Eşimin yengesi deneme amaçlı hamileyken ciğere parmak ucuyla dokunup bacağının iç kısmına nokta biçiminde sürmüş,kızının aynı yerinde kırmızı nokta şeklinde leke var,eşimin saçının içinde kırmızı leke var kayınvalidem ciğer yemiş kafasını kaşımış.
diyorum ki o yağlı ellerinle mi kafanı kaşıdın
kızlar bi de ayva ile ilgili bir anekdot.
Kayınvalidem fena derecede ayvaya aşermiş eşime hamileyken,amcasının oğlu da karşısında ısıra ısıra ayva yiyormuş.k.v.demiş ki "abi bi parça versene canım çekti"demiş.
Vicdansız amcaoğlu "ayvaya bıçak sürülmez"deyip karşısında bitirmiş ayvayı
Şimdi eşim ayva hastası,kış boyu ayvadan başka bişey yemedi meyve olarak kütür kütür ayva yer,bayılır.
Çok enteresan gelmişti bana bu hikaye..
selam kızlar ben haftaya salı ikili test yaptıracağım dr um da o zaman çağırmıştı ama ben devlet hastanesinde ablamın bi arkadaşı sayesinde yaptıracağım.bi sorun çıkmazsa..
12+3 olacağım geç kalmış sayılmam herhalde değil mi?
Gerçi dr u mu da arayıp sormak istiyorum ama..
Kendi gittiğim yerde 145 tl demişlerdi,ayırmıştım zaten o parayı gerek kalmadı bebişime bişeyler alırım inşallah..
tamam canım.zaten ablam bakırköy eğt.araş.hastanesine randevu almış ta,yine de acıbadem i merak ettim akşam arar yazarım
canım zaten ikilitest 11 ve 14. Haftalarda yapılıyor merak etme geç değil..
kızlar bildiğim kadarıyla acı bademde sgk geçmiyor ve okadar ucuz olmasıda mümkün değil en azından istanbul bakır kötyde yani..
Iyi araştırın derimben..
Eşimin yengesi deneme amaçlı hamileyken ciğere parmak ucuyla dokunup bacağının iç kısmına nokta biçiminde sürmüş,kızının aynı yerinde kırmızı nokta şeklinde leke var,eşimin saçının içinde kırmızı leke var kayınvalidem ciğer yemiş kafasını kaşımış.
diyorum ki o yağlı ellerinle mi kafanı kaşıdın
kızlar bi de ayva ile ilgili bir anekdot.
Kayınvalidem fena derecede ayvaya aşermiş eşime hamileyken,amcasının oğlu da karşısında ısıra ısıra ayva yiyormuş.k.v.demiş ki "abi bi parça versene canım çekti"demiş.
Şimdi eşim ayva hastası,kış boyu ayvadan başka bişey yemedi meyve olarak kütür kütür ayva yer,bayılır.
Çok enteresan gelmişti bana bu hikaye..
eşimin yengesi deneme amaçlı hamileyken ciğere parmak ucuyla dokunup bacağının iç kısmına nokta biçiminde sürmüş,kızının aynı yerinde kırmızı nokta şeklinde leke var,eşimin saçının içinde kırmızı leke var kayınvalidem ciğer yemiş kafasını kaşımış.
Diyorum ki o yağlı ellerinle mi kafanı kaşıdın
Kızlar bi de ayva ile ilgili bir anekdot.
şimdi eşim ayva hastası,kış boyu ayvadan başka bişey yemedi meyve olarak kütür kütür ayva yer,bayılır.
çok enteresan gelmişti bana bu hikaye..
evet zaten ben randevumu devlette halletim de,acıbademi de merak ettim açıkçası çünkü benim gittiğim hastane bile 145 tl istedi bilemiyorum..
kızlar bildiğim kadarıyla acı bademde sgk geçmiyor ve okadar ucuz olmasıda mümkün değil en azından istanbul bakır kötyde yani..
Iyi araştırın derimben..
Çilek, karadut, ciğer, gül, et benim bildikleri tatlım bir de buradan kelle paça diye duydum. Yediğinde elini yıkamadan yüzüne sürme diyor büyükler. Benim de ensemde var doğum lekem. Annem bana hamileyken güle dokunduktan sonra enseme dokunmuş ondan herhalde :26:
yaaa ama pişmemiş olanı demi ? ben zaten yemek yapmıyorum 3 aydıralerjin varsa zararlı olabilir canım. bazılarında kaşıntı yapıyor.
toksoplazmaya neden olabilir. sadece ciğer değil pişmemiş tüm kırmızı ve beyaz etler.
benide ekledinizz umarımmm bende varımmm))
canım çiğ ete dokunmak ta yok. bak canım burdan : Hamilelikte i et yemek sakncal mdr?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/URL]
Listeye benide eklermisiniz kasımın güzel anneleri
ben o kadar parazitoloji dersi aldım hiç bundan bahsetmedik, ilk kez duyuyorum dokunmanın zararını, saol canım
ha bak anımsadım şunu konuşmuştuk, elinizde yara ya da kesik varsa dokunmayın ete. bunu konuştuk, ama direk temasla ilgili konuşmadık.
evet canım doğru söylüyorsun her acıbadem de sgk geçerli değil...ilk açıldğında kayseri acıbademdende sgklılar yararlanamıyordu sonradan sgkyla anlaşma yapıldı ve şimdi ben ssklı olarak gidebiliyorum acıbademe...42,5 muayene ücretiyle...
hayatbanagüzel
ben çiğ olanına dokunmanın zararlı olduğunu biliyordum da ciğer yemenin sakıncalı olduğunu bilmiyorudum. ama öyle diyor arkadaşlar bilemedim şimdi.. bi de tavuk ciğeri de mi zararlı peki,??
a-a pişmiş ciğer mi ysakben bir kez yemiş olabilir accıkk tavuk ama 1 kaç tane yedim eşim yerken
way vicdansız amcaoğlu...okurken üzüldüm kayınvaliden için...hamile kadına yapılırmı bu...
annemde küçük kardeşime hamileyken, üzerine para almadan dışarı çıkmış...yanındada bi komşumuz varmış..ama onun üzerindede hiç para yokmuş o anda aksilik olacakya...
annem el arabasında ayva satan adamı görünce...demişkii arkadaşına 'nurannnn benim canımm bi ayva istedikii anlatamam'
bi bakmışlar bizim binadan bi amca...demişki nuran teyze...amca arkadaşımın canı çok ayva çektide, bizim üzerimizdede hiç para yok, sen 1 kaç tane ayva alsanda biz sonra sana parasını versekk..adam demişki: parayı falan asla kabul etmem...yeğenime hediyem olsun benim demiş..ve 2 kilo ayva almış anneme...
kardeşim bi doğmuşşş cılız, kepçe kulakk
nuran teyze diyormuşki anneme: gittik o kadar komşudan ayva için para bile istedik kız, doğuraa doğuraa bunumu doğurdunn..hani bunun gamzeleriiannem nasıl gülerek anlatıyorr bu olayı bilemezsiniz...kardeşim şimdi 16 yaşında ama dün olmuş gibi anlatır arada
gerçekten çok enteresan..
Ama amca oğluda çok vijdansızmış gerçekten..
YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI
YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ
evet kızlar en çokk ne yemek istiyorsunuzzben hiç tatlı sevmezdim ama tatlıya bir düştümm anlatamam HAKKI MI çıkcak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?