2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayırdırr kuzu nolduu kii

sorma tatlım ya arkadaşımın kızının perşembe doğumgunu var ama cuma su çiçeği gecirmeye başlamış kuluçka surede 20 gune kadar malum bene gelemyeceğimi söledim of dunyanın lafını yedim of siz olsaydınız napardınız eşimde istemiyo zaten hadi ben gecirdim ama cok nadirde olsaa tekrarlayabiliyomuş oda cok buyuk risk

aslın da gitsen iyi olur kızın çok küçük değil okul evresinde çıkarırsa dersleri için daha kötü olur
çiçek hastalığını öyle yada böyle her çocuk çıkarmak zorun da
iler ki yaşlarda daha ağır çıkıyor çiçek hastalığı
benim büyük kız 2 yaşın da küçük de 3 yaşın da çıkardı
büyük kızım belkide küçük olunca kolay atlattı ama küçük kızım da beni mahvetti

Allah korusun canım...bi daha hiç olmasın inşallahhh hamilelik süresincee:) kendine ve bebişee dikkat ett kuzucannn

İnşallah canım dilimi ısırayım bugün bişey yok,ama herşey normalken birdden öyle bişey görmek şaşırttı beni,fazla koyu ve çok ta değildi belki de ben pimpiriklendim işte ne bileyim..

çok mutluyum çoook eşim geliyor eşim allahın izniyle 2 saatten sonra evim de

Ohh Allah kavuştursunn,topic'e girmezsin bi süre artık

ay sen hamilelikten dolayı mı diyorsunn
bilemedim ki şimdi ne yapsan ben senden duydum şimdi hamileyken tekrardan çiçek çıkarılabildiğini

ama tatlım benim eşimde gecirmedi arkadaşımın eşi 35 te gecirdi ayrıca düşk olasılıkta olsa 2.kezz su çiceği gecirme vakalarıda var ben kendimide riske atamam ilk 3 ayda bebekte anaamolı beyinde su toplama vb gebelik sonlanmaya kadar pek çok etki var bana 100 de 1 deseler yinedcde göze alamam

yok canım konya ya geliyor ama hemen eski işine başlıyacak düzenimiz bozulmayacak inşşş

senin koyu akıntın iltihapla alakalı olabilir doktora ne zaman gideceksin eger sürerse vakit kaybetme çoğalmasın iltihap

ay sen hamilelikten dolayı mı diyorsunn
bilemedim ki şimdi ne yapsan ben senden duydum şimdi hamileyken tekrardan çiçek çıkarılabildiğini

yok cnm hamileyken değil genel olarak herkezde gecerli olan bi şey ihtimal düşük ama olasılık bile bana yeter

haklısın canım
arkadaşının seni anlaması lazım
sonuçta bir can geliyor dünyaya ve onun gelişmesi için ne sıkıntılar yaşıyoruz biz

cnm benim gecmiş olsun belkide damarlarda kalndır rahim genişledikçe olabiliyomuş kırmızı kan olmadıktan sonra korkulmamlıymış maşalla hem salıklı bi gebelikti dedğilmi tatlım

haklısın canım
arkadaşının seni anlaması lazım
sonuçta bir can geliyor dünyaya ve onun gelişmesi için ne sıkıntılar yaşıyoruz biz

cnm bide pek çok cocuk var erteleyebilirdi henuz 1 gun önce başladı çunku bi çok arkadalşım zan altında eminim hem bebekte hasta zaten gununde olmuyo

cnm benim gecmiş olsun belkide damarlarda kalndır rahim genişledikçe olabiliyomuş kırmızı kan olmadıktan sonra korkulmamlıymış maşalla hem salıklı bi gebelikti dedğilmi tatlım

Evet canım yaa,o da olabilir fazla yoktu zaten,bi daha da olmadı inşallah olmaz...Çok şükür herşey normal gidiyor çünkü.

Allah hepimize sağlık versin,bebişlerimize dee..

İyi akşamlar kızlar. Çok sık takip edemiyorum sizi arada okuyup çıkıyorum sadece. Bu defa hamilelik beni bayağ yoruyor. mide yanması,gaz,bulantı,baş ağrısı hepsini yaşıyorum birde 10 gün önce lekelenmem oldu progestana başladım. çünkü daha ocağın başında bir bebeğimi kaybetmiştim.çok şükür şimdilik lekelenmem kalmadı ama halsizlik hat safhada kızım müsade ettiği sürece yatmaya çalışıyorum hep. Cuma filanda tekrar kontrole gitmeyi düşünoyurm .Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip ettirsin.

geçmiş olsun canım düşünme önceki düşüğünü bol bol dinlen rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşşş

geçmiş olsun canım düşünme önceki düşüğünü bol bol dinlen rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşşş

Düşükte değildi benimki bu haftalarda bebeğimin gelişimi durdu kalbi durdu ve kürtaj oldum. tabi mümkün olduğu kadar düşünmemeye ve dikkat etmeye çalışıyorum.Gerisi Allahın takdiri.

pozitif olmak her zaman iyidir iyi düşün iyilik gelip bulsun seni canım

eşim otogara gelmiş bana müsade kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…