aslında bu kışa düşünmeye başlarız diyorduk sonra ya olmazsa korkusu ile deneyelim dedik ilk ayda tuttu meleğimiz bize gelmek için sabırsızlanıyormuş biz bilmiyormuşuz rabbim aratmadı çok şükür inşallahda kucağımza almakda nasip olur
ya öyle mi teyzesiylede doğum günü aynı kızımın evet canım 1 başlıyacak
küçük kız 1 başlıyacak bebek doğacak eğer olursa gurbetede gideceğiz
kafam çok dolu çoook belkide ondan tadım yok
haklısın hep yeni seyler çıkıyor ama kızında kalanları evde giydirebilirsin gezmelik yeni alırsın benim o imkanım da yok
oh cnm mşallah ne kadr guzel benim kızımda öleydi hatta biz onu 3 aylıkken ögrendik yani ilk 3 ay streside yaşatmadı meleğim biz kese kalp atışı bu bebişimizde öğrendik o heyecanı tatlık bu biraz nazlı çıktı nasıl durumun bulantı falan varmı ben kızımda 7 aya kadar maşalla 2.de tık yok şok şukur en şukur
tayin değil canım eşim antalyadan iş teklifi aldı cazip geldi kabul etti çalışmaya başladı şimdilik okullar kapana kadar deneyecek alışabilirse bizide götürecek
giderken kesin gideriz gözüyle bakıyordu ama az evvel konustum sesi çok buruktu
giderken ben ona dene demiştim şimdi ise o deneyecem diyor
değişik geldi bana burası diyor
hiç tatile geldiğim antalya gibi değil diyor
bakalım ya nasip
tayin değil canım eşim antalyadan iş teklifi aldı cazip geldi kabul etti çalışmaya başladı şimdilik okullar kapana kadar deneyecek alışabilirse bizide götürecek
bakalım ya nasip
kızlar benim biraz ilerim var cıkıyorumkib öpuldunuz cok cok
bakalım ya nasip
yaren kızına bu linkteki bebek pusetini yapabilirsin bebeklerini taşır minik anne
Elişi Defteri: Pet şişeden oyuncak bebek puseti ve malzeme çantası
sitede daha değişik çok seyler var canım:122:süper olmuş ya benim bile yapıp oynayasım geldi, kızım olsa da onunla evcilik oynasam :)
sitede daha değişik çok seyler var canım:122:süper olmuş ya benim bile yapıp oynayasım geldi, kızım olsa da onunla evcilik oynasam :)
ben yeni bir yorumunu görmedimkızlar efulum ne yaptı acaba? bir haber yok değil mi?
sitede daha değişik çok seyler var canım:122:
rabbim gönlüne göre versin inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?