2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım gözünaydın çok sevindim ahh darısı başımıza olsun inşallah.çok haklısın bencede bu konuda nete bakmamak lazım

Kizlar belki sorulmuştur ama 900 sayfa olmuş bulamam sacınızı boyadınız mı 12 haftayı mı bekliyosunuz ben daha boyamadım çok canımı sıkıyor bu beyazlar
canım benimde canımı sıkıyor biraz daha sabret. 3. aydan sonrada nasıl boyatıcaz oda pek aklıma yatmıyor doktora sormayı düşünüyorum

kesinlikle sizlere katılıyorum birde yazılan yiyeceklerin önüne nefis , buz gibi ,kelimeler konulunca insanın canı dahada çok istiyor,kaç kere burada okuyupta o anda hemen içmek istediğim şeyler olmuştur,konunun açılması iyi olmuş bundan sonra dahada dikkat etmek lazımm

Son düzenleme:
Kızlar ben klasik müzik dinletmeye başladım bebişime
2-3 haftadır zaten çok severim Vivaldi ve mozart senfonilerini öneririm...

"Yaratıcılığı artırıyor, zekayı ve sosyal beceriyi geliştiriyor"
Nedir anne karnında müziğin yararları?
Hamilelik süresince çevresel etkenler ve özellikle de annenin içinde bulunduğu duygu durumu bebeği çok etkiliyor. Müzik bebeği rahatlatırken zekasının, sosyal becerilerinin, yaratıcılığının gelişmesini sağlıyor. . Harvard Üniversitesi uzmanları ise doğum öncesi uyarıların bebeğin dil ve müzik becerilerini artırdığını söylüyor. New York Rochester’daki Eastman Müzik Okulu’ndan Prof. Donald Shelter’in araştırmasına göre de anne karnında müzik dinlemiş 2 yaş ve üstü çocukların büyük çoğunluğu tek parmaklarını kullanarak piyanoda nota çalabiliyor. Dinlemeyenler ise piyanoya dan-dun diye vuruyor. Araştırmalarda bu çocukların matematikte daha başarılı olduğu da ispatlanmış. Ayrıca anneyi psikolojik olarak rahatlatıyor, kan dolaşımını rahatlatıyor.

"Alıntıdır."

merhaba kızlar... bu saat oldu hala istifra ediyorum

akşam yemeğimi 8 gibi yedim ve hemen uyudum istifra etmemek için. ama 12 de uyanıp yine de çıkardım uykumda kaçtı tabi...
bir kaç saat sonra birşeyler yiyip uyuyayım dedim ama yine istifra ettim
bugün 3. istifram.ve zanlar okunuyor şuan. Rabbim hepimizin bebeğini ailesine ve sevdiklerine bağışlasın. herkese sağlık sıhhat mutluluk versin rabbim.ve tüm hastalara şifa versin Rabbim.(amin)

çok şükür bulantılarım azaldı. ama artık ansızın istifra ediyorum. bu sabah süt içtikten sonra geğirti geldiğini düşünürken ağzımdan sütler fışkırdı lavobaya yetişemedim. eşimde sesime uyanıp gelmiş. benim pislettiğim yere basıp kaydı adamcağız uyku sersemi ne iğrenç bişiy oldum ben böyle inanın klozatin önüne tabure koydum o derece çok ziyaret ediyorum
dr. bulantı hapı verdi ama onuda çıkarıyorum. en etkilisi serum tedavisiymiş. acaba gitsem mi ki tekrar?

gözün aydın lavinyamm:) darısı bekleyen tüm anneleree...çok mutlı oldum senin adınaa canımm

kimse kötü niyetle yazmıyor geyik olsun diye konuşuyoruz art niyet yok herkesin fikri buysa bir daha paylaşımda bulunulmaaz....

