hayırdırr kuzu nolduu kii
teşekkür ederim canım benim daha çok da gözüm yok doğduğum yerde doyayım inşşşah cnm benim çok çok sevindim gözunaydı ya
ay benimde bi arkadaşım o kdar cnmı sıktıkı anlatamam ya of
Allah korusun canım...bi daha hiç olmasın inşallahhh hamilelik süresincee:) kendine ve bebişee dikkat ett kuzucannn
çok mutluyum çoook eşim geliyor eşim allahın izniyle 2 saatten sonra evim de
ay sen hamilelikten dolayı mı diyorsunnsorma tatlım ya arkadaşımın kızının perşembe doğumgunu var ama cuma su çiçeği gecirmeye başlamış kuluçka surede 20 gune kadar malum bene gelemyeceğimi söledim of dunyanın lafını yedim of siz olsaydınız napardınız eşimde istemiyo zaten hadi ben gecirdim ama cok nadirde olsaa tekrarlayabiliyomuş oda cok buyuk risk
aslın da gitsen iyi olur kızın çok küçük değil okul evresinde çıkarırsa dersleri için daha kötü olur
çiçek hastalığını öyle yada böyle her çocuk çıkarmak zorun da
iler ki yaşlarda daha ağır çıkıyor çiçek hastalığı
benim büyük kız 2 yaşın da küçük de 3 yaşın da çıkardı
büyük kızım belkide küçük olunca kolay atlattı ama küçük kızım da beni mahvetti
ay sen hamilelikten dolayı mı diyorsunn
bilemedim ki şimdi ne yapsan ben senden duydum şimdi hamileyken tekrardan çiçek çıkarılabildiğini
İnşallah canım dilimi ısırayım bugün bişey yok,ama herşey normalken birdden öyle bişey görmek şaşırttı beni,fazla koyu ve çok ta değildi belki de ben pimpiriklendim işte ne bileyim..
Ohh Allah kavuştursunn,topic'e girmezsin bi süre artık
haklısın canım
arkadaşının seni anlaması lazım
sonuçta bir can geliyor dünyaya ve onun gelişmesi için ne sıkıntılar yaşıyoruz biz
cnm benim gecmiş olsun belkide damarlarda kalndır rahim genişledikçe olabiliyomuş kırmızı kan olmadıktan sonra korkulmamlıymış maşalla hem salıklı bi gebelikti dedğilmi tatlım
geçmiş olsun canım düşünme önceki düşüğünü bol bol dinlen rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşşş
pozitif olmak her zaman iyidir iyi düşün iyilik gelip bulsun seni canım
eşim otogara gelmiş bana müsade kendinize iyi bakın allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?