kızlar 8 haftama girmek üzereyim. arada adet sancısı gibi bir sancı dolanıp çıkıyor içimde sizce normal mi? yaşayanınız var mı?
bir de bu akşam bir kaç çeşit meyve yedim ve bulantım epey azaldı. sanki bulanmıyorum. sizce normal mi?
:18:
benim düşük riskim vardı bu yüzden biraz farklıydı ilişkimiz biraz msafeli. yani tam birleşme yapmadan yaşıyoruz açıkçası. hafif yanma bende de var. dr. riskime rağmen yasaklamadı:26: ama biz temkinliyiz. bende akşamları ve sabahları yeşilçayımı içmeye bayılırdım. ama, bazı kaynaklar güvenirliliği kanıtlanmadı diyor. en azından ilk 3 ay temkinli olmak istiyorum. bende içmiyorum. siyah çayı da çoook çok açık limonlu içiyorum. haftada 2-3 kez.
kızlar 8 haftama girmek üzereyim. arada adet sancısı gibi bir sancı dolanıp çıkıyor içimde sizce normal mi? yaşayanınız var mı?
bir de bu akşam bir kaç çeşit meyve yedim ve bulantım epey azaldı. sanki bulanmıyorum. sizce normal mi?
cnm 8 inci aya kadar normal 8 den sonra kasılmalae olduğundan sdr yasaklamıştı ama sorun yok düşük tehtidi olmadığı surece
haha cok eğlenceli ama malesef pek tutmuyolar ya topikte yuzde 75 erkekmı hıssediyo erkekmı ıstıyo anlamadım ben
anladım canım benim de çok kötü oldu boğazım resmen ağzıma kan geliyor zorlarsam ikimize de geçmiş olsun
geçmişler olsun kızlar kusma çok zor.....Allah yardımcınız olsunSonunda gelebildim! Kusmalar beni bitirdi gozumu acamaz haldeydim haftalardir! Artik atlatmak istiyorum bu gunleri
düşük riski var canım kanamadan dolayı yasak 20 gün...Kızlar özel bi soru olacak ama cinsel hayatla aranız nasıl?
Benim çok şükür iyide bazen yanma hissediyorum,sizde de var mı öyle durum,dr doğuma kadar bile devam edebilirsiniz dedi..
-Bu arada yeşil çaydan bahsedilmiş ben tam tiryakisiyim yıllardır içerim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım yaa,oysa arada içesim var,dr um iç arada bir dedi ama ödem attırıcı ve kasıcı özelliğinden korkudan içemiyorum...Özledim...
ballı süt iyiymişte,ballı tereyağ midemi bulandırmaz mı?ben herşeyi tamamen dr.uma bırakamıyorum. çünkü bazen birçok şey onlara normal gelebiliyor. biraz pimpirikliyim. bu konuda bolca internetten araştırıyoum.
yeşilçayı yıllardır içerim. çaykur markasınınkini çok severim. ama artık içmiyorum. onun yerine elmalı ıhlamur çayı gibi alternatiflere bakıyorum. boğazın için ballı süt. ve bal ve tereyağını bir kaşık karıştırıp gece yatarken yiyebilirseniz yiyn. bunu saraçoğlundan duymuştum. tüm balgamı sökermiş.
benim düşük riskim vardı bu yüzden biraz farklıydı ilişkimiz biraz msafeli. yani tam birleşme yapmadan yaşıyoruz açıkçası. hafif yanma bende de var. dr. riskime rağmen yasaklamadı:26: ama biz temkinliyiz. bende akşamları ve sabahları yeşilçayımı içmeye bayılırdım. ama, bazı kaynaklar güvenirliliği kanıtlanmadı diyor. en azından ilk 3 ay temkinli olmak istiyorum. bende içmiyorum. siyah çayı da çoook çok açık limonlu içiyorum. haftada 2-3 kez.
benimde mide ağrılarım vardı dr. şurup vereyim dedi istemedim....hakikaten cinsiyeti hiç farketmez. sadece tek ama tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evladımın olması. cinsiyetini hiç merak etmiyorum. hatta ultrasonda hemen öğrenmek bile istemiyorum. belki 7 ayda falan... zaten ilk çocuğumuz olacak. ve biz bu bebeği çok diledik çok bekledik dolayısıyla tek merakım sağlığı onun iyiliği,her ANNE gibi
bulantım geçti gibi derken az önce yine çıkardım. midem karmakarışık. salı günü dr.a gidince bulantı için birşeyler isteyeceğim
Maşallah canım yaa, kız gibi duruyor doktor cinsiyet söyledimi ?
