Aminnn.. cümleyi sevdiğinden ayırmasın Allah c.c.bulemsu eşin gelmiş gözün aydın Allah ayırmasın canım
merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
Herkese günaydın arkadaşlar hepımızın gunu guzel gecsın ınsallah. Ben suan hastanede doktorun gelmesını beklıyorum ayrıca yavrumu görmek ıcınde sabırsızlanıyorum
günaydın KIZLAR kaç gündür giremedim topiğe oğlum ateşliydi gripti sanırım peşinede zatüreye cevirmiş yüksek ateş ve öksürük....çok şükür ates düştü ama çok kötü öksürüyor o öksürdükçe benim içim gidiyor....walla kızlar anne olmak bi o kadar güzel bi o kadar da kötü...oğlum hasta olunca ona kıyamıyorum benim içim eriyip bitiyor o iyileşene kadar.
sabah sabah tatlı yeyince olmuştur tuzlu kraker falan alsaydıngünaydın kızlar hafif bir mide bulantım var bu sabah kahvaltıda tatlı yedim oda midemi bulandırdı :S
bulemsu çok sevindim düzenin bozulmayacak eşinden ayrı kalmayacaksın maşallah maşallah Allah bozmasın
aynen canım vakit geçmiyorNe güzell.. senin yerinde olmak isterdim şimdi canım.. benimde görmeye çok ihtiyacım var. 3 hafta geçti. bende bu cumartesi tekrar gidicem. şu son hafta da geçmek bilmez artık. Doya doya bak bebişine, insan bir gün sonra özlemeye başlıyor.. ve bir sonraki kontrole kadar zaman geçmek bilmiyor..
haydi bakalım hasret giderin bebşinleHerkese günaydın arkadaşlar hepımızın gunu guzel gecsın ınsallah. Ben suan hastanede doktorun gelmesını beklıyorum ayrıca yavrumu görmek ıcınde sabırsızlanıyorum
geçmiş olsun canımgünaydın KIZLAR kaç gündür giremedim topiğe oğlum ateşliydi gripti sanırım peşinede zatüreye cevirmiş yüksek ateş ve öksürük....çok şükür ates düştü ama çok kötü öksürüyor o öksürdükçe benim içim gidiyor....walla kızlar anne olmak bi o kadar güzel bi o kadar da kötü...oğlum hasta olunca ona kıyamıyorum benim içim eriyip bitiyor o iyileşene kadar.
bence arkadaşın daha anlayışlı olmalıydı canım..şakası yok bu işin. benim anneminde karşı komşusunun çocukları su çiçeği çıkarmış. geçen gün annemden evime geçerken aynı asansöre binmek zorunda kalacaktık...annem hemen beni oyaladı mahsus...aynı ortama sokmadı beni çocuklarla...bende geçirdim küçükken su çiçeği ama şimdi vucudumuz daha hassas olduğu için tekrarlama riski daha yüksekmiş...boşver alınırsa alınsın ne sen git ne de çocugunu gönder...anlamalı seni...sorma tatlım ya arkadaşımın kızının perşembe doğumgunu var ama cuma su çiçeği gecirmeye başlamış kuluçka surede 20 gune kadar malum bene gelemyeceğimi söledim of dunyanın lafını yedim of siz olsaydınız napardınız eşimde istemiyo zaten hadi ben gecirdim ama cok nadirde olsaa tekrarlayabiliyomuş oda cok buyuk risk
günaydın KIZLAR kaç gündür giremedim topiğe oğlum ateşliydi gripti sanırım peşinede zatüreye cevirmiş yüksek ateş ve öksürük....çok şükür ates düştü ama çok kötü öksürüyor o öksürdükçe benim içim gidiyor....walla kızlar anne olmak bi o kadar güzel bi o kadar da kötü...oğlum hasta olunca ona kıyamıyorum benim içim eriyip bitiyor o iyileşene kadar.
Herkese günaydın arkadaşlar hepımızın gunu guzel gecsın ınsallah. Ben suan hastanede doktorun gelmesını beklıyorum ayrıca yavrumu görmek ıcınde sabırsızlanıyorum
merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
geçmiş olsun canım
bir tane öksüren de ben de var o haliylede sokakta oynayacam diye dün bana yapmadığı eziyet kalmadı
sabaha kadar öksürdün çıkmazsın diyorum sen nasıl annesin diyor
büyüdükçe sıkıntıları da büyüyor cevap vermeleride cabası
oh sefan olsun ben hafta sonu evde yanlızdımGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz. gezmekten tozmaktan yoruldum haftasonu, hatta sabah inanamadım p.tesi olduğuna.bulantım biraz azaldı, güzelce kahvaltı edebildim.
canım geçmiş olsun oğluna. Allahtan ateşi düşmüş. çocuklar çok çabuk ateşleniyor. annelik güzel ama çocuklarda kolay büyümüyor.
ne güzel. inşallah güzel haberler verirsin. bizim 1 haftamız kaldı ama sakinim, doktor doktor diye bu defa delirmiyorum :)
canım cuma çok bekledim senden haber. hayırlısı buymuş diyelim. inşallah canın çok yanmamıştır. Allah sana istediğin zaman sağlıklı bir çocuk versin. kendine dikkat et.
:))) bak yaramaza, hepimiz yapmadık mı bunları küçükken? çok yaramaz fena bir çocuktum. oysa şimdi çok uysalım. inşallah seninkide hemen iyileşir. eşin gelmiş ne güzel. iş ile ilgili gelişmeler olmuş galiba tam okuyamadım. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
bu arada hanımlar avatar resmim nasıl bizim bebişler aynen böyle olacaklar işte:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?