canım gözünaydın çok sevindim ahh darısı başımıza olsun inşallah.çok haklısın bencede bu konuda nete bakmamak lazımkızlar dün kan vermiştim bugün doktorum sonucu almış aradı beni, hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. 10000'de 1'den bile düşük çıktı değer dedi:) cuma gelmene gerek yok diğer muayenede sonuçlarını veririm dedidarısı sizlere:)
bu arada kızlar 2'li test sonuçlarınızı aldığınızda kesinlikle kendiniz yorumlamaya kalkmayın, internetten hangi değer neydi vs. gibi. sizi yanıltır, canınızı da çok sıkar. bu hem tecrübelilerin hem de doktorların önerisi bilginize :)
canım benimde canımı sıkıyor biraz daha sabret. 3. aydan sonrada nasıl boyatıcaz oda pek aklıma yatmıyor doktora sormayı düşünüyorumKizlar belki sorulmuştur ama 900 sayfa olmuş bulamam sacınızı boyadınız mı 12 haftayı mı bekliyosunuz ben daha boyamadım çok canımı sıkıyor bu beyazlar
ben de aslında uzun süredir söyleyim diyordum:26:alım gücü meselesi değil ama o an ben ulaşamıyorum burda yazılı yemeğe..canım istiyor(
mesela geçen okuldayım ve akşam 5 de çıkacağım bi bakınayım dedim arkadaşın biri ohh buz gibi portakal suyumu içtim yazmıştı..o an o kadar canım çekti ki(hazır meyve suyu tüketmiyorum..akşam eve gelince yedim portakalımı ancak
ben bunu daha öncede bir kez dile getirmiştim. çok çabuk bulunamayacak şeylerden bahsetmesek iyi olur. alım gücü de olur, burada denilenden birebir yoktur. kimsenin birbirine içi gitmesin en azından.
haa marketlerde tvde reklamda her yerde görüyoruz o apayrı ama bura iç geçirtecek cinsten ooohh miss gibi,buzz gibii,scacıkk süper vb kelimelerle güçlendiriyoruz. yediğimiz şeyin lezzetini. alan alamayandan ziyade, bulan var bulamayan var.
çak açıkça paylaşmamakta yarar var. kimseyi kırmak üzmek de istemem. ama hassas dönemlerdeyiz birbirimizi anlamalıyız diye düşünüyorum.
canım gözün aydın. maşallahçok sevindim. darısı başımıza.
yemek konusunda detaydan kaçınalım bence arkadaşlar. çünkü ben okumamaya çalışsamda gözüm kayıyor bazen ve bulantım azıyor. geçende burda gördüm canım bişi istedi akşam hemen alamadım. moralim bozuldu bebeğime geç yedirdim diye.
kızlar dün kan vermiştim bugün doktorum sonucu almış aradı beni, hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. 10000'de 1'den bile düşük çıktı değer dedi:) cuma gelmene gerek yok diğer muayenede sonuçlarını veririm dedidarısı sizlere:)
bu arada kızlar 2'li test sonuçlarınızı aldığınızda kesinlikle kendiniz yorumlamaya kalkmayın, internetten hangi değer neydi vs. gibi. sizi yanıltır, canınızı da çok sıkar. bu hem tecrübelilerin hem de doktorların önerisi bilginize :)
kimse kötü niyetle yazmıyor geyik olsun diye konuşuyoruz art niyet yok herkesin fikri buysa bir daha paylaşımda bulunulmaaz....
herkese hayırlı akşamlar yarın bebişimle görüşüp hepinizin selamını sölicem sabah 9 buçukta randevum dua edin bize seviyorum sizleri
tüm teyzoşların selamı var. öpüyoruz onu sağlıkla gelsin.
kızlar az önce yanlışlıkla 2011 kasım annelerine girmişim. cinsiyetini ne zaman öğrendiniz diye anket yapmışlar. dedim Allah Allah ne çabuk değişmiş herşey hafızamı kaybettim sandım bir an:44:
harbiden çook para.
ben eskişehir acıbademe gidiyorum. 2li test ücretsiz n.doğum1000 sezeyan 1500 tabi ekstralarla biraz daha artıyor. ssk ile de anlaşmalı.
hepiniz buraya gelin en iyisi buralar bayaa uygun. 1 oda kapatırız kasım odası. bütün ay boyunca sırayla doğururuz:)
ahh canım yaa kıyamam sana...ezanlara kadar mide bulantısıylamı uğraşıyorsun sen..bencede gitmelisin canım hastaneye serum almaya...halsiz düşersin bu kadar çok kusmayla...benim halamın kızıda senim gibiydi canımda, haftada 1-2 kesin serum veriyormuş doktor. 4.ayından sonra düzeldi hamdolsun:26: geçmiş olsun...merhaba kızlar... bu saat oldu hala istifra ediyorum
akşam yemeğimi 8 gibi yedim ve hemen uyudum istifra etmemek için. ama 12 de uyanıp yine de çıkardımuykumda kaçtı tabi...
