2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay kıyamam ya içim yandı resmsn ben de korkmaya başladım dikkat edecem artık...
YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI

YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ

evet kızlar en çokk ne yemek istiyorsunuzz ben hiç tatlı sevmezdim ama tatlıya bir düştümm anlatamam HAKKI MI çıkcak ne

ben ne ekşi yedim ve hala yiyorum limonları sulandıra sulandıra tuzlu tuzlu yuttum. hatta kabuklarını ve içlerinin posasını bile salatalara koydum. önceden de koyardım ama şimdi bol kepçeden boca ettim ohh limon... şimdi de çağla ama midem kötü zorlayamıyorum. erik de nasıl gözüm var kızlar ama mide ağrımdan korkuyorum

a-a pişmiş ciğer mi ysak ben bir kez yemiş olabilir accıkk tavuk ama 1 kaç tane yedim eşim yerken

öyle diyolarr :26::26::26: bi de onu ben küp küp kızartılmış patatesle karıştırıyorum. lavaşın içine sarıp yiyorummmm offf süper oluyorrr bi de ayrann misssss

YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI

YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ

evet kızlar en çokk ne yemek istiyorsunuzz ben hiç tatlı sevmezdim ama tatlıya bir düştümm anlatamam HAKKI MI çıkcak ne

ben de acıdan nefret ederdim ilk iki ay deli gibi acı yedim. şimdi ise normalim tüm yiyeceklere karşı.

kızlar yaa benim acayip dudaklarım ve yüzüm kuruyor sizin de varmı şikayetinizz???

Kızlar ben artık tatlıve ekşi olayına inanmıyorum..
Zaten ben ekşiyide tatlıyıda çok yiyorum bu ara ama en başında hiç tatlı yemiyodum..

ya sorma o kuruma döküyor bir de pul pul benim saç derime de sıçradı işin kötü yanı saç diplerimde pul pul döküyor

YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI

YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ

Haha ye acıyı doğur hacıyı var bi de...

Ben ekşi değilde acaip tuzlu yiyorum,fenaa..neye giriyor acaba

aynen bendee tuzluu yiyince kendimi daha mutlu hissediyorum...çikolatayı çok severim aslında ama biraz psikolojikte olabilir (kafein içerdiği için bebeğe zararlı diye) hiç canım yemek istemiyor...

du bakamm nolcakk bizim bebeler?

canım ya bendede dün fark ettim göz torbalarım üzerinde 3 tane krmızı küçük benler oluşmuş neden oldu acaba dün durup dururken ağlayasım geldi ağladım da agladım acaba o mu neden oldu of

Haha ye acıyı doğur hacıyı var bi de...

Ben ekşi değilde acaip tuzlu yiyorum,fenaa..neye giriyor acaba

ben yaklaşık 5 gündğr ekşiye döndüm, eskiden senin gibi tuzlu yerdim çünkü bulantımı bastırırdı.
şuan çağlalar, erikleri kuzukulakları, tuzlu limonlar hak getire

kızzzzzz ne güzel anlattın, lavaşş felan canım çektii hee miss gibi

ay evet yaa,hayırlısı olsun inşallah,arada 2 bıçak atıyorum nutellaya tamamen şekersiz kalmayayım diye,yoksa tatlı aklıma gelmiyor valla.
Hep tuzlu yiyesim var...Peki patates kızartması yiyen var mı?
Ben 10 günde 1 falan yiyorum dayanamıyorum çünkü..

lavaşaa bayılırım ama hazır olanları sevmiyorum sanki plastik yiyorum doğal olanı olucakk ohh süüppeerrrr

kızlar yaa benim acayip dudaklarım ve yüzüm kuruyor sizin de varmı şikayetinizz???

evet canım bendede vardı dudak ve el kurumam vardı...dudak kurumalarına body shoptan aldığım zencefilli dudak kremi ile çözüm buldum. el kremi olarakta niveanın bitkisel bi kremini almıştım ama vucudumu saf zeytınyagıyla yaglıyorum ya zaten ellerimde artık kurumuyor tavsıye ederimm

ya sorma o kuruma döküyor bir de pul pul benim saç derime de sıçradı işin kötü yanı saç diplerimde pul pul döküyor

benim de saçlarım çok dökülmeya başladııı

canım ya bendede dün fark ettim göz torbalarım üzerinde 3 tane krmızı küçük benler oluşmuş neden oldu acaba dün durup dururken ağlayasım geldi ağladım da agladım acaba o mu neden oldu of

canım doktoruna mutlaka sor. sonradan çıkan et benleri zararlı olabiliyor çünkü.

kızzzzzz ne güzel anlattın, lavaşş felan canım çektii hee miss gibi

sorma vallahi ne güzel olurdu şimdi.... gerçi ben bu kadar tereddütlü konuşmadan sonra doğuruncaya kadar ciğer yemem heralde

erikmi bayılıyorummmmmm
eriğe ve yiyorum aslında şuanda hormonlular ama yinede duramıyorum yemeden..

benimde yüzüm kurudu canım zaten cildim kuıruydu iyice kurudu..

bende inanmıyorum canım geyik ypıyoruz işte

aynen canım..

tuzuda fazla kaçırmadiye uyardı beni sağlık ocağındaki hemşire bende çok tuz severim hatta eriğide acayip tuzla yerim offff..

blistex kullanmaya başladım ben de. kullananlar çok memnun kalıyorlar. inşallah işe yarar...

hmm zeytin yağını ben de kullanmaya başlıcam. ama kakao yağı,badem yağı ile karıştırıp kavanoza koyup kullanmayı düşünüyorum.

oh çok şükür benim doktorum yarın çalışıyormuş grevle ilgili bir sorun yok ben burdayım dedi :)

slm arkadaşlar maşallah kalabalık gördüm sizi...giremiyorum uzun zamandır,okul, kızım derken günler çok çabuk geçiyor,sizler nasılsınız?geçmiş okuyamadım henüz umarım bi yaramazlık yoktur ve herkes iidir?

doktora 3 hafta var umarım geçicidir alerji mi oldum dicem ama hiç bööyle olmamıştım...

bir yerde okumuştum hamilelikte cilt lekesi olusabılıoyrmus Allah korusun

canım biz 1 ay önce falan yedik herhalde...eşimde tombik olunca o da yemek istemiyor öyle şeyler..ama benim canım istemişti bi kez yapmıştık, karışık kızartma üzerine domates sos şeklinde

lavaşaa bayılırım ama hazır olanları sevmiyorum sanki plastik yiyorum doğal olanı olucakk ohh süüppeerrrr

ayy evet yaa lastik gibi onlar...bi kere bimden aldıkda, hiç sevmedim...en güzeli yumruk kadar hamur yoğuracaksın, minik minik açacaksın...yanmaz tavadada pişirdinmii ohhh sana mis gibi lavaşşş

ben yaklaşık 5 gündğr ekşiye döndüm, eskiden senin gibi tuzlu yerdim çünkü bulantımı bastırırdı.
şuan çağlalar, erikleri kuzukulakları, tuzlu limonlar hak getire

Ya ben henüz istediğim tarzda tam ekşi sulu erikleri göremiyorum çarşı pazarda markette falan,biraz canlansın şöyle yeşil yeşil yiyelim di mi ama...

doktora 3 hafta var umarım geçicidir alerji mi oldum dicem ama hiç bööyle olmamıştım...

bir yerde okumuştum hamilelikte cilt lekesi olusabılıoyrmus Allah korusun

evet canım olabiliyor ama doğumdan sonra genelde geçiyormuş.

teşekkür ederizz çok iyiyizz. evet kalabalığız baya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…