sağol canım cevap için...mide bulantım falanda olmadı...tek elle tutulur gözle görülür belirtimide kaybedincee ürktüm ne yalan söyliyim...ağrı yada kanamam olmadı allah korusun...napıyosun bugun? kızlar nasıllar? eşin alıştımı antalyaya?
şişkinliktee, ağrıda kalmadı canım...
oyüzden telaş yaptım bendee:44:
günaydın kuzum...iyiyim çok şükür..işte şu gögüslerimm telaşlandırdı beni...bi anda eski hallerine döndüler...ama sizle paylaşınca bu durumu inanki rahatladım..sağol canımm
sen napıyosun? bebişimiz nasıl bakalım?
haftasonları geç kalktığım içim bebeğim beni üzmüyor teyzesi :) erken kalkınca illa bulandırıyor, rahatımıza düşkünüz anlıycan, eşim hala uyuyor bende mutfakta hem size laf yetiştiriyom hem mutfağı toparlıyorum kahvaltı yapacağız daha, ben kalkınca atıştırdım gerçi duramıyom midem kazınıyo sen de oluyor mu ?
kızlar ankete bakıyorumda 2 kız 4 erkek var ne çabuk tahmin ediyorlar yahu :) şimdilik erkekler önde gidiyor gibi görünüyor
iyi iyi üzmesin senii kuzuunnn:) bendede oluyor canım mide kazınması...illaki bi iki lokma bişey atmam gerekiyor ağzımaabu sabah öyle oldu mesela eşim dışarı gitmişti kahvaltıya bişeyler yaptırmaya o gelen kadar ben küçüçük bi ekmeğin içine peynir koydum, yanındada bi kaç tane zeytin yedim
kızlar tahminlerini yazmışlardır herhaldeee canımm:) doktorların bazıları %60-70'ler şeklinde cinsiyet tahmini yapmışhadi bakalım Allah hepimizin gönül muradını versin...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarr nasip etsinn:26:
eşim antalyaya alışamadı canım büyük ihtimal yarından sonra döneceksağol canım cevap için...mide bulantım falanda olmadı...tek elle tutulur gözle görülür belirtimide kaybedincee ürktüm ne yalan söyliyim...ağrı yada kanamam olmadı allah korusun...napıyosun bugun? kızlar nasıllar? eşin alıştımı antalyaya?
ah bu erkeklerin pazar sefaları yok muhaftasonları geç kalktığım içim bebeğim beni üzmüyor teyzesi :) erken kalkınca illa bulandırıyor, rahatımıza düşkünüz anlıycan, eşim hala uyuyor bende mutfakta hem size laf yetiştiriyom hem mutfağı toparlıyorum kahvaltı yapacağız daha, ben kalkınca atıştırdım gerçi duramıyom midem kazınıyo sen de oluyor mu ?
canım bazıları içlerine doğanı işaretlediler sanırsamkızlar ankete bakıyorumda 2 kız 4 erkek var ne çabuk tahmin ediyorlar yahu :) şimdilik erkekler önde gidiyor gibi görünüyor
ben peynir fala yiyemiyorum kiiiaynen ekmeğin arasına peynir sıkıştırdım bende :))) zaten herşeyi yiyemiyorum :26:
aminnnnnn tatlım sağlıkla gelsinler inş.
eşim antalyaya alışamadı canım büyük ihtimal yarından sonra dönecek
bizim gideceğimiz yer merkeze uzakmış bu yüzden çocuklar ve sen için zor olur yaşayamassın diyor bana
dedim hep ya nasip
kız işte bulantın olmasın kötü mü sadece doğduğunu bileceksin
bünyeni bebekten kaynaklanan hormonları bozmuyor demek ki
slm kızlar oglanı sünnet ettırdık yogun 3gün sonunda ohhhh dedım sızler nasılsınız??
