2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay ne güzel ya inşallah benimde öyle olur, ben yıllardır hep çocuğum olursa normal doğumla olsun diye dua ettim dilerim öyle olur hepimizin istediği gibi güzel, rahat ve sağlıklı olur umarım...

tam gidiyodum, bir ilk daha öğreneyim dedim ilişkin nasıl olmadı, nasıl ameliyatla açtılar :26: ilk kez duydum yaa hadi kaçtım cevaba sonra bakarım

kaslarım kuvvetliymiş hem de zarım biraz kalın ve esnekmiş. zorlandım, korktum, aslında dirensen olurmuş ama ben çok korktum 15 günde 5 doktor gezdim sonuncusuna beni bayılt aç dedim yoksa mahvolacaktım zaten sinirlerim çok bozulmuş ve psikolojim alt üsttü. halla bilr kendimi kasıyorum, korkuyorum çünkü..

kızlar ne sorcam greyfurt yediğin zaman ilaç içemezsin diye bişey sözkonusu mu ilacın etkisini azaltttığına dair....???[/QUOTE]

hayır ilaç içemezsin değil bazı ilaçlarla etkileşime giriyor. kalp, tansiyon, psikoloji ilaçları gibi. ilacını iç 2 saat sonra da greyfurt suyunu çok takılmana gerek yok :)

canım çok geçmiş olsun, rabbim hakkında hayırlısını versin

tatlım enfeksiyonda bildiğim kadarıyla kahverengi leke olmaz, koyu sarı ya da yeşil renkte kokulu akıntı olur. kasların büyümesiyle olmuştur. haftasonu bende de oldu, bir süre ayaklarımı kaldırarak uzandım ve sürekli akıntı rengimi takip ettm, çok şükür bişey yok. takip et kırmızıya dönmediği sürece bir sorun yoktur.

ya kızlar sizde de bebeğin olduğu yerde böyle kesiliyormuş gibi ara ara ağrı giyormu?

evet canım karın içi kaslarından kaynaklı, büyüyor ya artık :)

ya kızlar ne yicemide şaşıyom vala :))) eşimle aramız bozulcak gene biraz sabırsız kendileri ben ufak tefek atıştırıyom doyuyorum bu aradaaa fotoda süper çıkmışınn benimde karnım çıktıı ama belli deil daha :))

maşallh canım geç olsun güç olmasın, sağlıkla al bebeğini inş. bende 27

Beenn bennn su an midem cok fena hic biseyy yiyemedim. Cok suclu hissediyorum kendimi yaa

Hepimizde var o ayva(!) gobuslerden canimcimm. Bana da cikmis diyolar ama zaten vardi kii diye dusunuyorum bebege yoramiyorum hala ama neyseki bahanemiz var artik ben fena degilim canim ya. Sabahlari mide iyi olmuyo. Sevdigim seyleri yiyemiyorum. Hep boyle fresh seyler istiyo canim. Sebze meyve vs. Bi de kahvalti yaptim mi tamamdir bi daha canim tovbee bise istemiyo. Aksamlari istahsizlik arti karamsarlik depresiflik var psikolojik acidan da cok iyi degilim yani gunduz normale donuyorum ama...

hadi yaa ilk defa duydum cnım geçmiş olsun, kasma bu kadar yaa ay Allah beterinden saklasın ne diyim :26:

merhabalarrr kızlarrr umarım hepinizz iyisinizdirrr bakıyorum yavaş yavaş düzelmeye başlıyo herkesss bikaç haftadan sonraa hepimiz hamileliğin tadını çıkarmaya başlayacağız inş..
bu arada ben göbüş topiğini bulamadım ,kaybettim yardım please:)))

aynen cnm bende senin gibiyim valla tahminin ne sence ne olcak cinsiyet tahminin varmı tabi öncelikle saglıklı olsunda

aynen cnm bende senin gibiyim valla tahminin ne sence ne olcak cinsiyet tahminin varmı tabi öncelikle saglıklı olsunda

Ben daha öncede bahsetmiştim vucudum da olan değişikleri hemen çözerim, zaten hamileliğimide böyle anladım bende en erken zamanında. Bu zamana kadar da belki batıl belki 6. his bilmiyorum bebekle bir iletişimim vardı kendimde hissediyordum orda olduğunu. Bu 2 gündür hissetmiyorum. Sanki orda yok gibi. Ama var biliyorum çünki hamileliğim risksiz geçiyor bütün değerlerim de iyi. Sanırım benimki, benimle iletişimi attı babasına yöneldi zira adamın rüyalarına girip duruyor
cinsiyet olarak da hamileliğin gidişatı ve benim genişleme şeklime göre ve tabi ki 6. hissime göre kız olacak diyoruz. Hatta eşim devamlı kızım nasıl deyip arıyor
Bakalım hayırlısı

İcime dogan erkek tatlim yaa.. Ruyalarimin falan etkisi de var tabii bi de kayinvaldem direk oglumuz diye seviyo iki oglu iki de erkek torunu var. Erkege doyamiyolar galiba aslinda o, esim erkek istiyo diye erkek istiyo. Yoksa kiz olsa daha kiymetli olur die dusunuyorumm. Senin icine dogan veya gonlunden gecen hangisi canim ?

Bu arada herkes yasini yazmis madem ben de yaziyim;24 um ben de

ben de 26 yaşındayım daha yaşlı hissediyorum kendimi

göbek topiğine inşallah bende bir kaç güne koyarım fotomu, bugün doktora gideceğim, bakalım neler olmuş :)

doktora mı gitcen. ay ne heyecanlı. bakalım neler dicek? bakalım bebiş ne kadar büyümüş? güzel haberlerle gelirsin inşallah.

inaşşalh ya çok merak ediyorum, benim bebek 2. ayı bitirirken ve bu hafta sonu (3. ayı bitirecem bu perşembe) pek bir telaşlı. içimdeki kasların genişlemesini nasıl hissediyorum. diyorum onarım çalışması yapıyor sıpa :) hiç kalkmadım ağrıdan nasıl gerdiriyor, bir de baktım sabaha karnım büyümüş yuh dedim. bu kadar her şey hissedilir mi ya? kardeşim de rüyasında görmüş bebek çok iri bir kızmış abla diyor erkek görenleri kız görenler var bakalım ne çıkacak?

bende bu cuma bitircem 3. ayımı çok heyecanlıı cumartesi günüde doktora gideceğiz

kızlaarrr nasılsınız bebişler nasıl

kızlar 3 haftada 4kilo almam mumkun mu sizce halbuki normaş yiyorum hatta daha az diyebiliirim vücudum ödem mi yapıyor acaba birde cok kabızlık var offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…