dorukta melike hanım varmış bir kaç yorum okudum ve bana doruk çok itici geliyor nedenini bilemiyorum içim orayı istemiyorahmet bey çok sakin iyi biri bilemiyorum kalbin mantıgım kiime yakın olursa onu seçicem özele gitmek baya külfetli olmuyor mu canım
eltin senden dilli demek ki aklını kullan anneciğim ikimize birden al de nazlanmayı öğren benden tavsiyeöyle olurr zatenn ohhh olsun...bende bişey isteyemem kayınvalidemden...çokk şükürr kendimiz alabiliyoruz..eltim çok iyi beceriyor kayınvalideme bişeyler aldırmayı..geçen gün diyorki...bebeğin doğmasına sallanan sandalyelerden istiyorummdur bakalım aldırabilecekmiii?:44:
evet bizde hareketi hissediyoruz bugun babasınada bir hareket çekti sıpamKızlar bebeginin hareketini anlayan varmı aranızda hareketlendilermi yani ben artık resmen hareketlerini tkaip ediyomm biraz yaramaz olcak galibaa :)))
ben de 26 yaşındayım daha yaşlı hissediyorum kendimi
maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşEki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
Kızlar valla ekleyebildim mi bilmiyırum yeni doktordan geldik.
bu velette benim bebişim.herşey yolunda gidiyor dedi doktor.iki hafta sonrada ikili test var.
allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğimizi.
büyüdükce daha mı farklı bir bağ oluyor ne?
çok değişik duygularmıs gerçekten
inş sıkıntısız ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canımMerhaba Kasım anneleri.... Ben şu sıralar 2012 Aralık annelerine yazıyorum çünkü ultrason ölçümüne göre Tahmini doğum 6 aralık gibi fakat çooook muhtemel Kasım sonunda sezeryan olurum.Çünkü ilk bebeğimde gebelik şekerine bağlı gebelik kolestazı yaşadım ve suni sancıya rağmen doğum olmayınca mecburi sezeryan oldum.
Bu hamileliğim süpriz oldu bana.Ocak ayında 2 defa adet oldum.PCO'luyum.2 defa adet olduktan sonra şubatta ve martta adet olmadım.O arada 2 defa kadın doğuma gittim adet söktürücü içmeme rağmen adet olmayınca doktorum kan vermemi istedi ve Süpriiiizzz!!! Beta hcg 691 çıktı :). Doktora gittiğimde SAT diye bişey olmadığı için kese ölçümü yaptı 5 haftalıktım.Şu sıralar 7. hafta içindeyim ve uyduruk hesaplara göre 6 Aralık dedim doğuma.
İnşallah sizlerin de bebişleri sağlıkla ve vakitlerinde doğarlar.Umarım hepiniz rahat hamilelikler geçirirsiniz.Perşembe günü kontrolüm var.Henüz kalp atışını duymamıştık onu duyacağız Allahın izniyle.Doktor tekrar ölçüm yapsın bakalım Muhtemelen Kasım sonu annesiyim
1984 doğumluyum 2011Şubat annesiydim yani 14 aylık bir kızım var.Kontrolde 86 kilo çıktım fakat doktor temkinli gideceğiz diyince ekmeği ve şekeri kıstım sanırım 84 falanım şu ara.
rabbim gönlünün muradını versin inşşşHerkese merhaba....
Aslında bu topik için erken mi daha bilmiyorum benim için ama içim kıpır kıpır...
Daha 7 haftalığız biz, inşallah rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder....
Hesaplamalara göre Kasımın son haftası gibi görünüyor doğumum, inşallah sağ sağlim alırım kucağıma....
Herkes bana oğlun oalcak deyip duruyor, çok uyuyorum deyince kesin erkek diyorlar, hamile olduğumu her duyan oğlun oalcak diyor, rüyasında beni gören oğlun olacak diyor...
Rabbim bilir ancak gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da bana gül yüzüyle gülücükler atsın da kız erkek fark etmez....
hamişler nasılsınız sabahtan beri ağrıdan ter döküyorum
doktorum ameliyattaymış başka özellerdeki doktorlardan randevu alamadım sabahtan beri yatıyorum
ağrı girince nasıl ter döküyorum ama
haftayı beklemiyecem sabah ilk iş doktoruma gideceğim inşş
eltin senden dilli demek ki aklını kullan anneciğim ikimize birden al de nazlanmayı öğren benden tavsiye
evet bizde hareketi hissediyoruz bugun babasınada bir hareket çekti sıpam
maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş
inş sıkıntısız ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım
hoşgeldin aramıza
rabbim gönlünün muradını versin inşşş
merhaba güzel anneler,bende bursalıyım ama işyerinde çok fazla takip edemiyorum ara ara girip yazdıklarınızdan faydalanıyorum bahar hastanesi hilal cankılıça gidiyorum memnunum doktorumdan en son cumartesi kontrole gittim çok şükür iyiydi bebişim.doktor ben söylüyorum ama sen duymamış ol erkek olma ihtimali var dedi ama henüz çok erken yanılabiliriz dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı gördük banada gösterdi miniğim kıpır kıpırdı 25 nisanda ikili testim var sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi tekrar görmek için
kasık ve bel ağrısı canım şaştım kaldım işegeçmiş olsun güzelim neyin var nasıl bir ağrı
kasık ve bel ağrısı canım şaştım kaldım işe
allahtan akıntım yok hiç bir şekilde
belkide rahim büyüme ağrısıdır
merhaba canımm aa süpergülin hanım nerede ben şimdilik medical park ahmet yılmaza gidiyorum bahar hastanesi nagihan gülere de gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun canım Rabbiim hayırla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nerede kucağımıza alıcaksak oorayaa yönlendrisin inşAllah
hamişler nasılsınız sabahtan beri ağrıdan ter döküyorum
doktorum ameliyattaymış başka özellerdeki doktorlardan randevu alamadım sabahtan beri yatıyorum
ağrı girince nasıl ter döküyorum ama
haftayı beklemiyecem sabah ilk iş doktoruma gideceğim inşş
eltin senden dilli demek ki aklını kullan anneciğim ikimize birden al de nazlanmayı öğren benden tavsiye
evet bizde hareketi hissediyoruz bugun babasınada bir hareket çekti sıpam
rabbim gönlünün muradını versin inşşş
canım ayda bir kere muayene ücreti alıyor onbeş gün sonra kontrole çağırıyor.testleri istediğin yerde yaptırabiliyorsun.onların çalıştığı labaratuar pahalı geldiği için ben şimdiye kadar testleri sgk anlaşmalı özel hastanede yaptırdım.bakalım şimdilik idare etmeye çalışıyoruz.bencede hangi doktor içine sinerse ona git.Ahmet beyin muayene ücreti ne kadar oldu arttı galiba dimi?
