SGK var özel sağlık sigortamı " bu sene yenilemicem " dedim 2 ay sonra hamile kaldım :) onun için özel sağlık sigortam yok.belki ondandır. Ama SGK var yani hemde yüksekten ödeniyor primlerim[/
özel sigortam var ama tahlilleri kapsamıyomuşmuş..bunlarda çeşit çeşit galiba..işte bi doğumun ücretini ödüyo..bizde yenilemicektikte içimize sinmedi..gerçi özel sigorta benim için nerden aldık bunu diyolardır..5 sene içinde 3.doğum olcak onlar zararda anlican
Eki Görüntüle 389965
Kızlarr işte bu da benim bebeğimm. Tabi o sırada sürekli hareket ettiği için belirgin çıkmadı.Yüzü bize doğru dönük sağ tarafta iki ayacığı gözüküyor, sağ eli de havada. 33,47 mm 10+1 haftalıktı :)
Maşallah canım yaaEki Görüntüle 389966
selam
merhaba arkadaşlar.
ben bugün(11+3) doktora gittim. bebeğimi gördüm. çok güzeldi tam bir bebek yaa inanamadık .. eller kollar falan oynuyor. mucizevi birşey..
doktorum hemen ense kalınlığı- baş popo mesafesi- burun ölçüsü aldı. kilo falan hemen söyledi. en son yukarı çık kan ver dedi ikili test için.. sadece 51 tl ödedim.
bende pahalı diye korkuyordum olmazsa ünv. hastanelerinde yaptırırım diyordum. ama uygun geldi.
demir ve b12 vitamini birde multivitamin verdi. ayrıca çatlak kremide verdi.
4 yeni fotografımız daha oldu albüme eklediğimiz.. Rabbim inşallah sağlık verir kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
SGK var özel sağlık sigortamı " bu sene yenilemicem " dedim 2 ay sonra hamile kaldım :) onun için özel sağlık sigortam yok.belki ondandır. Ama SGK var yani hemde yüksekten ödeniyor primlerim[/
özel sigortam var ama tahlilleri kapsamıyomuşmuş..bunlarda çeşit çeşit galiba..işte bi doğumun ücretini ödüyo..bizde yenilemicektikte içimize sinmedi..gerçi özel sigorta benim için nerden aldık bunu diyolardır..5 sene içinde 3.doğum olcak onlar zararda anlican
Yani ben bileydim böyle olacağını yenilerdim.. Sigortacım dedi eski sistem olaysık sni hemen 3 ay önceden başlatırdık sigortanı diye ama bişey yapamıyorum dedi, ben de aman boşver dedim. Meğersem önemliymiş
Beklentiye sokmak istemem ama bence oğlun olacakGeçen yıl bu zamanlar bende aynı heyecanları yaşıyordum..Allah tamamına erdirir inşallah...[/QUOTE
hayırlısı :) nerden anlıyorsunuz yaaa bi bana söyleyinnn:):)
Benim tahminde bulunma sebebim, oğlumun da aynı zamanlardaki ultrason resminin senin resimle neredeyse aynı olması..Dediğim gibi, beklentiye sokmak istemem gerçi..Ama yanılacağımı da sanmıyorum
Ayva yedim,Allah izin verirse hurma da yiyeceğim son 3 ayda inşallah..
günaydın arkadaşlar..sabahı şerifleriniz hayrolsun:)ya hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 kere gittim dr a..neguzel herkeş giyo birbir dr a..bnim 2. gidişim taaa 2 mayıstamedipole giden varmı koşuyolunda..sema ovalıya gidiyorum..oda çok yoğun bi dr..gitmekte zorlaşıyo haliyle..
normalde medipolün muayene ücretleri 35 ama sema hanım yoğun olduğundan 45 tl..doktorda bn gittiğimde genelde doğumda oluyo ,oda randevu saatini erteletiyo..epey beklediğim çok olmuştur..işte doktorumu seviyorum,güveniyorum diye katlanıyorum
Anneme yakın özel Güngören hastanesi var orda da yaptıran bir kaç kişi var memenunlar 90 Tl doktor muayenehanesi dahil fiyat verdiler bilgin olsun :)
aaaaa bunu bana arkadaşımda söyledi deli gibi hurma yedim dedi bebeği 5 kg doğmuş maşallah çokda sağlıklıymış
canım ben de sema hn.a gidiyorum bugün gittim aşırı kalabalıktı ama napalım işte.. diğer randevuyu 14 mayısa verdiler 2li test için.. ne kadar acaba fiyatı??
Kızlarr nasılsınız bakalımmmm?? Bebişlerimizle birlikte,mide bulantısız, baş ağrısız kısacası kendimizi iyi hissettiğimiz güzel bir gün olsun bugün de inşallahhh
Canlarımm bu arada bir diyetisyenden duyduğum şeyi paylaşayım sizinle: hurma gerçekten çok faydalı,önemli bir lif kaynağı ama kan şekerini yükselteceği ve bebeği etkileyeceği için çok yüklenmemek gerekirmiş. hamileliğimiz de hurmanın en bol olduğu ramazana denk gelecek o yüzden şanslıyız ama yine de dikkat güzellerr
Sağol canım yaa,olabilir aslında gidip bi sorayım...Yakın zaten..
maaşallah ay o zaman normal de doğuramayız ki yaa5 kg normal doğurmaya korkardım ben valla :)))
hep aynı canım yaaa:26: akşam üstü başlıyor kusmalarım en az 2 kere kusuyorum. sürekli bulantı ve ara ara başdönmesi var
Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de önemli değil
selam kızlar. size bir şey danışacağım.. bugün dr kontrolümüz vardı. en son 10 gün önce gitmiştim ve o zaman 6+2 idik ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı ve boyu da 10 mm yazıyor.. bugün gittik dr herhangi bir problem yok dedi aradan 10 gün geçmesine rağmen bu sefer 7+5 olduk ama ultrasonda 8+1 çıktı boyu da 1.66 cm.. geçen 10 günlük zamanda aslında ultrasona göre 1 hafta geçmiş aynı zamanda boyu da çok artmamış niye böyle oldu acaba?? aslında yine haftasına göre normal ama aradaki farka bakınca endişelendim biraz dr.a soramadım
merhaba canım
benimde o şekilde değişiklikler oldu, son kontrolde 4 gün ileride çıktı, ondan öncede 2 gün geride çıkmıştı. değişiyor yani sorun edilecek bir şey değil. bebek büyüdükçe boyu netleştikçe tarihlerde netleşiyor.
canım önce geride çıkıp sonra ileride çıkması iyi de 10 günde 1 haftalık büyüme aklımı karıştırdı
selam kızlar. size bir şey danışacağım.. bugün dr kontrolümüz vardı. en son 10 gün önce gitmiştim ve o zaman 6+2 idik ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı ve boyu da 10 mm yazıyor.. bugün gittik dr herhangi bir problem yok dedi aradan 10 gün geçmesine rağmen bu sefer 7+5 olduk ama ultrasonda 8+1 çıktı boyu da 1.66 cm.. geçen 10 günlük zamanda aslında ultrasona göre 1 hafta geçmiş aynı zamanda boyu da çok artmamış niye böyle oldu acaba?? aslında yine haftasına göre normal ama aradaki farka bakınca endişelendim biraz dr.a soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?