2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok canım senin için demiyorum, genel için konuşuyorum bu fiyat gerçekten çok fazla.bu insanlar neticede ultrasona bakıyorlar, bilgilerini paylaşıyorlar, gece yatarken nasıl rahat koyuyorlar yastığa kafalarını. ya tamam fark olurda 300 tl çok.tabi oda prof. dür. onunda belli bi eğitimi- bilgisi adı var. ama bu çookkk fazla
geçen bizim arkadaş gitti oda öyle prof. 350 muaynesi. kızcağız 600 e çalışıo.iyidir diye çocuğunu götürdü.sonrada çok sıkıştı o ay.çaresiz kalınca mecbur götürüyor insan.birazda insaflı davransalar şu bilgili insanlar....

sana gelincede inş rahat bi doğum geçirirsin. o kadar korkulacak bişey değil.eğer sen gerçekten yapı olarak kolay doğuracak biriysen, ister prof olsun , ister asist. 5 dk doğuruyorsun.ben doğuma girecekken bi kadın geldi.ne bağırıyor ne ahlıyor.dr çatala çıkardı. ben kafamı çevirdim, görmiyim die, bi ses. bebek sesi.... döndüm bebek dr un elinde... şaşkınlıktan gözlerim açıldı 2 dk da, ne bağırma ne bişi. kızda zayıf, kapalı bi hatundu. nese verdiler bebeği kucağına. kadın tek eliylede başörtyüsünü düzeltti çıktı.gitti.kıyafetleride üzerindeydiii... hiç unutmam. maşallah
allah sanada herkesede öle doğum nasip etsinnn

:) iyi yapmışsında ilk senden duyuyorum ben böyle bişi :)

benimde babam pek titiz hayatta eve tavuk girmez köyden alır kestirir, eti köyden kestiri dolaba stoklar, tek tek gezer bakar eder alır. ketçap, mayonez, kola, cips evin kapısından geçmez şükür:)

ne kadar güzellll, köy tavuğu acayip pahalılanmış zaten, bu bes tavuklarında antibiyotik veriyorlarmış felan haberler çıktı ya, bende tavuk yiyemez oldumm, içim almıyoo

kızlarrrrrrrrrr bu arada çokkkkkk öpüyorumm kuzularınızı ve sizii,
ben artık gideyimm, saat 6 oldu masamı toplayıp çıkacağım, kendinize iyi bakınnnnnnn sağlıcakla, güzellikle kalın

tam gidiyodum, bir ilk daha öğreneyim dedim ilişkin nasıl olmadı, nasıl ameliyatla açtılar :26: ilk kez duydum yaa hadi kaçtım cevaba sonra bakarım

Canım ben medicana'da muayene oluyorum ikili test 145 tl dedi..
Kolan hospital e de sormuştuk o da 130 dedi...

medicana telefonlarıma cevap verebilse onada soracaktım da 4 defa aradım hattan düştüm
Kolon Hospital annemlere ve işyerime yakın bana hem anadolu yakası uyuyor hem avrupa 130 mantıklı bir rakam geldi 145'de öyle

Hangi medicana'ya sordun tatlım sen ?

merhaba arkadaşlar.
ben bugün(11+3) doktora gittim. bebeğimi gördüm. çok güzeldi tam bir bebek yaa inanamadık .. eller kollar falan oynuyor. mucizevi birşey..

doktorum hemen ense kalınlığı- baş popo mesafesi- burun ölçüsü aldı. kilo falan hemen söyledi. en son yukarı çık kan ver dedi ikili test için.. sadece 51 tl ödedim.

bende pahalı diye korkuyordum olmazsa ünv. hastanelerinde yaptırırım diyordum. ama uygun geldi.

demir ve b12 vitamini birde multivitamin verdi. ayrıca çatlak kremide verdi.

4 yeni fotografımız daha oldu albüme eklediğimiz.. Rabbim inşallah sağlık verir kucağımıza aldığımız günleride gösterir.

fotografları eklemek istiyorum ama şuan taratamadım . inşallah yakında eklerim.

Kızlarr işte bu da benim bebeğimm. Tabi o sırada sürekli hareket ettiği için belirgin çıkmadı.Yüzü bize doğru dönük sağ tarafta iki ayacığı gözüküyor, sağ eli de havada. 33,47 mm 10+1 haftalıktı :)

Benim dr um bahçelievler medicana'da zaten canım,oraya gidiyorum şimdilik memnunum..Bakalım daha uygun yerlerde bişey bulursam belki yaptırırım ama bulamazsam kendi gittiğim hastanede yaptırıcam..

selam

merhaba arkadaşlar.
ben bugün(11+3) doktora gittim. bebeğimi gördüm. çok güzeldi tam bir bebek yaa inanamadık .. eller kollar falan oynuyor. mucizevi birşey..

doktorum hemen ense kalınlığı- baş popo mesafesi- burun ölçüsü aldı. kilo falan hemen söyledi. en son yukarı çık kan ver dedi ikili test için.. sadece 51 tl ödedim.

bende pahalı diye korkuyordum olmazsa ünv. hastanelerinde yaptırırım diyordum. ama uygun geldi.

demir ve b12 vitamini birde multivitamin verdi. ayrıca çatlak kremide verdi.

4 yeni fotografımız daha oldu albüme eklediğimiz.. Rabbim inşallah sağlık verir kucağımıza aldığımız günleride gösterir.

Canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada İstanbul'dasın değil mi hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de 25inde gideceğim bir devlet hastnesine ama pek içime sinmedi gibi.

Canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada İstanbul'dasın değil mi hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de 25inde gideceğim bir devlet hastnesine ama pek içime sinmedi gibi.

sağol canım teşekkür ederim. evet istanbuldayım. Gaziosmanpaşa 500evlerde ŞAFAK hastanesine gidiyorum. doktor çok iyi. beni çok rahatlatıyor ve konuşmalarıyla aklımda hiçbişey kalmıyor. zaten çok hastası var tercih edilen bir doktor. ben bide aile hekimine gidiyorum. onlarda aşı ve kan testlerini takip ediyor. şimdilik ben memnunum ikisindende..

Tatlım bu arada doktor cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi? Bazı arkadaşlarımıza dr.ları tahminde bulunmuş bile. Biliyor musun Allah gönlüne göre olanını ve tabi sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin ama sanki senin bebiş erkek olacakmış gibi doğdu benim içime

maşallah bebişlere maşallah

gündüz konuştular canımı çektirdiler gittim ayva aldım doğradım limonladım tuzladım ama nasıl yedim hiçde ahlakım değil halbuki

Allahalllahh bi benim içime doğmuyor. herkes senin oğlun olur diyordu doktor %60 erkek dedi. ama ben pozisyonuna göre söylüyorum bir sonraki geldiğinde kız dersem şaşırma dedi. şuan cinsel organları ayırt edilemez sadece pozisyonuna göre söyledim dedi.
hayırlısı olsun öncelikle sağlıklı olduktan sonra hiç farketmez.

kontrolun ne zaman peki canım tam cinsiyeti o zaman öğrenirsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…