2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben pinpirikliyimdir biraz bende yiyemem doğrusu ama lavaş yermm içine domates, biber ohh

kayseriliyiz galibaa benim kayınvalide de herseyi açar elinde yemek yapar bide gözümüze sokar birgunde siz yapın ben yiyeyim diyee

bu arada kızlar ben çatlak kremi kullanmaya başladım Bonal-F adında eczacı arkadaşım tavsiye etti çok güzel hiç nemli kalmıyo hemen kuruyo leke falan yapmıyor tavsiye ederim kızlar

offf benim de erik yiyesim geldi yaaa,kaç gündür çağla yiyorum ben de tuza bana bana:))

ben pinpirikliyimdir biraz bende yiyemem doğrusu ama lavaş yermm içine domates, biber ohh

ayyy biberin kokusu geldi burnumaaaaa

bu arada kızlar ben çatlak kremi kullanmaya başladım Bonal-F adında eczacı arkadaşım tavsiye etti çok güzel hiç nemli kalmıyo hemen kuruyo leke falan yapmıyor tavsiye ederim kızlar

daha erken değil mi canım yaa? gerçi ben de zeytinyağı,badem ve kakao yağı karışımına başlıcam yakında

yaaa kızlar napıoruz biz yaaa yok o miss o onla süper gideerrrr oh oh ohhhh sonra o lavaşlar yağ olarak göbeğimize yapışacak bunuda biliormuyuzzz

ay canımı çektirdiniz gıııı

normal ekmeğe göre daha sağlıklı ama kepekli ve buğday ekmeklerine neler neler yapıyolarmış, dün haberlerde gördüm de ekmek yiyesim kalmadı vallahi

tuzuda fazla kaçırmadiye uyardı beni sağlık ocağındaki hemşire bende çok tuz severim hatta eriğide acayip tuzla yerim offff..

yemeklere ekstradan tuz atmam canım zatende...tuzlu olarak ben en çok yeşil zeytin-siyah zeytin yedim...kaşar peyniri, domates biber...öyle şeyler iyi geldi bana

kullan canım, ben yüzümede sürüyorum...sabah kalkınca cildim bebek gibi yumuşacık oluyor...

ben anneme sordum şu leke olayını. annem 'eğer bir yerde görüpde saklı yersen çocukta çıkar diye biliyorum dedi.
habersiz yemiycekmişiz sadece.
bende önceki gün çilek yedim ve burnumu falan kaşıdım. Allah korusun evlatlarımızı

kızlar deliyim ben yaaa bir tanıdığın küçük sevimli kebapçı bir dükkanı var o taşınmıştı da babamı aradım yerini öğrendim ve çıkışta sanırım adana kebap yemeğe gidicemmm gelin hep birlikte gidelimmmm

ay evet hiç deme canımm eşime dedim tavuktan tiskindirdiler bir bu kalmıştı nefret etmediğimmmm

Allah allah çok ilginç

geliyorummmmm geliyoruzzzzzzzzzzz

ay evet hiç deme canımm eşime dedim tavuktan tiskindirdiler bir bu kalmıştı nefret etmediğimmmm

ay evet bak bi de tavuktan nefret ettim artık.

kayseriliyiz galibaa benim kayınvalide de herseyi açar elinde yemek yapar bide gözümüze sokar birgunde siz yapın ben yiyeyim diyee

ehhh ucundann birazz kayseriliyim bendee kuzuuuuanamda babamda eşimde kayseriliii gerisini var sen düşünnn
bende herşeyi evde yaparım canım...hamurişini zaten severiz biz kayserililer olarak...(gerçi ben hamiş kaldıktan beri epey azalttımm)
pizzayı kesinliklee hazır almam, eşimde benim yaptığımı daha çok seviyor...yarım su bardağı sütle, yoğurt,yağ tuz maya un karıştır al sana pizza hamuru...istediğin kalınlıkta yap..üstüne istediğin malzemeyi koy...temiz..hijyenik...ohhh miss...

