesaplıyorsunuz bakımmm

arada bir bende bakıyorum bebeğe alınacak eşyalara hatta bazı markaları aklımda tutmaya çalışıyorum. erken geliyor henüz düşünmek için bile.

meme ordan mı çıkarılıyor? nasıl bu önlüğü kullancaz?

öyle insan takıntılı oluyor benim ilk olduğu için deniyoruz işte bakalım eğer memnun kalırsam devam edicem çok heyecanlıyım senin kaçıncı hafta

bencede sakın dwğştirme tatlım memnunsan zor olabiliyo ben 11 hafta içindeyim yani 10+3 uz bugun itibarıyla haftaya perşembe kontroıl heyecan dorukta ne kadarlık evlisin

2006 temmuz 12 canım kızımın doğum tarihi anasınıfına vermedim
evet senelerce sakla sonra milletin için de şakkadanak çıkar bebği emzir

ay ben daha gecemedim o aşamalara ya off
senin kızın eskileri vardır canım ben 2 kızı büyütünce sıfırım su an

canım erken değil mi ya ben inşAllah hayırlısıyla bebeğim 8 aylık oluncaya kadar hiçbir hazırlık yapmayı düşünyrum
bunları kendim dikeceğim canım ben bu yüzden ağırlaşmadan makineye oturabilirken dikmeliyim değilse diğer kıyafetler için bende bekliyeceğim

ok tamam canım ya. hayal ettiğim gibi. evet mantıklı. biz kayınvalidelerle içli dışlıyız. bende çıkaramam ortaya , utanırım. yastıkta mantıklı. bende alıcam.

bayramda gittik de ben işten cıkısta gittik 11 saat yol cekmısım gittim de hizmet ettim ev hanımı olan diğer gelini geldi oturdu 5 gun ben sabah 7 lerde kalktımda kahvaltılar hazırladımmm iyilik yap denize at balık bilmezse "HALİK" bilir

birde kayınvalidem siz calısırsanız ben sizi yormam diyordu benimle dalga gecıyor kadın ya sayende 15 gundur temızlemıyordum evim mis gibi oldu diyorrrr ah eşime bu kadar baglı aşk dolu olmıcaktımda yok ama ben Allahın izniyle onun gibi olmıcam

bencede sakın dwğştirme tatlım memnunsan zor olabiliyo ben 11 hafta içindeyim yani 10+3 uz bugun itibarıyla haftaya perşembe kontroıl heyecan dorukta ne kadarlık evlisin

10 aylık evliyim canım yeniyim daha :)

önlüğü bebek ve senin üzerine örtülmüş bir çarsaf gibi düşün canım
dediğim oval bölümden bebeği kontrol edeceksin emzirirken
yani önlük sayesinde kimse ne bebeği ne göğsünü görmeyecek kontrol sende olacak

yaa varda tatlım erkek olursa hiçbiri işe yaramıcak ya bide kızımınkileri kullansamda isterim onunda yeni cicişleri olsun hergun daha guzel şeyler cıkıyo bu sene 1 e başlıcak o zman kızın bu arada yeğenimle aynı gun doğmuş kızın

ya öyle mi teyzesiylede doğum günü aynı kızımın evet canım 1 başlıyacak
küçük kız 1 başlıyacak bebek doğacak eğer olursa gurbetede gideceğiz

kafam çok dolu çoook belkide ondan tadım yok
haklısın hep yeni seyler çıkıyor ama kızında kalanları evde giydirebilirsin gezmelik yeni alırsın benim o imkanım da yok

hım iyi en azında 7 ay gezmişiniz bizde kızımı 1 seneden sonra düşündük ilk ay oldu şukur nasıl sizinde hemen oldumu ay biz 2.ci içinn 7 ay uğtraştık cok stres yaptım hatta

aslında bu kışa düşünmeye başlarız diyorduk sonra ya olmazsa korkusu ile deneyelim dedik ilk ayda tuttu meleğimiz bize gelmek için sabırsızlanıyormuş biz bilmiyormuşuz rabbim aratmadı çok şükür inşallahda kucağımza almakda nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…