ultrason aletinde ufacık oynamalar ciddi sonuç farklarına yol açıyor. cihazla ilgili bir durumdur. bebeğin sağlıklı ise gerisini boşver :)selam kızlar. size bir şey danışacağım.. bugün dr kontrolümüz vardı. en son 10 gün önce gitmiştim ve o zaman 6+2 idik ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı ve boyu da 10 mm yazıyor.. bugün gittik dr herhangi bir problem yok dedi aradan 10 gün geçmesine rağmen bu sefer 7+5 olduk ama ultrasonda 8+1 çıktı boyu da 1.66 cm.. geçen 10 günlük zamanda aslında ultrasona göre 1 hafta geçmiş aynı zamanda boyu da çok artmamış niye böyle oldu acaba?? aslında yine haftasına göre normal ama aradaki farka bakınca endişelendim biraz dr.a soramadım
evet bir çok bebek bir hafta geriden gelip arayı kapatabiliyor. içini ferah tut.canlar merhaba ben geldimm nasılsınız bakimmm
doktordan geldik teyzeleri Allaha haamdd olsunn kap atışlarını duydukkk
ultrasyona göre bebeğim 6 hafta 5 gunluk yaklasık 1 hafta geri tam görunemedi doktor sorun yok dedi ama inşAllah bebeğimiz çabucak büyür dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm
canlar merhaba ben geldimm nasılsınız bakimmm
ultrasyona göre bebeğim 6 hafta 5 gunluk yaklasık 1 hafta geri tam görunemedi doktor sorun yok dedi ama inşAllah bebeğimiz çabucak büyür dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm
gözünaydın canımcanlar merhaba ben geldimm nasılsınız bakimmm
banada dün komşum getirdi hurma bi tabak dolusu..cnm tatlı çekiyodu zaten hepsini yedim yaama çok rahatladım
Selam arkadaslar bende biraz geç oldu ama bu siteye yeni üye oldum 2. Hamileliğim benide listeye eklerseniz sevinirim sizlerden öğreneceğim cok şey var ...
Muhtemel dogum tarihim 25.11.2012
Sat;19.02.2012
Kilom:65
Boy;1.70
2.gebelik
İstanbul
Eki Görüntüle 389965
Kızlarr işte bu da benim bebeğimm. Tabi o sırada sürekli hareket ettiği için belirgin çıkmadı.Yüzü bize doğru dönük sağ tarafta iki ayacığı gözüküyor, sağ eli de havada. 33,47 mm 10+1 haftalıktı :)
Eki Görüntüle 389966
selam
merhaba arkadaşlar.
ben bugün(11+3) doktora gittim. bebeğimi gördüm. çok güzeldi tam bir bebek yaa inanamadık .. eller kollar falan oynuyor. mucizevi birşey..
doktorum hemen ense kalınlığı- baş popo mesafesi- burun ölçüsü aldı. kilo falan hemen söyledi. en son yukarı çık kan ver dedi ikili test için.. sadece 51 tl ödedim.
bende pahalı diye korkuyordum olmazsa ünv. hastanelerinde yaptırırım diyordum. ama uygun geldi.
demir ve b12 vitamini birde multivitamin verdi. ayrıca çatlak kremide verdi.
4 yeni fotografımız daha oldu albüme eklediğimiz.. Rabbim inşallah sağlık verir kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
Kızlar ben de bugün doktora gittim.Hamileliğimde 7. haftayı bitirdik.ilk defa bebeğimi ve kalp atışını gördük.kalp atışını görmek gerçekten çok güzel.sadece bebeğimin boyu beni endişelendirdi :4.4 mm sadece.10-15 mm olması gerekmiyor mu acaba.gittiğim dr yeterince bilgi vermiyor.kan testi de yaptıramadım daha.bebeğimin gelişimi için endişelenmeye başladım.
Kızlar ben de bugün doktora gittim.Hamileliğimde 7. haftayı bitirdik.ilk defa bebeğimi ve kalp atışını gördük.kalp atışını görmek gerçekten çok güzel.sadece bebeğimin boyu beni endişelendirdi :4.4 mm sadece.10-15 mm olması gerekmiyor mu acaba.gittiğim dr yeterince bilgi vermiyor.kan testi de yaptıramadım daha.bebeğimin gelişimi için endişelenmeye başladım.