kuzum elbetteki hepimiz biliyoruz hiçbirimizin art niyetle böyle konulardan bahsetmeyeceğini...bu kadar samimi ve hoş bi ortamımız varken neden öylee şeyler düşünelim
herkese hayırlı akşamlar yarın bebişimle görüşüp hepinizin selamını sölicem sabah 9 buçukta randevum dua edin bize seviyorum sizleri

amandaa teyzoşlarındanda ona selam söylee annesii..akşam giremedim şimdi gördüm mesajını...güzel haberlerle gel kuzummm

yokk annem yokkk biz burdayızzz

kasım odası süper fikirmişş

ahh canım yaa kıyamam sana...ezanlara kadar mide bulantısıylamı uğraşıyorsun sen..bencede gitmelisin canım hastaneye serum almaya...halsiz düşersin bu kadar çok kusmayla...benim halamın kızıda senim gibiydi canımda, haftada 1-2 kesin serum veriyormuş doktor. 4.ayından sonra düzeldi hamdolsun:26: geçmiş olsun...

oyyy oyy oyy, sabahlara kadar kusmalar... Allah kolaylık versin canm.. bende şikayet ediyorum ya bazen utandım bak şimdi. Midem bazen kötü oluyor canım bişey istemiyor , biraz başağrısı vs. Ama şimdi seni gördüm de, gerçekten, bizimki bişey değilmiş dedim.. Dayan canım,, zor günlerin çoğu geçti, ileride bizi çok güzel günler bekliyor..

Geelll Cumartesiiiiiiiiiii geeeeell,, sabahları uyanınca içimden , Allahım bir gün daha geçti şükür,, kaldı iki gün diye geçiriyorum.. böyle geçiyor günlerim.. Birde hemen topiğe bakıp bebişin bu günkü gelişimini okuyorum :)) neler olmuş diye,, sonra acaba bu günü nasıl hızla geçiririm diye düşünüp, bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu ne sabırsızlık diyorum kendime.. ayrıca hala aklıma kötü kötü senaryolar geliyor cumartesi doktorun diyeceklerine ilişkin. artık etrafımdakiler bu ne karamsarlık diye iyice kızmaya başladılar bana.. bilmem ben niye hep böyle olumsuz düşünüyorum.. Allahım sen bana sabır ver. Sen koru ikizlerimi yarabbim.. Şu son günler yaklaştıkça dualarınıza yine ihtiyaç duyuyorum kızlarr. bana dua edin lütfen.. herkese hayırlı ve rahat günler diliyorum..

günaydın güzel anneler, bebişler...

ben bu sabah yorgun uyandım. dün yorulmuşum dinlenememişim anlaşılan. kafamı taşıyamıyorum ama yapacak çok iş var. sabah midem çok kötüydü ama kazasız belasız kahvaltımı edebildim. akşamda güzel yemek yedim. yaa kızlar benim karnım çok çabuk acıkmaya başladı. aniden kazındığını hissediyorum. ben normalde de az yemek yiyen çabuk acıkmayan bir insandım, çok garip geliyor bu haller bana :)

canım halimize şükür valla. ne zor geçiriyorsun. sana acil şifalar diliyorum. serum olayı mantıklı. en azından kendini toparlarsın. bir zararı da yok zaten. öyle iğrenç oldum felan diye düşünme. tam aksine ne kadar kutsalsın. bir bebek taşıyorsun, onun iyiliği için herşey. Allahın takdiri bunlar. hem eşinden de bir parça bu. onun asla senden iğrendiğini sanmıyorum. aksine üzülüyordur. geçen bende çok fena çıkardım eşim temizledi. hayat müşterek.

canım sen topiğimizin özel üyesisin. çünkü ikiz bebek bekliyorsun. çok heyecanlı. senin endişen bir kat fazla bizden. arada bir karamsarlığında normal. çünkü ana yüreği bu ikiye bölündün şimdiden. inşallah canım ikiside sağlıklı doğacak. bak ben haftaya salı gidecem doktora. haline şükret baya az kaldı :))

Günaydınn arlkadaşlar...

Dün akşam yemek konusunda konuşulmuş özellikle... Düşününce haklı olduğunuzu gördüm. En basit bir şeye bile o an ulaşamayan insanlar var. Kaldı ki hamileyiz bir de...Ben herkesi kendim gibi rahat gördüğüm için özgür davrandım biraz. Hakkınızı helal edin...

