2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oh cnm mşallah ne kadr guzel benim kızımda öleydi hatta biz onu 3 aylıkken ögrendik yani ilk 3 ay streside yaşatmadı meleğim biz kese kalp atışı bu bebişimizde öğrendik o heyecanı tatlık bu biraz nazlı çıktı nasıl durumun bulantı falan varmı ben kızımda 7 aya kadar maşalla 2.de tık yok şok şukur en şukur

nasıl gurbete gideceksiniz cnm tahincimisiniz nereye gideceksiniz

stabil bir bulantım var ama Allaha şükür bu haftalarda daha azaldı yani midemi zorlamadığım sürece baya az halsizlik ve uyku hali haricindede çok şükür büyük sıkıntım yok yada ben çok istediiğim için sıkıntı olarak görmüyorum gözüken belirtileri kendimi bir mucize olarak görüyorum rabbimin verdiği mucizeyi sağlıkla yaşatmak için elimden geleni yapıyorum

tayin değil canım eşim antalyadan iş teklifi aldı cazip geldi kabul etti çalışmaya başladı şimdilik okullar kapana kadar deneyecek alışabilirse bizide götürecek
giderken kesin gideriz gözüyle bakıyordu ama az evvel konustum sesi çok buruktu
giderken ben ona dene demiştim şimdi ise o deneyecem diyor
değişik geldi bana burası diyor
hiç tatile geldiğim antalya gibi değil diyor
bakalım ya nasip

hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım

cnm hayırlısı ne ise o olsun sizin için ama zor olmalı cevrenizi değiştirmek falan ama en azınsda eşinle beraber olacak sınız şukur ki

canım şimdi o sizlerden uzak, ortam farklı, yaz sezonu canlı olan bir şehir olduğu için garipsemiştir. zamanla düzelir. sizin de yanına gitmenize az kalmış zaten :) hayırlısı olsun:)

canım teyzemler konyaaltın da oturuyorlardı eşimin şimdiki bulunduğu yer kepez arada fark olduğunu o söyleyince ben zaten anlamıştım
ama eşim 2 günde ancak anladı
evet kızlar her konustuğunda ağlıyorlar babalarıyla buda onu üzüyor
ben hamile halimle aklı bende
ve yanlız orda psikolojisini anlıyorum
okulla konusurum istersen hemen eve bak yanlız kalma sen sevmezsin dedim
deneyim bir dur bakalım dedi

evet benimde aklımda bugündü randevusu inşallah herşey yolundadır

kızlar kasım topiği coştu, ne muhabbet ne muhabbet
napıyonuz bakiyimm, 6 da çıkıcam acık sizle muhabbete katılayım dedimm
haftasonuuuuu geldiiiii

m.milliyet.com.tr

gıda sektöründe çok ama çok geç kalınmış bir denetim başlaması iyi oldu. bir de GDO'lu ürünlere izin verilmese....ah şu GDO'lu ürünler ve ithal tohumlar, sağlıklarımız ve sağlıklı nesillerimiz yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…