hemşire arkadaşımla konuştum ultrasonda bebğin görüntüsü +2 hafta ve -2 hafta olabilirmiş...çünkü ordaki ölçüm exel dosyasında çizim yaptığınızı düşünün doktor başını poposunu işaretliyo yaklaşık boyundan hafta tahmini yapılıyo tamamen doğruyu yansıtmıyor yani....mesela eltim doğumdan bı kaç saat önce bebği 3.600 dü 3900 doğdu....o yüzden geri veya ileri olmasına kafayı takmayın .....önemli olan bebeğin suyu iyi mi,kalp atımı normal mı,rahimde açılma vs varmı,kanama var mı eğer bunlar yoksa bebeğinizin sağlığından endişe etmeyin bide böyle şeylerle canınızı sıkmayın arkadaşlar....hamilelik bizim en güzel zamanlarımız olmalı....Kızlar ben de bugün doktora gittim.Hamileliğimde 7. haftayı bitirdik.ilk defa bebeğimi ve kalp atışını gördük.kalp atışını görmek gerçekten çok güzel.sadece bebeğimin boyu beni endişelendirdi :4.4 mm sadece.10-15 mm olması gerekmiyor mu acaba.gittiğim dr yeterince bilgi vermiyor.kan testi de yaptıramadım daha.bebeğimin gelişimi için endişelenmeye başladım.
selam anne adayları..
dün dr gittik kanama bölgesi için yine progestan verdi ..2. kutuyu da içicem...24 nisana 2 li test randevum var...
sucuk patırma konusunu dr. sordum tavsiye etmedi aşırı canın cekerse bı dilim belki ama gerek yok dedi...
maydonoz dereotunu sordum kasılmaları arttırıyomuş o yüzden onada izin vermedi...
bitki çaylarından gunde 2 bardak sade yeşilçaya ve ıhlamura izn verdi...
aranızda yeşilçay içen var mı dr.unuz desteklıyomu ??????
yeşilçayı ödem söktüren çaylardan uzak duruyordum ....
bide boğazım ağrıyo bol su meyve pastil ve ıhlamur dışında ne yapabilirim....dr. unuz hamılelıkte nelere izin veriyo....?????
canım benim boğazım kusmaktan tahriş oldu ve şu an aşırı ağrıyor sesim tamamen kısık sakın pastil alma ne dr ne eczacı vermedi bana çünkü içinde etken maddeler var ağrı kesici gibi belki bişey olmaz ama yine de ilk 3 ay alma sadece ılık su, ıhlamur fln iç oldu mu
tatlım dün dr.um verdi bepantene pastil çeriğini okudum...ıhlamur,portakal ve bı madde var....zararlı olsa vermezdi heralde....ben gribe yakalanırsam antibiyotiksiz atlatamıyorum boğazım balgamdan artık kanlı balgama dönüşüyo o derece o yüzden yakalanmam inşallah......alerjimde var sanırım o yüzddne kolay atlatamıyorum..
benim gibi alerjisi olan varsa keçiboynuzu pekmezi birebir mutlaka kullanın....
ben herşeyi tamamen dr.uma bırakamıyorum. çünkü bazen birçok şey onlara normal gelebiliyor. biraz pimpirikliyim. bu konuda bolca internetten araştırıyoum.selam anne adayları..
dün dr gittik kanama bölgesi için yine progestan verdi ..2. kutuyu da içicem...24 nisana 2 li test randevum var...
sucuk patırma konusunu dr. sordum tavsiye etmedi aşırı canın cekerse bı dilim belki ama gerek yok dedi...
maydonoz dereotunu sordum kasılmaları arttırıyomuş o yüzden onada izin vermedi...
bitki çaylarından gunde 2 bardak sade yeşilçaya ve ıhlamura izn verdi...
aranızda yeşilçay içen var mı dr.unuz desteklıyomu ??????
yeşilçayı ödem söktüren çaylardan uzak duruyordum ....
bide boğazım ağrıyo bol su meyve pastil ve ıhlamur dışında ne yapabilirim....dr. unuz hamılelıkte nelere izin veriyo....?????
Kızlar özel bi soru olacak ama cinsel hayatla aranız nasıl?
Benim çok şükür iyide bazen yanma hissediyorum,sizde de var mı öyle durum,dr doğuma kadar bile devam edebilirsiniz dedi..
-Bu arada yeşil çaydan bahsedilmiş ben tam tiryakisiyim yıllardır içerim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım yaa,oysa arada içesim var,dr um iç arada bir dedi ama ödem attırıcı ve kasıcı özelliğinden korkudan içemiyorum...Özledim...
Kızlar özel bi soru olacak ama cinsel hayatla aranız nasıl?
Benim çok şükür iyide bazen yanma hissediyorum,sizde de var mı öyle durum,dr doğuma kadar bile devam edebilirsiniz dedi..
-Bu arada yeşil çaydan bahsedilmiş ben tam tiryakisiyim yıllardır içerim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım yaa,oysa arada içesim var,dr um iç arada bir dedi ama ödem attırıcı ve kasıcı özelliğinden korkudan içemiyorum...Özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?