2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya okudum bende ama valla çıngar çıkarırım umarım sadece devlet hastaneleridir özel hastanelerde öyle bir durum olmaz inşallah valla ağlarım amaa yaaaaaa

ya okudum bende ama valla çıngar çıkarırım umarım sadece devlet hastaneleridir özel hastanelerde öyle bir durum olmaz inşallah valla ağlarım amaa yaaaaaa

canımm sen gidecesktin demi yarınn...inşallahh özeller için geçerli değildir canım...ama diyelimki öylee...sakın ağlayıp ne yapma..ne kendini ne bebeğini üz..cuma gidersin...istersen gideceğin hastaneyi ara sor...hadi bol şans...

hadi yaa Allah korusun, bende dokunmadım ama bilmiyordum, başka neler var ki böyle :26:

Çilek, karadut, ciğer, gül, et benim bildikleri tatlım bir de buradan kelle paça diye duydum. Yediğinde elini yıkamadan yüzüne sürme diyor büyükler. Benim de ensemde var doğum lekem. Annem bana hamileyken güle dokunduktan sonra enseme dokunmuş ondan herhalde :26:

medpamid bana doktorum bulantı için verdi şuana dek 1 defa kullandım bana çok iyi geldi hemen sızıp uyudum

evet muayene ücreti aynı. ama dün kızlar ücretli değil dediler.:44:eğer 10 tl ise de sorun değil zaten

aslında bence bu 10 tlyi kan tahlili için alıyorlar çünkü ben evde yaptığım idrar test iki çizgi çıkınca ertesi gün acıbademe gitmiştim..kanda çıksında akşama eşime süpriz yapayım diye..kan tahlili içinde 10 tl almışlardır...

alerjin varsa zararlı olabilir canım. bazılarında kaşıntı yapıyor.

toksoplazmaya neden olabilir. sadece ciğer değil pişmemiş tüm kırmızı ve beyaz etler.

canım dokununca bir şey olmaz, yediğinde olur. çok iyi pişmiş olacak etler. sucuk, salam, sosis de yemeyeceğiz :)

bakın benim bebişim napıyor şuan:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012

Hamileliğimin 12. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 201 gün kaldı.

Bebeğinizin el ve ayak parmaklarında yumuşak tırnaklar gelişmeye başladı. Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin tırnakları, tırnak yatağında büyümeye başlayacak. Kadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 14 gr. - Yaklaşık boyu : 41 mm. (Baştan Popoya)

annesi yer onun minik parmaklarınıııı

Aaa şaşırdım valla yaa,Durun bende İstanbul Bakırköy'dekine sorayım bakayım..

Evet bende ssk lıyım valla çok iyi..

Canım öğrenince bana da haber et olur mu? Ben de İstanbul'da yaşıyorum ve ikili test için iyi bir hastane arıyorum

Son düzenleme:
Canım öğrenince bana da haber et olur mu? Ben de İstanbul'da yaşıyorum ve ikili test için iyi bir hastane arıyorum

Tamam canım.Zaten ablam bakırköy eğt.araş.hastanesine randevu almış ta,yine de acıbadem i merak ettim akşam arar yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…