Bende önümüzdeki muayeneden sonra vitaminlere başlayacakmışım folik asit devam yani :)
Allah Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım maydonoz çok sekilde yenirse veya kaynatılıp içilirse o zaman risk olur sarmaya ne kadar koyacaksın ki zaten yiyebilirsin yanikızlar bide ne diycem normalde canım pek yiyecek bişeyler istemiyo ama gece rüyamda yiyecekler görüyorum bu seferde yaprak sarması gördüm maydonoz koymayıncada tadı kötü oluyo sevmiyorum napıcam bilemiyorum....
sizce yemeli miyim aşeriyo muyum?....
cinsel hayat için bir tehdidim yok ama ben eşini çok seven ben kokusuna dayanamıyorum bu yüzden kaçabildiğim kadar kaçıyorumKızlar özel bi soru olacak ama cinsel hayatla aranız nasıl?
Benim çok şükür iyide bazen yanma hissediyorum,sizde de var mı öyle durum,dr doğuma kadar bile devam edebilirsiniz dedi..
-Bu arada yeşil çaydan bahsedilmiş ben tam tiryakisiyim yıllardır içerim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım yaa,oysa arada içesim var,dr um iç arada bir dedi ama ödem attırıcı ve kasıcı özelliğinden korkudan içemiyorum...Özledim...
soğuksa meyve oda dişini sızlatır dikkat et....soğuk yiyip içme....günaydınnn hamişler ve bebişlerinasılsınız bakalım
benim çürük olmayan dişim sancıyor akşam kayısı çağlasını çok yemiştim dişim kamaşmıştı şimdi ise ağrıyor
canım maydonoz çok sekilde yenirse veya kaynatılıp içilirse o zaman risk olur sarmaya ne kadar koyacaksın ki zaten yiyebilirsin yani
ve evet aşeriyorsun bende sabahlara kadar neler neler yiyorummmm
kızlar da hiç yemezdim oysa
grayfutun öyle bir özelliği hakkın da bilgim yok
cinsel hayat için bir tehdidim yok ama ben eşini çok seven ben kokusuna dayanamıyorum bu yüzden kaçabildiğim kadar kaçıyorum
yazık kocacım ne kadar kokuyorum 1 ve 10 arasın da bir rakam söyle diyor
zoruna gitti adamın ilk hamilelik değil ki öyle olacak sansa kızlar da öyle bir sorun olmamıştı
aynennncinsel hayat için bir tehdidim yok ama ben eşini çok seven ben kokusuna dayanamıyorum bu yüzden kaçabildiğim kadar kaçıyorum
yazık kocacım ne kadar kokuyorum 1 ve 10 arasın da bir rakam söyle diyor
zoruna gitti adamın ilk hamilelik değil ki öyle olacak sansa kızlar da öyle bir sorun olmamıştı
slm canım, benim doktorum yeşil çayı önermiyor, ıhlamuru günde bir bardak dedi benimde boğazım acıyorken bir tek ıhlamur ve taze sıkılmış meyva suyu takviyesi yaptım, doktorum pastil al yada alma bişi demedi, bende çok şükür kanama bölgesi felan hiç olmaqdı canım, aynen maydonozda yasak yani bişilerin içinde varsa yersin de, oturup maydonoz yeme sadece, ben çok rahatsız olmuştum doktoruma gittim dedim boğazım şişti burnum akıyor çokk halsizim oda bana su takviyesi ve vitamin takviyesi serum taktı bir sonraki gün açıldım :) çok şükür şimdi sadece sesim kötü geçecek inş. hepsi :)selam anne adayları.. dün dr gittik kanama bölgesi için yine progestan verdi ..2. kutuyu da içicem...24 nisana 2 li test randevum var... sucuk patırma konusunu dr. sordum tavsiye etmedi aşırı canın cekerse bı dilim belki ama gerek yok dedi... maydonoz dereotunu sordum kasılmaları arttırıyomuş o yüzden onada izin vermedi... bitki çaylarından gunde 2 bardak sade yeşilçaya ve ıhlamura izn verdi... aranızda yeşilçay içen var mı dr.unuz desteklıyomu ?????? yeşilçayı ödem söktüren çaylardan uzak duruyordum .... bide boğazım ağrıyo bol su meyve pastil ve ıhlamur dışında ne yapabilirim....dr. unuz hamılelıkte nelere izin veriyo....?????
