o sallanan koltuklardan bende istiyorum, haftasonu dedim eşime bakalım alacakmı
ooo ne çabuk örgülere başlamışsınız ben daha söyletmedim eşime malum istenmeyen gelinim ne gerek var.
ooo ne çabuk örgülere başlamışsınız ben daha söyletmedim eşime malum istenmeyen gelinim ne gerek var.
öyle deme canım yaaaneden istenmeyen gelin olasın? haberi duyduklarında aranızda bi gerginlik varsa bile düzelir belkii..ne dersin?:44:
ya kızlar sizde de bebeğin olduğu yerde böyle kesiliyormuş gibi ara ara ağrı giyormu?
yok güzelim ne kayınvalidem ne görumcelerim tarafından isteniyorum en baştan beri tannımıyorum eve gelip baskın yapıp laflar sokan kişiler değişikler yani kendileri bilirler ben Allaha havale ettim benden uzak Allaha yakın olsunlar .
yok güzelim ne kayınvalidem ne görumcelerim tarafından isteniyorum en baştan beri tannımıyorum eve gelip baskın yapıp laflar sokan kişiler değişikler yani kendileri bilirler ben allaha havale ettim benden uzak allaha yakın olsunlar .
o koltuklar kullanışlımı yeni trend belli ama işe yarıyorsa alim bende :) bir arkadaş almış çok güzel duruyor.
Mrb kızlarrrrrrr iyi haftalar dilerimmmmmmmmm nasılsınız bakalım) kaynanalardan bahsedilmiş benim kaynanada ha bire örgü yapıyo benimde annem battaniye örüyoo benimde elim boş çalışıyom
:2:
ya koltuğa göre değişiyor tabi de içi kaplı falan olanlar çok rahat ve kullanışlı, ben kitap okurken sallanmak için istemiştim, o zaman ne gerek var yerimiz yok diyordu, şimdi bebek olacak diye odanın bir tanesini boşaltacak oraya alabilir, aslında bende alabilirim ama bu hazırlığı onun yapmasını istiyorum. Birde bişeyler istemenin nasıl bişey olduğunu yeni yeni tadıyorum.
merhaba güzel kız...sende akşamdan akşama ör bişeyler eğer elinden gelirse örgü işi. ben yelek-atkı-patik takım başladım..yeleğimiz bitmek üzere.yavaş ilerliyor ama oluyor bişeyler..daha kasıma çok var nasılsaaalacivert-kırmızı-beyaz örüyorum.hem kıza hem erkek bebeğe olur inşallah
bizim babaannemizde ördürüyor genellikle...kendi ufak tefek şeyler örebiliyor çünkü..anneciğim ördü epeyce, halende örüyor model buldukçakış bebeği olacakları için anneannelerin-babannelerin iştahını kabartıyor bizim bebekler...bisürü şey örmek istiyorlar..yada ördürmek...hazırlarda çok güzeller ama neyse örsünler..ellerine sağlık...
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bayadir giremiyorum bu sefer kacirdim yazilanlari az once bi gobus gordum amaa annesininbirtanesi masallah sana canimYavas yavas baslayalim koymaya bakasi pek guzel oluyo
anladım canım..allah kolaylık versin...kendileri kaybederler...ne varsa alıp veremedikleri yanii...boşverr gitsinnn...o zaman bu güzel haberi vermeye değmezz...sen mutluluğunu eşinlee paylaş...sevdiğin insanlarla paylaşş canımmsen eşinle mutlu olduktan sonra gerisi yalann...
BENDE ATKI BAŞLİCAM CNMDA AKŞAMLARI HEMEN UYKU BASTIRIYOO :d DÜN İÇİM DIŞIMA ÇIKTI EŞİM KAVURMA YAPTII BEN ÇIKARDIM ODA YEMEDEN KALDIRDI SÖYLENEREK HİÇ BİŞİ YEMİYOM DİE ÜZÜLÜYOO BENDE YEMİCEM DİEE BENİ ÜZÜYOO NAPCAMI BENDE ŞAŞTIM ZORLA YERSEM OLDU AN ÇIKARIYOM HALSİZ DÜŞÜP BAYILIYOMM BENİM GİBİ İŞTAHSIZ OLAN VARMI
BENDE ATKI BAŞLİCAM CNMDA AKŞAMLARI HEMEN UYKU BASTIRIYOO :d DÜN İÇİM DIŞIMA ÇIKTI EŞİM KAVURMA YAPTII BEN ÇIKARDIM ODA YEMEDEN KALDIRDI SÖYLENEREK HİÇ BİŞİ YEMİYOM DİE ÜZÜLÜYOO BENDE YEMİCEM DİEE BENİ ÜZÜYOO NAPCAMI BENDE ŞAŞTIM ZORLA YERSEM OLDU AN ÇIKARIYOM HALSİZ DÜŞÜP BAYILIYOMM BENİM GİBİ İŞTAHSIZ OLAN VARMI
evet canım çünkü benım bebek okadar aşılama ve tüp denemelerınden sonra Rabbimin hediyesi ne yapalım yazımız buymuş herkesin babaannesi olmuyor takmıyacagım desemde zor bazen neden neden ben çok mu kötü biriyimki diyorum .Ama ben hep derdim kayınvalıdemı çok sevecem demekki buyuk konusmusum ha topıgın en yaslısı benım galıba 36:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?