sağol canım kasık ve bel ağrım var burcuxxx baya kötü ağrım var amacanım geçmiş olsun. neren ağrıyor? bide hareketi nasıl hissediyorsun? anlatabilir misin?
sağol canım kasık ve bel ağrım var burcuxxx baya kötü ağrım var ama
hareket gözümüz atar ya seyrime olur ondan daha belli oluyor bu hareketler
babası elini koyduğun da duruyordu ama babasıda hissetti sabahleyin
geçen kız kardeşime ablam bak dedim abla elimin altın da tıp tıp deyen o mu dedi evet dedim
denemek için tekrardan elini aynı yere koydu yok abla durdu dedi kesin bebek bu dedi fırlama bir velet geliyor dedi
anlatacabileceğim bu ama sen ilk gebelik olduğu için benim kadar ayırt edemessin sen suan sadece seyrime yi hissedebilirsin
oturur vaziyette iken göbeğine bak tık tık attığını görürsün deartık yatarken kesin farkedersin zaten
sağol canım kasık ve bel ağrım var burcuxxx baya kötü ağrım var ama
hareket gözümüz atar ya seyrime olur ondan daha belli oluyor bu hareketler
babası elini koyduğun da duruyordu ama babasıda hissetti sabahleyin
geçen kız kardeşime ablam bak dedim abla elimin altın da tıp tıp deyen o mu dedi evet dedim
denemek için tekrardan elini aynı yere koydu yok abla durdu dedi kesin bebek bu dedi fırlama bir velet geliyor dedi
anlatacabileceğim bu ama sen ilk gebelik olduğu için benim kadar ayırt edemessin sen suan sadece seyrime yi hissedebilirsin
oturur vaziyette iken göbeğine bak tık tık attığını görürsün deartık yatarken kesin farkedersin zaten
belirtiler fallar erkek diyora-a ne çabuk hissettin sen kuzum yoksa ? erkek mi :)
canım her an göremessin seyrimeyi dinlenirken daha belli olur
nede olsa oda yoruluyor büyümek için çabalıyor bu yüzden durduğu ana denk gelmişindir
korkma sakın pozitif ol
bak ne anlatacam sana
benim büyük kızın son ayındayım ramazan bayramı gezmeye gitmeyecem dedim bayram sonu kayınbabam eşimin teysesine bayram diye götürdü eşimin kuzeni daha 8-9 yasında geldi bir yumruk vurdu karnıma ama yıldızları saydım
sonra benim kız hareketi kesti
aklım çıktı sağlık güvenceside yok doktora gitsem ama içim içimi yiyor
karsı komsunun ablası ebeydi
doğumdan önce çocuk hareketi keser güç toplamak için dinlenmeye başlar dedi kulaklarını dayasınlar kalp atışını duyarlar dedi nitekim eşim kalp atışını duyduda
ertesi günde benim kız doğdu zaten
yani anlık dinlenmelerinden korkma ilk aylarda ve son ay
eşin akşam karnına kulağını dayasın hisseder hareketliliği
belirtiler fallar erkek diyor
rabbim hayırlısını versin inş canım
deneyimli anne olmanın avantajı diyelim
hanımlar ben daha önce 2 düşük yaptım.şuan hamileyim.kesem 8mm çıktı yanlız içinde yolk saç ya da bebek görünmedi.sizce erken mi?ne düşüneceğimi şaşırdım.bu cuma tekrar kontrolüm var.
herkese merhaba ben de nasip olursa kasım annesiyim tahmini doğum tarihi 11 kasım bursada yaşıyorum yaş 26buçuk61 kiloda hamile kaldım şuan 63-64 oldum sanırım topiği ara ara takip ediyorum ilk dönemi ağır geçirenler var allah yardımcıları olsun ben de sadece bulantı ve iştahsızlık var kasıklarımda da bugün ağrı oldu ama lekenmem olmadığı için büyüdüğüne yorumladım daha önce iki kayıbım var allah bağışlarsa bu miniğimin benimle kalacağına inanıyorum.. perşembe kontrolüm var dr.um cinsiyeti hakkında bişey söylecek mi acaba aslında cinsiyeti sadece ona hitap ederken kullanacağım sözcükler için önemli :) bir de hareketi hissedenler anlatmış duygulandım inşallah bizler de en kısa zamanda varlıklarını hissederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?