yemelisin kuşum, aş ermişsin sen rüyanda :)kızlar bide ne diycem normalde canım pek yiyecek bişeyler istemiyo ama gece rüyamda yiyecekler görüyorum bu seferde yaprak sarması gördüm maydonoz koymayıncada tadı kötü oluyo sevmiyorum napıcam bilemiyorum.... sizce yemeli miyim aşeriyo muyum?....
ayyyy o duyguyu çokkk iyi biliyorum benimde tahriş olmuştu ılıksu içtim o gün ama çok iğrenç oluyorcanım benim boğazım kusmaktan tahriş oldu ve şu an aşırı ağrıyor sesim tamamen kısık sakın pastil alma ne dr ne eczacı vermedi bana çünkü içinde etken maddeler var ağrı kesici gibi belki bişey olmaz ama yine de ilk 3 ay alma sadece ılık su, ıhlamur fln iç oldu mu
geçmiş olsun cnm, inş. bitecekSonunda gelebildim! Kusmalar beni bitirdi gozumu acamaz haldeydim haftalardir! Artik atlatmak istiyorum bu gunleri
canım benim ne güzel ifaq etmişsin aynen katılıyorum kız yada erkek farketmez sağlıklı bir bebeğim olsun yeterhakikaten cinsiyeti hiç farketmez. sadece tek ama tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evladımın olması. cinsiyetini hiç merak etmiyorum. hatta ultrasonda hemen öğrenmek bile istemiyorum. belki 7 ayda falan... zaten ilk çocuğumuz olacak. ve biz bu bebeği çok diledik çok bekledik dolayısıyla tek merakım sağlığı onun iyiliği,her ANNE gibibulantım geçti gibi derken az önce yine çıkardım. midem karmakarışık. salı günü dr.a gidince bulantı için birşeyler isteyeceğim
greyfurtla ilgili öyle bişi varmış, ben bir kafede taze sıkışmış meyva suyu istemiştim içine greyfurtta koyun dedim bana ilaç içecekmisiniz yakın zamanda diye sordu şaşırdım bendegünaydınlar anneler...... benim sebzelere karşı bi isteksizliğim var canım sebze yemek istemiyo....bitek domates salatalık....sebze yemeği pişirsem bıle canım yemek istemiyor.....pek iştahım yok eskiden herşeyi canım yemek isterdi şimdi istemiyor....inşallah bu sayede kilo almam... kızlar ne sorcam greyfurt yediğin zaman ilaç içemezsin diye bişey sözkonusu mu ilacın etkisini azaltttığına dair....???
günaydın güzel hamişler....
size bi sorum var: beni gögüslerim geçen haftalarda 1-2 beden büyümüştü...ara ara ağrı bile oluyordu...belkide tek belirtim olan bu durum sona erdi...gögüslerim patlamış balon gibi bi anda sönüverdi:44:
sizce bu bir sorun mu? doktora danışmama gerek varmı? daha 1 hafta var doktora gitmemizee?
günaydın güzel hamişler....
size bi sorum var: beni gögüslerim geçen haftalarda 1-2 beden büyümüştü...ara ara ağrı bile oluyordu...belkide tek belirtim olan bu durum sona erdi...gögüslerim patlamış balon gibi bi anda sönüverdi:44:
sizce bu bir sorun mu? doktora danışmama gerek varmı? daha 1 hafta var doktora gitmemizee?
canım daha süt inmedi göğüslere sadece hormonlardan dolayı şişer korkulacak bişey olduğunu sanyorum
bebekle alakalı en büyük problem kanama ve ağrı olur
şişkinliktee, ağrıda kalmadı canım...şişkinlik kalmasa bile dokununca acıması devam ediyordur. telaş etme diğer belirtilerin devam ediyor mu inşallah herşey yolundadır..
günaydın kuzum...iyiyim çok şükür..işte şu gögüslerimm telaşlandırdı beni...bi anda eski hallerine döndüler...ama sizle paylaşınca bu durumu inanki rahatladım..sağol canımmgünaydın tatlımm nasılsın?
benimde aynen göğüslerim çok gergin ve büyümüştü sertti şuan o sertlik ve hassiyet hissi eskisi kadar değil ama süt yok henüz merak etme hiç tAsalanmana gerek yok, süt gelince onlar yine büyürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?