kızlar dün kan vermiştim bugün doktorum sonucu almış aradı beni, hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. 10000'de 1'den bile düşük çıktı değer dedi:) cuma gelmene gerek yok diğer muayenede sonuçlarını veririm dedidarısı sizlere:)
bu arada kızlar 2'li test sonuçlarınızı aldığınızda kesinlikle kendiniz yorumlamaya kalkmayın, internetten hangi değer neydi vs. gibi. sizi yanıltır, canınızı da çok sıkar. bu hem tecrübelilerin hem de doktorların önerisi bilginize :)
kızlar dün kan vermiştim bugün doktorum sonucu almış aradı beni, hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. 10000'de 1'den bile düşük çıktı değer dedi:) cuma gelmene gerek yok diğer muayenede sonuçlarını veririm dedidarısı sizlere:)
bu arada kızlar 2'li test sonuçlarınızı aldığınızda kesinlikle kendiniz yorumlamaya kalkmayın, internetten hangi değer neydi vs. gibi. sizi yanıltır, canınızı da çok sıkar. bu hem tecrübelilerin hem de doktorların önerisi bilginize :)
buarada ben burda yemek, yiyecek, içecek adı zikrederken harbi çok kaygılanıyorum...ekim annelerinde okudum geçenlerde.konunun başının nereye dayandığını bilmiyorum ama yemeden içmeden falan bahsedilmiş..bi annişde demişkii...benim canımda istedi ama alma durumum yok.köydeyimm...ve şehire uzağızzbizim buradaki pazarlarda yok ondan... sonrada diğer anneler yiyeceklerden bahseden arkadaşa yüklenmişler...hatta iş şu duruma kadar gelmiş...birisi demişki: 'almaya gücün yoksa yapmayacaksın bebek' falan filann...
hakkınızı helal edin canlarım...bizde sorun olmasın aman allah korusun...sanal olsada bence çok güzel bi ortamımız var...bi mukabakat sağlayalım bu konuda...özellikle spesifik yiyeceklerin adları zikredilsemi? edilmesemi?:44:
bencede ya
arkadaşlar buraya ne zaman girsem sürekli yemek muhabbeti var her sayfada mutlaka bi yemek söylenmiş
herkes hamile yani bence bu kadar herşeyin konuşulması hoş değil
herkesin fikri başka olabilir ama bu benm dikkatimi çok çekiyo
ben de aslında uzun süredir söyleyim diyordum:26:alım gücü meselesi değil ama o an ben ulaşamıyorum burda yazılı yemeğe..canım istiyor(
mesela geçen okuldayım ve akşam 5 de çıkacağım bi bakınayım dedim arkadaşın biri ohh buz gibi portakal suyumu içtim yazmıştı..o an o kadar canım çekti ki(hazır meyve suyu tüketmiyorum..akşam eve gelince yedim portakalımı ancak
gerçekten mi? kötüymüş yaa. ben spor a.ş. nin yüzme kompleksine gidiyorum. su aşırı temiz. hatta tüm salon klor kokuyor.sen dikkat et canım. evde esneklik sağlayıcı hareketler yap, zaman buldukça yürüyüşüne devam et... oturduğun yerde ayak tabanını kaldırmadan ayağını kaldırıp indirmek ya da kalçanı sıkıp 10a kadar sayıp bırakmak bile rahatlık sağlayacaktır...
istifra eden arkadaşlar size iyi haberim var,
benim ki baya azaldı sadece sabah sarı safran çıkarıyorum, tabiki kokulu yerlerden kaçınıyorum, evimde de pek yemek yapamıyorum ama artık yemeye başladım.
bu öğlen 3 aydır ilk kez bir porsiyon köfte yedim meselakarnımın doyduğunu hissettim çok güzel bir duyguydu hep aç kalkıyordum
peki klor zararlı değilmi
Hadi yaa,acaba özel sağlık sigortası olanlar için miydi?
ben de aslında uzun süredir söyleyim diyordum:26:alım gücü meselesi değil ama o an ben ulaşamıyorum burda yazılı yemeğe..canım istiyor(
mesela geçen okuldayım ve akşam 5 de çıkacağım bi bakınayım dedim arkadaşın biri ohh buz gibi portakal suyumu içtim yazmıştı..o an o kadar canım çekti ki(hazır meyve suyu tüketmiyorum..akşam eve gelince yedim portakalımı ancak
herkese hayırlı akşamlar yarın bebişimle görüşüp hepinizin selamını sölicem sabah 9 buçukta randevum dua edin bize seviyorum sizleri
herkese hayırlı akşamlar yarın bebişimle görüşüp hepinizin selamını sölicem sabah 9 buçukta randevum dua edin bize seviyorum sizleri
İstanbul'da acıbadem'in yanından geçilemez malesef çünkü SGK anlaşması yok. Halam orda doğum yaptı 8 yıl önce 20.000 TL para vermişti.
Aman Allahım rakama bak!
Napıyorlar sanki yaa,topu topu 2 gün yatıp çıkacaksın
o da doğum yaaa,Allah'tan da korkmuyorlar..
Bir de 8 yıl öncesi yuhhh diyorum...
Sormaaa.. O zamanlar bu futbolcuların ve hanımlarının bakımlarını yeni üstlenmişlerdi parasını onlardan çıkardılar :)
Zaten ondan sonra arttı fiyatları ve SGK anlaşmalarını bitirdiler, diye hatırlıyorum...
'li test için en güzeli güngören hastanesi gidicem yaptırıcam. 3-4 kişi gitmiş herkez memnun doğru düzgünde kan alıyorlarmış. Geçen sefer doktorun aklına uydum deşti beni devlet hastanesi.. nerdeyse 10 gün oldu hala morluklar duruyor kollarımda
Sormaaa.. O zamanlar bu futbolcuların ve hanımlarının bakımlarını yeni üstlenmişlerdi parasını onlardan çıkardılar :)
Zaten ondan sonra arttı fiyatları ve SGK anlaşmalarını bitirdiler, diye hatırlıyorum...
'li test için en güzeli güngören hastanesi gidicem yaptırıcam. 3-4 kişi gitmiş herkez memnun doğru düzgünde kan alıyorlarmış. Geçen sefer doktorun aklına uydum deşti beni devlet hastanesi.. nerdeyse 10 gün oldu hala morluklar duruyor kollarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?