kızlaarrr nasılsınız bebişler nasıl
kızlar 3 haftada 4kilo almam mumkun mu sizce halbuki normaş yiyorum hatta daha az diyebiliirim vücudum ödem mi yapıyor acaba birde cok kabızlık var offf
bende bu cuma bitircem 3. ayımı çok heyecanlııcumartesi günüde doktora gideceğiz
kızlaarrr nasılsınız bebişler nasıl
kızlar 3 haftada 4kilo almam mumkun mu sizce halbuki normaş yiyorum hatta daha az diyebiliirim vücudum ödem mi yapıyor acaba birde cok kabızlık var offf
bende bu cuma bitircem 3. ayımı çok heyecanlııcumartesi günüde doktora gideceğiz
bir gün var aramızda ya :) bakalım nasıllar bebişler? ne kadar büyümüşler? dilerim her şey hepimiz için yolundadır:)
ayy ultrason görüntüsünüde koy göbişinide koy :)
inaşşalh ya çok merak ediyorum, benim bebek 2. ayı bitirirken ve bu hafta sonu (3. ayı bitirecem bu perşembe) pek bir telaşlı. içimdeki kasların genişlemesini nasıl hissediyorum. diyorum onarım çalışması yapıyor sıpa :) hiç kalkmadım ağrıdan nasıl gerdiriyor, bir de baktım sabaha karnım büyümüş yuh dedim. bu kadar her şey hissedilir mi ya? kardeşim de rüyasında görmüş bebek çok iri bir kızmış abla diyorerkek görenleri kız görenler var bakalım ne çıkacak?
göbek topiğine inşallah bende bir kaç güne koyarım fotomu, bugün doktora gideceğim, bakalım neler olmuş :)
Ahhh ahhh, Şu ilk 3 ay bende de bitse keşke.. Uyumaktan şiştim. Ama ben 10. haftamı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla... Arkadaşımın eşi ilaç mümessili Amerika'dan bir test getirmiş daha piyasa'ya sunulmamış. Bebeğin cinsiyetini tam 10. haftasında %90 başarı oranıyla bildiriyormuş. Doğum dengesini değiştirir diye piyasaya sunulma şansı çok azmış çünkü binlik orantısalda 1000 erkek bebek doğduysa 1005 kız bebek doğmalıymış, doğanın dengesi bu şekilde kurulmuş. Erkek veya kız nüfusunun sıkıntıya düşmemesi ve kürtajların artmaması için sunmama olasığı varmış. Ama bir kaç tane Türkiye'ye numune götürelim diye almışlar bi tanede bana verdiler . Bakalım o testin sonucu ne çıkacak
hepsini koyacağım inşallah :)
:)))) yani bebek sağlıklı olsunda iri olmasa da olur değil mi:))))))) allahım ya. kız rüya bu hayır olsun diyelim. valla ben karışık görüyorum. bir kızım olmuş bir oğlum olmuş. h.sonu oğlum olmuştu bebek arabasıyla gezdiriyordum. yaramazlık yapınca onu çok fena dövdüm. sonrada üzüldüm vurdum çocuğuma diye
VALA BENİM TAHMİNİMDE KIZ DİO AMA ETTEN TİKSİNMEM DÜŞÜNDÜRÜYO :d:d BAKALI M HAYIRLISI BİDE ZAYIFLAMAM BİRİNCİ GEBELİMDEDE ZAYIFLADIM ÇÜNKÜ
bende tavuktan tiskindim aklıma geldikçe midem bulanıyorbirde sağ tarafım ağrıyor o zaman ne doluyor
Bende tavuktan tiksindim. Hele hele antibiyotik olayını duydum daha bi soğudum. Ama benim sol tarafım ağrıyor. Bir de artık sağ'a ve sırtüstü yatamıyorum. Hep sola yatıcam hep.
