oh sefan olsun ben hafta sonu evde yanlızdım
evet canım eşim geldi eşimin gittiği yer otellere yakınmış ve merkeze uzakmış hep seraların arası diyor tamam ben çalışacam ama sen yaşayamassın diyor
bu yüzden vakit kaybetmeden döndü eşim
zamane çocuklarının papuç kadar dili var canım bizle kıyaslama :))
2 ay kalmasını ben söylemiştim zaten ortama bir bak kızın okulunuda engel olmayalım beğenirsen gideriz demiştim çalışma ortamı güzeldi ama siz yaşayamassınız dedihııı demek ondan eşin hemen dönmüş. 2 ay kalacaktı dimi. tabi çocuklar yetişecek çevre çok önemli. inşallah güzel bir yerde olur işi.
evet bu zamanın çocukları çok fena. parmağında oynatacak bizi biliyorum
hafta sonu anneannesi ördüğü ceketleri, yelekleri, patikleri bana verdi. kız oğlan karışık. ayyy ne cici şeyler. görümcemde h.sonu tutturdu hamile kıyafeti alalım. biraz kilo alayım öyle dedim zor ikna ettim ama o bebekli hamile tshirtten aldı. bide bebişime bir sürü çorap patik aldı. şimdiden almak istemiyorum ama alınıyor insan dayanamıyor. bari cinsiyeti belli olsa herşey unisex :)))
oyyy maşallahh, kaç yaşında kıyamam ?slm kızlar oglanı sünnet ettırdık yogun 3gün sonunda ohhhh dedım sızler nasılsınız??
ayy inşallah hasta olmadan atlatırım..
arkadaşımdan duydum bide ablası hemşire o söylemiş...odanın mikrobunu kırmak için ve solumak için suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı viks atıyorum....odaya koyuyorum ferahlatıyo bayağı....bunu da deneyebilirsiniz......
canım şu anki tahminler için bence çok erken doktorda kesın bişey demiyo zaten belli olmuyo dr. erkeğe benziyo diyo kız çıkıyo
.
kızlarr nasılsınız benim bu hafta başladı bulantılarımmmm krakerden başka bişi yiyemez oldum 1,5 kilo vermişimmm geçen hafta misafirlerim vardı yatılı azıcık kahverengi lekelenmem oldu ama bu hafta misafirleri gönderince dinlendim lekelenmem kalmadı çok şükürrrr
hııı demek ondan eşin hemen dönmüş. 2 ay kalacaktı dimi. tabi çocuklar yetişecek çevre çok önemli. inşallah güzel bir yerde olur işi.
evet bu zamanın çocukları çok fena. parmağında oynatacak bizi biliyorum
hafta sonu anneannesi ördüğü ceketleri, yelekleri, patikleri bana verdi. kız oğlan karışık. ayyy ne cici şeyler. görümcemde h.sonu tutturdu hamile kıyafeti alalım. biraz kilo alayım öyle dedim zor ikna ettim ama o bebekli hamile tshirtten aldı. bide bebişime bir sürü çorap patik aldı. şimdiden almak istemiyorum ama alınıyor insan dayanamıyor. bari cinsiyeti belli olsa herşey unisex :)))
Sen bide benim annemi gör. Her fdışarı çıktığında bişey alıyor, ben daha bebeğime hiç bişey almamışken annemde bir sürü şeyi oldu. Eşim puset'ini bile aldı
Ben geçen gün burda okudum bir tane don alıp koymak lazımmış cumartesi sadece don aldım açılışı öyle yaptım düşünün gerisini
arkadaşın hayırlısıyla kurtulsun inşşşkızlar öncelikle herkese günaydınn, az önce arkadaşım belden sezeryan olacakk doğuma girdi çok heyecanlıyım dua ediyorum onun için,
kız bebişi olcak, Eylül koyacaklar sağsağlim çıkar inş. :18:
oyyy maşallahh, kaç yaşında kıyamam ?
onu bilmiyordum bak mikrobu kırmak için bilgi için sağol cnm
cnım dikkat et yorma kendini, bol bol dinlen
ay bu süper anneanne ve süper babaannelere bayılıyorum, bizimkide kız erkek ördüklerini gösteriyor, ama belli olsun yeni bir örnek buldum ondan da örcem diyor, anne kim giyecek bu kadar şeyi diyom bebekler büyüyo diyom, olsun büyükte örürüm diyor
aa ne güzel ben severim bak öyle şeyleri, örme felan yapıyorlarmış eskiden o battaniyeleri değil mi ?aynı durumda bizim babanne de anane zaten her yaptığından bi tanede benim çeyize koymuş durumda geçen babanneye gittik babamızın bebek bahtaniyesini saklamış onu vericek kaç senelik şey çok güzeldi
bizim babanneden ben hiç bişey görmedim büyük kızım ilk torundu üstelik anneme ben bişey örememde yapamamda yapacaksın canın isterse demişti
kızımda çöpü yok birde evine doğdu kızım
dur yalan söylemeyim bir tane külotlu çorap almıştı
zaten küçük kızımı sevmez yüzümüzede der her çocuktan bir tane sevse yetermiş
benim ufaklıkta bir cana yakın babnnesi kovdukça canım babnnem diye sarılır beni deli eder
aa ne güzel ben severim bak öyle şeyleri, örme felan yapıyorlarmış eskiden o battaniyeleri değil mi ?
