2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canlar merhaba ben geldimm nasılsınız bakimmm

doktordan geldik teyzeleri Allaha haamdd olsunn kap atışlarını duydukkk

ultrasyona göre bebeğim 6 hafta 5 gunluk yaklasık 1 hafta geri tam görunemedi doktor sorun yok dedi ama inşAllah bebeğimiz çabucak büyür dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm

gözün aydın moonsun88 :118:
daha yeni gelisiyor canım sat önemli olsa da yumurtlama zamanıını bilemezsin ki
daha kocamannnn olacak bebşin ve göbüşin

ultrason aletinde ufacık oynamalar ciddi sonuç farklarına yol açıyor. cihazla ilgili bir durumdur. bebeğin sağlıklı ise gerisini boşver :)

evet bir çok bebek bir hafta geriden gelip arayı kapatabiliyor. içini ferah tut.

inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla evlatlarımıza kavuşucaz.

gözün aydın canım...benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyordu en son gittiğmde...doktormuz gayet normal dedi...ölçüm aldığı açı çok önemli. 1mmlik kayma 1 hafta geriye atabiliyormuş bebeği...

iyi akşamlarr canıımmm

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ngi-emzigi-aldiniz-almayi-dusunuyorsunuz.html
ankete katılın annecikler.fikirlerinize ihtiyacımız var.
Rumuz :Ağustos Annesi

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html
BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

gözünaydın canım 1 hafta gerilik en başlarda hemen hemen hepimizde görüldü. doktorlar gebelik haftasını son adet tarihi gününden hesapladığı için 1 hafta geri olması normal sonra bebeğin arayı kapatacak zaten . maşallah

slmm kızlar hafsonu sıkıldımda bir gireyim dedim nasılsınız bakimmmmmm

gözünaydın canım, çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsinn inş.

banada dün komşum getirdi hurma bi tabak dolusu..cnm tatlı çekiyodu zaten hepsini yedim ya ama çok rahatladım

bende bu gün yedim saklamıştım dolabımda :)))

hoşgeldin canımm , kasım annesiii oldun demek sende, kızın mı vr oğlun mu ?

oy oy kuzucukların fotosuda gelmişşş, çok tatlı görünüyor canım büyümüşş

ayy yerim onu ben şuna bakk belli heryeride, kasım albümümüzde çoğalıyor

Kızlar ben de bugün doktora gittim.Hamileliğimde 7. haftayı bitirdik.ilk defa bebeğimi ve kalp atışını gördük.kalp atışını görmek gerçekten çok güzel.sadece bebeğimin boyu beni endişelendirdi :4.4 mm sadece.10-15 mm olması gerekmiyor mu acaba.gittiğim dr yeterince bilgi vermiyor.kan testi de yaptıramadım daha.bebeğimin gelişimi için endişelenmeye başladım.

tatlım normaldir biraz geriden geliyordur endişe etme

merhaba cnm bencede endişelenme ilk haftalarda net görünmüyor, ben iki doktora gtimiştim ikiside farklı ölçüler verdi biraz zaman geçsin daha iyi anlaşılır

selam anne adayları..

dün dr gittik kanama bölgesi için yine progestan verdi ..2. kutuyu da içicem...24 nisana 2 li test randevum var...

sucuk patırma konusunu dr. sordum tavsiye etmedi aşırı canın cekerse bı dilim belki ama gerek yok dedi...

maydonoz dereotunu sordum kasılmaları arttırıyomuş o yüzden onada izin vermedi...

bitki çaylarından gunde 2 bardak sade yeşilçaya ve ıhlamura izn verdi...

aranızda yeşilçay içen var mı dr.unuz desteklıyomu ??????

yeşilçayı ödem söktüren çaylardan uzak duruyordum ....

bide boğazım ağrıyo bol su meyve pastil ve ıhlamur dışında ne yapabilirim....dr. unuz hamılelıkte nelere izin veriyo....?????