buarada ben burda yemek, yiyecek, içecek adı zikrederken harbi çok kaygılanıyorum...ekim annelerinde okudum geçenlerde.konunun başının nereye dayandığını bilmiyorum ama yemeden içmeden falan bahsedilmiş..bi annişde demişkii...benim canımda istedi ama alma durumum yok.köydeyimm...ve şehire uzağızzbizim buradaki pazarlarda yok ondan... sonrada diğer anneler yiyeceklerden bahseden arkadaşa yüklenmişler...hatta iş şu duruma kadar gelmiş...birisi demişki: 'almaya gücün yoksa yapmayacaksın bebek' falan filann...

hakkınızı helal edin canlarım...bizde sorun olmasın aman allah korusun...sanal olsada bence çok güzel bi ortamımız var...bi mukabakat sağlayalım bu konuda...özellikle spesifik yiyeceklerin adları zikredilsemi? edilmesemi?:44:

yaaa kızlar napıoruz biz yaaa yok o miss o onla süper gideerrrr oh oh ohhhh sonra o lavaşlar yağ olarak göbeğimize yapışacak bunuda biliormuyuzzz
ay canımı çektirdiniz gıııı
gelsinn pıt pıtt yağlarr sonraaaaaaaaaaaaaaaa

wayy kıyamam yavruum yaa, akşama yapda ye emii kuzu
bak onları bir de lavaşa sarr. çok açık bir de çayyyy
anammm zaten çayı bi açık içiyorum kii...kurumdakiler gülüyorrr bide öylee yapayımmm kuzuu yaaa

teyzoşlarrr biz çıkıyoruz birazdann akşama babanneye yemeğe davetliyiz...yarın sabah görüşürüz inşallah..kendinize kuzularınıza iyi bakın anacımmmmmmmmmmmm

sizi sefuyoruzzzzzzzzzzzz ben ve yavruummm

selam güzel anne adayları
ben dün hastaneyi aradım burda ikili testin 100 ile 300 tl arası deyiştiğini okuyunca
yalnızca muayne ücreti ödiyecekmişim 42 tl bir ücret test için herhangi bir ücret ödemiycemi söylediler
ben tabi özel sigortalı falan deilim eşimin üzerinden sigortalıyım
valla ücret ödemiyceme sevindim
tabi şimdi salı gününü iple çekiyorum bebişimi poposunun üzerinde zıplarken görmeye sabırsızlanıyoruminşallah sağlıklıdır benim bebişim

buarada ben burda yemek, yiyecek, içecek adı zikrederken harbi çok kaygılanıyorum...ekim annelerinde okudum geçenlerde.konunun başının nereye dayandığını bilmiyorum ama yemeden içmeden falan bahsedilmiş..bi annişde demişkii...benim canımda istedi ama alma durumum yok.köydeyimm...ve şehire uzağızzbizim buradaki pazarlarda yok ondan... sonrada diğer anneler yiyeceklerden bahseden arkadaşa yüklenmişler...hatta iş şu duruma kadar gelmiş...birisi demişki: 'almaya gücün yoksa yapmayacaksın bebek' falan filann...

hakkınızı helal edin canlarım...bizde sorun olmasın aman allah korusun...sanal olsada bence çok güzel bi ortamımız var...bi mukabakat sağlayalım bu konuda...özellikle spesifik yiyeceklerin adları zikredilsemi? edilmesemi?:44:

bencede ya
arkadaşlar buraya ne zaman girsem sürekli yemek muhabbeti var her sayfada mutlaka bi yemek söylenmiş
herkes hamile yani bence bu kadar herşeyin konuşulması hoş değil
herkesin fikri başka olabilir ama bu benm dikkatimi çok çekiyo

kızlar dün kan vermiştim bugün doktorum sonucu almış aradı beni, hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. 10000'de 1'den bile düşük çıktı değer dedi:) cuma gelmene gerek yok diğer muayenede sonuçlarını veririm dedi darısı sizlere:)

bu arada kızlar 2'li test sonuçlarınızı aldığınızda kesinlikle kendiniz yorumlamaya kalkmayın, internetten hangi değer neydi vs. gibi. sizi yanıltır, canınızı da çok sıkar. bu hem tecrübelilerin hem de doktorların önerisi bilginize :)

kimse kötü niyetle yazmıyor geyik olsun diye konuşuyoruz art niyet yok herkesin fikri buysa bir daha paylaşımda bulunulmaaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…