2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım aynı şeyi seninle aynı dönemlerde ben de yaşadım geçti, şimdi tekrar var sırtıma da vuruyor. olacak demek ki bunlar korkma..

evet canım yazarken kendimi düşündüm bende. sağ bacağımın kasığımla birleşim noktası. allahım nasıl ağrıyor. sanki bacağımı çekiyorlar koparacaklar. kemiklerim eriyor sanki. yaa niye bir tek sağ bacağımda oluyor derken sol bacaktada başladı. kalça kemiklerimi ayırıyorlar sanki. açılıyorum sanırım

Sırt ve kasık agrısı bendede var hatta geceleri daha çok oluyorrr bi agırlık hissediyorum (( biz şimdi böleysek 9 aya çıkarmıyık ol a yaa ben sırtımdan çok çekiyom

Valla benim de belim Zaman zaman kopcak gibi agriyo. Dun biraz ayakta kaldim. Ama normale gore az kaldim sayilir. Belimin agrisindan duramadim. Oturdugum yerde bile hareket ederken sanci oldu. Bi de karnimin ici boyle hamlamis gibi agridi. Spor yapinca olur ya oyle iste. Ama akintida degisiklik olmadi sukurr

Ne guzelmis yaa canim valla ne ballisin en sabredemedigim olay cinsiyet ama daha cok var

Etten tiksinince kiz dediler bana? Burda dendi hatta iki arkadas da oyle soylemisti. Ben de etin adini bile duymak istemiyorumm

Umarim test dogrudur tabi :) yapinca paylasirim burdan . Bu arada senle aramizda 1 gun var ayni gun dogum yapicaz sanirim :)

aa bacağa vuruyorsa riskli kızlar buna dikkat etmemişim, bel fıtığı ile alaksı olabilir bence bir doktora görünün bu durum ciddi, gebelik ilerledikçe kötü olabilir

tatlım aynı şeyi seninle aynı dönemlerde ben de yaşadım geçti, şimdi tekrar var sırtıma da vuruyor. olacak demek ki bunlar korkma..

benim için dua edin de bugün güzel sonuçlarla geleyim Allahım inşallahhh

Umarim test dogrudur tabi :) yapinca paylasirim burdan . Bu arada senle aramizda 1 gun var ayni gun dogum yapicaz sanirim :)
Bence de insallah dogrudur A aaa evet canim hadi bakalim denk getirebilcez mi

ederiz canimm sen de lavinya da guzel guzel sonuclarla gelin insallahh.. Dualar sizinle...

Kızlar benim de kasıklarım agrıyor özellikle karnımın altında bi agırlık hissetmeye basladım.birde aniden hareket edince çok kötü oluyor bi ANDA KRAMP GİRİyormuş gibi oluyor

aa bacağa vuruyorsa riskli kızlar buna dikkat etmemişim, bel fıtığı ile alaksı olabilir bence bir doktora görünün bu durum ciddi, gebelik ilerledikçe kötü olabilir

bacağım değilde tam olarak ifade edemiyorum şöyle bak kalçamın içi. o nokta bacağımın başlangıç noktası sanki. bacağım ağırmıyor. belimle ilgili hiçbir şikayetim olmadı benim. doktora gidince sorarım.

tarçın inşallah canım. test sonuçların çok iyi çıkar. sen benim ağrımı anladın mı? sendekide öyle mi?

Kızlar valla ekleyebildim mi bilmiyırum yeni doktordan geldik.
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğimizi.
büyüdükce daha mı farklı bir bağ oluyor ne?
çok değişik duygularmıs gerçekten

anaaaaam oyy oyy maşallah canım. ne güzel herşeyi anlaşılıyor. oyuncak bebek gibi ya. kesinlikle haklısın büyüdükçe şekilleri belli olmaya başlayınca duygularda değişiyor. allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

amin güzelim amin.hep öyle dua ediyorum allah evlatlarımızı bize bağışlasın eli ayağı yerinde aklı başında evlatlar nasip etsin.allah hepimizin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

allah esirgesin..emaye çok tatlı ya.....ne güzel ne kadra ayrıntılı çıkmış...
teyzeleri bize de dua edin yarın 14.30 ta doktora gidecez... hem ilk defa bebişi görecez hem kalp atışı... 2,5 hafta önce kesemizi görmüştük...herşey iyiydi..çokkkk heyecanlıyım

Dualarımız seninle güzelim herşey yolunda gider inşallah,sen içini ferah tut
hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız,büyüdüğünüde görürsünüz inşallah.

harika yaaa gercekten tam bi bebek olmus artik herseyi bellii masallah canim valla bi tuhaf oldummm. Cinsiyetle alakali tahmin yapti mi dr un?
canim heyecanin yerini sevince biraksin guzel haberlerle gel insallahhh.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. bebeğini görmemiş tek anne sensindir belki topikte. çok güzel bir duygu, doya doya tadını çıkar. gümbür gümbür kalp atışını duyarsın inşallah.

harika yaaa gercekten tam bi bebek olmus artik herseyi bellii masallah canim valla bi tuhaf oldummm. Cinsiyetle alakali tahmin yapti mi dr un?

canim heyecanin yerini sevince biraksin guzel haberlerle gel insallahhh.

yok güzelim cinsiyeti ile ilgili bişey demedi.öğrenmeyi çok istiyorum sordum ama 3 hafta sonra falan belli olur o zaman söylerim dedi.bizim doktor azıcık temkinli öyle emin olmadan yapmıyo bişi.
bende ısrar etmedim önemli olan sağlılklı olması sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…