2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ah çok iyi yaa teşekkür ederim canım ben yapılmıyo zannederdim devlette ama ablam sağolsun..Doğru di mi 11-14 testi diye de geçiyordu..

evet canım11-14 arası internetten de bakabilirsin yazıyor zaten, üniversite ve araştırma hastaneleri ama devlet hastanelerinin tümünde olmayabilir ondan emin değilim canım sor emin ol :)

gerçekten mi? kötüymüş yaa. ben spor a.ş. nin yüzme kompleksine gidiyorum. su aşırı temiz. hatta tüm salon klor kokuyor. sen dikkat et canım. evde esneklik sağlayıcı hareketler yap, zaman buldukça yürüyüşüne devam et... oturduğun yerde ayak tabanını kaldırmadan ayağını kaldırıp indirmek ya da kalçanı sıkıp 10a kadar sayıp bırakmak bile rahatlık sağlayacaktır...

şu uyku halim bir geçse... eve gelip hemen dışarı atıcam kendimi ama eve gelip yemek yiyorum sonra uykuuu

tahmin ediyorum canım allah yardımcımız olsun. diyorum bu kadar stres, zorlukla bu bebekleri dünyaya getireceğiz, inşallah hayırlı iyi evlatlar olurlar. diyorum biz de yeri geldi üzdük annemizi, ne kadar vicdan azabı çekiyorum şu an

Benim gittiğim yerde tertemizz dediğin gibi kokusundan boğazım yanıyordu.Bahçelievler Belediyesi'nin zaten.Temizlik konusunda sıkıntı yok ama işte bende sıkıntı var.Ne zaman nerenin havuzuna girsem,temiz olmasına dikkat ederim çünkü hemen başlıyor akıntı,kaşıntı artık kronik mi oldu nedir geriiyorum..Ama o durumlarda sirkeli su acaip işe yarıyor..

istifra eden arkadaşlar size iyi haberim var,
benim ki baya azaldı sadece sabah sarı safran çıkarıyorum, tabiki kokulu yerlerden kaçınıyorum, evimde de pek yemek yapamıyorum ama artık yemeye başladım.
bu öğlen 3 aydır ilk kez bir porsiyon köfte yedim mesela karnımın doyduğunu hissettim çok güzel bir duyguydu hep aç kalkıyordum

canım benim gözün aydın, ne güzel doymak değil mi? allah açlara yardım etsin bu dönemlerde anlıyorsun..

canım benim gözün aydın, ne güzel doymak değil mi? allah açlara yardım etsin bu dönemlerde anlıyorsun..

teşekkürler bu güzel bilgiler için canımm

canım en dün acıbademdeydim. tabi eskişehir acıbadem. 2li test için ücret almıyorlarmış. belki ist. yada diğer yerlerde öyle olabilir.

yemekten sonra yada bulantım olduğunda cornettoların in love olan dondurmasından yiyorum iyi geliyor genelde isterseniz deneyin. dün 2 kez dondurma yedim ve hiç kusmadım midemde bulanmadı. ama bu sabah sıcak poğaça vek kakaolu süt içiyordum. sütü bitirdim kutuyu masaya bırakmamla anında çıkardım. midemde durma süreli 5 dk. olmadı. günde en az iki kez çıkarıyorum
dr. metpamid diye bir hap verdi onu içtiğim gibi çıkardım. demek ki bebek istemiyor.:
istifra ednler dondurmayı birde yemekten sonra sakız çiğnemeyi deneyin.

evet canım benim, Allah herkesin yardımcısı olsun.

aa aynen bence coretto yiyorum bazen yemekten sonra ve sakında hep çiğnerim yemeklerden sonra alışkanlık bende, ben sütü geceleri yatarken içiyorum açıkçası gündüz pek aram iyi değildi. birde çok çıkaran arkadaşlar mutlaka muz yicekmişsiniz günde bir tane, ben hep yedim. o bir denge sağlıyormuş. ama tatlım bak 3 ay bitsin bence rahatlıcaksın, benim 3 ayı bitirmeme 2 gün kaldı sanırım ondan daha iyiyim ve dha iyi olacağım pozitif düşünüyorum

çok cahil kalmışımm hemen bir araştırma yapayım
estağfurullahh kuzumm...araştır bakalımm:)
Ayyy ben de almayayım onu mümkünse kendi kendimize kasları kasıp bırakmak daha kolaydır, hijyeniktir de en azından
ayyy evet yaaa

yok canım geç değil.14. haftaya kadar gidilebiliyor 2li test için merak etme

buarada kızlarr yarın doktorlar iş bırakıyorlarmış.sadece aciller çalışacakmış.yarın hanginis gidecektiniz doktoraaa yaaa:44:

antep'te 17 yaşında bi çocuk dedesinin ölümünden sorumlu tutuğu 26 yaşındaki doktoru bıçaklayarak öldürmüşyaa o yüzden...haberiniz olsun...gidip doktor bulamayabilirsinizz:44:

kayseridede dehşet rüzgar var...Allahım sen hayırlı rüzgarlar, hayırlı yagmurlar ver...kaza bela gelmeden atlatabilmemizi nasip eyle...:26: masam tam pencerenin önünde...camlar çatırdıyorr inanırmısınız:18: cam patlayacak diye korkuyorumm yaaa:18:allah korusun ya rabbi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…