2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amanınnnnn ay bıktım bu işlerden. bana birkaç hafta rahat yok belli

canım bugün üretimdeyken bir başım döndü. ilk defa böyle oldum, benim başım pek dönmez. bayılacam sandım. biraz uzun sürdü. demek normalmiş zaten bir belirtiyi atlasam kına yakıcam.

o egzersizi duydum canım. ben zaten çok eskiden duymuştum ve hep yaparım. zamanı gelsin parmakla yapılanıda yapcam

canım yanlış hatırlamıyorsam tuvaletini yaparken arada idarını birkaç saniye tutup tekrar devam ederek yapılan bir egzersizdi

Aslında bizler için çok yararlı ama nedense egzersiz denince benim üzerime bir üşengeçlik çöküyor Ama kendime bir geleyim pilates de yapıcam kegel de

ben de üşeniyorum ama yüzmeye başlamayı düşünüyorum. ya da hergün bir saat yürüyüşe.. ama üşeniyorummm

kegel egzersizlerini çok merak ettim hemen araştırmaya koyuluyorumm

Selam kızlar ben haftaya salı ikili test yaptıracağım dr um da o zaman çağırmıştı ama ben devlet hastanesinde ablamın bi arkadaşı sayesinde yaptıracağım.Bi sorun çıkmazsa..

12+3 olacağım geç kalmış sayılmam herhalde değil mi?
Gerçi dr u mu da arayıp sormak istiyorum ama..

Kendi gittiğim yerde 145 tl demişlerdi,ayırmıştım zaten o parayı gerek kalmadı bebişime bişeyler alırım inşallah..

ya bende hamile kalmadan önce yüzme kursuna gidiyordum ama hamile kalınca korktum havuzdan ama gitmek istiyorum yine bakalım yarın soracam doktora sorun olurmu diye halbuki ne güzel öğrenmiştim yüzmeyi

Ayyy ben de almayayım onu mümkünse kendi kendimize kasları kasıp bırakmak daha kolaydır, hijyeniktir de en azından

bende diğerini yapayım bari esnek gerçi benim kaslarım
alemsin bacım ya

evet canım aman dikkat et, benimde arada oluyor normalmiş evet sende şu cetveli yapsana takip etmek için yavrunun neyi oluşuyor takip edersin. parmakla olanı mı hee yap bakam nasıl olcakk

Kuzucum ebru şallı hamileyken bile yaptı yaa. Kitap da mı çıkarmıştı ne.. Biz onun kadar abartamayız tabii de,, yine de hareketsiz kalmaktan iyidir

o ebru şanlı yapar dal gibi bizde yapabilcez mi ondan dedim, yavaş yavaş yaparız ozaman

canım benim dr beni 12+4 de çağırdı 2 li test için....demekki doğru bir zaman...

canım yanlış hatırlamıyorsam tuvaletini yaparken arada idarını birkaç saniye tutup tekrar devam ederek yapılan bir egzersizdi

evet canım öyleymiş cetvelimde yazıyorda bende yapacağım arada

yok yok geç değil bildiğim kadarıyla 14 haftaya kadar yapılıyor bende bu cumartesi gideceğim 12+1 olacağım inş. herşey yolunda çıkar :26:

başla kuzum bende başlıycam

ya bende hamile kalmadan önce yüzme kursuna gidiyordum ama hamile kalınca korktum havuzdan ama gitmek istiyorum yine bakalım yarın soracam doktora sorun olurmu diye halbuki ne güzel öğrenmiştim yüzmeyi

aaaa 3 ay bitince hafiften başlayabilirsin diye biliyorum, tabi girdiğin havuz çok temiz olmalıymış. deniz daha uygunmuş hamişlere bir yerde okumuştum :122:

ben de üşeniyorum ama yüzmeye başlamayı düşünüyorum. ya da hergün bir saat yürüyüşe.. ama üşeniyorummm

kegel egzersizlerini çok merak ettim hemen araştırmaya koyuluyorumm

ben iş yerinde yemeğimi yiyorum hemen çıkıyorum, 40 dakka kadara yürüyorum. havalar düzelsin inşallah akşamları da çıkacağım eşimle :)

üniversite hastanelerinde sonuç hemen ertesi günde veriliyor daha iyi, özellerde biraz daha uzun sürüyor. 11-14. hafta olduğu için sorun olmaz canım yaptırabilirsin:)

teşekkür ederiz güzel oldu bu :)

yüzmek doğumu kolaylaştırıyor çok faydalı ama havus çok steril olmalı ona dikkat canım:)

yok yok geç değil bildiğim kadarıyla 14 haftaya kadar yapılıyor bende bu cumartesi gideceğim 12+1 olacağım inş. herşey yolunda çıkar :26:

Evet yaa,sadece bunu düşünür oldum şimdi,hayırlısıyla tertemiz sorunsuz çıkar da inşallah hepimizin ki rahat bi nefes alırız...Dua edelim bol bol arkadaşlar..

bana doktorum ilk haftada bile yüzebileceğimi söylemişti canım.

üniversite hastanelerinde sonuç hemen ertesi günde veriliyor daha iyi, özellerde biraz daha uzun sürüyor. 11-14. hafta olduğu için sorun olmaz canım yaptırabilirsin:)

Ah çok iyi yaa teşekkür ederim canım ben yapılmıyo zannederdim devlette ama ablam sağolsun..Doğru di mi 11-14 testi diye de geçiyordu..

lavinya sende hava nasıl canım eskişehir yolunda tozdan içeriye havalandırmaya da tozlu hava veriyorlar galiba resmen nefesim kesiliyor

ben öğlen çıkmaya üşeniyorum. gerçi öğlen molası yarım saat zaten. anca yemek yiyoruz.
Yüzmeye gitmek lazım yaa, en güzel spor kesinlikle...

bana doktorum ilk haftada bile yüzebileceğimi söylemişti canım.

Aynen bana da söyledi yüzebileceğimi ilk haftalar,ama ben geçen sene kışın gittiğimde enfeksiyon kaptım,havuza acaip hassasım,boyun fıtığım var yaz kış yüzüyordum ama işte mantara sebep oluyor artık.

Dr sadece denize girmelisin demişti,yoksa nükseder demişti.Korkudan havuza giremiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…