2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaaa emaye günlerimiz aynı cnmm :))) benim bebişimdemi böle şimdii doktor başka nelr söyledi cnmm

41 kere maşallah canım benimde tahmini doğum tarihim 11/11 acaba benimkidemi şuan böyle ayy çok güzelll

emaya canım seninki 4 boyutlu ultrasonmuydu bu yüzdenmi bu kadar nett ve renkli ?

aaaa emaye günlerimiz aynı cnmm :))) benim bebişimdemi böle şimdii doktor başka nelr söyledi cnmm

valla başka bişi demedi canım ya.herşey yolundaymış pıt pıt atıyodu kalbi yine.sata göre 10+1 ama ultrason da 10+4 çıktı.bi önceki kontrolde de önde gidiyodu bizimki.
bide iki hafta sonra ikili test var işte.onu bekliyorum şimdi sabırsızlıkla inşallah onda da bi problem çıkmaz.
senin ne zaman ikili test.

emaya kız maşallahhh kuzunaaaaaaaaaa çok tatlıymışşş küçücük ama herşeyi belli canım yaa...ayy çok heyecanlandım bende hemen gitmek istiyorum doktoraaa yaaa
teyzeleri bize de dua edin yarın 14.30 ta doktora gidecez... hem ilk defa bebişi görecez hem kalp atışı... 2,5 hafta önce kesemizi görmüştük...herşey iyiydi..çokkkk heyecanlıyım
yavruumm güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyşee:26: dualarımız seninle...foto istiyoruzz haberin olsunn

yerim onun güzelliğini ya, kocaman olmuş kıyamam ben ona:) ben de bu akşam göreceğim inşallah fındığımı :)

Merhaba Kasım anneleri.... Ben şu sıralar 2012 Aralık annelerine yazıyorum çünkü ultrason ölçümüne göre Tahmini doğum 6 aralık gibi fakat çooook muhtemel Kasım sonunda sezeryan olurum.Çünkü ilk bebeğimde gebelik şekerine bağlı gebelik kolestazı yaşadım ve suni sancıya rağmen doğum olmayınca mecburi sezeryan oldum.
Bu hamileliğim süpriz oldu bana.Ocak ayında 2 defa adet oldum.PCO'luyum.2 defa adet olduktan sonra şubatta ve martta adet olmadım.O arada 2 defa kadın doğuma gittim adet söktürücü içmeme rağmen adet olmayınca doktorum kan vermemi istedi ve Süpriiiizzz!!! Beta hcg 691 çıktı :). Doktora gittiğimde SAT diye bişey olmadığı için kese ölçümü yaptı 5 haftalıktım.Şu sıralar 7. hafta içindeyim ve uyduruk hesaplara göre 6 Aralık dedim doğuma.
İnşallah sizlerin de bebişleri sağlıkla ve vakitlerinde doğarlar.Umarım hepiniz rahat hamilelikler geçirirsiniz.Perşembe günü kontrolüm var.Henüz kalp atışını duymamıştık onu duyacağız Allahın izniyle.Doktor tekrar ölçüm yapsın bakalım Muhtemelen Kasım sonu annesiyim
1984 doğumluyum 2011Şubat annesiydim yani 14 aylık bir kızım var.Kontrolde 86 kilo çıktım fakat doktor temkinli gideceğiz diyince ekmeği ve şekeri kıstım sanırım 84 falanım şu ara.

cnm ben şuan 11 haftanın içindeim haftaya pazartesi gitcem inşş o zman ikili test yapılacakk

emaya canım seninki 4 boyutlu ultrasonmuydu bu yüzdenmi bu kadar nett ve renkli ?

canım net bildiğim bişi değil ne yalan söyliyim ama öyle herhalde çünkü başka bi tane daha verdi siyah beyaz olanlardan ordan fasulye gibi bişi yani :26:
hiçbişeyi belli olmuyodu.sanırım senin dediğin gibi 4 boyutludur herhalde canım

evet canım tam bilgim yok ama sadece 4 boyutlu olanlar renkli oluyor diye biliyorum . diğer siyah beyazlarda zaten bu kadar belli olmuyor, seninkiler çok güzel fotoğraf gibi çok net ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM

walla bende bu sefer nedense çok heyecanlıydım.bide geçen haftadan beri hamilelik belirtilerim iyice azaldı.ben zaten rahat geçiriyorum çok şükür
ama bu seferde azıcık bişey olsa acaba bi terslik mi var diye insan tereddüt ediyo.ama maşallah iyimiş kuzucuğum.nasıl rahatladım anlatamam

yerim onun güzelliğini ya, kocaman olmuş kıyamam ben ona:) ben de bu akşam göreceğim inşallah fındığımı :)

hadi bakalım siz bizden öndesiniz.daha büyüktür senin ki daha nettir herşeyi.sağlıklı olsunlar da insan görünce nasıl rahatlıyo ya.
akşam sende ekle de senin ufaklığı da görelim

Et-tavuk iliskisini bilmyorum ama eger agirligi soldaysa kız sagdaysa erkek diyorlar :)

hımm ben solda hissediyorum bakalım kız mı olcakkkk yavrummm inş.

oy maşallah kuzuna çok dadluuu
sağlıkla gelsin kuzucuklarr

evet canım tam bilgim yok ama sadece 4 boyutlu olanlar renkli oluyor diye biliyorum . diğer siyah beyazlarda zaten bu kadar belli olmuyor, seninkiler çok güzel fotoğraf gibi çok net ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM

amin canım cümlemizinkini allah bağışlasın

hadi bakalım siz bizden öndesiniz.daha büyüktür senin ki daha nettir herşeyi.sağlıklı olsunlar da insan görünce nasıl rahatlıyo ya.
akşam sende ekle de senin ufaklığı da görelim

inşallah görebiliriz bu kadar net bakalım ultrason ne alemde bizim doktorda bu kadar ayrıntılı var mı bilemiyorum :) gideyim bir alayım fotosunu hemen kendi göbişimle beraber koyacağım kuzumun fotosunu :)

inşallah görebiliriz bu kadar net bakalım ultrason ne alemde bizim doktorda bu kadar ayrıntılı var mı bilemiyorum :) gideyim bir alayım fotosunu hemen kendi göbişimle beraber koyacağım kuzumun fotosunu :)
Canım güzel haberlerlerini bekliyoruz seninki daha büyük 3 ayı bitirmişsin nerdeyse maşallah size ikili testini de bugün mü yapılacak

cici anneler cumartesi doktordaydık ya birşey dikkatimi çekti doktor 2 saniye dinletti kalp atışını acaba bebeğe zarar mı veriyor ki hemen kapattı

cici anneler cumartesi doktordaydık ya birşey dikkatimi çekti doktor 2 saniye dinletti kalp atışını acaba bebeğe zarar mı veriyor ki hemen kapattı
Aynen canım bende kızıyordum niye bu kadar az dinletiyor diye ,
burada bir kaç arkadaş yazmıştı bazı doktor zararlı diye hiç dinletmeyip sadece gösteriyormuş zararlı olduğunu söylemiş.sanırım bu yüzden , bende bilmeden kendi kendime diyorumdumki o sesi hiç kapatmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…