ayy inşallah hasta olmadan atlatırım..slm canım, benim doktorum yeşil çayı önermiyor, ıhlamuru günde bir bardak dedi benimde boğazım acıyorken bir tek ıhlamur ve taze sıkılmış meyva suyu takviyesi yaptım, doktorum pastil al yada alma bişi demedi, bende çok şükür kanama bölgesi felan hiç olmaqdı canım, aynen maydonozda yasak yani bişilerin içinde varsa yersin de, oturup maydonoz yeme sadece, ben çok rahatsız olmuştum doktoruma gittim dedim boğazım şişti burnum akıyor çokk halsizim oda bana su takviyesi ve vitamin takviyesi serum taktı bir sonraki gün açıldım :) çok şükür şimdi sadece sesim kötü geçecek inş. hepsi :) yemelisin kuşum, aş ermişsin sen rüyanda :) ayyyy o duyguyu çokkk iyi biliyorum benimde tahriş olmuştu ılıksu içtim o gün ama çok iğrenç oluyor( çok şükür o günlere göre daha iyiyim. 3 ayı doldurmama 1 hafta gibi zaman kaldı. inş. geçer valla ben uzak durmakla baş ediyorum, evimde yemek pişmiyor pek, annemde yiyorum kadın ev kokmasın diye öğlenden bişiriyor akşam yemeğini, bazen dışarda yiyorum hatta hava güzel olunca açık havada. geçmiş olsun cnm, inş. bitecek canım benim ne güzel ifaq etmişsin aynen katılıyorum kız yada erkek farketmez sağlıklı bir bebeğim olsun yeter greyfurtla ilgili öyle bişi varmış, ben bir kafede taze sıkışmış meyva suyu istemiştim içine greyfurtta koyun dedim bana ilaç içecekmisiniz yakın zamanda diye sordu şaşırdım bende
kızlar ankete bakıyorumda 2 kız 4 erkek var ne çabuk tahmin ediyorlar yahu :) şimdilik erkekler önde gidiyor gibi görünüyor
canım şu anki tahminler için bence çok erken doktorda kesın bişey demiyo zaten belli olmuyo dr. erkeğe benziyo diyo kız çıkıyoah bu erkeklerin pazar sefaları yok mu
canım bazıları içlerine doğanı işaretlediler sanırsam
az bir tereyağı ve balı karıştıracaksın çok da bulandırmazz. ekmeğin üstüne sürüp yiyormuşun gibi düşün. benim midem ağrısasadece çekerim o sorun değil sabahları öğürerek yeşil safra çıkarıyorum. sonra kahvaltı yapııp 3 saat sonra da onu çıkarayıyorum. ve gece 1-2 gibi tekrar çıkarıp öyle uyayabiliyorum. tüm gün midem bulanıyor ve ağrıyor. kusarken ağzımdan burnumdan kan geldi bu sabah.ballı süt iyiymişte,ballı tereyağ midemi bulandırmaz mı?
benimde mide ağrılarım vardı dr. şurup vereyim dedi istemedim....
maşallahh erkek oldu artık canım benim :) çok geçmiş olsun. bizler iyi olmaya çalışıyoruz. bildiğin gibiyiz :)slm kızlar oglanı sünnet ettırdık yogun 3gün sonunda ohhhh dedım sızler nasılsınız??
lütfen hemen dr.a git. Allah korusun birşey varsa önlem alırlar hiç değilse.Dün gece birden kasık ağrım başladı belim de ağrıdı.Sanki regl olacakmışım gibi.Ardından kahverengi lekelenmem geldi.Sonra ağrım kesildi uyuyakalmışım.Sabah uyandım ayakta gezinice tekrar lekelenmem oldu şimdi çok az ama var.hiç kırmızı gelmedi ama bir de bir iki damla kadar.Off ya çok moralim bozuk
merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
az bir tereyağı ve balı karıştıracaksın çok da bulandırmazz. ekmeğin üstüne sürüp yiyormuşun gibi düşün. benim midem ağrısasadece çekerim o sorun değil sabahları öğürerek yeşil safra çıkarıyorum. sonra kahvaltı yapııp 3 saat sonra da onu çıkarayıyorum. ve gece 1-2 gibi tekrar çıkarıp öyle uyayabiliyorum. tüm gün midem bulanıyor ve ağrıyor. kusarken ağzımdan burnumdan kan geldi bu sabah.
maşallahh erkek oldu artık canım benim :) çok geçmiş olsun. bizler iyi olmaya çalışıyoruz. bildiğin gibiyiz :)
lütfen hemen dr.a git. Allah korusun birşey varsa önlem alırlar hiç değilse.
çok üzüldüm. gerçekten çok üzüldüm tatlım. Rabbim inşallah en yakın zamanda tekrar yüzünü güldürür. Allahtan hayırlısı buymuş. keşke hiç kayıplar vermesek ama oluyor işte. inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin. bu yaşadığın son kayıp son hüzün olsun. bende yaşadım bilirim sıkıntısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?