hadi yaaaama neden öyle yapıyor nolcak sanki torunu cık cık
ay br külotlu çorap mı aldı
ahh yavrum kıyamam küçük kızınaalemsinn
bizim babanneden ben hiç bişey görmedim büyük kızım ilk torundu üstelik anneme ben bişey örememde yapamamda yapacaksın canın isterse demişti
benim ufaklıkta bir cana yakın babnnesi kovdukça canım babnnem diye sarılır beni deli eder
eşim zaten anneme dediği lafı duyunca allah çöplerini nasip etmesin dediwayy kıyamam yaa...torun nasıl sevilmez..millet de bi tuhaff varyaababanne olarak sadece bi külotlu çorap mı onuda almasaymış, dış kapının mandali biri bile getirebilir onu...
amann boşverr canımm Allah eşlerimize, bize bol kazançlar versin. Allah kimseye muhtaç etmesin...:26: kendi annelerimiz zaten yapıyorlar, (Allah var şimdi bizim babannemizde yapıyor eline sağlık ama bi laf sokuyor parasıyla ilgili, yaptığı masrafla ilgili yapmasan daha iyiydi diyesim geliyor) bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinlerde biz onlara herşeyin en güzelini alırız gücümüz yettiğince Allahın izniylee
ay bu süper anneanne ve süper babaannelere bayılıyorum, bizimkide kız erkek ördüklerini gösteriyor, ama belli olsun yeni bir örnek buldum ondan da örcem diyor, anne kim giyecek bu kadar şeyi diyom bebekler büyüyo diyom, olsun büyükte örürüm diyor
ben annem ördürmedim ben 6 oğlan dan sonra doğunca bunun üçü doğup ölmüş ve ben eve gelen ilk kız olduğum için babam da kız çocuk hastası olduğu için hersyimi yeni yapmış anneciğim
battaniyem falan sapasağlamdı örme onu getir bebek olduğunda demiştim
gören model almak için bir daha bakıyor 30 senelik bataniyeye
hayatbanaguzell evet canı sadece bir külotlu çorap aldı annem hala bayramlarda biz alırız birde o alır bazen iki tane alır biz almayalım diye
kayınvalidemde alacak tabi anneanne der
o anneannede sen nesin diyesim var ama rabbime havele ediyorum
eltilerde onu çifttelli oynatıyorlar
ben annem ördürmedim ben 6 oğlan dan sonra doğunca bunun üçü doğup ölmüş ve ben eve gelen ilk kız olduğum için babam da kız çocuk hastası olduğu için hersyimi yeni yapmış anneciğim
battaniyem falan sapasağlamdı örme onu getir bebek olduğunda demiştim
gören model almak için bir daha bakıyor 30 senelik bataniyeye
hayatbanaguzell evet canı sadece bir külotlu çorap aldı annem hala bayramlarda biz alırız birde o alır bazen iki tane alır biz almayalım diye
kayınvalidemde alacak tabi anneanne der
o anneannede sen nesin diyesim var ama rabbime havele ediyorum
eltilerde onu çifttelli oynatıyorlar
arkadaşın hayırlısıyla kurtulsun inşşş
evet kendi örmüş 3 çocuğu büyütmüş o bahtaniye ama hala sapasağlam
öyle olurr zatenn ohhh olsun...bende bişey isteyemem kayınvalidemden...çokk şükürr kendimiz alabiliyoruz..eltim çok iyi beceriyor kayınvalideme bişeyler aldırmayı..geçen gün diyorki...bebeğin doğmasına sallanan sandalyelerden istiyorummdur bakalım aldırabilecekmiii?:44:
Sen bide benim annemi gör. Her fdışarı çıktığında bişey alıyor, ben daha bebeğime hiç bişey almamışken annemde bir sürü şeyi oldu. Eşim puset'ini bile aldı
Ben geçen gün burda okudum bir tane don alıp koymak lazımmış cumartesi sadece don aldım açılışı öyle yaptım düşünün gerisini
o sallanan koltuklardan bende istiyorum, haftasonu dedim eşime bakalım alacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?