Ne guzelmis yaa canim valla ne ballisinAhhh ahhh, Şu ilk 3 ay bende de bitse keşke.. Uyumaktan şiştim. Ama ben 10. haftamı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla... Arkadaşımın eşi ilaç mümessili Amerika'dan bir test getirmiş daha piyasa'ya sunulmamış. Bebeğin cinsiyetini tam 10. haftasında %90 başarı oranıyla bildiriyormuş. Doğum dengesini değiştirir diye piyasaya sunulma şansı çok azmış çünkü binlik orantısalda 1000 erkek bebek doğduysa 1005 kız bebek doğmalıymış, doğanın dengesi bu şekilde kurulmuş. Erkek veya kız nüfusunun sıkıntıya düşmemesi ve kürtajların artmaması için sunmama olasığı varmış. Ama bir kaç tane Türkiye'ye numune götürelim diye almışlar bi tanede bana verdiler . Bakalım o testin sonucu ne çıkacak
VALA BENİM TAHMİNİMDE KIZ DİO AMA ETTEN TİKSİNMEM DÜŞÜNDÜRÜYO :d:d BAKALI M HAYIRLISI BİDE ZAYIFLAMAM BİRİNCİ GEBELİMDEDE ZAYIFLADIM ÇÜNKÜ
Ne guzelmis yaa canim valla ne ballisinAhhh ahhh, Şu ilk 3 ay bende de bitse keşke.. Uyumaktan şiştim. Ama ben 10. haftamı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla... Arkadaşımın eşi ilaç mümessili Amerika'dan bir test getirmiş daha piyasa'ya sunulmamış. Bebeğin cinsiyetini tam 10. haftasında %90 başarı oranıyla bildiriyormuş. Doğum dengesini değiştirir diye piyasaya sunulma şansı çok azmış çünkü binlik orantısalda 1000 erkek bebek doğduysa 1005 kız bebek doğmalıymış, doğanın dengesi bu şekilde kurulmuş. Erkek veya kız nüfusunun sıkıntıya düşmemesi ve kürtajların artmaması için sunmama olasığı varmış. Ama bir kaç tane Türkiye'ye numune götürelim diye almışlar bi tanede bana verdiler . Bakalım o testin sonucu ne çıkacak
:)))) yani bebek sağlıklı olsunda iri olmasa da olur değil mi:))))))) allahım ya. kız rüya bu hayır olsun diyelim. valla ben karışık görüyorum. bir kızım olmuş bir oğlum olmuş. h.sonu oğlum olmuştu bebek arabasıyla gezdiriyordum. yaramazlık yapınca onu çok fena dövdüm. sonrada üzüldüm vurdum çocuğuma diye
a-a ay çok merak ettim :) ne zman yapacaksın yapınca söyle bakalım ne çıkacakAhhh ahhh, Şu ilk 3 ay bende de bitse keşke.. Uyumaktan şiştim. Ama ben 10. haftamı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla... Arkadaşımın eşi ilaç mümessili Amerika'dan bir test getirmiş daha piyasa'ya sunulmamış. Bebeğin cinsiyetini tam 10. haftasında %90 başarı oranıyla bildiriyormuş. Doğum dengesini değiştirir diye piyasaya sunulma şansı çok azmış çünkü binlik orantısalda 1000 erkek bebek doğduysa 1005 kız bebek doğmalıymış, doğanın dengesi bu şekilde kurulmuş. Erkek veya kız nüfusunun sıkıntıya düşmemesi ve kürtajların artmaması için sunmama olasığı varmış. Ama bir kaç tane Türkiye'ye numune götürelim diye almışlar bi tanede bana verdiler . Bakalım o testin sonucu ne çıkacak
günaydınnnnn herkeseee
lavinya saat kaçta gidiyorsun doktora?
bende gideceğim öğlen, test sonuçlarım yorumlanacak.
seninki baya büyümüş seçilir hale gelmiştir artık ultrason resmini koysan bu kez de baksak
alpella ultrason resmini sen de paylaş bizimleeee
bu testi internette okumuştum ilk çıktığında gebelik testleri gibi evde yapılabiliyor diye, ama mantıklı olmuş piyasaya sunmamaları :)
evet 1 gün :) kız aynı gün doğuruyormuşuz :) inş. cnm benim inş.
valla ya ben erken gelir kurban bayramına denk gelir diye feci tırsıyorum ya
koy tabi sabırsızlanıyorum 6 ya kadar koy bak :)
valla her ay koymayı düşünüyorum :)
kızlar bu arada oje sürmek zararlımıdır ?
bende tavuktan tiskindim aklıma geldikçe midem bulanıyorbirde sağ tarafım ağrıyor o zaman ne doluyor
aynen canım yaaa tavukk ıhhhhhh bende antibiyotiği duyunca iyice midem kalktı :120::120::120::120:
etten tiskinince erkek bebek mi oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?