evet haftasonuna iş bırakmıyacak kasım annelerikızlar kasım topiği coştu, ne muhabbet ne muhabbet
napıyonuz bakiyimm, 6 da çıkıcam acık sizle muhabbete katılayım dedimm
haftasonuuuuu geldiiiii
canım benim vazgeçilmezimiz olan herseyde bir sıkıntı yok mu sankim.milliyet.com.tr
gıda sektöründe çok ama çok geç kalınmış bir denetim başlaması iyi oldu. bir de GDO'lu ürünlere izin verilmese....ah şu GDO'lu ürünler ve ithal tohumlar, sağlıklarımız ve sağlıklı nesillerimiz yok oldu
m.milliyet.com.tr
gıda sektöründe çok ama çok geç kalınmış bir denetim başlaması iyi oldu. bir de GDO'lu ürünlere izin verilmese....ah şu GDO'lu ürünler ve ithal tohumlar, sağlıklarımız ve sağlıklı nesillerimiz yok oldu
insan nasıl duygulanıyor değil mi yüreği kabarıyorben geldim kızımın gösterisi bitti, çok güzel geçti kızım İstiklal marşı okudu, halk oyunlarında rol aldı birde arı kıyafeti giydi Allahım çok güzeldi inşallah hepiniz mutluluğu tadarsınız tek ağlayan bendim kızımı izledim ağladım süreklidaha dün doğmuş gibi
evet haftasonuna iş bırakmıyacak kasım anneleridün pek bir aktiftik bugun pek bi durgunuz
ben geldim kızımın gösterisi bitti, çok güzel geçti kızım İstiklal marşı okudu, halk oyunlarında rol aldı birde arı kıyafeti giydi Allahım çok güzeldi inşallah hepiniz mutluluğu tadarsınız tek ağlayan bendim kızımı izledim ağladım süreklidaha dün doğmuş gibi
canım benim vazgeçilmezimiz olan herseyde bir sıkıntı yok mu sanki
ben 30 yasındaydım ben çocukken çayda radyosyan var diye inim inim inletmişlerdi ama çaydan vazgeçen hiç olmadı
şimdi ise başka ürünler
((( Allahım nereye gidiyor bu işin sonu
aslında başlarda konuştuk canım, herkes farklı şehirlerde ya genelde aynı şehirlerde olanlar birbirlerinden fikir aldılar. ama yazalım senin için:
Ankara Prof. Dr. Ahmet ERDEM, özel muayenehane, normalde gazi tıp fakültesinde derslere giriyor. testleri genelde gaziye yönlendiriyor bakalım 2'li ne olacak. doğum özel koru hastanesi. muayene ücreti sanırım 300 biz doktor yakınıyız diye 200 veriyoruz:) benden bu kadar :)
ben de kendim yapıyorum canım baskasının yaptığı salçayı yiyemem herhalde olurda antalyay gidersem bile gelir konyada yaparım kışlık hazırlıklarımı genevalla ben kendi adıma konuşayım sera sebze asla almıyorum yazdan dolabımı dolduruyorum, kurularım oluyor onları yiyorum. yoğurt kendim yapıyorum, sucuk ve pastırmayı annemlerle yapıyoruz. bal köyden geliyor, salçayı kendimiz yapıyoruz. ben direniyorum, etrafımdaki herkese de söylüyorum. ama gel gör ki üşengeç ev hanımlarımız var (çalışan demiyorum özellikle ev hanımı diyorum) evde oturup akşama kadar her şeyini marketten alıyor. sıkılmıyolar mı acaba ya ben azcık boşluğum olsa kendime iş çıkarıyorum bu yıl zeytinimi bile kendim yaptım şimdi sıra peynirde inş... kayınvalidem mesela akşama kadar oturuyo eline yapışmaz ya yap salçanı, ya da kavur fasulyeni at dolaba. aman kim yapacak market var.. alın size market, her şeyi market market aman rahat rahat diye diye bu hale getirdiler...
belki biraz ayıklanırlar. bir de GDO'lu ürünlere dur deseler!
bir hafta çalışıyorsunuz hakkınız tabi canımorası kesin bak sakin geçiyordur doğru, ben mesela geziyorum ve eşimle vakit geçiriyorum, annemlerle babamlarla felan pc yi açmıyorum genelde
allaha emanet ol kendine ve bebişe iyi bak canımHerkese hayırlı haftasonları arkadaşlar muhtemelen haffta sonu gireemmem sizleri ve meleklerinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun pazartesi görüşürüüüzzz
valla ben kendi adıma konuşayım sera sebze asla almıyorum yazdan dolabımı dolduruyorum, kurularım oluyor onları yiyorum. yoğurt kendim yapıyorum, sucuk ve pastırmayı annemlerle yapıyoruz. bal köyden geliyor, salçayı kendimiz yapıyoruz. ben direniyorum, etrafımdaki herkese de söylüyorum. ama gel gör ki üşengeç ev hanımlarımız var (çalışan demiyorum özellikle ev hanımı diyorum) evde oturup akşama kadar her şeyini marketten alıyor. sıkılmıyolar mı acaba ya ben azcık boşluğum olsa kendime iş çıkarıyorum bu yıl zeytinimi bile kendim yaptım şimdi sıra peynirde inş... kayınvalidem mesela akşama kadar oturuyo eline yapışmaz ya yap salçanı, ya da kavur fasulyeni at dolaba. aman kim yapacak market var.. alın size market, her şeyi market market aman rahat rahat diye diye bu hale getirdiler...
belki biraz ayıklanırlar. bir de GDO'lu ürünlere dur deseler!
lavinyaaaaaaaaaaaaaa her muayneyemi 200 veriyorsun...bana çok geldi canım.bu kadar çok almaları neden anlamıyorum.iyi bi dr ve hastane olabilir ama bu kadarıda acımasızlık. 600-700 e çalışan insanlar var. 300 muayne, testler falanda yok öyle miiii ???? bana göre çok fazla bi muayne için.
ben hem özele gidiyorum hem devlete, testleri devlette yapacağım.özelde 32 tl - 9 gün içindede tekrar kontrole çağrıyorlar...
tatlım çok doğru söylüyorsun kesinlikle sana katılıyorum, evlerde doğl yapmamız lazım, ben çalışıyorum ama annemler ve kayınvalidemler kendileri yapıyorlar banada, salça-zeytin-turşu-sucuk,onlar alıp sucuğu yaptırıyorlar, yani ben geçenlerde zeytini kendim denedim sırf meraktan, ve becermişim çokta güzel oldu dondurucuyada aatıyorum bişiler ama mevsimi olmayan şeyler yiyoruz malesefffff canımız çekiyor bazen, dometezide çözdü kayınvalidem rende yapıp şişelere kapatıyor, benim kayınvalidem göğüs kanser, geçirmiş, biz evlenmeden önce, o yüzden çok dikkat eder banada yapar sağolsunnn.
kızlar 2'li test kabusum oldu İstanbul'da test yaptıracaklar aldığımız ücreti yazalımda bari bir ışık olsun birbirimize
* medikal park: 342,00 tl
* Avicenna : 200 TL
* erdem Hastaneleri : 380 TL
Ben araştırmaya devam ediyorum... :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?