Eskisi gibi su, yoğurt kontrolleri yapılmıyor sanırım... Bebekler 12. hafta itibarıyla yediklerimizden çok etkileniyorlar. Bence buna biraz daha dikka tetmeliyiz. Özellikle su içimine...

Canım benim dualarım seninle inşallah çok uzamadan atlatırsın ama bence git doktora serum taksınlar vücudun kendine gelir en azından. Benim doktorum da bulantı için metpamid verdi ama hiçbir işe yaramıyor çünkü bizimki hormonlardan kaynaklanan bulantı, midemizi üşütmemizle ya da hastalıkla alakalı değil ki.. çoğu bulantı hapında da yazar zaten gebelik bağlı kusmalarda kullanılmamalıdır diye.

Eneeemm ikizleri olan sen miydin bakiiimmm??? Dualarımız seninle sakın aklına kötü şeyler getirme -ki bebişlerin de etkilenmesin- olur mu canımm?? Hamilelikte normal böyle psikolojimizin bozulması, evham durumları. Kolay değil, can taşıyoruz içimizde ve çok hassasız. İnşallah kolayca geçirelim bu hamilelik dönemimizi de, bebekler doğunca mutlu haberlerimizi de paylaşalım burda

Son düzenleme:

günaydınn canımm dediğin şey aynı bende de oluyor. önceden akşama kadar yemek yemesemde açlık duygusu olmayan ,mide kazıntısı nedir bilmeyen bana aniden bir geliyor açlık elim ayağım titriyor sanki..demekki normal:))

er_ca canım bence de sen serum takviyesi al.. en azından toparlar sizi ki az kaldı biraz daha sabır.. bu günlerimizde geçecek ve hiç hatırlamayacağız inş... sakın sakın kötü düşünme sen dünyanın en güzel varlığını taşıyosun:)

ayy canım benimmm dularımız seninleeee olumsuz düşünme canım inşş bizi hiç bırakmayacaklarr miniklerimizzz... onlarda cumartesiyi, seni merakla bekliyorlardır :)))

günaydın hamişler nasılsınız bakalım ben yoğun bir güne uyandım galiba gene
eltiler kahvaltıya gelecekler
akşama da kalırlar kesin
canım bulantılar o kadar çoğladıysa doktora git hemen vücudun susuz kalmadan tedaviye başlasın

allah yardım etsin sen ikiz annesisin ve biz 1 yaşıyorsak sen iki yaşıyorsun canım dualarımız seninle

ben sana dinlen demedim mi insanlar ne düşünecek deme kendin için yaşa
ne naz yaparsan şimdi bir daha ele geçmez bu günler
aynı acıkma duygusu bendede var eşime içimde bir canavar var galiba hemen acıkıyorum ben diyorum
elimde çikolata krakerle geziyorum
hatta eşim dün bana evimin kurabiye canavarı dedi

Kızlar bu arada prima kampanya yapmış bir form var onu dolduran hamile annelere hediyeler gönderiyorlar. Sitesinden bakabilirsiniz

Bebeğinizin İlk Hediyesi Prima Dünyasından

Bende geçen söyledim bunu hatta milupa'dada var... Ben primanın paketini aldım yani ulaştı bana.. İçinden 1 dvd çıktı dün akşam seyrettim.. Acayip bilgiler var içinde ve tabiki yoga eğitimi var mutlaka yapıcam müthişti

çok sevindim canım Allah bağışlasın bebişlerimizi

ay negüzel atlatmışsın canım geçmiş olsun şimdi sıra bizde bakalım bizimde inşallah senin gibi tertemiz çıkar

Hadi gözün aydın canım çook sevindim,darısı başımıza inşallaaahhhh...

canımm aslında sabredebilsen az kaldı belki geçer ama sabredemiycek gibiysen tabiki git .belki serm tahatlatır çok zor inşallah ççok sürmez geçer hemen.bildiğim kadarıyla zaten zayıfısn aslında sana doktoru vitamin takviyesi yapmalı çünkü bu durumda bir şey yiyemediğin için güçsüz kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…