evet canım ya bende içimden öyle dedim Allahım ya neden kapattıysa dedim durdumAynen canım bende kızıyordum niye bu kadar az dinletiyor diye ,
burada bir kaç arkadaş yazmıştı bazı doktor zararlı diye hiç dinletmeyip sadece gösteriyormuş zararlı olduğunu söylemiş.sanırım bu yüzden , bende bilmeden kendi kendime diyorumdumki o sesi hiç kapatmasa
sağol canım benim.allah hepimizinkini bağışlasın.
sen bursadaydın dimi yanlış hatırlamıyosam.
naptın değiştirdin mi doktorunu yoksa devam mı medicale:26:
evet canım ya bende içimden öyle dedim Allahım ya neden kapattıysa dedim durdum
evet canım şimdilik ahmet beye devam ediyorum 18 mayısta bahar hastanesi nagihan hanıma gidicem hangisi kafama daha çok yatarsa ona devam edicem.. Allahtan hayırlsıı Rabbim kim hayırlıysa ona yönlendirsin aminnn
Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
Kızlar valla ekleyebildim mi bilmiyırum yeni doktordan geldik.
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğimizi.
büyüdükce daha mı farklı bir bağ oluyor ne?
çok değişik duygularmıs gerçekten
Canım güzel haberlerlerini bekliyoruz seninki daha büyük 3 ayı bitirmişsin nerdeyse maşallah sizeikili testini de bugün mü yapılacak
canım özel muayenehaneye gideceğim akşam 19:00'da. Testleri gazi hastanesine yönlendiriyor yarın ya da sonraki gün de oraya giderim, ense ölçümünü yapar herhalde kan testi de hastanede yapılır, hepsini söyleyeceğim fıstıklar hepinize :) hepimiz sağlıklı haberler alalım inşallah :)
Ayyy çok tatlı maşallah
Yanaklar tombişmi ne ? yoksa benmi benzettim
EMAYA maş..bebişin çok tatlı her ayrıntısı ne kadar belli..tskler resim koyupta bizide bilgilendirdiğin için..bende 10+4 üm demekki benim bebişimde böyle bişey ....
Kızlar benim de kasıklarım agrıyor özellikle karnımın altında bi agırlık hissetmeye basladım.birde aniden hareket edince çok kötü oluyor bi ANDA KRAMP GİRİyormuş gibi oluyor
EMAYA maş..bebişin çok tatlı her ayrıntısı ne kadar belli..tskler resim koyupta bizide bilgilendirdiğin için..bende 10+4 üm demekki benim bebişimde böyle bişey ....
Selam kızlar "emaya" arkadaşım bebişini Allah bağışlasın,maaşallah yaa büyüyorlar gitgide..Çook şeker görünüyor..
Bende haftaya 2'li test için gideceğim bakalım,gece gündüz dua ediyorum,herşey temiz çıksın diye..
bacağım değilde tam olarak ifade edemiyorum şöyle bak kalçamın içi. o nokta bacağımın başlangıç noktası sanki. bacağım ağırmıyor. belimle ilgili hiçbir şikayetim olmadı benim. doktora gidince sorarım.
tarçın inşallah canım. test sonuçların çok iyi çıkar. sen benim ağrımı anladın mı? sendekide öyle mi?
Gonlunden gecen olsun ins canim tabiki oncelikle saglikli.. Aramiza katil daha aktif ol tamam miii??kızlar sağ sol mevzusu olmuş... İlk hamileliğimde kese sol tarafa doğruydu benim ve kızım oldu.Bu hamileliğimde ilk kontrolde kese sağ tarafıma doğru çıktı bakalım oğlum mu olacak? test etmiş olacağım
coook seker canim bayildim ben de bakim heveslendim:)Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755
kızlar morhipodan pijama ve sabahlık aldım biliyorum daha erken ama ne yapıyım uygun bulunca aldım :)nasıl
Mrb hosgeldinnn:) bana da herkez erkek diyo acaba neye gore diyolar bilmiyorum:) her ikisi de guzel rabbim saglik versinnHerkese merhaba....
Aslında bu topik için erken mi daha bilmiyorum benim için ama içim kıpır kıpır...
Daha 7 haftalığız biz, inşallah rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder....
Hesaplamalara göre Kasımın son haftası gibi görünüyor doğumum, inşallah sağ sağlim alırım kucağıma....
Herkes bana oğlun oalcak deyip duruyor, çok uyuyorum deyince kesin erkek diyorlar, hamile olduğumu her duyan oğlun oalcak diyor, rüyasında beni gören oğlun olacak diyor...
Rabbim bilir ancak gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da bana gül yüzüyle gülücükler atsın da kız erkek fark etmez....
Gonlunden gecen olsun ins canim tabiki oncelikle saglikli.. Aramiza katil daha aktif ol tamam miii??
coook seker canim bayildim ben de bakim heveslendim:)
Mrb hosgeldinnn:) bana da herkez erkek diyo acaba neye gore diyolar bilmiyorum:) her ikisi de guzel rabbim saglik versinn
selam kızlar. size bir şey danışacağım.. bugün dr kontrolümüz vardı. en son 10 gün önce gitmiştim ve o zaman 6+2 idik ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı ve boyu da 10 mm yazıyor.. bugün gittik dr herhangi bir problem yok dedi aradan 10 gün geçmesine rağmen bu sefer 7+5 olduk ama ultrasonda 8+1 çıktı boyu da 1.66 cm.. geçen 10 günlük zamanda aslında ultrasona göre 1 hafta geçmiş aynı zamanda boyu da çok artmamış niye böyle oldu acaba?? aslında yine haftasına göre normal ama aradaki farka bakınca endişelendim biraz dr.a soramadım
Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755
kızlar morhipodan pijama ve sabahlık aldım biliyorum daha erken ama ne yapıyım uygun bulunca aldım :)nasıl
aaa bayıldım çok güzel gerçektenn zevkliymişsinn
evet canım bende doktordumdan duyunca şaşırdım...2 sn dinletti. kapatalım bebeğimizi rahatsız etmeyelim dedi..bebeği huzursuz ediyormuş sanırım...cici anneler cumartesi doktordaydık ya birşey dikkatimi çekti doktor 2 saniye dinletti kalp atışını acaba bebeğe zarar mı veriyor ki hemen kapattı
Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755
Herkese merhaba....
Aslında bu topik için erken mi daha bilmiyorum benim için ama içim kıpır kıpır...
Daha 7 haftalığız biz, inşallah rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder....
Hesaplamalara göre Kasımın son haftası gibi görünüyor doğumum, inşallah sağ sağlim alırım kucağıma....
Herkes bana oğlun oalcak deyip duruyor, çok uyuyorum deyince kesin erkek diyorlar, hamile olduğumu her duyan oğlun oalcak diyor, rüyasında beni gören oğlun olacak diyor...
Rabbim bilir ancak gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da bana gül yüzüyle gülücükler atsın da kız erkek fark etmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?