2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

limango da kıds bölümü çok güzel oradan bebişime almayı düşünüyorum hatta tulum aldım 2 tane ;

unnado diye bir bebiş sitesi var orada organik kıyafetler falan oluyo;
markafoniden 2 kez ayakkabı aldım ;
trendyol da da çok güzel şeyler var şu sıra bağımlı oldum

sende seviyorsun benim gibi online alışverişi...senin bu saydıklarına ek olarak ben minimoy ve butikbebe'yi öneririm...sabahleyin sırasıyla: unnado-minimoy-butikbebe açılır benim bilgisayarımda..sonra KK tabikii

moonsun88 canım merhaba bende bursadayım.doktor konusunda bende tereddüt ettim.şimdi gülin hanıma gidiyorum.hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inş.sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inş.

herşey yolundadır inşallah benim 2'li test zamanına bir dünya vakit var daha yaww:26::26:

Çok şükür canım,şimdilik herşey güzel,yürüyüşe çıkacağım birazdan..Valla zaman çok çabuk geçiyor,bi bakmışız kucağımızda minikler..:)

Bu arada donlar alındı mı?

Geçen eşim almış çook tatlıydı yaa,tezgahtar kız eşime"şanslı olsun diye alıyolar genelde sizde öyle"demiş.Demek bizim nine söylemeseydi bilmeyecektim...

Eki Görüntüle 391754 Eki Görüntüle 391755
kızlar morhipodan pijama ve sabahlık aldım biliyorum daha erken ama ne yapıyım uygun bulunca aldım :)nasıl

canım çok şık çok beğendim. ben beklemedeyim. belki çok kilo alırım. şimdiden cesaret edemiyorum.

canım bizim bebişler seninkinin abileri ablaları sayılır :) inşallah hep beraber yolumuza devam edicez. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim. kız oğlan Allah hayırlısını versin.

teşekkür ederim canım benim valla ben zaten kilolu olduğum için büyük beden aldım umarım daha da şişmem yoksa beni yuvarlayarak götürecekler:)

emaya canım bebişin çok tatlı maşallah Rabbim nazarlardan saklasın.aramızda iki gün var bende cuma günü doktora gidicem.

merhaba canımm aa süper gülin hanım nerede ben şimdilik medical park ahmet yılmaza gidiyorum bahar hastanesi nagihan gülere de gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun canım Rabbiim hayırla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nerede kucağımıza alıcaksak oorayaa yönlendrisin inşAllah

Sizin nine söylemeseydi benim hiç hiç haberim olmazdı aldım cumartesi ilk donunu Babasıda pusetini almış,hem puset hem oto koltuğu gibi işlevli bişey almış, ananesi zaten çeyiz hazırlıyor onu hiç sorma Artık anası sadece don almış olacak bu gidişle

Ayy yerim onları ben yaaa,Allahım yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza versin,anneli babalı büyütsün daha ne ciciler alırız minişlere inşallah.

Bende görünce dayanamıyorum,testlerden falan sonra başliicam yığmaya..Babaannem de başlamış patik,yelek,hırka vs. :)))

canım gülin hanımın muayenehanesine gidiyorum. doğumları da doruk,acıbadem ve medikabilde yaptırıyormuş.Ahmet bey için de iyi diye duydum sen neden kararsız kaldın hastane yüzünden mi?sakin ve paniksiz bir doktormuş galiba.acıbadem beni aşar zaten.doruk hastanesi konusunda da emin değilim.Rabbim hayırlısını versin inş.

dorukta melike hanım varmış bir kaç yorum okudum ve bana doruk çok itici geliyor nedenini bilemiyorum içim orayı istemiyor ahmet bey çok sakin iyi biri bilemiyorum kalbin mantıgım kiime yakın olursa onu seçicem özele gitmek baya külfetli olmuyor mu canım

merhaba güzel anneler,bende bursalıyım ama işyerinde çok fazla takip edemiyorum ara ara girip yazdıklarınızdan faydalanıyorum bahar hastanesi hilal cankılıça gidiyorum memnunum doktorumdan en son cumartesi kontrole gittim çok şükür iyiydi bebişim.doktor ben söylüyorum ama sen duymamış ol erkek olma ihtimali var dedi ama henüz çok erken yanılabiliriz dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı gördük banada gösterdi miniğim kıpır kıpırdı 25 nisanda ikili testim var sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi tekrar görmek için

seninle günümüz aynı eylülcüm..bende 21inde gidicem bakalım belki bizede bişeyler söylerr
gözün aydın seninde...maşallahhh kuzunu gördün için rahatladı ne güzel..darısı bizee

kızlar yoksa artık yavaş yavaş bebeklerimizin cinsiyetleri belli olmaya başladıdımı nezaman belli olmaya başlıyor yaa =)))

seninle günümüz aynı eylülcüm..bende 21inde gidicem bakalım belki bizede bişeyler söylerr
gözün aydın seninde...maşallahhh kuzunu gördün için rahatladı ne güzel..darısı bizee

evet canım ya sorma valla benim 15 günü geçtimi meraktan çatlamaya başlıyorum normalde 25 inde ikili test için gidicektim doktorumu aradım ben çok merak ediyorum bebişimi diye randevuda alamıyodum sağolsun ayarladı hemen gittim gördüm içim rahatladı.:119: darısı sizin başınıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…