evet cnm her muayene testlere ücret vermiyorum devlete yönlendiriyo doktor, ben tırsarım doktor iyi olmazsa doğuramam zaten ilişkim de olmadı ameliyatla açtılar, ondan beri çok korkuyom kendimi asistanlara emanet edemem canımpahalı biliyorum ama ankarada özeller hep 5000-6000 arası bir paraya patlayacak napayım 1 kez doğurcam :)
Selam teyzoşlar yaklaşık 1,5 saattir yürüyorum,aldım cebime de badem,fındık atıştıra atıştıra yürüdüm vallahi
Bi baktım kendimi,emzik,biberon bakarken buldum
Hee kızlar geçenlerde eşimin anneannesine gittik bize şöyle dedi"bebeğe bi don alın evde bulunsun,şansı açık olur ikballi olur"dedi..
Don aradım ama unisex bişey bulamadım.
Yaşlı inancı ama ben önem veririm böyle şeylere,severim de.Bence sizde alın kızlar...
benimde babam pek titiz hayatta eve tavuk girmez köyden alır kestirir, eti köyden kestiri dolaba stoklar, tek tek gezer bakar eder alır. ketçap, mayonez, kola, cips evin kapısından geçmez şükür:)
evet cnm her muayene testlere ücret vermiyorum devlete yönlendiriyo doktor, ben tırsarım doktor iyi olmazsa doğuramam zaten ilişkim de olmadı ameliyatla açtılar, ondan beri çok korkuyom kendimi asistanlara emanet edemem canımpahalı biliyorum ama ankarada özeller hep 5000-6000 arası bir paraya patlayacak napayım 1 kez doğurcam :)
:) iyi yapmışsında ilk senden duyuyorum ben böyle bişi :)
Canım ben medicana'da muayene oluyorum ikili test 145 tl dedi..
Kolan hospital e de sormuştuk o da 130 dedi...
medicana telefonlarıma cevap verebilse onada soracaktım da 4 defa aradım hattan düştüm
Kolon Hospital annemlere ve işyerime yakın bana hem anadolu yakası uyuyor hem avrupa 130 mantıklı bir rakam geldi 145'de öyle
Hangi medicana'ya sordun tatlım sen ?
allahh nasip ederse ben de kasım 18 gibi bebeğimi kucagıma alacagım.. 9 haftalıgım su anda
Eki Görüntüle 389965
Kızlarr işte bu da benim bebeğimm. Tabi o sırada sürekli hareket ettiği için belirgin çıkmadı.Yüzü bize doğru dönük sağ tarafta iki ayacığı gözüküyor, sağ eli de havada. 33,47 mm 10+1 haftalıktı :)
Eki Görüntüle 389966
selam
merhaba arkadaşlar.
ben bugün(11+3) doktora gittim. bebeğimi gördüm. çok güzeldi tam bir bebek yaa inanamadık .. eller kollar falan oynuyor. mucizevi birşey..
doktorum hemen ense kalınlığı- baş popo mesafesi- burun ölçüsü aldı. kilo falan hemen söyledi. en son yukarı çık kan ver dedi ikili test için.. sadece 51 tl ödedim.
bende pahalı diye korkuyordum olmazsa ünv. hastanelerinde yaptırırım diyordum. ama uygun geldi.
demir ve b12 vitamini birde multivitamin verdi. ayrıca çatlak kremide verdi.
4 yeni fotografımız daha oldu albüme eklediğimiz.. Rabbim inşallah sağlık verir kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
Canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada İstanbul'dasın değil mi hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de 25inde gideceğim bir devlet hastnesine ama pek içime sinmedi gibi.
Eki Görüntüle 389966
selam
merhaba arkadaşlar.
ben bugün(11+3) doktora gittim. bebeğimi gördüm. çok güzeldi tam bir bebek yaa inanamadık .. eller kollar falan oynuyor. mucizevi birşey..
doktorum hemen ense kalınlığı- baş popo mesafesi- burun ölçüsü aldı. kilo falan hemen söyledi. en son yukarı çık kan ver dedi ikili test için.. sadece 51 tl ödedim.
bende pahalı diye korkuyordum olmazsa ünv. hastanelerinde yaptırırım diyordum. ama uygun geldi.
4 yeni fotografımız daha oldu albüme eklediğimiz.. Rabbim inşallah sağlık verir kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
Eki Görüntüle 389966
selam
merhaba arkadaşlar.
Eki Görüntüle 389965
Kızlarr işte bu da benim bebeğimm. Tabi o sırada sürekli hareket ettiği için belirgin çıkmadı.Yüzü bize doğru dönük sağ tarafta iki ayacığı gözüküyor, sağ eli de havada. 33,47 mm 10+1 haftalıktı :)
Tatlım bu arada doktor cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi? Bazı arkadaşlarımıza dr.ları tahminde bulunmuş bile. Biliyor musun Allah gönlüne göre olanını ve tabi sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin ama sanki senin bebiş erkek olacakmış gibi doğdu benim içime
gündüz konuştular canımı çektirdiler gittim ayva aldım doğradım limonladım tuzladım ama nasıl yedim hiçde ahlakım değil halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?