Son düzenleme:
bulemsu hayırlı olsun canım takımın koçluğunu almışsın...
hemşire arkadaşımla konuştum ultrasonda bebğin görüntüsü +2 hafta ve -2 hafta olabilirmiş...çünkü ordaki ölçüm exel dosyasında çizim yaptığınızı düşünün doktor başını poposunu işaretliyo yaklaşık boyundan hafta tahmini yapılıyo tamamen doğruyu yansıtmıyor yani....mesela eltim doğumdan bı kaç saat önce bebği 3.600 dü 3900 doğdu....o yüzden geri veya ileri olmasına kafayı takmayın .....önemli olan bebeğin suyu iyi mi,kalp atımı normal mı,rahimde açılma vs varmı,kanama var mı eğer bunlar yoksa bebeğinizin sağlığından endişe etmeyin bide böyle şeylerle canınızı sıkmayın arkadaşlar....hamilelik bizim en güzel zamanlarımız olmalı....

Son düzenleme:
kızlar bide ne diycem normalde canım pek yiyecek bişeyler istemiyo ama gece rüyamda yiyecekler görüyorum bu seferde yaprak sarması gördüm maydonoz koymayıncada tadı kötü oluyo sevmiyorum napıcam bilemiyorum....

sizce yemeli miyim aşeriyo muyum?....

canım benim boğazım kusmaktan tahriş oldu ve şu an aşırı ağrıyor sesim tamamen kısık sakın pastil alma ne dr ne eczacı vermedi bana çünkü içinde etken maddeler var ağrı kesici gibi belki bişey olmaz ama yine de ilk 3 ay alma sadece ılık su, ıhlamur fln iç oldu mu

tatlım dün dr.um verdi bepantene pastil çeriğini okudum...ıhlamur,portakal ve bı madde var....zararlı olsa vermezdi heralde....ben gribe yakalanırsam antibiyotiksiz atlatamıyorum boğazım balgamdan artık kanlı balgama dönüşüyo o derece o yüzden yakalanmam inşallah......alerjimde var sanırım o yüzddne kolay atlatamıyorum..

benim gibi alerjisi olan varsa keçiboynuzu pekmezi birebir mutlaka kullanın....

anladım canım benim de çok kötü oldu boğazım resmen ağzıma kan geliyor zorlarsam ikimize de geçmiş olsun

Sonunda gelebildim! Kusmalar beni bitirdi gozumu acamaz haldeydim haftalardir! Artik atlatmak istiyorum bu gunleri

Kızlar özel bi soru olacak ama cinsel hayatla aranız nasıl?

Benim çok şükür iyide bazen yanma hissediyorum,sizde de var mı öyle durum,dr doğuma kadar bile devam edebilirsiniz dedi..

-Bu arada yeşil çaydan bahsedilmiş ben tam tiryakisiyim yıllardır içerim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım yaa,oysa arada içesim var,dr um iç arada bir dedi ama ödem attırıcı ve kasıcı özelliğinden korkudan içemiyorum...Özledim...

ben herşeyi tamamen dr.uma bırakamıyorum. çünkü bazen birçok şey onlara normal gelebiliyor. biraz pimpirikliyim. bu konuda bolca internetten araştırıyoum.
yeşilçayı yıllardır içerim. çaykur markasınınkini çok severim. ama artık içmiyorum. onun yerine elmalı ıhlamur çayı gibi alternatiflere bakıyorum. boğazın için ballı süt. ve bal ve tereyağını bir kaşık karıştırıp gece yatarken yiyebilirseniz yiyn. bunu saraçoğlundan duymuştum. tüm balgamı sökermiş.

benim düşük riskim vardı bu yüzden biraz farklıydı ilişkimiz biraz msafeli. yani tam birleşme yapmadan yaşıyoruz açıkçası. hafif yanma bende de var. dr. riskime rağmen yasaklamadı:26: ama biz temkinliyiz. bende akşamları ve sabahları yeşilçayımı içmeye bayılırdım. ama, bazı kaynaklar güvenirliliği kanıtlanmadı diyor. en azından ilk 3 ay temkinli olmak istiyorum. bende içmiyorum. siyah çayı da çoook çok açık limonlu içiyorum. haftada 2-3 kez.

kızlar 8 haftama girmek üzereyim. arada adet sancısı gibi bir sancı dolanıp çıkıyor içimde sizce normal mi? yaşayanınız var mı?
bir de bu akşam bir kaç çeşit meyve yedim ve bulantım epey azaldı. sanki bulanmıyorum. sizce normal mi?
:18:

cnm 8 inci aya kadar normal 8 den sonra kasılmalae olduğundan sdr yasaklamıştı ama sorun yok düşük tehtidi olmadığı surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…