2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Maşallah canım yaa, kız gibi duruyor doktor cinsiyet söyledimi ?
Bende önümüzdeki muayeneden sonra vitaminlere başlayacakmışım folik asit devam yani :)

Allah Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım ben de sema hn.a gidiyorum bugün gittim aşırı kalabalıktı ama napalım işte.. diğer randevuyu 14 mayısa verdiler 2li test için.. ne kadar acaba fiyatı??

Anneme yakın özel Güngören hastanesi var orda da yaptıran bir kaç kişi var memenunlar 90 Tl doktor muayenehanesi dahil fiyat verdiler bilgin olsun :)

Sağol canım yaa,olabilir aslında gidip bi sorayım...Yakın zaten..
aaaaa bunu bana arkadaşımda söyledi deli gibi hurma yedim dedi bebeği 5 kg doğmuş maşallah çokda sağlıklıymış

maaşallah ay o zaman normal de doğuramayız ki yaa 5 kg normal doğurmaya korkardım ben valla :)))

Kızlarr nasılsınız bakalımmmm?? Bebişlerimizle birlikte,mide bulantısız, baş ağrısız kısacası kendimizi iyi hissettiğimiz güzel bir gün olsun bugün de inşallahhh

Canlarımm bu arada bir diyetisyenden duyduğum şeyi paylaşayım sizinle: hurma gerçekten çok faydalı,önemli bir lif kaynağı ama kan şekerini yükselteceği ve bebeği etkileyeceği için çok yüklenmemek gerekirmiş. hamileliğimiz de hurmanın en bol olduğu ramazana denk gelecek o yüzden şanslıyız ama yine de dikkat güzellerr

canım ben de sema hn.a gidiyorum bugün gittim aşırı kalabalıktı ama napalım işte.. diğer randevuyu 14 mayısa verdiler 2li test için.. ne kadar acaba fiyatı??

sevindim cnm..haftasonları acayip oluyo orası,karidorda dar zaten..ana baba günü gibi..2'li test bn yaptırmaycağm için cnm fiyat araştırmadım44:

banada dün komşum getirdi hurma bi tabak dolusu..cnm tatlı çekiyodu zaten hepsini yedim ya ama çok rahatladım

Selam arkadaslar bende biraz geç oldu ama bu siteye yeni üye oldum 2. Hamileliğim benide listeye eklerseniz sevinirim sizlerden öğreneceğim cok şey var ...

Muhtemel dogum tarihim 25.11.2012
Sat;19.02.2012
Kilom:65
Boy;1.70
2.gebelik
İstanbul

selam kızlar. size bir şey danışacağım.. bugün dr kontrolümüz vardı. en son 10 gün önce gitmiştim ve o zaman 6+2 idik ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı ve boyu da 10 mm yazıyor.. bugün gittik dr herhangi bir problem yok dedi aradan 10 gün geçmesine rağmen bu sefer 7+5 olduk ama ultrasonda 8+1 çıktı boyu da 1.66 cm.. geçen 10 günlük zamanda aslında ultrasona göre 1 hafta geçmiş aynı zamanda boyu da çok artmamış niye böyle oldu acaba?? aslında yine haftasına göre normal ama aradaki farka bakınca endişelendim biraz dr.a soramadım

Son düzenleme:
kızlarr mrb nasılsınız ben güne güzel uyandım çünkü rüyaamda bebişimi gördüm kızım oluyodu rüyamda allahım kokosu sabah uyandımda hala burnumdaydı yaa yok böyle bir güzellikk:)))musmutluuuuu oldummmm

hep aynı canım yaaa:26: akşam üstü başlıyor kusmalarım en az 2 kere kusuyorum. sürekli bulantı ve ara ara başdönmesi var
Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de önemli değil

aynen vallaa canım önemli olan sağlıkla kucagımıza almamız gerisi yalannn :))benim sabahları çok oluyor

merhaba canım
benimde o şekilde değişiklikler oldu, son kontrolde 4 gün ileride çıktı, ondan öncede 2 gün geride çıkmıştı. değişiyor yani sorun edilecek bir şey değil. bebek büyüdükçe boyu netleştikçe tarihlerde netleşiyor.

canım önce geride çıkıp sonra ileride çıkması iyi de 10 günde 1 haftalık büyüme aklımı karıştırdı

valla takmamak lazım benimkide 3 gun geride cıkmıştı dr 1böle şeyler olabileceğini söledi ölçum yaparken 1 mm oynama bile hafta yı az yada fazla gösterebiliyomuş pek çok arkadaşta okudum maşalla bebişinin sağlıklı ya takılma derim tatlım hem bak boyu 1 cm den 1.66 ya yukselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…