benim de saçlarım çok dökülmeya başladııı
canım doktoruna mutlaka sor. sonradan çıkan et benleri zararlı olabiliyor çünkü.
sorma vallahi ne güzel olurdu şimdi.... gerçi ben bu kadar tereddütlü konuşmadan sonra doğuruncaya kadar ciğer yemem heralde
canım biz 1 ay önce falan yedik herhalde...eşimde tombik olunca o da yemek istemiyor öyle şeyler..ama benim canım istemişti bi kez yapmıştık, karışık kızartma üzerine domates sos şeklinde
ayy evet yaa lastik gibi onlar...bi kere bimden aldıkda, hiç sevmedim...en güzeli yumruk kadar hamur yoğuracaksın, minik minik açacaksın...yanmaz tavadada pişirdinmii ohhh sana mis gibi lavaşşş
ay kıyamam ya içim yandı resmsnben de korkmaya başladım dikkat edecem artık...
ben ne ekşi yedim ve hala yiyorum limonları sulandıra sulandıra tuzlu tuzlu yuttum. hatta kabuklarını ve içlerinin posasını bile salatalara koydum. önceden de koyardım ama şimdi bol kepçeden boca ettim ohh limon... şimdi de çağla ama midem kötü zorlayamıyorum. erik de nasıl gözüm var kızlar ama mide ağrımdan korkuyorum
ben pinpirikliyimdir biraz bende yiyemem doğrusu ama lavaş yermm içine domates, biber ohh
ben pinpirikliyimdir biraz bende yiyemem doğrusu ama lavaş yermm içine domates, biber ohh
bu arada kızlar ben çatlak kremi kullanmaya başladım Bonal-F adında eczacı arkadaşım tavsiye etti çok güzel hiç nemli kalmıyo hemen kuruyo leke falan yapmıyor tavsiye ederim kızlar
yaaa kızlar napıoruz biz yaaa yok o miss o onla süper gideerrrr oh oh ohhhhsonra o lavaşlar yağ olarak göbeğimize yapışacak bunuda biliormuyuzzz
ay canımı çektirdiniz gıııı
tuzuda fazla kaçırmadiye uyardı beni sağlık ocağındaki hemşire bende çok tuz severim hatta eriğide acayip tuzla yerim offff..
kullan canım, ben yüzümede sürüyorum...sabah kalkınca cildim bebek gibi yumuşacık oluyor...blistex kullanmaya başladım ben de. kullananlar çok memnun kalıyorlar. inşallah işe yarar...
hmm zeytin yağını ben de kullanmaya başlıcam. ama kakao yağı,badem yağı ile karıştırıp kavanoza koyup kullanmayı düşünüyorum.
yemeklere ekstradan tuz atmam canım zatende...tuzlu olarak ben en çok yeşil zeytin-siyah zeytin yedim...kaşar peyniri, domates biber...öyle şeyler iyi geldi bana
benim annem de kız kardeşimde çok çilek istmeiş canım. kayınvalide pinti, aynı evdeler. nerden bulsun parayı... meyveleri sayarak koyarmış dolaba o derece... kardeşimin boynunda çilek şeklinde kırmızı leke var şimdi. sinirlenince kızarıyor
ayyy biberin kokusu geldi burnumaaaaa
daha erken değil mi canım yaa? gerçi ben de zeytinyağı,badem ve kakao yağı karışımına başlıcam yakında
normal ekmeğe göre daha sağlıklı amakepekli ve buğday ekmeklerine neler neler yapıyolarmış, dün haberlerde gördüm de ekmek yiyesim kalmadı vallahi
Ya ben henüz istediğim tarzda tam ekşi sulu erikleri göremiyorum çarşı pazarda markette falan,biraz canlansın şöyle yeşil yeşil yiyelim di mi ama...
ben anneme sordum şu leke olayını. annem 'eğer bir yerde görüpde saklı yersen çocukta çıkar diye biliyorum dedi.
habersiz yemiycekmişiz sadece.
bende önceki gün çilek yedim ve burnumu falan kaşıdım. Allah korusun evlatlarımızı
kızlar deliyim ben yaaa bir tanıdığın küçük sevimli kebapçı bir dükkanı var o taşınmıştı da babamı aradım yerini öğrendim ve çıkışta sanırım adana kebap yemeğe gidicemmm gelin hep birlikte gidelimmmm
ay evet hiç deme canımm eşime dedim tavuktan tiskindirdiler bir bu kalmıştı nefret etmediğimmmm
Allah allah çok ilginç
geliyorummmmm geliyoruzzzzzzzzzzz
ay evet bak bi de tavuktan nefret ettim artık.
kayseriliyiz galibaabenim kayınvalide de herseyi açar elinde yemek yapar bide gözümüze sokar birgunde siz yapın ben yiyeyim diyee
gelsinn pıt pıtt yağlarr sonraaaaaaaaaaaaaaaayaaa kızlar napıoruz biz yaaa yok o miss o onla süper gideerrrr oh oh ohhhhsonra o lavaşlar yağ olarak göbeğimize yapışacak bunuda biliormuyuzzz
ay canımı çektirdiniz gıııı
anammm zaten çayı bi açık içiyorum kii...kurumdakiler gülüyorrrbak onları bir de lavaşa sarr. çok açık bir de çayyyy
gelin gelinnnn 1 annesi buçukta bebişlerrr 1.5 adana tamamdır
buarada ben burda yemek, yiyecek, içecek adı zikrederken harbi çok kaygılanıyorum...ekim annelerinde okudum geçenlerde.konunun başının nereye dayandığını bilmiyorum ama yemeden içmeden falan bahsedilmiş..bi annişde demişkii...benim canımda istedi ama alma durumum yok.köydeyimm...ve şehire uzağızzbizim buradaki pazarlarda yok ondan... sonrada diğer anneler yiyeceklerden bahseden arkadaşa yüklenmişler...hatta iş şu duruma kadar gelmiş...birisi demişki: 'almaya gücün yoksa yapmayacaksın bebek' falan filann...
hakkınızı helal edin canlarım...bizde sorun olmasın aman allah korusun...sanal olsada bence çok güzel bi ortamımız var...bi mukabakat sağlayalım bu konuda...özellikle spesifik yiyeceklerin adları zikredilsemi? edilmesemi?:44:
bencede ya
arkadaşlar buraya ne zaman girsem sürekli yemek muhabbeti var her sayfada mutlaka bi yemek söylenmiş
herkes hamile yani bence bu kadar herşeyin konuşulması hoş değil
herkesin fikri başka olabilir ama bu benm dikkatimi çok çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?