allah kucağına almayı nasip etsin inşşhanımlar ben daha önce 2 düşük yaptım.şuan hamileyim.kesem 8mm çıktı yanlız içinde yolk saç ya da bebek görünmedi.sizce erken mi?ne düşüneceğimi şaşırdım.bu cuma tekrar kontrolüm var.
aynı ağrıyı bende yaşadım bugun canım hala devam ediyor ama ben dikkatimi başka yere vermeye çalışıyorumherkese merhaba ben de nasip olursa kasım annesiyim tahmini doğum tarihi 11 kasım bursada yaşıyorum yaş 26buçuk61 kiloda hamile kaldım şuan 63-64 oldum sanırım topiği ara ara takip ediyorum ilk dönemi ağır geçirenler var allah yardımcıları olsun ben de sadece bulantı ve iştahsızlık var kasıklarımda da bugün ağrı oldu ama lekenmem olmadığı için büyüdüğüne yorumladım daha önce iki kayıbım var allah bağışlarsa bu miniğimin benimle kalacağına inanıyorum.. perşembe kontrolüm var dr.um cinsiyeti hakkında bişey söylecek mi acaba aslında cinsiyeti sadece ona hitap ederken kullanacağım sözcükler için önemli :) bir de hareketi hissedenler anlatmış duygulandım inşallah bizler de en kısa zamanda varlıklarını hissederiz
cümlemizden canım rabbim hersekesin ebbeğini sağlıklıca versin kucağına inşşüfff böyle birşey yaşamak çok kötü ya. kafayı yer insan. tam o olayın da denk gelmesi insanın aklına türlü türlü şey geliyor. demin baktım tekrar oldu :))) elimi koyunca pıt pıt hissediyorum. benim derdim varlığı ile ilgili en küçük bir detay. demin merdivenlerden hızlı indim valla ondan mı oldu diye içim gitti. paranoyak oldum yahu.
deneyimli olman hem kendine hem bize yarıyor. Allah razı olsun senden. banada seninki erkek gibi geliyor. :))) hayırlısı olsun inşallahhhhh
insan yapmadığını yapıyor şekerimyaşlarımız ve kilolarımız aynı 63 buçuk kiloyum yazışmalarda pek görmüyorum seni sohbete katıl kız arada :)
kızlar az önce bir tane limon yedimm
baya böyle kestim kestim tuzladım yedim :) ohhh bir iyi geldii valla.ekşi ekşiii
normalde böyle tuzlayıp yemem aslında :26:
biliyorum bu evreleri geçtiniz bebeğinizle çok mutlusunuz.ama yardım edebilirsiniz
biliyorum bu evreleri geçtiniz bebeğinizle çok mutlusunuz.ama yardım edebilirsiniz
insan yapmadığını yapıyor şekerim
yaşlarımız ve kilolarımız aynı 63 buçuk kiloyum yazışmalarda pek görmüyorum seni sohbete katıl kız arada :)
baya böyle kestim kestim tuzladım yedim :) ohhh bir iyi geldii valla.ekşi ekşiii
aminnnnherkese merhabalar kızlar,
bulemsu kayınvalidem erkek bebeği 40 günlükken oynar demişti benimkinide hissediyordum ama bu aralar hissetmez oldum, hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklsı olsun
selam canım sanırım aralık annesi olucaksın
bende kasım annesi olucam inşallah ikinci defa
ikinci bebişim geliyo benim bende bu hamileliğimden önce iki düşük yaptım ilk doktora gidişimde bende keseyi göremedim ikinci gidişimde minicik bi nokta gördüm sen şuanda kaç haftalıksın bence görememen normaldir
canımm daha çok erken 5 haftalık sadece kese görünebilir 3 haftaya görunur ve kalp atıslarını duyarsın inşallah canımm
selam canım sanırım aralık annesi olucaksın
bende kasım annesi olucam inşallah ikinci defa
ikinci bebişim geliyo benim bende bu hamileliğimden önce iki düşük yaptım ilk doktora gidişimde bende keseyi göremedim ikinci gidişimde minicik bi nokta gördüm sen şuanda kaç haftalıksın bence görememen normaldir
hanımlar ben daha önce 2 düşük yaptım.şuan hamileyim.kesem 8mm çıktı yanlız içinde yolk saç ya da bebek görünmedi.sizce erken mi?ne düşüneceğimi şaşırdım.bu cuma tekrar kontrolüm var.
