2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar sağ sol mevzusu olmuş... İlk hamileliğimde kese sol tarafa doğruydu benim ve kızım oldu.Bu hamileliğimde ilk kontrolde kese sağ tarafıma doğru çıktı bakalım oğlum mu olacak? test etmiş olacağım

evet canım ya bende içimden öyle dedim Allahım ya neden kapattıysa dedim durdum

sağol canım benim.allah hepimizinkini bağışlasın.
sen bursadaydın dimi yanlış hatırlamıyosam.
naptın değiştirdin mi doktorunu yoksa devam mı medicale:26:

evet canım şimdilik ahmet beye devam ediyorum 18 mayısta bahar hastanesi nagihan hanıma gidicem hangisi kafama daha çok yatarsa ona devam edicem.. Allahtan hayırlsıı Rabbim kim hayırlıysa ona yönlendirsin aminnn

amin canım hangisi hayırlısıysa o olsun.en azından kafanda soru işareti kalmaz farklı bi doktor denemkte fayda var.hayırlısı olsun canım.

Ayyy çok tatlı maşallah
Yanaklar tombişmi ne ? yoksa benmi benzettim

Canım güzel haberlerlerini bekliyoruz seninki daha büyük 3 ayı bitirmişsin nerdeyse maşallah size ikili testini de bugün mü yapılacak

canım özel muayenehaneye gideceğim akşam 19:00'da. testleri gazi hastanesine yönlendiriyor yarın ya da sonraki gün de oraya giderim, ense ölçümünü yapar herhalde kan testi de hastanede yapılır, hepsini söyleyeceğim fıstıklar hepinize :) hepimiz sağlıklı haberler alalım inşallah :)

kızlar rüyamda salatalık gördümm salatalık görmekte kız bebege işaretmiş hadi bakalım inş çıkar rüyam kızım olurrr bana yoldaşş

EMAYA maş..bebişin çok tatlı her ayrıntısı ne kadar belli..tskler resim koyupta bizide bilgilendirdiğin için..bende 10+4 üm demekki benim bebişimde böyle bişey ....

Selam kızlar "emaya" arkadaşım bebişini Allah bağışlasın,maaşallah yaa büyüyorlar gitgide..Çook şeker görünüyor..

Bende haftaya 2'li test için gideceğim bakalım,gece gündüz dua ediyorum,herşey temiz çıksın diye..

Ayyy çok tatlı maşallah
Yanaklar tombişmi ne ? yoksa benmi benzettim

walla doğru bi tespit olabilir güzelim. biz anne baba olarak koca kafalı ve tombik yanaklıyızondan yanakların tombiş olması normal canım
çok erken olduğunu biliyorum ama fotodaki kafa yapısı ve burun aynı baba,gerçi şu aşamada bütün bebekler birbirine benzer ama insan kendine engel olamıyo benzetmez konusunda

EMAYA maş..bebişin çok tatlı her ayrıntısı ne kadar belli..tskler resim koyupta bizide bilgilendirdiğin için..bende 10+4 üm demekki benim bebişimde böyle bişey ....

aynen kuzum muhtemelen sizinki de benim bebiş gibidir.bu kadar şekilleneceğni bende tahmin etmemiştim görünce şaşırdım zaten
resmen küçük insan artık o şekilsiz hal gitmiş.inşallah daha da büyüdüğü zamanlarını görürüz bebişlerimizin

benimde bebek sol taraftaydı ama bugün dikkat ettim cihaz göbek deliğinin altında gezdi.sordum doktora artık ortalara gelmiş olduğunu söyledi.

Kızlar benim de kasıklarım agrıyor özellikle karnımın altında bi agırlık hissetmeye basladım.birde aniden hareket edince çok kötü oluyor bi ANDA KRAMP GİRİyormuş gibi oluyor

ben o kramp için doktora gitmiştim işte hatta 1 gün evde dinlenmiştim. Doktor lekelenmen olmadığı sürüce normal dedi. Bol bol su iç dedi
su tüketimini çogaltınca kasılmalarda hafifledi. Bilgin olsun :))

ben 9+1'im acaba benimki nasıl ? babası rüyasında görüp görüp anlatıyor ama yinede kendi gözünle görmek başka tabi :)

herşey yolundadır inşallah benim 2'li test zamanına bir dünya vakit var daha yaww:26::26:

kızlar morhipodan pijama ve sabahlık aldım biliyorum daha erken ama ne yapıyım uygun bulunca aldım :)nasıl

Amin canım inşallah hepimizin sonuçları güzel olumlu çıkar.

benim acının oldugu yer belimden biraz aşağıda kalçamın tam üst sınırında, leğen kemiğim sanırım.
senin kastettiğin sanırım kalçanın alt sınırı benim o bölgede ya da daha alt bacak kısmında yok bişi

Herkese merhaba....
Aslında bu topik için erken mi daha bilmiyorum benim için ama içim kıpır kıpır...
Daha 7 haftalığız biz, inşallah rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder....
Hesaplamalara göre Kasımın son haftası gibi görünüyor doğumum, inşallah sağ sağlim alırım kucağıma....
Herkes bana oğlun oalcak deyip duruyor, çok uyuyorum deyince kesin erkek diyorlar, hamile olduğumu her duyan oğlun oalcak diyor, rüyasında beni gören oğlun olacak diyor...
Rabbim bilir ancak gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da bana gül yüzüyle gülücükler atsın da kız erkek fark etmez....

Gonlunden gecen olsun ins canim tabiki oncelikle saglikli.. Aramiza katil daha aktif ol tamam miii??
Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755
kızlar morhipodan pijama ve sabahlık aldım biliyorum daha erken ama ne yapıyım uygun bulunca aldım :)nasıl
coook seker canim bayildim ben de bakim heveslendim:)
Mrb hosgeldinnn:) bana da herkez erkek diyo acaba neye gore diyolar bilmiyorum:) her ikisi de guzel rabbim saglik versinn

bak bak güzelim güzel pijamalar var :)

10-12 haftadan sonra gelişimi artar, açığı kapatır. çünkü bebişleriniz 10-12 haftadan sonra yediklerinizle besleniyor. sıksık az az yiyin ki bebişlerinizde sık sık beslensin. o her yediğinde hareketleri dahada artıyor.arada tatlı yemekte çok iyi.ama ben bi türlü yiyemiyorum. görünce midem kalkıyor.ultrasona girmeden 45 dk önce bi çikolata +meyve suyu için....

cici anneler cumartesi doktordaydık ya birşey dikkatimi çekti doktor 2 saniye dinletti kalp atışını acaba bebeğe zarar mı veriyor ki hemen kapattı
evet canım bende doktordumdan duyunca şaşırdım...2 sn dinletti. kapatalım bebeğimizi rahatsız etmeyelim dedi..bebeği huzursuz ediyormuş sanırım...
Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755

güzelim çok şık şeyler bunlar. bende hemen açtım morhipoyu harbi güzel şeyler var..sen başka nerelerden alışvriş yapıyorsun?

rabbim gönül muradını versin canım..sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...:26: aramıza hoşgeldin...takıl kasım annelerine hayatını yaşaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…