- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
hamişler pilates yapabiliyor mu ? Bende yapayım gııı
kızlar cetvelimde bu yazıyor
'Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin damağının sert ve kemikli kısmı tamamen oluşmuş ve beğinizin pankreası insülin salgılamaya başlamış olacaktır. Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz. İdrar kaçırma probleminiz varsa kegel egzersizleri idrar kaçırma probleminizi frenlemede yardımcı olabilir.'
idrar kaçırmam yok çok şükür ama kegel egzersiz ne demek ilk defa duydum:26:
hamişler pilates yapabiliyor mu ? bende yapayım gııı
kızlar cetvelimde bu yazıyor
'Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin damağının sert ve kemikli kısmı tamamen oluşmuş ve beğinizin pankreası insülin salgılamaya başlamış olacaktır. Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz. İdrar kaçırma probleminiz varsa kegel egzersizleri idrar kaçırma probleminizi frenlemede yardımcı olabilir.'
idrar kaçırmam yok çok şükür ama kegel egzersiz ne demek ilk defa duydum:26:
Aslında bizler için çok yararlı ama nedense egzersiz denince benim üzerime bir üşengeçlik çöküyorAma kendime bir geleyim pilates de yapıcam kegel de
Ayyy ben de almayayım onu mümkünsekendi kendimize kasları kasıp bırakmak daha kolaydır, hijyeniktir de en azından
alemsin bacım ya
amanınnnnn ay bıktım bu işlerden. bana birkaç hafta rahat yok belli
canım bugün üretimdeyken bir başım döndü. ilk defa böyle oldum, benim başım pek dönmez. bayılacam sandım. biraz uzun sürdü. demek normalmişzaten bir belirtiyi atlasam kına yakıcam.
o egzersizi duydum canım. ben zaten çok eskiden duymuştum ve hep yaparım. zamanı gelsin parmakla yapılanıda yapcam
Kuzucum ebru şallı hamileyken bile yaptı yaa. Kitap da mı çıkarmıştı ne.. Biz onun kadar abartamayız tabii de,, yine de hareketsiz kalmaktan iyidir
Selam kızlar ben haftaya salı ikili test yaptıracağım dr um da o zaman çağırmıştı ama ben devlet hastanesinde ablamın bi arkadaşı sayesinde yaptıracağım.Bi sorun çıkmazsa..
12+3 olacağım geç kalmış sayılmam herhalde değil mi?
Gerçi dr u mu da arayıp sormak istiyorum ama..
Kendi gittiğim yerde 145 tl demişlerdi,ayırmıştım zaten o parayı gerek kalmadı bebişime bişeyler alırım inşallah..
canım yanlış hatırlamıyorsam tuvaletini yaparken arada idarını birkaç saniye tutup tekrar devam ederek yapılan bir egzersizdi
Selam kızlar ben haftaya salı ikili test yaptıracağım dr um da o zaman çağırmıştı ama ben devlet hastanesinde ablamın bi arkadaşı sayesinde yaptıracağım.Bi sorun çıkmazsa..
Kendi gittiğim yerde 145 tl demişlerdi,ayırmıştım zaten o parayı gerek kalmadı bebişime bişeyler alırım inşallah..
Normal douma hazrlk egzersizleri ve nefes ac (glendirici) aktiviteler - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sabah akşam yapmaya başlıciimmmmmmmmm
ya bende hamile kalmadan önce yüzme kursuna gidiyordum ama hamile kalınca korktum havuzdan ama gitmek istiyorum yine bakalım yarın soracam doktora sorun olurmu diye halbuki ne güzel öğrenmiştim yüzmeyi
canım benim dr beni 12+4 de çağırdı 2 li test için....demekki doğru bir zaman...
ben de üşeniyorum ama yüzmeye başlamayı düşünüyorum. ya da hergün bir saat yürüyüşe.. ama üşeniyorummm
kegel egzersizlerini çok merak ettim hemen araştırmaya koyuluyorumm
Normal douma hazrlk egzersizleri ve nefes ac (glendirici) aktiviteler - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sabah akşam yapmaya başlıciimmmmmmmmm
ya bende hamile kalmadan önce yüzme kursuna gidiyordum ama hamile kalınca korktum havuzdan ama gitmek istiyorum yine bakalım yarın soracam doktora sorun olurmu diye halbuki ne güzel öğrenmiştim yüzmeyi
yok yok geç değil bildiğim kadarıyla 14 haftaya kadar yapılıyor bende bu cumartesi gideceğim 12+1 olacağım inş. herşey yolunda çıkar :26:
üniversite hastanelerinde sonuç hemen ertesi günde veriliyor daha iyi, özellerde biraz daha uzun sürüyor. 11-14. hafta olduğu için sorun olmaz canım yaptırabilirsin:)
ben iş yerinde yemeğimi yiyorum hemen çıkıyorum, 40 dakka kadara yürüyorum. havalar düzelsin inşallah akşamları da çıkacağım eşimle :)
üniversite hastanelerinde sonuç hemen ertesi günde veriliyor daha iyi, özellerde biraz daha uzun sürüyor. 11-14. hafta olduğu için sorun olmaz canım yaptırabilirsin:)
teşekkür ederiz güzel oldu bu :)
yüzmek doğumu kolaylaştırıyor çok faydalı ama havus çok steril olmalı ona dikkat canım:)
ben iş yerinde yemeğimi yiyorum hemen çıkıyorum, 40 dakka kadara yürüyorum. havalar düzelsin inşallah akşamları da çıkacağım eşimle :)
yüzmek doğumu kolaylaştırıyor çok faydalı ama havus çok steril olmalı ona dikkat canım:)
bana doktorum ilk haftada bile yüzebileceğimi söylemişti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?