yok canım senin için demiyorum, genel için konuşuyorum bu fiyat gerçekten çok fazla.bu insanlar neticede ultrasona bakıyorlar, bilgilerini paylaşıyorlar, gece yatarken nasıl rahat koyuyorlar yastığa kafalarını. ya tamam fark olurda 300 tl çok.tabi oda prof. dür. onunda belli bi eğitimi- bilgisi adı var. ama bu çookkk fazla
geçen bizim arkadaş gitti oda öyle prof. 350 muaynesi. kızcağız 600 e çalışıo.iyidir diye çocuğunu götürdü.sonrada çok sıkıştı o ay.çaresiz kalınca mecbur götürüyor insan.birazda insaflı davransalar şu bilgili insanlar....
sana gelincede inş rahat bi doğum geçirirsin. o kadar korkulacak bişey değil.eğer sen gerçekten yapı olarak kolay doğuracak biriysen, ister prof olsun , ister asist. 5 dk doğuruyorsun.ben doğuma girecekken bi kadın geldi.ne bağırıyor ne ahlıyor.dr çatala çıkardı. ben kafamı çevirdim, görmiyim die, bi ses. bebek sesi.... döndüm bebek dr un elinde... şaşkınlıktan gözlerim açıldı 2 dk da, ne bağırma ne bişi. kızda zayıf, kapalı bi hatundu. nese verdiler bebeği kucağına. kadın tek eliylede başörtyüsünü düzeltti çıktı.gitti.kıyafetleride üzerindeydiii... hiç unutmam. maşallah
allah sanada herkesede öle doğum nasip etsinnn
ay ne güzel ya inşallah benimde öyle olur, ben yıllardır hep çocuğum olursa normal doğumla olsun diye dua ettim
tam gidiyodum, bir ilk daha öğreneyim dedim ilişkin nasıl olmadı, nasıl ameliyatla açtılar:26: ilk kez duydum yaa hadi kaçtım cevaba sonra bakarım
kaslarım kuvvetliymiş hem de zarım biraz kalın ve esnekmiş. zorlandım, korktum, aslında dirensen olurmuş ama ben çok korktum 15 günde 5 doktor gezdim sonuncusuna beni bayılt aç dedim yoksa mahvolacaktım zaten sinirlerim çok bozulmuş ve psikolojim alt üsttü. halla bilr kendimi kasıyorum, korkuyorum çünkü..
kızlar ne sorcam greyfurt yediğin zaman ilaç içemezsin diye bişey sözkonusu mu ilacın etkisini azaltttığına dair....???[/QUOTE]
hayır ilaç içemezsin değil bazı ilaçlarla etkileşime giriyor. kalp, tansiyon, psikoloji ilaçları gibi. ilacını iç 2 saat sonra da greyfurt suyunu çok takılmana gerek yok :)
merhabalar,inşallah iyisinizdir hepiniz...ben son kez aranıza katılıyorum.cuma günü son kontrolüme gittim ancak yine kalp atışı yoktu ve kesede bozulmaya başlamıştı,kanamalarım vardı.dr hemen alınmalı dedi.cuma saat 15 te kürtaj oldum.hala bazen hamileymişim gibi geliyor,kendime geliyorum ve üzülüyorum.neyse kızlar,sizlere rahat güzel bir hamilelik dilerim Allahtan.inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.burada paylaşımlarda,yorumlarda bulunduk.hakkınızı helal edin.Rabbime emanetsiniz...
canım çok geçmiş olsun, rabbim hakkında hayırlısını versin
Dün gece bende acaip tırstım kızlar yaa..
Wc ye gittim kağıda silince bi baktım çok az ama hafif sümüksü kıvamda açık kahverengi bi akıntı,normal risksiz bi gebelik geçiriyorum çok şükür ama görünce şaşırdım,ilk defa böyle bişey oldu.
Çok şükür şimdi renk normale döndü..1haftadır kaşıntım falan da vardı çok hafif,dedim acaba bi enfeksiyon belirtisi mi?
Çünkü kasık ağrım falan da yoktu,meraklandım açıkçası...
tatlım enfeksiyonda bildiğim kadarıyla kahverengi leke olmaz, koyu sarı ya da yeşil renkte kokulu akıntı olur. kasların büyümesiyle olmuştur. haftasonu bende de oldu, bir süre ayaklarımı kaldırarak uzandım ve sürekli akıntı rengimi takip ettm, çok şükür bişey yok. takip et kırmızıya dönmediği sürece bir sorun yoktur.
ya kızlar sizde de bebeğin olduğu yerde böyle kesiliyormuş gibi ara ara ağrı giyormu?
evet canım karın içi kaslarından kaynaklı, büyüyor ya artık :)