Ah çok iyi yaa teşekkür ederim canım ben yapılmıyo zannederdim devlette ama ablam sağolsun..Doğru di mi 11-14 testi diye de geçiyordu..
lavinya sende hava nasıl canım eskişehir yolunda tozdan içeriye havalandırmaya da tozlu hava veriyorlar galiba resmen nefesim kesiliyor
ben öğlen çıkmaya üşeniyorum. gerçi öğlen molası yarım saat zaten. anca yemek yiyoruz.
Yüzmeye gitmek lazım yaa, en güzel spor kesinlikle...
Aynen bana da söyledi yüzebileceğimi ilk haftalar,ama ben geçen sene kışın gittiğimde enfeksiyon kaptım,havuza acaip hassasım,boyun fıtığım var yaz kış yüzüyordum ama işte mantara sebep oluyor artık.
Dr sadece denize girmelisin demişti,yoksa nükseder demişti.Korkudan havuza giremiyorum artık...
vaktin azmış kuzum değmez boşver akşamları yürürsün :)
lavinya sende hava nasıl canım eskişehir yolunda tozdan içeriye havalandırmaya da tozlu hava veriyorlar galiba resmen nefesim kesiliyor
şu uyku halim bir geçse... eve gelip hemen dışarı atıcam kendimi ama eve gelip yemek yiyorum sonra uykuuu
gerçekten mi? kötüymüş yaa. ben spor a.ş. nin yüzme kompleksine gidiyorum. su aşırı temiz. hatta tüm salon klor kokuyor.sen dikkat et canım. evde esneklik sağlayıcı hareketler yap, zaman buldukça yürüyüşüne devam et... oturduğun yerde ayak tabanını kaldırmadan ayağını kaldırıp indirmek ya da kalçanı sıkıp 10a kadar sayıp bırakmak bile rahatlık sağlayacaktır...
istifra eden arkadaşlar size iyi haberim var,
benim ki baya azaldı sadece sabah sarı safran çıkarıyorum, tabiki kokulu yerlerden kaçınıyorum, evimde de pek yemek yapamıyorum ama artık yemeye başladım.
bu öğlen 3 aydır ilk kez bir porsiyon köfte yedim meselakarnımın doyduğunu hissettim çok güzel bir duyguydu hep aç kalkıyordum
istanbulda öyleeee çok kötüüü her tarafımız kum olduuu
istifra eden arkadaşlar size iyi haberim var,
benim ki baya azaldı sadece sabah sarı safran çıkarıyorum, tabiki kokulu yerlerden kaçınıyorum, evimde de pek yemek yapamıyorum ama artık yemeye başladım.
bu öğlen 3 aydır ilk kez bir porsiyon köfte yedim meselakarnımın doyduğunu hissettim çok güzel bir duyguydu hep aç kalkıyordum
Milupanın websitesinden aldım canlarım
Hamilelikte tüketilmemesi gereken gıdalar
*Pastörize olmayan süt ve süt ürünleri( Küflü, yumuşak ve pastörize olmamış peynir gibi)
*Çiğ ya da az pişmiş yumurta; bu yumurtalarla hazırlanan mayonez,krema ve dondurmalar
*Çiğ ya da az pişmiş et
*Karaciğer
*İşlenmiş etler(salam gibi..)
*Pate(et, balık ve sebze ile hamura sararak hazırlanan yemek)
*Midye,istiridye ve karides gibi çiğ ya da az pişmiş deniz ürünleri
*Sushi
*Alkol
Sınırlı Oranda Tüketilmesi Gereken Gıdalar
*Yağlı balık (Haftada 2 kereyi geçmeyecek şekilde)
*Ton balığı (Haftada 4 orta boy konserveyi geçmeyecek şekilde)
*Kahve,çay ve kola(Günlük 200 mg üzerinde kafein alınmamalı)
canım en dün acıbademdeydim. tabi eskişehir acıbadem. 2li test için ücret almıyorlarmış. belki ist. yada diğer yerlerde öyle olabilir.Selam kızlar ben haftaya salı ikili test yaptıracağım dr um da o zaman çağırmıştı ama ben devlet hastanesinde ablamın bi arkadaşı sayesinde yaptıracağım.Bi sorun çıkmazsa..
12+3 olacağım geç kalmış sayılmam herhalde değil mi?
Gerçi dr u mu da arayıp sormak istiyorum ama..
Kendi gittiğim yerde 145 tl demişlerdi,ayırmıştım zaten o parayı gerek kalmadı bebişime bişeyler alırım inşallah..
yemekten sonra yada bulantım olduğunda cornettoların in love olan dondurmasından yiyorum iyi geliyor genelde isterseniz deneyin. dün 2 kez dondurma yedim ve hiç kusmadım midemde bulanmadı. ama bu sabah sıcak poğaça vek kakaolu süt içiyordum. sütü bitirdim kutuyu masaya bırakmamla anında çıkardım. midemde durma süreli 5 dk. olmadı. günde en az iki kez çıkarıyorumistifra eden arkadaşlar size iyi haberim var,
canım benim gözün aydın, ne güzel doymak değil mi? allah açlara yardım etsin bu dönemlerde anlıyorsun..
teşekkürler bu güzel bilgiler için canımm
canım en dün acıbademdeydim. tabi eskişehir acıbadem. 2li test için ücret almıyorlarmış. belki ist. yada diğer yerlerde öyle olabilir.
yemekten sonra yada bulantım olduğunda cornettoların in love olan dondurmasından yiyorum iyi geliyor genelde isterseniz deneyin. dün 2 kez dondurma yedim ve hiç kusmadım midemde bulanmadı. ama bu sabah sıcak poğaça vek kakaolu süt içiyordum. sütü bitirdim kutuyu masaya bırakmamla anında çıkardım. midemde durma süreli 5 dk. olmadı. günde en az iki kez çıkarıyorum
dr. metpamid diye bir hap verdi onu içtiğim gibi çıkardım. demek ki bebek istemiyor.:
istifra ednler dondurmayı birde yemekten sonra sakız çiğnemeyi deneyin.
canım en dün acıbademdeydim. tabi eskişehir acıbadem. 2li test için ücret almıyorlarmış. belki ist. yada diğer yerlerde öyle olabilir.
estağfurullahh kuzumm...araştır bakalımm:)çok cahil kalmışımmhemen bir araştırma yapayım
ayyy evet yaaaAyyy ben de almayayım onu mümkünsekendi kendimize kasları kasıp bırakmak daha kolaydır, hijyeniktir de en azından
Selam kızlar ben haftaya salı ikili test yaptıracağım dr um da o zaman çağırmıştı ama ben devlet hastanesinde ablamın bi arkadaşı sayesinde yaptıracağım.Bi sorun çıkmazsa..
12+3 olacağım geç kalmış sayılmam herhalde değil mi?
Gerçi dr u mu da arayıp sormak istiyorum ama..
Kendi gittiğim yerde 145 tl demişlerdi,ayırmıştım zaten o parayı gerek kalmadı bebişime bişeyler alırım inşallah..
kızlar ben ciğer yedimmm çok lezzetliydi anneme sordum yemekle bişi olmaz dokunma sadece dedi ben yedim
dokununca noluyormuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?