belim ve kalçamın üst kısmı çok etkilendi benim 3-5 gündür otururken kalkarken sızlıyor. kasık ağrısı değilde böyle bişi yaşıorum. hayırlısı inşallah. zor oluyor ama oturup kalkmak. burcu benimle aynı şeyi yaşıyrodun sanırım durumun nasıl haal devam mı?:106:
belim ve kalçamın üst kısmı çok etkilendi benim 3-5 gündür otururken kalkarken sızlıyor. kasık ağrısı değilde böyle bişi yaşıorum. hayırlısı inşallah. zor oluyor ama oturup kalkmak. burcu benimle aynı şeyi yaşıyrodun sanırım durumun nasıl haal devam mı?:106:
aynen canım yaaa tavukk ıhhhhhh bende antibiyotiği duyunca iyice midem kalktı :120::120::120::120:
etten tiskinince erkek bebek mi oluyormus
Ne guzelmis yaa canim valla ne ballisinen sabredemedigim olay cinsiyet ama daha cok var
Etten tiksinince kiz dediler bana? Burda dendi hatta iki arkadas da oyle soylemisti. Ben de etin adini bile duymak istemiyorumm
evet canım yazarken kendimi düşündüm bende. sağ bacağımın kasığımla birleşim noktası. allahım nasıl ağrıyor. sanki bacağımı çekiyorlar koparacaklar. kemiklerim eriyor sanki. yaa niye bir tek sağ bacağımda oluyor derken sol bacaktada başladı. kalça kemiklerimi ayırıyorlar sanki. açılıyorum sanırım
tatlım aynı şeyi seninle aynı dönemlerde ben de yaşadım geçti, şimdi tekrar var sırtıma da vuruyor. olacak demek ki bunlarkorkma..
evet canım yazarken kendimi düşündüm bende. sağ bacağımın kasığımla birleşim noktası. allahım nasıl ağrıyor. sanki bacağımı çekiyorlar koparacaklar. kemiklerim eriyor sanki. yaa niye bir tek sağ bacağımda oluyor derken sol bacaktada başladı. kalça kemiklerimi ayırıyorlar sanki. açılıyorum sanırım
Valla benim de belim Zaman zaman kopcak gibi agriyo. Dun biraz ayakta kaldim. Ama normale gore az kaldim sayilir. Belimin agrisindan duramadim. Oturdugum yerde bile hareket ederken sanci oldu. Bi de karnimin ici boyle hamlamis gibi agridi. Spor yapinca olur ya oyle iste. Ama akintida degisiklik olmadi sukurr
Bence de insallah dogrudurUmarim test dogrudur tabi :) yapinca paylasirim burdan . Bu arada senle aramizda 1 gun var ayni gun dogum yapicaz sanirim :)
benim için dua edin de bugün güzel sonuçlarla geleyim Allahım inşallahhh
aa bacağa vuruyorsa riskli kızlar buna dikkat etmemişim, bel fıtığı ile alaksı olabilir bence bir doktora görünün bu durum ciddi, gebelik ilerledikçe kötü olabilir
benim için dua edin de bugün güzel sonuçlarla geleyim Allahım inşallahhh
Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
Kızlar valla ekleyebildim mi bilmiyırum yeni doktordan geldik.
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğimizi.
büyüdükce daha mı farklı bir bağ oluyor ne?
çok değişik duygularmıs gerçekten
anaaaaam oyy oyymaşallah canım. ne güzel herşeyi anlaşılıyor. oyuncak bebek gibi ya. kesinlikle haklısın büyüdükçe şekilleri belli olmaya başlayınca duygularda değişiyor. allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
allah esirgesin..emaye çok tatlı ya.....ne güzel ne kadra ayrıntılı çıkmış...
teyzeleri bize de dua edin yarın 14.30 ta doktora gidecez...hem ilk defa bebişi görecez hem kalp atışı... 2,5 hafta önce kesemizi görmüştük...herşey iyiydi..çokkkk heyecanlıyım
canim heyecanin yerini sevince biraksin guzel haberlerle gel insallahhh.allah esirgesin..emaye çok tatlı ya.....ne güzel ne kadra ayrıntılı çıkmış...
teyzeleri bize de dua edin yarın 14.30 ta doktora gidecez...hem ilk defa bebişi görecez hem kalp atışı... 2,5 hafta önce kesemizi görmüştük...herşey iyiydi..çokkkk heyecanlıyım
allah esirgesin..emaye çok tatlı ya.....ne güzel ne kadra ayrıntılı çıkmış...
harika yaaa gercekten tam bi bebek olmus artik herseyi bellii masallah canim valla bi tuhaf oldummm. Cinsiyetle alakali tahmin yapti mi dr un?
canim heyecanin yerini sevince biraksin guzel haberlerle gel insallahhh.
kızlar valla ekleyebildim mi bilmiyırum yeni doktordan geldik.
Bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
Allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğimizi.
Büyüdükce daha mı farklı bir bağ oluyor ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?