2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
allah kucağına almayı nasip etsin inşş
kaç haftalık gebesin canım

aynı ağrıyı bende yaşadım bugun canım hala devam ediyor ama ben dikkatimi başka yere vermeye çalışıyorum
sağlıklı bir sekilde sende bebğini kucağına alırsın inşşş

cümlemizden canım rabbim hersekesin ebbeğini sağlıklıca versin kucağına inşş
işte o kadar paranoyak olma pozitif ol iyilik seni bulsun bebiş hep harekette ama biz bunun hepsini seyredemeyiz
evet tam zamanın da yaptı sıpa bir gün akşama kadar aklım çıkmıştı

insan yapmadığını yapıyor şekerim

herkese merhabalar kızlar,
bulemsu kayınvalidem erkek bebeği 40 günlükken oynar demişti benimkinide hissediyordum ama bu aralar hissetmez oldum, hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklsı olsun

biliyorum bu evreleri geçtiniz bebeğinizle çok mutlusunuz.ama yardım edebilirsiniz

selam canım sanırım aralık annesi olucaksın
bende kasım annesi olucam inşallah ikinci defa
ikinci bebişim geliyo benim bende bu hamileliğimden önce iki düşük yaptım ilk doktora gidişimde bende keseyi göremedim ikinci gidişimde minicik bi nokta gördüm sen şuanda kaç haftalıksın bence görememen normaldir

hayat canım bende limon delisiyim tuzlayıp yerdim 3 ay doluncaya kadar mümkün olduğunca az ye dediler düşük yaparmış bende yemedim bak canım istedi ağzım sulandı

bulemsu kayınvalidem erkek bebeği 40 günlükken oynar demişti benimkinide hissediyordum ama bu aralar hissetmez oldum, hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklsı olsun
aminnnn
annem de söyler canım ama bakalım ya nasip

ay pardon yaaaa yanlış yazmışım keseyi görmüştüm ikincisinde minik bebişimi gördüm inşallah hayırlısıyla sende görürsün bu gidişinde

canımm daha çok erken 5 haftalık sadece kese görünebilir 3 haftaya görunur ve kalp atıslarını duyarsın inşallah canımm

kesem 4+2 de göründü.şimdi 6 haftalık sat a göre tabi bu.kesem maşallah büyümüş.ne biliyim bugüne doktor görebiliriz demişti.şimdi cuma tekrar gidicem.dua edin lütfen.siz kese boyu ne kadarken gördünüz kaç haftalıktınız?

canım bebeğini görürsün inşallah. bu defa Allah sana bağışlar çocuğunu umarım. içini ferah tut. biz burda neler okuyoruz şimdiden birşey belli olmaz.

canım inşallah Allah bebeğini sana bağışlar. çocuğumuz zor geçiriyoruz ama şükür Allah işten güçten etmesin o bana yeter. ağrılar normal diye biliyorum. benimde kemiklerim ağrıyor. cinsiyet için erken dicem ama baksana bazı arkadaş için doktorlar yorum yapmış:)

ayşe mi geliyor kız? ben geçen limon yiyim dedim. bulantıya iyi gelir dediler yok ya bi işe yaramadı. ne ekşi ne tatlı hiçbirini istemiyorum. bari birini canım çeksede karnım doysa yahu. iştahsızlıktan aç aç geziyorum.

aynısını annemde söyledi. abimi 40 günlükken karnında baya baya hissetmiş. :)

hayat canım bende limon delisiyim tuzlayıp yerdim 3 ay doluncaya kadar mümkün olduğunca az ye dediler düşük yaparmış bende yemedim bak canım istedi ağzım sulandı

aaaa ee millet aş erip duruyor ben bilmiyordum ilk defa senden duydum, valla 1 tane limon yedim ben tırstım şimdi :26:
o kadardan bişi olmaz kuzum ya birdilimcik ye bence canın çekmiş bak

ay pardon yaaaa yanlış yazmışım keseyi görmüştüm ikincisinde minik bebişimi gördüm inşallah hayırlısıyla sende görürsün bu gidişinde

ne güzel cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin

tatlım geç döllenme olabilir sat tarihini baz alma kendine 10 gün sonra kesin duyarsın kalp atışını ve görürsün bebeğini

ayy ne bilim baksana var bişiii , benimde çok bulantılarım oluyordu ama iyileşiyor sanırım azalıyor bulantılarım, ekşiye yönelme var bende, ben hep aç aç geziyom burcum yaa
ağız tadı ile nerdeee bişi yicen, hep böle atıştırmalık şeyler sofra adabım kalmadı.
ama limonu yedim hee

ayy ne bilim baksana var bişiii , benimde çok bulantılarım oluyordu ama iyileşiyor sanırım azalıyor bulantılarım, ekşiye yönelme var bende, ben hep aç aç geziyom burcum yaa
ağız tadı ile nerdeee bişi yicen, hep böle atıştırmalık şeyler sofra adabım kalmadı.
ama limonu yedim hee

hanımlar bana müsade kızımın okuldan gelme zamanı sabahta 9,40 randevumu aldım inş yarın bebişin resmiyle döneceğim aranıza
kendinize iyi bakın allaha emanet olun kocamannn öpüyorum sizleri

kızlar ikili test için tüm hastaneler ücret mi alıyor ne kadar bu ücret bide yaptıran varsa ne zaman yaptırdı??? ben 9+2 yim dr.a 30 martta gittim nisan sonu yada mayıs başı gel dedi ben yarın devlet hastanesine gidicem ve bakıcam bebişime inş. iyidir amiiinn... bide troidime baktırıcam benim az çalışıyordu troidim levotron alıyorum uzun zamandır bu yüzden bi gidip ne durumdayız görmek istiyorum inş. güzel haberler alırım dua edin...

hanımlar ekşi tatlı değil
bir arkadaşın 3 kızı var büyükte ekşi eydim hep diyor
2 . kızda tatlı yedim gece bile kalkıp helva yaptım diyor 4,5 kilo doğmuş o kızı
3. kız da ise tuzlu yemiş hep
vücut ihtiyaç duyduğu seyi istiyor hep yemeğe göre cinsiyet tutmuyor yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…