evet canım bende doktordumdan duyunca şaşırdım...2 sn dinletti. kapatalım bebeğimizi rahatsız etmeyelim dedi..bebeği huzursuz ediyormuş sanırım...
güzelim çok şık şeyler bunlar. bende hemen açtım morhipoyu harbi güzel şeyler var..sen başka nerelerden alışvriş yapıyorsun?
r
limango da kıds bölümü çok güzel oradan bebişime almayı düşünüyorum hatta tulum aldım 2 tane ;
unnado diye bir bebiş sitesi var orada organik kıyafetler falan oluyo;
markafoniden 2 kez ayakkabı aldım ;
trendyol da da çok güzel şeyler var şu sıra bağımlı oldum
evet canım ya bende içimden öyle dedim Allahım ya neden kapattıysa dedim durdum
evet canım şimdilik ahmet beye devam ediyorum 18 mayısta bahar hastanesi nagihan hanıma gidicem hangisi kafama daha çok yatarsa ona devam edicem.. Allahtan hayırlsıı Rabbim kim hayırlıysa ona yönlendirsin aminnn
herşey yolundadır inşallah benim 2'li test zamanına bir dünya vakit var daha yaww:26::26:
Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755
kızlar morhipodan pijama ve sabahlık aldım biliyorum daha erken ama ne yapıyım uygun bulunca aldım :)nasıl
Herkese merhaba....
Aslında bu topik için erken mi daha bilmiyorum benim için ama içim kıpır kıpır...
Daha 7 haftalığız biz, inşallah rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder....
Hesaplamalara göre Kasımın son haftası gibi görünüyor doğumum, inşallah sağ sağlim alırım kucağıma....
Herkes bana oğlun oalcak deyip duruyor, çok uyuyorum deyince kesin erkek diyorlar, hamile olduğumu her duyan oğlun oalcak diyor, rüyasında beni gören oğlun olacak diyor...
Rabbim bilir ancak gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da bana gül yüzüyle gülücükler atsın da kız erkek fark etmez....
canım çok şık çok beğendim. ben beklemedeyim. belki çok kilo alırım. şimdiden cesaret edemiyorum.
canım bizim bebişler seninkinin abileri ablaları sayılır :) inşallah hep beraber yolumuza devam edicez. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim. kız oğlan Allah hayırlısını versin.
walla doğru bi tespit olabilir güzelim. biz anne baba olarak koca kafalı ve tombik yanaklıyızondan yanakların tombiş olması normal canım
çok erken olduğunu biliyorum ama fotodaki kafa yapısı ve burun aynı baba,gerçi şu aşamada bütün bebekler birbirine benzer ama insan kendine engel olamıyo benzetmez konusunda
aynen kuzum muhtemelen sizinki de benim bebiş gibidir.bu kadar şekilleneceğni bende tahmin etmemiştim görünce şaşırdım zaten
resmen küçük insan artık o şekilsiz hal gitmiş.inşallah daha da büyüdüğü zamanlarını görürüz bebişlerimizin
benimde bebek sol taraftaydı ama bugün dikkat ettim cihaz göbek deliğinin altında gezdi.sordum doktora artık ortalara gelmiş olduğunu söyledi.
moonsun88 canım merhaba bende bursadayım.doktor konusunda bende tereddüt ettim.şimdi gülin hanıma gidiyorum.hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inş.sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inş.
Çok şükür canım,şimdilik herşey güzel,yürüyüşe çıkacağım birazdan..Valla zaman çok çabuk geçiyor,bi bakmışız kucağımızda minikler..:)
Bu arada donlar alındı mı?
Geçen eşim almış çook tatlıydı yaa,tezgahtar kız eşime"şanslı olsun diye alıyolar genelde sizde öyle"demiş.Demek bizim nine söylemeseydi bilmeyecektim...
Sizin nine söylemeseydi benim hiç hiç haberim olmazdıaldım cumartesi ilk donunu Babasıda pusetini almış,hem puset hem oto koltuğu gibi işlevli bişey almış, ananesi zaten çeyiz hazırlıyor onu hiç sorma Artık anası sadece don almış olacak bu gidişle
merhaba canımm aa süpergülin hanım nerede ben şimdilik medical park ahmet yılmaza gidiyorum bahar hastanesi nagihan gülere de gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun canım Rabbiim hayırla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nerede kucağımıza alıcaksak oorayaa yönlendrisin inşAllah
canım gülin hanımın muayenehanesine gidiyorum. doğumları da doruk,acıbadem ve medikabilde yaptırıyormuş.Ahmet bey için de iyi diye duydum sen neden kararsız kaldın hastane yüzünden mi?sakin ve paniksiz bir doktormuş galiba.acıbadem beni aşar zaten.doruk hastanesi konusunda da emin değilim.Rabbim hayırlısını versin inş.
arkadaşlar saçı gebelikle beraber aşırı kepeklenen var mı benim gibi?
merhaba canımm aa süpergülin hanım nerede ben şimdilik medical park ahmet yılmaza gidiyorum bahar hastanesi nagihan gülere de gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun canım Rabbiim hayırla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nerede kucağımıza alıcaksak oorayaa yönlendrisin inşAllah
benim onda bir artış yok ama yüzümde sivilce var tatlım anlamıyorum neden oluyor
merhaba güzel anneler,bende bursalıyım ama işyerinde çok fazla takip edemiyorum ara ara girip yazdıklarınızdan faydalanıyorum bahar hastanesi hilal cankılıça gidiyorum memnunum doktorumdan en son cumartesi kontrole gittim çok şükür iyiydi bebişim.doktor ben söylüyorum ama sen duymamış ol erkek olma ihtimali var dedi ama henüz çok erken yanılabiliriz dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı gördük banada gösterdi miniğim kıpır kıpırdı 25 nisanda ikili testim var sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi tekrar görmek için
bendede sivilce yok bebek bıngıldağı gibi kepek var tepemde fazla kurcalamıyorum dışardan da belli olacak diye
seninle günümüz aynı eylülcüm..bende 21inde gidicem bakalım belki bizede bişeyler söylerr
gözün aydın seninde...maşallahhh kuzunu gördün için rahatladı ne güzel..darısı bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?