benim annem de kız kardeşimde çok çilek istmeiş canım. kayınvalide pinti, aynı evdeler. nerden bulsun parayı... meyveleri sayarak koyarmış dolaba o derece... kardeşimin boynunda çilek şeklinde kırmızı leke var şimdi. sinirlenince kızarıyor
YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI
YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ
evet kızlar en çokk ne yemek istiyorsunuzzben hiç tatlı sevmezdim ama tatlıya bir düştümm anlatamam HAKKI MI çıkcak ne
a-a pişmiş ciğer mi ysakben bir kez yemiş olabilir accıkk tavuk ama 1 kaç tane yedim eşim yerken
YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI
YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ
evet kızlar en çokk ne yemek istiyorsunuzzben hiç tatlı sevmezdim ama tatlıya bir düştümm anlatamam HAKKI MI çıkcak ne
Kızlar ben artık tatlıve ekşi olayına inanmıyorum..
Zaten ben ekşiyide tatlıyıda çok yiyorum bu ara ama en başında hiç tatlı yemiyodum..
öyle diyolarr :26::26::26: bi de onu ben küp küp kızartılmış patatesle karıştırıyorum. lavaşın içine sarıp yiyorummmm offf süper oluyorrr bi de ayrann misssss
ben de acıdan nefret ederdim ilk iki ay deli gibi acı yedim. şimdi ise normalim tüm yiyeceklere karşı.
kızlar yaa benim acayip dudaklarım ve yüzüm kuruyor sizin de varmı şikayetinizz???
YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI
YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİ
Haha ye acıyı doğur hacıyı var bi de...
Ben ekşi değilde acaip tuzlu yiyorum,fenaa..neye giriyor acaba
öyle diyolarr :26::26::26: bi de onu ben küp küp kızartılmış patatesle karıştırıyorum. lavaşın içine sarıp yiyorummmm offf süper oluyorrr bi de ayrann misssss
ben de acıdan nefret ederdim ilk iki ay deli gibi acı yedim. şimdi ise normalim tüm yiyeceklere karşı.
kızlar yaa benim acayip dudaklarım ve yüzüm kuruyor sizin de varmı şikayetinizz???
Haha ye acıyı doğur hacıyı var bi de...
Ben ekşi değilde acaip tuzlu yiyorum,fenaa..neye giriyor acaba
aynen bendee tuzluu yiyince kendimi daha mutlu hissediyorum...çikolatayı çok severim aslında ama biraz psikolojikte olabilir (kafein içerdiği için bebeğe zararlı diye) hiç canım yemek istemiyor...
du bakamm nolcakk bizim bebeler?
ya sorma o kuruma döküyor bir de pul pulbenim saç derime de sıçradı işin kötü yanı saç diplerimde pul pul döküyor
canım ya bendede dün fark ettim göz torbalarım üzerinde 3 tane krmızı küçük benler oluşmuş neden oldu acabadün durup dururken ağlayasım geldi ağladım da agladım acaba o mu neden oldu of
kızzzzzz ne güzel anlattın, lavaşş felancanım çektii hee miss gibi
erikmi bayılıyorummmmmmay kıyamam ya içim yandı resmsnben de korkmaya başladım dikkat edecem artık...
Ben ne ekşi yedim ve hala yiyorum limonları sulandıra sulandıra tuzlu tuzlu yuttum. Hatta kabuklarını ve içlerinin posasını bile salatalara koydum. önceden de koyardım ama şimdi bol kepçeden boca ettim ohh limon... şimdi de çağla ama midem kötü zorlayamıyorum. Erik de nasıl gözüm var kızlar ama mide ağrımdan korkuyorum
öyle diyolarr :26::26::26: Bi de onu ben küp küp kızartılmış patatesle karıştırıyorum. Lavaşın içine sarıp yiyorummmm offf süper oluyorrr bi de ayrann misssss
Ben de acıdan nefret ederdim ilk iki ay deli gibi acı yedim. şimdi ise normalim tüm yiyeceklere karşı.
Kızlar yaa benim acayip dudaklarım ve yüzüm kuruyor sizin de varmı şikayetinizz???
bende inanmıyorum canım geyik ypıyoruz işte
aynen bendee tuzluu yiyince kendimi daha mutlu hissediyorum...çikolatayı çok severim aslında ama biraz psikolojikte olabilir (kafein içerdiği için bebeğe zararlı diye) hiç canım yemek istemiyor...
Du bakamm nolcakk bizim bebeler?
evet canım bendede vardı dudak ve el kurumam vardı...dudak kurumalarına body shoptan aldığım zencefilli dudak kremi ile çözüm buldum. el kremi olarakta niveanın bitkisel bi kremini almıştım ama vucudumu saf zeytınyagıyla yaglıyorum ya zaten ellerimde artık kurumuyor tavsıye ederimm
benim de saçlarım çok dökülmeya başladııı
canım doktoruna mutlaka sor. sonradan çıkan et benleri zararlı olabiliyor çünkü.
sorma vallahi ne güzel olurdu şimdi.... gerçi ben bu kadar tereddütlü konuşmadan sonra doğuruncaya kadar ciğer yemem heralde
ay evet yaa,hayırlısı olsun inşallah,arada 2 bıçak atıyorum nutellaya tamamen şekersiz kalmayayım diye,yoksa tatlı aklıma gelmiyor valla.
Hep tuzlu yiyesim var...Peki patates kızartması yiyen var mı?
Ben 10 günde 1 falan yiyorum dayanamıyorum çünkü..
lavaşaa bayılırım ama hazır olanları sevmiyorum sanki plastik yiyorum doğal olanı olucakk ohh süüppeerrrr
ben yaklaşık 5 gündğr ekşiye döndüm, eskiden senin gibi tuzlu yerdim çünkü bulantımı bastırırdı.
şuan çağlalar, erikleri kuzukulakları, tuzlu limonlar hak getire
doktora 3 hafta varumarım geçicidir alerji mi oldum dicem ama hiç bööyle olmamıştım...
bir yerde okumuştum hamilelikte cilt lekesi olusabılıoyrmus Allah korusun
slm arkadaşlar maşallah kalabalık gördüm sizi...giremiyorum uzun zamandır,okul, kızım derken günler çok çabuk geçiyor,sizler nasılsınız?geçmiş okuyamadım henüz umarım bi yaramazlık yoktur ve herkes iidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?