ayy inşallah hasta olmadan atlatırım..
arkadaşımdan duydum bide ablası hemşire o söylemiş...odanın mikrobunu kırmak için ve solumak için suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı viks atıyorum....odaya koyuyorum ferahlatıyo bayağı....bunu da deneyebilirsiniz......
canım şu anki tahminler için bence çok erken doktorda kesın bişey demiyo zaten belli olmuyo dr. erkeğe benziyo diyo kız çıkıyo
ama benim içime doğuyo kızım olacak bi arkadaş beni rüyasında görmüş anlattı pembeli bişeyler görmüş bende o rüyayı kız çocuğuna yorumladım.....ama erkek de olsa farketmez çünkü ikisi de yok bi annen adayı olarak ikisine de ihtiyacım var.....bide şu var kaçtane çocuğum olursa olsun en az 1 tane kızım olsun isterim......kız çocuklarının daha vefalı olduğuna inanıyorum....ama yinede belli olmaz çocuk için cinsiyet isteyincede imtihan olmaktan korkuyo insan.....
bi velimin 2 oğlu vardı 3. ye kocası kız olmazsa ananın evine git demiş....kadının annesı oğlan olursa doğumuna felan gelmem demiş.....kadın dr. gıdıyo cinsiyet için dr. kız ama ayağı ters diyo.....ve kadıncağız eşinin büyük konuşması yüzünden başına bunların geldiğine inanıyo....bebek doğduktan sonra ayağını alçıya aldılar....sürekli dr. dalar....
Allahım bizleri büyük konuşmaktan ,büyük düşünmekten korusun....
hepimiizn yavrularını sağlıklı,zamanında ,hayırla doğurmayı nasip etsin....bu dünyada da anne olmayı tattırsın hepimize inşallah.....
Dün gece bende acaip tırstım kızlar yaa..
Wc ye gittim kağıda silince bi baktım çok az ama hafif sümüksü kıvamda açık kahverengi bi akıntı,normal risksiz bi gebelik geçiriyorum çok şükür ama görünce şaşırdım,ilk defa böyle bişey oldu.
Çok şükür şimdi renk normale döndü..1haftadır kaşıntım falan da vardı çok hafif,dedim acaba bi enfeksiyon belirtisi mi?
Çünkü kasık ağrım falan da yoktu,meraklandım açıkçası...
progestan kullanıyor muydun sen?
dün akşam aynı tarif ettiğin gibi 1 sefer benimde geldi. koyulaşmadığı sürece panik yok.
merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
Dün gece bende acaip tırstım kızlar yaa..
Wc ye gittim kağıda silince bi baktım çok az ama hafif sümüksü kıvamda açık kahverengi bi akıntı,normal risksiz bi gebelik geçiriyorum çok şükür ama görünce şaşırdım,ilk defa böyle bişey oldu.
Çok şükür şimdi renk normale döndü..1haftadır kaşıntım falan da vardı çok hafif,dedim acaba bi enfeksiyon belirtisi mi?
Çünkü kasık ağrım falan da yoktu,meraklandım açıkçası...
doktora gitmesilin ihmal etme....Dün gece birden kasık ağrım başladı belim de ağrıdı.Sanki regl olacakmışım gibi.Ardından kahverengi lekelenmem geldi.Sonra ağrım kesildi uyuyakalmışım.Sabah uyandım ayakta gezinice tekrar lekelenmem oldu şimdi çok az ama var.hiç kırmızı gelmedi ama bir de bir iki damla kadar.Off ya çok moralim bozuk
geçmiş olsun canım hayırlı zamanda yenıden hamilelik haberlerını alırız ibşallah...bende kontrollere gideerken aynı korkuyu yaşıyorum...hatta bu cuma korktum dr. kalp atışı yok kurtaj dıyecek dıye ödüm koptu.....neyseki dr.bebek canlı dedi....seni çok iyi anlıyorum tatlım ...çünkü buda benim 3. hamileliğim ve hiç yaşayan bebğim yok...o yüzden o kadar korkuyorum ki...Allah sabırlar versin...sakın isyan etme beterinde beteri var malesef....merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
az bir tereyağı ve balı karıştıracaksın çok da bulandırmazz. ekmeğin üstüne sürüp yiyormuşun gibi düşün. benim midem ağrısasadece çekerim o sorun değil sabahları öğürerek yeşil safra çıkarıyorum. sonra kahvaltı yapııp 3 saat sonra da onu çıkarayıyorum. ve gece 1-2 gibi tekrar çıkarıp öyle uyayabiliyorum. tüm gün midem bulanıyor ve ağrıyor. kusarken ağzımdan burnumdan kan geldi bu sabah.
maşallahh erkek oldu artık canım benim :) çok geçmiş olsun. bizler iyi olmaya çalışıyoruz. bildiğin gibiyiz :)
lütfen hemen dr.a git. Allah korusun birşey varsa önlem alırlar hiç değilse.