herkese merhaba ben de nasip olursa kasım annesiyim tahmini doğum tarihi 11 kasım bursada yaşıyorum yaş 26buçuk61 kiloda hamile kaldım şuan 63-64 oldum sanırım topiği ara ara takip ediyorum ilk dönemi ağır geçirenler var allah yardımcıları olsun ben de sadece bulantı ve iştahsızlık var kasıklarımda da bugün ağrı oldu ama lekenmem olmadığı için büyüdüğüne yorumladım daha önce iki kayıbım var allah bağışlarsa bu miniğimin benimle kalacağına inanıyorum.. perşembe kontrolüm var dr.um cinsiyeti hakkında bişey söylecek mi acaba aslında cinsiyeti sadece ona hitap ederken kullanacağım sözcükler için önemli :) bir de hareketi hissedenler anlatmış duygulandım inşallah bizler de en kısa zamanda varlıklarını hissederiz
yaşlarımız ve kilolarımız aynı 63 buçuk kiloyum yazışmalarda pek görmüyorum seni sohbete katıl kız arada :)
herkese merhabalar kızlar,
bulemsu kayınvalidem erkek bebeği 40 günlükken oynar demişti benimkinide hissediyordum ama bu aralar hissetmez oldum, hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklsı olsun
hayat canım bende limon delisiyim tuzlayıp yerdim 3 ay doluncaya kadar mümkün olduğunca az ye dediler düşük yaparmış bende yemedim bak canım istedi ağzım sulandı
ay pardon yaaaa yanlış yazmışım keseyi görmüştüm ikincisinde minik bebişimi gördüm inşallah hayırlısıyla sende görürsün bu gidişinde
tatlım geç döllenme olabilir sat tarihini baz alma kendine 10 gün sonra kesin duyarsın kalp atışını ve görürsün bebeğinikesem 4+2 de göründü.şimdi 6 haftalık sat a göre tabi bu.kesem maşallah büyümüş.ne biliyim bugüne doktor görebiliriz demişti.şimdi cuma tekrar gidicem.dua edin lütfen.siz kese boyu ne kadarken gördünüz kaç haftalıktınız?
canım bebeğini görürsün inşallah. bu defa Allah sana bağışlar çocuğunu umarım. içini ferah tut. biz burda neler okuyoruz şimdiden birşey belli olmaz.
canım inşallah Allah bebeğini sana bağışlar. çocuğumuz zor geçiriyoruz ama şükür Allah işten güçten etmesin o bana yeter. ağrılar normal diye biliyorum. benimde kemiklerim ağrıyor. cinsiyet için erken dicem ama baksana bazı arkadaş için doktorlar yorum yapmış:)
ayşe mi geliyor kız? ben geçen limon yiyim dedim. bulantıya iyi gelir dediler yok ya bi işe yaramadı. ne ekşi ne tatlı hiçbirini istemiyorum. bari birini canım çeksede karnım doysa yahu. iştahsızlıktan aç aç geziyorum.
aynısını annemde söyledi. abimi 40 günlükken karnında baya baya hissetmiş. :)
ne güzel yaahepiniz hissediyorsunuz darısı başıma
canım bebeğini görürsün inşallah. bu defa Allah sana bağışlar çocuğunu umarım. içini ferah tut. biz burda neler okuyoruz şimdiden birşey belli olmaz.
canım inşallah Allah bebeğini sana bağışlar. çocuğumuz zor geçiriyoruz ama şükür Allah işten güçten etmesin o bana yeter. ağrılar normal diye biliyorum. benimde kemiklerim ağrıyor. cinsiyet için erken dicem ama baksana bazı arkadaş için doktorlar yorum yapmış:)
ayşe mi geliyor kız? ben geçen limon yiyim dedim. bulantıya iyi gelir dediler yok ya bi işe yaramadı. ne ekşi ne tatlı hiçbirini istemiyorum. bari birini canım çeksede karnım doysa yahu. iştahsızlıktan aç aç geziyorum.
aynısını annemde söyledi. abimi 40 günlükken karnında baya baya hissetmiş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?