bir kaç saat sonra birşeyler yiyip uyuyayım dedim ama yine istifra ettim
bugün 3. istifram.ve zanlar okunuyor şuan. Rabbim hepimizin bebeğini ailesine ve sevdiklerine bağışlasın. herkese sağlık sıhhat mutluluk versin rabbim.ve tüm hastalara şifa versin Rabbim.(amin)
çok şükür bulantılarım azaldı. ama artık ansızın istifra ediyorum. bu sabah süt içtikten sonra geğirti geldiğini düşünürken ağzımdan sütler fışkırdılavobaya yetişemedim. eşimde sesime uyanıp gelmiş. benim pislettiğim yere basıp kaydı adamcağız uyku sersemi ne iğrenç bişiy oldum ben böyle inanın klozatin önüne tabure koydum o derece çok ziyaret ediyorum
dr. bulantı hapı verdi ama onuda çıkarıyorum. en etkilisi serum tedavisiymiş. acaba gitsem mi ki tekrar?
merhaba kızlar... bu saat oldu hala istifra ediyorum
akşam yemeğimi 8 gibi yedim ve hemen uyudum istifra etmemek için. ama 12 de uyanıp yine de çıkardımuykumda kaçtı tabi...
bugün 3. istifram.ve zanlar okunuyor şuan. Rabbim hepimizin bebeğini ailesine ve sevdiklerine bağışlasın. herkese sağlık sıhhat mutluluk versin rabbim.ve tüm hastalara şifa versin Rabbim.(amin)
çok şükür bulantılarım azaldı. ama artık ansızın istifra ediyorum. bu sabah süt içtikten sonra geğirti geldiğini düşünürken ağzımdan sütler fışkırdılavobaya yetişemedim. eşimde sesime uyanıp gelmiş. benim pislettiğim yere basıp kaydı adamcağız uyku sersemi ne iğrenç bişiy oldum ben böyle inanın klozatin önüne tabure koydum o derece çok ziyaret ediyorum
dr. bulantı hapı verdi ama onuda çıkarıyorum. en etkilisi serum tedavisiymiş. acaba gitsem mi ki tekrar?
Geelll Cumartesiiiiiiiiiii geeeeell,, sabahları uyanınca içimden , Allahım bir gün daha geçti şükür,, kaldı iki gün diye geçiriyorum.. böyle geçiyor günlerim.. Birde hemen topiğe bakıp bebişin bu günkü gelişimini okuyorum :)) neler olmuş diye,, sonra acaba bu günü nasıl hızla geçiririm diye düşünüp, bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu ne sabırsızlık diyorum kendime.. ayrıca hala aklıma kötü kötü senaryolar geliyor cumartesi doktorun diyeceklerine ilişkin. artık etrafımdakiler bu ne karamsarlık diye iyice kızmaya başladılar bana.. bilmem ben niye hep böyle olumsuz düşünüyorum.. Allahım sen bana sabır ver. Sen koru ikizlerimi yarabbim.. Şu son günler yaklaştıkça dualarınıza yine ihtiyaç duyuyorum kızlarr. bana dua edin lütfen.. herkese hayırlı ve rahat günler diliyorum..
Geelll Cumartesiiiiiiiiiii geeeeell,, sabahları uyanınca içimden , Allahım bir gün daha geçti şükür,, kaldı iki gün diye geçiriyorum.. böyle geçiyor günlerim.. Birde hemen topiğe bakıp bebişin bu günkü gelişimini okuyorum :)) neler olmuş diye,, sonra acaba bu günü nasıl hızla geçiririm diye düşünüp, bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu ne sabırsızlık diyorum kendime.. ayrıca hala aklıma kötü kötü senaryolar geliyor cumartesi doktorun diyeceklerine ilişkin. artık etrafımdakiler bu ne karamsarlık diye iyice kızmaya başladılar bana.. bilmem ben niye hep böyle olumsuz düşünüyorum.. Allahım sen bana sabır ver. Sen koru ikizlerimi yarabbim.. Şu son günler yaklaştıkça dualarınıza yine ihtiyaç duyuyorum kızlarr. bana dua edin lütfen.. herkese hayırlı ve rahat günler diliyorum..
günaydın güzel anneler, bebişler...
ben bu sabah yorgun uyandım. dün yorulmuşum dinlenememişim anlaşılan. kafamı taşıyamıyorum ama yapacak çok iş var. sabah midem çok kötüydü ama kazasız belasız kahvaltımı edebildim. akşamda güzel yemek yedim. yaa kızlar benim karnım çok çabuk acıkmaya başladı. aniden kazındığını hissediyorum. ben normalde de az yemek yiyen çabuk acıkmayan bir insandım, çok garip geliyor bu haller bana :)
canım halimize şükür valla. ne zor geçiriyorsun. sana acil şifalar diliyorum. serum olayı mantıklı. en azından kendini toparlarsın. bir zararı da yok zaten. öyle iğrenç oldum felan diye düşünme. tam aksine ne kadar kutsalsın. bir bebek taşıyorsun, onun iyiliği için herşey. Allahın takdiri bunlar. hem eşinden de bir parça bu. onun asla senden iğrendiğini sanmıyorum. aksine üzülüyordur. geçen bende çok fena çıkardım eşim temizledi. hayat müşterek.
