- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
yok güzelim cinsiyeti ile ilgili bişey demedi.öğrenmeyi çok istiyorum sordum ama 3 hafta sonra falan belli olur o zaman söylerim dedi.bizim doktor azıcık temkinli öyle emin olmadan yapmıyo bişi.
Bende ısrar etmedim önemli olan sağlılklı olması sonuçta.
41 kere maşallahEki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
Kızlar valla ekleyebildim mi bilmiyırum yeni doktordan geldik.
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğimizi.
büyüdükce daha mı farklı bir bağ oluyor ne?
çok değişik duygularmıs gerçekten
aaaa emaye günlerimiz aynı cnmm :))) benim bebişimdemi böle şimdii doktor başka nelr söyledi cnmm
Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
yavruumm güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyşee:26: dualarımız seninle...foto istiyoruzz haberin olsunnteyzeleri bize de dua edin yarın 14.30 ta doktora gidecez...hem ilk defa bebişi görecez hem kalp atışı... 2,5 hafta önce kesemizi görmüştük...herşey iyiydi..çokkkk heyecanlıyım
Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
valla başka bişi demedi canım ya.herşey yolundaymış pıt pıt atıyodu kalbi yine.sata göre 10+1 ama ultrason da 10+4 çıktı.bi önceki kontrolde de önde gidiyodu bizimki.
Bide iki hafta sonra ikili test var işte.onu bekliyorum şimdi sabırsızlıkla inşallah onda da bi problem çıkmaz.
Senin ne zaman ikili test.
emaya canım seninki 4 boyutlu ultrasonmuydu bu yüzdenmi bu kadar nett ve renkli ?
evet canım tam bilgim yok ama sadece 4 boyutlu olanlar renkli oluyor diye biliyorum . diğer siyah beyazlarda zaten bu kadar belli olmuyor, seninkiler çok güzel fotoğraf gibi çok net ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIMcanım net bildiğim bişi değil ne yalan söyliyim ama öyle herhalde çünkü başka bi tane daha verdi siyah beyaz olanlardan ordan fasulye gibi bişi yani :26:
hiçbişeyi belli olmuyodu.sanırım senin dediğin gibi 4 boyutludur herhalde canım
emaya kız maşallahhh kuzunaaaaaaaaaaçok tatlıymışşş küçücük ama herşeyi belli canım yaa...ayy çok heyecanlandım bende hemen gitmek istiyorum doktoraaa yaaa
yavruumm güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyşee:26: dualarımız seninle...foto istiyoruzz haberin olsunn
yerim onun güzelliğini ya, kocaman olmuş kıyamam ben ona:) ben de bu akşam göreceğim inşallah fındığımı :)
Et-tavuk iliskisini bilmyorum ama eger agirligi soldaysa kız sagdaysa erkek diyorlar :)
evet canım tam bilgim yok ama sadece 4 boyutlu olanlar renkli oluyor diye biliyorum . diğer siyah beyazlarda zaten bu kadar belli olmuyor, seninkiler çok güzel fotoğraf gibi çok net ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM
hadi bakalım siz bizden öndesiniz.daha büyüktür senin ki daha nettir herşeyi.sağlıklı olsunlar da insan görünce nasıl rahatlıyo ya.
akşam sende ekle de senin ufaklığı da görelim
amin canım cümlemizinkini allah bağışlasın
Canım güzel haberlerlerini bekliyoruz seninki daha büyük 3 ayı bitirmişsin nerdeyse maşallah sizeinşallah görebiliriz bu kadar net bakalım ultrason ne alemde bizim doktorda bu kadar ayrıntılı var mı bilemiyorum :) gideyim bir alayım fotosunu hemen kendi göbişimle beraber koyacağım kuzumun fotosunu :)
Allah bağışlasın canımmmmmyerim ben onuuuu
Aynen canım bende kızıyordum niye bu kadar az dinletiyor diye ,cici anneler cumartesi doktordaydık ya birşey dikkatimi çekti doktor 2 saniye dinletti kalp atışını acaba bebeğe zarar mı veriyor ki hemen kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?