2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Herkese günaydın arkadaşlar hepımızın gunu guzel gecsın ınsallah. Ben suan hastanede doktorun gelmesını beklıyorum ayrıca yavrumu görmek ıcınde sabırsızlanıyorum

canımm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşAllah üzülme ne olur

Herkese günaydın arkadaşlar hepımızın gunu guzel gecsın ınsallah. Ben suan hastanede doktorun gelmesını beklıyorum ayrıca yavrumu görmek ıcınde sabırsızlanıyorum

Ne güzell.. senin yerinde olmak isterdim şimdi canım.. benimde görmeye çok ihtiyacım var. 3 hafta geçti. bende bu cumartesi tekrar gidicem. şu son hafta da geçmek bilmez artık. Doya doya bak bebişine, insan bir gün sonra özlemeye başlıyor.. ve bir sonraki kontrole kadar zaman geçmek bilmiyor..

Bugun ısyerınden ızınlıydım sırf özledıgım ıcın kendı doktorum dısında baska bo dr. Geldım sende gorursun ıns. Cumartesıye ne kaldı sunun surasında :)

günaydın kızlar hafif bir mide bulantım var bu sabah kahvaltıda tatlı yedim oda midemi bulandırdı :S
bulemsu çok sevindim düzenin bozulmayacak eşinden ayrı kalmayacaksın maşallah maşallah Allah bozmasın

Son düzenleme:
günaydın KIZLAR kaç gündür giremedim topiğe oğlum ateşliydi gripti sanırım peşinede zatüreye cevirmiş yüksek ateş ve öksürük....çok şükür ates düştü ama çok kötü öksürüyor o öksürdükçe benim içim gidiyor....walla kızlar anne olmak bi o kadar güzel bi o kadar da kötü...oğlum hasta olunca ona kıyamıyorum benim içim eriyip bitiyor o iyileşene kadar.

geçmiş olsun canım umarım en kısa süre içinde iyileşir oğlun

kocaman günaydın kasım hamişleri ve bebişleri nasılsınız bakalım :118:
günaydın kızlar hafif bir mide bulantım var bu sabah kahvaltıda tatlı yedim oda midemi bulandırdı :S
bulemsu çok sevindim düzenin bozulmayacak eşinden ayrı kalmayacaksın maşallah maşallah Allah bozmasın
sabah sabah tatlı yeyince olmuştur tuzlu kraker falan alsaydın
poğaça simit falan yeme onlar da bulantı yapıyor
düzenin bozulmayacağı belli değil canım kayseriden de çağırmışlar birde oraya bakacam diyordu akşamleyin
bakalım kısmetimiz nerden

aynen canım vakit geçmiyor

haydi bakalım hasret giderin bebşinle

geçmiş olsun canım
bir tane öksüren de ben de var o haliylede sokakta oynayacam diye dün bana yapmadığı eziyet kalmadı
sabaha kadar öksürdün çıkmazsın diyorum sen nasıl annesin diyor
büyüdükçe sıkıntıları da büyüyor cevap vermeleride cabası

bu arada hanımlar avatar resmim nasıl bizim bebişler aynen böyle olacaklar işte:82:

bence arkadaşın daha anlayışlı olmalıydı canım..şakası yok bu işin. benim anneminde karşı komşusunun çocukları su çiçeği çıkarmış. geçen gün annemden evime geçerken aynı asansöre binmek zorunda kalacaktık...annem hemen beni oyaladı mahsus...aynı ortama sokmadı beni çocuklarla...bende geçirdim küçükken su çiçeği ama şimdi vucudumuz daha hassas olduğu için tekrarlama riski daha yüksekmiş...boşver alınırsa alınsın ne sen git ne de çocugunu gönder...anlamalı seni...

geçmiş olsun canım..Rabbim şifasını versin küçük paşanın:26: eee annelik böyle bişey demekki...hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 'ben anneyim' diyorum ama kucağıma aldıktan sonra daha başka olacak Allahın izniyleee...:26:

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. gezmekten tozmaktan yoruldum haftasonu, hatta sabah inanamadım p.tesi olduğuna. bulantım biraz azaldı, güzelce kahvaltı edebildim.

canım geçmiş olsun oğluna. Allahtan ateşi düşmüş. çocuklar çok çabuk ateşleniyor. annelik güzel ama çocuklarda kolay büyümüyor.

ne güzel. inşallah güzel haberler verirsin. bizim 1 haftamız kaldı ama sakinim, doktor doktor diye bu defa delirmiyorum :)

canım cuma çok bekledim senden haber. hayırlısı buymuş diyelim. inşallah canın çok yanmamıştır. Allah sana istediğin zaman sağlıklı bir çocuk versin. kendine dikkat et.

:))) bak yaramaza, hepimiz yapmadık mı bunları küçükken? çok yaramaz fena bir çocuktum. oysa şimdi çok uysalım. inşallah seninkide hemen iyileşir. eşin gelmiş ne güzel. iş ile ilgili gelişmeler olmuş galiba tam okuyamadım. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

oh sefan olsun ben hafta sonu evde yanlızdım
evet canım eşim geldi eşimin gittiği yer otellere yakınmış ve merkeze uzakmış hep seraların arası diyor tamam ben çalışacam ama sen yaşayamassın diyor
bu yüzden vakit kaybetmeden döndü eşim
zamane çocuklarının papuç kadar dili var canım bizle kıyaslama :))

Son düzenleme:
evet canım elleri ve ayakları resmen karnının için de dans edecek
benim ufak kız pek ehli keyifdi tam göbek deliğimin oraya ayağını bir dayardı sanki ordan çıkıp gidecek sanırdım
okşaya okşaya ayağını çektirirdim yarım saat geçmeden gene aynı pozisyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…