canım sen topiğimizin özel üyesisin. çünkü ikiz bebek bekliyorsun. çok heyecanlı. senin endişen bir kat fazla bizden. arada bir karamsarlığında normal. çünkü ana yüreği bu ikiye bölündün şimdiden. inşallah canım ikiside sağlıklı doğacak. bak ben haftaya salı gidecem doktora. haline şükret baya az kaldı :))
canım bulantılar o kadar çoğladıysa doktora git hemen vücudun susuz kalmadan tedaviye başlasınmerhaba kızlar... bu saat oldu hala istifra ediyorum
allah yardım etsin sen ikiz annesisin ve biz 1 yaşıyorsak sen iki yaşıyorsun canım dualarımız seninleGeelll Cumartesiiiiiiiiiii geeeeell,, sabahları uyanınca içimden , Allahım bir gün daha geçti şükür,, kaldı iki gün diye geçiriyorum.. böyle geçiyor günlerim.. Birde hemen topiğe bakıp bebişin bu günkü gelişimini okuyorum :)) neler olmuş diye,, sonra acaba bu günü nasıl hızla geçiririm diye düşünüp, bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu ne sabırsızlık diyorum kendime.. ayrıca hala aklıma kötü kötü senaryolar geliyor cumartesi doktorun diyeceklerine ilişkin. artık etrafımdakiler bu ne karamsarlık diye iyice kızmaya başladılar bana.. bilmem ben niye hep böyle olumsuz düşünüyorum.. Allahım sen bana sabır ver. Sen koru ikizlerimi yarabbim.. Şu son günler yaklaştıkça dualarınıza yine ihtiyaç duyuyorum kızlarr. bana dua edin lütfen.. herkese hayırlı ve rahat günler diliyorum..
ben sana dinlen demedim mi insanlar ne düşünecek deme kendin için yaşagünaydın güzel anneler, bebişler...
ben bu sabah yorgun uyandım. dün yorulmuşum dinlenememişim anlaşılan. kafamı taşıyamıyorum ama yapacak çok iş var. sabah midem çok kötüydü ama kazasız belasız kahvaltımı edebildim. akşamda güzel yemek yedim. yaa kızlar benim karnım çok çabuk acıkmaya başladı. aniden kazındığını hissediyorum. ben normalde de az yemek yiyen çabuk acıkmayan bir insandım, çok garip geliyor bu haller bana :))
Kızlar bu arada prima kampanya yapmış bir form var onu dolduran hamile annelere hediyeler gönderiyorlar. Sitesinden bakabilirsiniz
Bebeğinizin İlk Hediyesi Prima Dünyasından
çok sevindim canım Allah bağışlasın bebişlerimizi
ay negüzel atlatmışsın canım geçmiş olsun şimdi sıra bizde bakalım bizimde inşallah senin gibi tertemiz çıkar
Gözün aydın canımm çook sevindimminşallah darısı bizlerin başına olsun da dertsiz, kötü düşüncelerin olmadığı bir hamilelik geçirelim. Sağlıkla da kucağımıza alalım bebeklerimizi
Hadi gözün aydın canım çook sevindim,darısı başımıza inşallaaahhhh...
canım gözün aydın. maşallahçok sevindim. darısı başımıza.
canım gözünaydın çok sevindim ahh darısı başımıza olsun inşallah.çok haklısın bencede bu konuda nete bakmamak lazım
gözün aydın lavinyamm:) darısı bekleyen tüm anneleree...çok mutlı oldum senin adınaa canımm
canlarım benim teşekkür ederim, darısı hepinize inşallah :) inşallah tüm teztlerimiz böyle güzel ve sorunsuz olur. Allah bunlarla imtihan etmesin bizleri. kuzenimin başına geldi o çekti, en son bir arkadaşımın başına geldi o zaman nasıl uzuyor, ne stres yaşıyorlar. doğuma kadar sürekli kafalarını kurcalıyordu ama şükür iyi çıktı. ondan diyorum kendiniz sakın kurcalamayın, zaten olasılık testleri her şeyi Allah bilir. bırakın doktora siz duanızı edin :)
Buarada vipdükkan'da anne and mama kampanyası var. baya uygun fiyatları.
tatlım vipdükkandan bizim şirkette arkadaşlar tayt aldı, 40 günde geldi. bu konuda çok şikayet var, istersen bir araştır o anlık bir şey miydi, hep mi öyleler?
Kızlar bu arada prima kampanya yapmış bir form var onu dolduran hamile annelere hediyeler gönderiyorlar. Sitesinden bakabilirsiniz
Bebeğinizin İlk Hediyesi Prima Dünyasından
teşekkür ederiz canım, güzel oldu :)
canımm aslında sabredebilsen az kaldı belki geçer ama sabredemiycek gibiysen tabiki git .belki serm tahatlatır çok zor inşallah ççok sürmez geçer hemen.bildiğim kadarıyla zaten zayıfısn aslında sana doktoru vitamin takviyesi yapmalı çünkü bu durumda bir şey yiyemediğin için güçsüz kalacaksın.merhaba kızlar... bu saat oldu hala istifra ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?