çok üzüldüm. gerçekten çok üzüldüm tatlım. Rabbim inşallah en yakın zamanda tekrar yüzünü güldürür. Allahtan hayırlısı buymuş. keşke hiç kayıplar vermesek ama oluyor işte. inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin. bu yaşadığın son kayıp son hüzün olsun. bende yaşadım bilirim sıkıntısını.
kızlar Allah yardım etsin bulantısı olanların bu kadar sıkıntı çektiğini bilmiyordum...Rabbim sonunuzu hayır etsin inşallah... bı öncekı hamılelıgım cok rahattı ama bebegım yaşamadı....sıkıntılı gecsede yaşasaydı dıye düşünmüştüm bir kez....Allah affetsin beni...O'nun işine karışılmaz sonuçta...sonuçta inşallah bebkleriniz sağlıklı olurda bu günler küçük bi anı olarak kalsın yüzünüzde inşallah....Canım sen de aynı benim çektiklerimi çekiyorsun ne kötü. Geçen hafta en son benden de kan gelmişti kusarken. Tahriş olmuş iyice. Allaha şükür bu hafta daha az kusmam oldu, bulantılar devam ediyor ama azalıyor herhalde, geçecek derken dün ve bugün yine başladı kusmalarım. Bunların üstüne zorlatmaktan çene kaslarımı zedeledim herhalde, kilitlenip kalıyor, yemek yiyebilmek içn bile doğru düzgün açamıyorum ağzımı ve çok kötü kulağıma vuran bi ağrısı varDoktoruma söyledim ama bana verdiği öneriler zaten şu bir aydır deneyip de sonuç alamadığım şeyler... 15-20 gün daha sabret geçecek diyor bir de... Artık ağlama krizlerine giriyorum ne yapacağımı bilmiyorum... :95:
Ne büyük cahillik ya rabbim! böyleleri hiçbir şeyi haketmiyor aslında. Ne demek kız olmazsa ananın evine git, sanki çocuğun cinsiyetini belirlemek kadının elinde de... Aslında tam tersi kız olması babaya daha çok bağlı bir şey... Annesinin yaptığı da es geçilecek gibi değil doğrusu, nasıl bir anneyse artık... Kadıncağız ne yapsın, çekecek çilesi varmış demek ki... Ama o kadar çok ki bu gibi örnekler, yazık, gerçekten çok yazık...
Yok kullanmıyorum,korktum zaten bende herşey düzenli giderken bu da neyin nesi diye..Çok şükür normale döndü..
Senin ki döndü mü?
canım hiç korkma bende senin gibi hafif sönse göğüslerim hemen evham yapıyorum, geçen gün Ekim annelerinin geçmişte yazdıklarını okuyordum birine daha böyle senin gibi olmuş halen gebeliği devam ediyor.öyle görünce birden rahatladım bende, demekki normal bir süreç sende korkma tatlım.günaydın güzel hamişler....
size bi sorum var: beni gögüslerim geçen haftalarda 1-2 beden büyümüştü...ara ara ağrı bile oluyordu...belkide tek belirtim olan bu durum sona erdi...gögüslerim patlamış balon gibi bi anda sönüverdi:44:
sizce bu bir sorun mu? doktora danışmama gerek varmı? daha 1 hafta var doktora gitmemizee?
korkma canım benim daha yeni yeni geçti kasık ağrılarım senin haftalarındayken aynı adet olacakmışım gibi ağrıyordu.,hele ki adet olmam gereken tarihten 2 gün önce ve sonrasında acayip bir ağrı vardı.nasılsın ? kanaman kesildi değilmi? ne zaman gideceksin kontorle benim daha 2 hafta var
ahh canım Allah korusun...şimdi iyi olmana çok sevindim..onunla gelmiş gitmiş olsunn inşallah bi daha yaşatmasınn:26:
Sağol canım benim,sorma dün görünce şaşırdım Allah'tan fazla değildi ve hemen geçti,umarım bundan sonra da olmaz..
canım allah sabır versinmerhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
çok mutluyum çoook eşim geliyor eşim allahın izniyle 2 saatten sonra evim de
ah cnm benim çok çok sevindim gözunaydı ya
ay benimde bi arkadaşım o kdar cnmı sıktıkı anlatamam ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?