2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ne büyük cahillik ya rabbim! böyleleri hiçbir şeyi haketmiyor aslında. Ne demek kız olmazsa ananın evine git, sanki çocuğun cinsiyetini belirlemek kadının elinde de... Aslında tam tersi kız olması babaya daha çok bağlı bir şey... Annesinin yaptığı da es geçilecek gibi değil doğrusu, nasıl bir anneyse artık... Kadıncağız ne yapsın, çekecek çilesi varmış demek ki... Ama o kadar çok ki bu gibi örnekler, yazık, gerçekten çok yazık...

Dün gece bende acaip tırstım kızlar yaa..

Wc ye gittim kağıda silince bi baktım çok az ama hafif sümüksü kıvamda açık kahverengi bi akıntı,normal risksiz bi gebelik geçiriyorum çok şükür ama görünce şaşırdım,ilk defa böyle bişey oldu.

Çok şükür şimdi renk normale döndü..1haftadır kaşıntım falan da vardı çok hafif,dedim acaba bi enfeksiyon belirtisi mi?

Çünkü kasık ağrım falan da yoktu,meraklandım açıkçası...

progestan kullanıyor muydun sen?
dün akşam aynı tarif ettiğin gibi 1 sefer benimde geldi. koyulaşmadığı sürece panik yok.

progestan kullanıyor muydun sen?
dün akşam aynı tarif ettiğin gibi 1 sefer benimde geldi. koyulaşmadığı sürece panik yok.

Yok kullanmıyorum,korktum zaten bende herşey düzenli giderken bu da neyin nesi diye..Çok şükür normale döndü..
Senin ki döndü mü?

canım bende seni çok merak ediyordum..çok üzüldüm..Rabbim tez zamanda yeniden nasip eder inşallah..fırsat buludkça gel yine aramıza, bi sesini duyurr emi güzel bacım..

ahh canım Allah korusun...şimdi iyi olmana çok sevindim..onunla gelmiş gitmiş olsunn inşallah bi daha yaşatmasınn:26:

doktora gitmesilin ihmal etme....

geçmiş olsun canım hayırlı zamanda yenıden hamilelik haberlerını alırız ibşallah...bende kontrollere gideerken aynı korkuyu yaşıyorum...hatta bu cuma korktum dr. kalp atışı yok kurtaj dıyecek dıye ödüm koptu.....neyseki dr.bebek canlı dedi....seni çok iyi anlıyorum tatlım ...çünkü buda benim 3. hamileliğim ve hiç yaşayan bebğim yok...o yüzden o kadar korkuyorum ki...Allah sabırlar versin...sakın isyan etme beterinde beteri var malesef....

kızlar Allah yardım etsin bulantısı olanların bu kadar sıkıntı çektiğini bilmiyordum...Rabbim sonunuzu hayır etsin inşallah... bı öncekı hamılelıgım cok rahattı ama bebegım yaşamadı....sıkıntılı gecsede yaşasaydı dıye düşünmüştüm bir kez....Allah affetsin beni...O'nun işine karışılmaz sonuçta...sonuçta inşallah bebkleriniz sağlıklı olurda bu günler küçük bi anı olarak kalsın yüzünüzde inşallah....

aynen canım halbuki cinsiyet kromozomu erkekten gelir ve cinsiyeti o belirler...işte naparsın....bide ınanırmısın...okulun en aklı başında velılerındenler...2 oğullarıda biri sınıf 1. si diğeri okul 1. si.....diğer velilerin halini düşünemiyorum....yıne aklı başında bı velim var oda düşük yaptığında kayınvalıdesı gelmesın bize bı çocuğa sahip çıkamıyo diyomuş...kadın bebğini düşürdüğüne mı yansın....böyle cahillerle uğraştığına mı......

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119::101::101:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

canım hiç korkma bende senin gibi hafif sönse göğüslerim hemen evham yapıyorum, geçen gün Ekim annelerinin geçmişte yazdıklarını okuyordum birine daha böyle senin gibi olmuş halen gebeliği devam ediyor.öyle görünce birden rahatladım bende, demekki normal bir süreç sende korkma tatlım.

korkma canım benim daha yeni yeni geçti kasık ağrılarım senin haftalarındayken aynı adet olacakmışım gibi ağrıyordu.,hele ki adet olmam gereken tarihten 2 gün önce ve sonrasında acayip bir ağrı vardı.nasılsın ? kanaman kesildi değilmi? ne zaman gideceksin kontorle benim daha 2 hafta var

iyiyim canım. kasıklarımda günde bir kaç kez ağrı sancı oluyor devamlı değil zaten. kanama değilde koyu kahve lekelenme gibi birşeydi o da çok şükür geçti. dün bir kez açık kahve geldi o kadar. Dr.a her hafta gidiyorum ben ... buna sevinsem mi üzülsem mi bilmem. salı günü gidicem tekrar. geçen pazartesi gitmiştim. çok fazla aralıksız bulantım var. gün de en az 2 kez de kusma. bir de aşırı tükürük salgısı
senin nasıl geçiyor günlerin?

kızlarr nasılsınız benim bu hafta başladı bulantılarımmmm krakerden başka bişi yiyemez oldum 1,5 kilo vermişimmm geçen hafta misafirlerim vardı yatılı azıcık kahverengi lekelenmem oldu ama bu hafta misafirleri gönderince dinlendim lekelenmem kalmadı çok şükürrrr

çok mutluyum çoook eşim geliyor eşim allahın izniyle 2 saatten sonra evim de

canım allah sabır versin
üzülme sakın rabbim gene verir inşş
o bizim için her zaman en iyi olanı ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…