estağfurullahh kuzumm...araştır bakalımm:)
ayyy evet yaaa
yok canım geç değil.14. haftaya kadar gidilebiliyor 2li test için merak etme
buarada kızlarr yarın doktorlar iş bırakıyorlarmış.sadece aciller çalışacakmış.yarın hanginis gidecektiniz doktoraaa yaaa:44:
antep'te 17 yaşında bi çocuk dedesinin ölümünden sorumlu tutuğu 26 yaşındaki doktoru bıçaklayarak öldürmüşyaa o yüzden...haberiniz olsun...gidip doktor bulamayabilirsinizz:44:
kayseridede dehşet rüzgar var...Allahım sen hayırlı rüzgarlar, hayırlı yagmurlar ver...kaza bela gelmeden atlatabilmemizi nasip eyle...:26: masam tam pencerenin önünde...camlar çatırdıyorr inanırmısınız:18: cam patlayacak diye korkuyorumm yaaa:18:allah korusun ya rabbi:26:
Hadi yaa,acaba özel sağlık sigortası olanlar için miydi?
ya okudum bende ama valla çıngar çıkarırım umarım sadece devlet hastaneleridir özel hastanelerde öyle bir durum olmaz inşallah valla ağlarım amaa yaaaaaa
dokununca doğum lekesi oluyor derler ama bilemiyorum :26:
Hadi yaa,acaba özel sağlık sigortası olanlar için miydi?
hadi yaa Allah korusun, bende dokunmadım ama bilmiyordum, başka neler var ki böyle :26:
canım bende aradım sordum kayseri acıbame de..ssklıyım..özel sağlık sigortam yok...42.5 muayene ücreti...10tl'de ikili test ücreti dedi:44:
teşekkürler bu güzel bilgiler için canımm
canım en dün acıbademdeydim. tabi eskişehir acıbadem. 2li test için ücret almıyorlarmış. belki ist. yada diğer yerlerde öyle olabilir.
yemekten sonra yada bulantım olduğunda cornettoların in love olan dondurmasından yiyorum iyi geliyor genelde isterseniz deneyin. dün 2 kez dondurma yedim ve hiç kusmadım midemde bulanmadı. ama bu sabah sıcak poğaça vek kakaolu süt içiyordum. sütü bitirdim kutuyu masaya bırakmamla anında çıkardım. midemde durma süreli 5 dk. olmadı. günde en az iki kez çıkarıyorum
dr. metpamid diye bir hap verdi onu içtiğim gibi çıkardım. demek ki bebek istemiyor.:
istifra ednler dondurmayı birde yemekten sonra sakız çiğnemeyi deneyin.
peki klor zararlı değilmi
dokununca noluyormuş ?
evet muayene ücreti aynı. ama dün kızlar ücretli değil dediler.:44:eğer 10 tl ise de sorun değil zaten
kızlar kasım ayı annelerinin son listesi nedir kaç kişi olduk ?
alerjin varsa zararlı olabilir canım. bazılarında kaşıntı yapıyor.
toksoplazmaya neden olabilir. sadece ciğer değil pişmemiş tüm kırmızı ve beyaz etler.
canım dokununca bir şey olmaz, yediğinde olur. çok iyi pişmiş olacak etler. sucuk, salam, sosis de yemeyeceğiz :)
canım bende aradım sordum kayseri acıbame de..ssklıyım..özel sağlık sigortam yok...42.5 muayene ücreti...10tl'de ikili test ücreti dedi:44:
özel sağlık sigortam yok. ssklıyım sadece
canım çiğ ete dokunmak ta yok. bak canım burdan : Hamilelikte i et yemek sakncal mdr?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
ben o kadar parazitoloji dersi aldım hiç bundan bahsetmedik, ilk kez duyuyorum dokunmanın zararını, saol canım
Aaa şaşırdım valla yaa,Durun bende İstanbul Bakırköy'dekine sorayım bakayım..
Evet bende ssk lıyım valla çok iyi..
Canım öğrenince bana da haber et olur mu? Ben de İstanbul'da yaşıyorum ve ikili test için iyi bir hastane arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?