2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende bu cuma bitircem 3. ayımı çok heyecanlıı cumartesi günüde doktora gideceğiz

bir gün var aramızda ya :) bakalım nasıllar bebişler? ne kadar büyümüşler? dilerim her şey hepimiz için yolundadır:)

ayy ultrason görüntüsünüde koy göbişinide koy :)[/QUOTE]

hepsini koyacağım inşallah :)

kızlaarrr nasılsınız bebişler nasıl

kızlar 3 haftada 4kilo almam mumkun mu sizce halbuki normaş yiyorum hatta daha az diyebiliirim vücudum ödem mi yapıyor acaba birde cok kabızlık var offf

İyiyz hepimiz canim... Sen nasilsin? Valla odemdir bence ya 4 kilo fazla geldi bana... Gerci dun bi arkadasim ilk 3 ay 7kilo aldim dedi. Ben su ana kadar 1 kilo aldim. Ama son zamanlarda yiyemiyorum onu da vermis olabilirim.. Takma kafana canim hepimiz siscez zatenn

ya olmaz mı çok yemek yiyemiyorum ona ragmen nasıl almıs görunuyorum anlamıyorum offf

50 kusur kılo olsam sorun değilde 80 gördum yaaa delurdummm

bende bu cuma bitircem 3. ayımı çok heyecanlıı cumartesi günüde doktora gideceğiz

Ahhh ahhh, Şu ilk 3 ay bende de bitse keşke.. Uyumaktan şiştim. Ama ben 10. haftamı bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla... Arkadaşımın eşi ilaç mümessili Amerika'dan bir test getirmiş daha piyasa'ya sunulmamış. Bebeğin cinsiyetini tam 10. haftasında %90 başarı oranıyla bildiriyormuş. Doğum dengesini değiştirir diye piyasaya sunulma şansı çok azmış çünkü binlik orantısalda 1000 erkek bebek doğduysa 1005 kız bebek doğmalıymış, doğanın dengesi bu şekilde kurulmuş. Erkek veya kız nüfusunun sıkıntıya düşmemesi ve kürtajların artmaması için sunmama olasığı varmış. Ama bir kaç tane Türkiye'ye numune götürelim diye almışlar bi tanede bana verdiler . Bakalım o testin sonucu ne çıkacak

bir gün var aramızda ya :) bakalım nasıllar bebişler? ne kadar büyümüşler? dilerim her şey hepimiz için yolundadır:)

ayy ultrason görüntüsünüde koy göbişinide koy :)

hepsini koyacağım inşallah :)[/QUOTE]

evet 1 gün :) kız aynı gün doğuruyormuşuz :) inş. cnm benim inş.
koy tabi sabırsızlanıyorum 6 ya kadar koy bak :)

kızlar bu arada oje sürmek zararlımıdır ?

:)))) yani bebek sağlıklı olsunda iri olmasa da olur değil mi:))))))) allahım ya. kız rüya bu hayır olsun diyelim. valla ben karışık görüyorum. bir kızım olmuş bir oğlum olmuş. h.sonu oğlum olmuştu bebek arabasıyla gezdiriyordum. yaramazlık yapınca onu çok fena dövdüm. sonrada üzüldüm vurdum çocuğuma diye

göbek topiğine inşallah bende bir kaç güne koyarım fotomu, bugün doktora gideceğim, bakalım neler olmuş :)

günaydınnnnn herkeseee

lavinya saat kaçta gidiyorsun doktora?
bende gideceğim öğlen, test sonuçlarım yorumlanacak.
seninki baya büyümüş seçilir hale gelmiştir artık ultrason resmini koysan bu kez de baksak

alpella ultrason resmini sen de paylaş bizimleeee

bu testi internette okumuştum ilk çıktığında gebelik testleri gibi evde yapılabiliyor diye, ama mantıklı olmuş piyasaya sunmamaları :)
hepsini koyacağım inşallah :)

evet 1 gün :) kız aynı gün doğuruyormuşuz :) inş. cnm benim inş.

