2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çoooook güzel maşallah. Allah yüzünü göstersin bütmeyi nasip etsin

darısı başımıza .Allah yüzünü göstersin bütmeyi nasip etsin

hep böyle güzel haberlerle gelin

kontrolun ne zaman peki canım tam cinsiyeti o zaman öğrenirsin inşş

kontolüm 11 mayısta. doktorum 3haftadan önce ultrason girmemen daha iyi diyor. bu nedenle bende acele etmeyeceğim. aslında 15 gün sonra kesinleşirmiş ama ben bekleme taraftarıyım. öyle yada böyle sağlıklı olsunda ben sabrederim.:):):):)

Oooh afiyet olsunnn,, gelsin gamzeli oğluşşş
zaten sarısın mavi gözlü olursa süpriz olacak bir de gamzesi olursa tam süpriz olur :118:

bende o 15 günü bekliyorum zaten canım

Kızlar bi arkadaşın canı ayva çekmişti bol bol yiyin.Annem de bana hamileyken yemiş benim de gamzelerim var,ablam da hamileyken yedi yeğenimin gamzeleri var.
Ayva yiyelim bol bol..

Oooh afiyet olsunnn,, gelsin gamzeli oğluşşş

ben yedim valla

Beklentiye sokmak istemem ama bence oğlun olacak Geçen yıl bu zamanlar bende aynı heyecanları yaşıyordum..Allah tamamına erdirir inşallah...

Kızlar bi arkadaşın canı ayva çekmişti bol bol yiyin.Annem de bana hamileyken yemiş benim de gamzelerim var,ablam da hamileyken yedi yeğenimin gamzeleri var.
Ayva yiyelim bol bol..
peygamber efendimiz (A.S.) Hamileleğinizin ilk 3 ayında ayva yiyin son 3 ayındada hurma yiyin demiş.bende bol bol yiyiyorum ayvayı

kızlarrr iyigeceler nasılsınız ben de durumlar bugün pek iyi değill((nazarmı ettim kendimee nettimmm iyiyim iyiyim dedimm bugünn vallaaa çok kötü oldumm.baş agrısıı mide bulantısı ay yeni yeni kendimee gelebildimm:/((((

hep aynı canım yaaa:26: akşam üstü başlıyor kusmalarım en az 2 kere kusuyorum. sürekli bulantı ve ara ara başdönmesi var
Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de önemli değil

maşallah onlara..nazarlardan saklasın rabbim:)
sanada maşallah bıdık:)şimdiden yerinde durmuyo bu çocuk yaw:))

günaydın arkadaşlar..sabahı şerifleriniz hayrolsun:)ya hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 kere gittim dr a..neguzel herkeş giyo birbir dr a..bnim 2. gidişim taaa 2 mayısta medipole giden varmı koşuyolunda..sema ovalıya gidiyorum..oda çok yoğun bi dr..gitmekte zorlaşıyo haliyle..

Benim dr um bahçelievler medicana'da zaten canım,oraya gidiyorum şimdilik memnunum..Bakalım daha uygun yerlerde bişey bulursam belki yaptırırım ama bulamazsam kendi gittiğim hastanede yaptırıcam..

Anneme yakın özel Güngören hastanesi var orda da yaptıran bir kaç kişi var memenunlar 90 Tl doktor muayenehanesi dahil fiyat verdiler bilgin olsun :)

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. ben akşam yorulmuşum, bir garip uyandım. midemde çok kötü

canım bana medikal park ücretsiz dedi. senin güvencen olmadığı için mi böyle fiyatlar?

kızlar maşallah bebeklerinize

artık bebeklerimiz iyice şekillenmiş, büyümüşler. darısı kalanların başına. herkes bebeğini kıpır kıpır sağlıklı görsün inşallah.

Koşuyolu medipol için evet çok yoğun dediler bende gitmedim.. Ben çamlıca Erdem Hastanesine gidiyorum Ayşegül Hanım'a, Çok memnunum.. Hastanenin Labaratuar hizmetleri pahalı onları dışarıda yaptırmamızı öneriyor ama yenidoğan yoğun bakımı felan herşeyi var.normal doğum 600 tl Sezeryan 1000 tl muayene ücretide 40 tl. En güzel tarafı randevulu gitmen, beklemiyorsun saatinde giriyorsun muayeneye

SGK var özel sağlık sigortamı " bu sene yenilemicem " dedim 2 ay sonra hamile kaldım :) onun için özel sağlık sigortam yok.belki ondandır. Ama SGK var yani hemde yüksekten ödeniyor primlerim

SGK var özel sağlık sigortamı " bu sene yenilemicem " dedim 2 ay sonra hamile kaldım :) onun için özel sağlık sigortam yok.belki ondandır. Ama SGK var yani hemde yüksekten ödeniyor primlerim

canım bende sgk lıyım. izmirdeki hastane neden ücretsiz diyor? heryerdeki aynıdır diye düşünüyorum. hatta özellikle sordum 3 lü test ücretsiz mi peki dedim. ona ücret alıyoruz dediler.

normalde medipolün muayene ücretleri 35 ama sema hanım yoğun olduğundan 45 tl..doktorda bn gittiğimde genelde doğumda oluyo ,oda randevu saatini erteletiyo..epey beklediğim çok olmuştur..işte doktorumu seviyorum,güveniyorum diye katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…