2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben geldim kızımın gösterisi bitti, çok güzel geçti kızım İstiklal marşı okudu, halk oyunlarında rol aldı birde arı kıyafeti giydi Allahım çok güzeldi inşallah hepiniz mutluluğu tadarsınız tek ağlayan bendim kızımı izledim ağladım sürekli daha dün doğmuş gibi

canım benim vazgeçilmezimiz olan herseyde bir sıkıntı yok mu sanki
ben 30 yasındaydım ben çocukken çayda radyosyan var diye inim inim inletmişlerdi ama çaydan vazgeçen hiç olmadı
şimdi ise başka ürünler

((( Allahım nereye gidiyor bu işin sonu

Son düzenleme:
insan nasıl duygulanıyor değil mi yüreği kabarıyor
rabbim daha iyi günlerinide göstersin inşşş

evet haftasonuna iş bırakmıyacak kasım anneleri dün pek bir aktiftik bugun pek bi durgunuz

bu durgun halimi yetişemedim ben yine başım döndüüü :)

ayyy canım kıyamam, bizde o günleri görücez mi yahu, duygulanmaz mı insann, bende kesin ağlarımm

valla ben kendi adıma konuşayım sera sebze asla almıyorum yazdan dolabımı dolduruyorum, kurularım oluyor onları yiyorum. yoğurt kendim yapıyorum, sucuk ve pastırmayı annemlerle yapıyoruz. bal köyden geliyor, salçayı kendimiz yapıyoruz. ben direniyorum, etrafımdaki herkese de söylüyorum. ama gel gör ki üşengeç ev hanımlarımız var (çalışan demiyorum özellikle ev hanımı diyorum) evde oturup akşama kadar her şeyini marketten alıyor. sıkılmıyolar mı acaba ya ben azcık boşluğum olsa kendime iş çıkarıyorum bu yıl zeytinimi bile kendim yaptım şimdi sıra peynirde inş... kayınvalidem mesela akşama kadar oturuyo eline yapışmaz ya yap salçanı, ya da kavur fasulyeni at dolaba. aman kim yapacak market var.. alın size market, her şeyi market market aman rahat rahat diye diye bu hale getirdiler...
((( Allahım nereye gidiyor bu işin sonu

belki biraz ayıklanırlar. bir de GDO'lu ürünlere dur deseler!

orası kesin bak sakin geçiyordur doğru, ben mesela geziyorum ve eşimle vakit geçiriyorum, annemlerle babamlarla felan pc yi açmıyorum genelde

lavinyaaaaaaaaaaaaaa her muayneyemi 200 veriyorsun... bana çok geldi canım.bu kadar çok almaları neden anlamıyorum.iyi bi dr ve hastane olabilir ama bu kadarıda acımasızlık. 600-700 e çalışan insanlar var. 300 muayne, testler falanda yok öyle miiii ???? bana göre çok fazla bi muayne için.
ben hem özele gidiyorum hem devlete, testleri devlette yapacağım.özelde 32 tl - 9 gün içindede tekrar kontrole çağrıyorlar...

Herkese hayırlı haftasonları arkadaşlar muhtemelen haffta sonu gireemmem sizleri ve meleklerinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun pazartesi görüşürüüüzzz

ben de kendim yapıyorum canım baskasının yaptığı salçayı yiyemem herhalde olurda antalyay gidersem bile gelir konyada yaparım kışlık hazırlıklarımı gene
hersey naylon artık artık ev hanımlarıda naylon

orası kesin bak sakin geçiyordur doğru, ben mesela geziyorum ve eşimle vakit geçiriyorum, annemlerle babamlarla felan pc yi açmıyorum genelde
bir hafta çalışıyorsunuz hakkınız tabi canım
Herkese hayırlı haftasonları arkadaşlar muhtemelen haffta sonu gireemmem sizleri ve meleklerinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun pazartesi görüşürüüüzzz
allaha emanet ol kendine ve bebişe iyi bak canım

tatlım çok doğru söylüyorsun kesinlikle sana katılıyorum, evlerde doğl yapmamız lazım, ben çalışıyorum ama annemler ve kayınvalidemler kendileri yapıyorlar banada, salça-zeytin-turşu-sucuk,onlar alıp sucuğu yaptırıyorlar, yani ben geçenlerde zeytini kendim denedim sırf meraktan , ve becermişim çokta güzel oldu dondurucuyada aatıyorum bişiler ama mevsimi olmayan şeyler yiyoruz malesefffff canımız çekiyor bazen, dometezide çözdü kayınvalidem rende yapıp şişelere kapatıyor, benim kayınvalidem göğüs kanser, geçirmiş, biz evlenmeden önce, o yüzden çok dikkat eder banada yapar sağolsunnn.

evet cnm her muayene testlere ücret vermiyorum devlete yönlendiriyo doktor, ben tırsarım doktor iyi olmazsa doğuramam zaten ilişkim de olmadı ameliyatla açtılar, ondan beri çok korkuyom kendimi asistanlara emanet edemem canım pahalı biliyorum ama ankarada özeller hep 5000-6000 arası bir paraya patlayacak napayım 1 kez doğurcam :)

benimde babam pek titiz hayatta eve tavuk girmez köyden alır kestirir, eti köyden kestiri dolaba stoklar, tek tek gezer bakar eder alır. ketçap, mayonez, kola, cips evin kapısından geçmez şükür:)

kızlar 2'li test kabusum oldu İstanbul'da test yaptıracaklar aldığımız ücreti yazalımda bari bir ışık olsun birbirimize

* medikal park: 342,00 tl
* Avicenna : 200 TL
* erdem Hastaneleri : 380 TL

Ben araştırmaya devam ediyorum... :26::26::26:

Selam teyzoşlar yaklaşık 1,5 saattir yürüyorum,aldım cebime de badem,fındık atıştıra atıştıra yürüdüm vallahi
Bi baktım kendimi,emzik,biberon bakarken buldum

Hee kızlar geçenlerde eşimin anneannesine gittik bize şöyle dedi"bebeğe bi don alın evde bulunsun,şansı açık olur ikballi olur"dedi..
Don aradım ama unisex bişey bulamadım.

Yaşlı inancı ama ben önem veririm böyle şeylere,severim de.Bence sizde alın kızlar...

Canım ben medicana'da muayene oluyorum ikili test 145 tl dedi..
Kolan hospital e de sormuştuk o da 130 dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…