valla ya ben erken gelir kurban bayramına denk gelir diye feci tırsıyorum ya

koy tabi sabırsızlanıyorum 6 ya kadar koy bak :)

valla her ay koymayı düşünüyorum :)

kızlar bu arada oje sürmek zararlımıdır ?[/QUOTE]

tatlım deriden direk emiliyor, oje ve onu çıkartmaya çalıştığın aseton özellikle aseton zararlı diye duymuştum.

yok ya sağlığı önemli benim için sonuçta rüya bu :) ay al benden de o kadar, bir kız bir erkek görüyorum şaşırdım kaldım valla

VALA BENİM TAHMİNİMDE KIZ DİO AMA ETTEN TİKSİNMEM DÜŞÜNDÜRÜYO :d:d BAKALI M HAYIRLISI BİDE ZAYIFLAMAM BİRİNCİ GEBELİMDEDE ZAYIFLADIM ÇÜNKÜ

bende tavuktan tiskindim aklıma geldikçe midem bulanıyor birde sağ tarafım ağrıyor o zaman ne doluyor

Bende tavuktan tiksindim. Hele hele antibiyotik olayını duydum daha bi soğudum. Ama benim sol tarafım ağrıyor. Bir de artık sağ'a ve sırtüstü yatamıyorum. Hep sola yatıcam hep.

Bende tavuktan tiksindim. Hele hele antibiyotik olayını duydum daha bi soğudum. Ama benim sol tarafım ağrıyor. Bir de artık sağ'a ve sırtüstü yatamıyorum. Hep sola yatıcam hep.

aynen canım yaaa tavukk ıhhhhhh bende antibiyotiği duyunca iyice midem kalktı :120::120::120::120:

etten tiskinince erkek bebek mi oluyormus

Ne guzelmis yaa canim valla ne ballisin en sabredemedigim olay cinsiyet ama daha cok var
VALA BENİM TAHMİNİMDE KIZ DİO AMA ETTEN TİKSİNMEM DÜŞÜNDÜRÜYO :d:d BAKALI M HAYIRLISI BİDE ZAYIFLAMAM BİRİNCİ GEBELİMDEDE ZAYIFLADIM ÇÜNKÜ

Etten tiksinince kiz dediler bana? Burda dendi hatta iki arkadas da oyle soylemisti. Ben de etin adini bile duymak istemiyorumm

Ne guzelmis yaa canim valla ne ballisin en sabredemedigim olay cinsiyet ama daha cok var

Etten tiksinince kiz dediler bana? Burda dendi hatta iki arkadas da oyle soylemisti. Ben de etin adini bile duymak istemiyorumm

bende aynı senin gibiyim burcu. bi kızım olduğunu görüyorum bi oğlum olduğunu rabbimden hayırlısı bakalımmm:26:

a-a ay çok merak ettim :) ne zman yapacaksın yapınca söyle bakalım ne çıkacak

sende koy tatlım bakalım zuzulara

tatlım deriden direk emiliyor, oje ve onu çıkartmaya çalıştığın aseton özellikle aseton zararlı diye duymuştum.

yok ya sağlığı önemli benim için sonuçta rüya bu :) ay al benden de o kadar, bir kız bir erkek görüyorum şaşırdım kaldım valla [/QUOTE]

bende tam sürüyordum size soraym dedim şuan sürmekten vazgeçtimm bebeişime bişi olmasın süsüm eksik kalsada olur

bende tavuktan tiskindim aklıma geldikçe midem bulanıyor birde sağ tarafım ağrıyor o zaman ne doluyor

ayy aynen tavuk yiyemiyorum, benim hep solda hareketlenme var :26:

Biri tavukmu dedii igrenççç valla adı bile kötü gelio mideme ya ben ete ve tavuk etine bi o kadar düşkündüm çok severdim şimdi kokusu bile içimi dışına çıkarıyoo kebab kokusu tavuk et farketmiyo yani

belim ve kalçamın üst kısmı çok etkilendi benim 3-5 gündür otururken kalkarken sızlıyor. kasık ağrısı değilde böyle bişi yaşıorum. hayırlısı inşallah. zor oluyor ama oturup kalkmak. burcu benimle aynı şeyi yaşıyrodun sanırım durumun nasıl haal devam mı?:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…