2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok sevindim canım Allah bağışlasın bebişlerimizi

ay negüzel atlatmışsın canım geçmiş olsun şimdi sıra bizde bakalım bizimde inşallah senin gibi tertemiz çıkar

Gözün aydın canımm çook sevindimm inşallah darısı bizlerin başına olsun da dertsiz, kötü düşüncelerin olmadığı bir hamilelik geçirelim. Sağlıkla da kucağımıza alalım bebeklerimizi

Hadi gözün aydın canım çook sevindim,darısı başımıza inşallaaahhhh...

ben de aslında uzun süredir söyleyim diyordum:26:alım gücü meselesi değil ama o an ben ulaşamıyorum burda yazılı yemeğe..canım istiyor(
mesela geçen okuldayım ve akşam 5 de çıkacağım bi bakınayım dedim arkadaşın biri ohh buz gibi portakal suyumu içtim yazmıştı..o an o kadar canım çekti ki(hazır meyve suyu tüketmiyorum..akşam eve gelince yedim portakalımı ancak

ben bunu daha öncede bir kez dile getirmiştim. çok çabuk bulunamayacak şeylerden bahsetmesek iyi olur. alım gücü de olur, burada denilenden birebir yoktur. kimsenin birbirine içi gitmesin en azından.
haa marketlerde tvde reklamda her yerde görüyoruz o apayrı ama bura iç geçirtecek cinsten ooohh miss gibi,buzz gibii,scacıkk süper vb kelimelerle güçlendiriyoruz. yediğimiz şeyin lezzetini. alan alamayandan ziyade, bulan var bulamayan var.
çak açıkça paylaşmamakta yarar var. kimseyi kırmak üzmek de istemem. ama hassas dönemlerdeyiz birbirimizi anlamalıyız diye düşünüyorum.

canım gözün aydın. maşallah çok sevindim. darısı başımıza.

yemek konusunda detaydan kaçınalım bence arkadaşlar. çünkü ben okumamaya çalışsamda gözüm kayıyor bazen ve bulantım azıyor. geçende burda gördüm canım bişi istedi akşam hemen alamadım. moralim bozuldu bebeğime geç yedirdim diye.

herkese hayırlı akşamlar yarın bebişimle görüşüp hepinizin selamını sölicem sabah 9 buçukta randevum dua edin bize seviyorum sizleri

Spor A.Ş.'nin yüzme havuzlarına bende gidiyordum. Kolay mikrop kapan biride değilim ama 3 defa uçuk atıp, 2 defada gözlerimde iltihaplanma olunca spora.ş.'ye yazı yazdım... Ama çözümü suyu belli aralıklarla klorlamak değil değiştirmek olduğu için malesef çözüm odaklı davranmadılar bende üyeliğimi iptal ettim

ooo çok sevindim.. Ben bulantı yaşamadım ama yaşayanları anlayabiliyorum. Yavaş yavaş problemler çözülüyor demekki ne güsell

peki klor zararlı değilmi

Bildiğim kadarıyla klorun fazlası hem ciğere hemde cilde zararlı ama gelde anlat bunu işletme sahiplerine

Hadi yaa,acaba özel sağlık sigortası olanlar için miydi?

İstanbul'da acıbadem'in yanından geçilemez malesef çünkü SGK anlaşması yok. Halam orda doğum yaptı 8 yıl önce 20.000 TL para vermişti.

Haklısın...

Son düzenleme:
herkese hayırlı akşamlar yarın bebişimle görüşüp hepinizin selamını sölicem sabah 9 buçukta randevum dua edin bize seviyorum sizleri

a.s. canım güzel haberlerle gel inşallah.

bende çıkayım artık. başım çok ağırdı yoğun bir gün ve yoğun bir akşam olacak. herkese güzel geceler dilerim. mutlu olun.

tüm teyzoşların selamı var. öpüyoruz onu sağlıkla gelsin.

kızlar az önce yanlışlıkla 2011 kasım annelerine girmişim. cinsiyetini ne zaman öğrendiniz diye anket yapmışlar. dedim Allah Allah ne çabuk değişmiş herşey hafızamı kaybettim sandım bir an:44:

Kizlar belki sorulmuştur ama 900 sayfa olmuş bulamam sacınızı boyadınız mı 12 haftayı mı bekliyosunuz ben daha boyamadım çok canımı sıkıyor bu beyazlar

benim işim vardı uzak kaldım hepiniz kendinize ve bebeciklerinize iyi bakın

İstanbul'da acıbadem'in yanından geçilemez malesef çünkü SGK anlaşması yok. Halam orda doğum yaptı 8 yıl önce 20.000 TL para vermişti.

Aman Allahım rakama bak!

Napıyorlar sanki yaa,topu topu 2 gün yatıp çıkacaksın

o da doğum yaaa,Allah'tan da korkmuyorlar..
Bir de 8 yıl öncesi yuhhh diyorum...

Söyle söyle diğer bebeişlerinde selamı var de inşallah hayırlı haberlerle gel

Aman Allahım rakama bak!

Napıyorlar sanki yaa,topu topu 2 gün yatıp çıkacaksın

o da doğum yaaa,Allah'tan da korkmuyorlar..
Bir de 8 yıl öncesi yuhhh diyorum...

Sormaaa.. O zamanlar bu futbolcuların ve hanımlarının bakımlarını yeni üstlenmişlerdi parasını onlardan çıkardılar :)
Zaten ondan sonra arttı fiyatları ve SGK anlaşmalarını bitirdiler, diye hatırlıyorum...

'li test için en güzeli güngören hastanesi gidicem yaptırıcam. 3-4 kişi gitmiş herkez memnun doğru düzgünde kan alıyorlarmış. Geçen sefer doktorun aklına uydum deşti beni devlet hastanesi.. nerdeyse 10 gün oldu hala morluklar duruyor kollarımda

Ay yazık o paraya yaa.

Ben bebişime neler yaparım o parayla :)))

Ben b.köy devlete sürekli gidiyordum ablam çalıştığı için,her sene kan aldırırım rutin bi şekilde.
Memnunum ben ordan,hatta tontiş bi hemşire var o kadını yakalamaya çalışıyorum hiç hissettirmiyo bile iğneyi..

harbiden çook para.
ben eskişehir acıbademe gidiyorum. 2li test ücretsiz n.doğum1000 sezeyan 1500 tabi ekstralarla biraz daha artıyor. ssk ile de anlaşmalı.

hepiniz buraya gelin en iyisi buralar bayaa uygun. 1 oda kapatırız kasım odası. bütün ay boyunca sırayla doğururuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…