2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
öyle deme canım yaaa neden istenmeyen gelin olasın? haberi duyduklarında aranızda bi gerginlik varsa bile düzelir belkii..ne dersin?:44:

yok güzelim ne kayınvalidem ne görumcelerim tarafından isteniyorum en baştan beri tannımıyorum eve gelip baskın yapıp laflar sokan kişiler değişikler yani kendileri bilirler ben Allaha havale ettim benden uzak Allaha yakın olsunlar .

Mrb kızlarrrrrrr iyi haftalar dilerimmmmmmmmm nasılsınız bakalım ) kaynanalardan bahsedilmiş benim kaynanada ha bire örgü yapıyo benimde annem battaniye örüyoo benimde elim boş çalışıyom

anladım canım..allah kolaylık versin...kendileri kaybederler...ne varsa alıp veremedikleri yanii...boşverr gitsinnn...o zaman bu güzel haberi vermeye değmezz...sen mutluluğunu eşinlee paylaş...sevdiğin insanlarla paylaşş canımm sen eşinle mutlu olduktan sonra gerisi yalann...

cnm bende istenmeyen gelinim çok şükür eşim karıştırmıyoo onlar burnunu soktunda azlarının cvpını verioo :))) eşim arkamda die çok takmıyorum evlendim evleneli daha bir kez çaya geldilerr

:2:
o koltuklar kullanışlımı yeni trend belli ama işe yarıyorsa alim bende :) bir arkadaş almış çok güzel duruyor.

ya koltuğa göre değişiyor tabi de içi kaplı falan olanlar çok rahat ve kullanışlı, ben kitap okurken sallanmak için istemiştim, o zaman ne gerek var yerimiz yok diyordu, şimdi bebek olacak diye odanın bir tanesini boşaltacak oraya alabilir, aslında bende alabilirim ama bu hazırlığı onun yapmasını istiyorum. Birde bişeyler istemenin nasıl bişey olduğunu yeni yeni tadıyorum.

Mrb kızlarrrrrrr iyi haftalar dilerimmmmmmmmm nasılsınız bakalım ) kaynanalardan bahsedilmiş benim kaynanada ha bire örgü yapıyo benimde annem battaniye örüyoo benimde elim boş çalışıyom

merhaba güzel kız...sende akşamdan akşama ör bişeyler eğer elinden gelirse örgü işi. ben yelek-atkı-patik takım başladım..yeleğimiz bitmek üzere.yavaş ilerliyor ama oluyor bişeyler..daha kasıma çok var nasılsaaa lacivert-kırmızı-beyaz örüyorum.hem kıza hem erkek bebeğe olur inşallah

bizim babaannemizde ördürüyor genellikle...kendi ufak tefek şeyler örebiliyor çünkü..anneciğim ördü epeyce, halende örüyor model buldukça kış bebeği olacakları için anneannelerin-babannelerin iştahını kabartıyor bizim bebekler...bisürü şey örmek istiyorlar..yada ördürmek...hazırlarda çok güzeller ama neyse örsünler..ellerine sağlık...

Kızlar bebeginin hareketini anlayan varmı aranızda hareketlendilermi yani ben artık resmen hareketlerini tkaip ediyomm biraz yaramaz olcak galibaa :)))

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bayadir giremiyorum bu sefer kacirdim yazilanlari az once bi gobus gordum amaa annesininbirtanesi masallah sana canim Yavas yavas baslayalim koymaya bakasi pek guzel oluyo

Kızlarr arkadaşımın bebişi gelmişşş eylül bebişimizzzz akşama ziyaretine gideceğimm

hımmm kullanışlı sanırım, evet evet kocalara aldırmak mantıklı, aynen bende eşimden bişiler istiyorum son zamanlarda hoşuma gidiyor, normalde kendimde çalıştığım için eşimden pek bişi istemeyi bilmezdim

BENDE ATKI BAŞLİCAM CNMDA AKŞAMLARI HEMEN UYKU BASTIRIYOO :d DÜN İÇİM DIŞIMA ÇIKTI EŞİM KAVURMA YAPTII BEN ÇIKARDIM ODA YEMEDEN KALDIRDI SÖYLENEREK HİÇ BİŞİ YEMİYOM DİE ÜZÜLÜYOO BENDE YEMİCEM DİEE BENİ ÜZÜYOO NAPCAMI BENDE ŞAŞTIM ZORLA YERSEM OLDU AN ÇIKARIYOM HALSİZ DÜŞÜP BAYILIYOMM BENİM GİBİ İŞTAHSIZ OLAN VARMI

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bayadir giremiyorum bu sefer kacirdim yazilanlari az once bi gobus gordum amaa annesininbirtanesi masallah sana canim Yavas yavas baslayalim koymaya bakasi pek guzel oluyo

günaydın kuzu...o bizim göbüşümüzz teyzesii..biraz göbüşş (kilodan kaynaklanan) birazıda bebek... ben kendimi nasılsa bebeğim orda diye teselli ediyorum..kilocukları takmıyorum kafayaaaa
sen nasılsın? yavaş yavaş gelir göbüşler bu haftalarda...biz açılışı yapmak istedikk

evet canım çünkü benım bebek okadar aşılama ve tüp denemelerınden sonra Rabbimin hediyesi ne yapalım yazımız buymuş herkesin babaannesi olmuyor takmıyacagım desemde zor bazen neden neden ben çok mu kötü biriyimki diyorum .Ama ben hep derdim kayınvalıdemı çok sevecem demekki buyuk konusmusum ha topıgın en yaslısı benım galıba 36:))

oooo yemekte neymiş en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum kan degerım sınırdaymıs düşük olunca halsizlik olur dedi doktorum .

ayy görüyormusun yaa zormuş seninkii..ama canım kavurma falan hamile olmayan birinin bile midesini bulandırabilir..ağır bi yemek çünkü..sen daha hafif ama seni ve bebeğini doyuracak şeyler ye. çorba iç.içine ekmeğini doğra. iştahsızlık 12.haftadan sonra bebeği etkiliyormuş. ilk haftalarda sorun değilde..Allah kolaylıklar versin güzelkız:26:

en çıtırısın senn annesii bende 28'im canım Rabbim mucizeni göndermiş yaa sana sonsuz hamd, sonsuz şükürler olsun...gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…