2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

milupaya kayıt olalı çok oldu hama hala bişi göndermedi

tatlım vipdükkandan bizim şirkette arkadaşlar tayt aldı, 40 günde geldi. bu konuda çok şikayet var, istersen bir araştır o anlık bir şey miydi, hep mi öyleler?

ben geçenlerde gör-sin hamile pantolonu siparişi verdim belirttikleri tarihte geldi canım... hatta diğer alışveriş sitelerine göre belirttikleri tarihlere daha sadıklar gibi geldi bana...

böyle kampanyalardan haberdar edelim birbirimizi.. işimize yarayacak bilgil paylaşımı olursa çok iyi olur

milupa doğuma biraz yakın gönderiyor. Çünki anneye hediyeler var... Gögüs pedi, emzirme südyeni falan gibi şeyler

Canım ben milupaya yaklaşık 1 ay önce üye oldum ama hediye ya da kampanya göremedim.Sende varsa linkini paylaşır mısın? Bakalım primaya da ben dün akşam form gönderdim size ulaşılacaktır yazıyordu,beklemedeyim

Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrr:)))

günaydınnnn

böyle kampanyalardan haberdar edelim birbirimizi.. işimize yarayacak bilgil paylaşımı olursa çok iyi olur

evet yaa kesinlikle... şuana kadar milupa ve primayı duyduk... diğer sitelere de bi bakıcam şimdi...

milupa doğuma biraz yakın gönderiyor. Çünki anneye hediyeler var... Gögüs pedi, emzirme südyeni falan gibi şeyler

hmm anladım canım.

günaydın kızlar, uykusuzum bu gün
akşam iş yemeğindeydim 10 a kadar sürdü eve git duşa gir v.s. derken 12 oldu saat
haftasonu gelsinnn artıkınn

Milupa'ya adres bilgilerini doğru verdiysen problem yok onlar gönderiyorlar. Arkadaşıma gelmiş. Prima'nın da paketi ben erken aldım çünki bana yakın e-bebek mağazasından gittim aldım (Eşim aldı). Adresime gelmedi yani böyle daha hızlı oldu

Prima paketinde 4 ad. yenidoğan bebek bezi, 1 ad. emzik saklama kabı, Ariel leke çıkarıcı, Bilgilendirme DVD'si , Dergiler gibi şeyler var.Ama sadece DVD için bile değermiş inanın, ben çok beğendim..

ayhhhh dinlen diyene bakın hele, sen git eltilerini kaynananı ağırla kızzzzzzzzzzz, onlara harca enerjini emiiiiii :))))))

amanın pek güldüm ama ne bunlar kız böyle, seni çağırsalar ya. yormasınlar seni, zaten ağrıların var. ben derim valla. çok cadalozumdur

işim rahat sayılır. kafa işi çok, ondan kafam yoruluyor. e olacak o kadar. bu ara herşey üst üste geldi. inşallah güzel sonuçlanır herşey.

günaydın kızlar, uykusuzum bu gün
akşam iş yemeğindeydim 10 a kadar sürdü eve git duşa gir v.s. derken 12 oldu saat
haftasonu gelsinnn artıkınn

oyyoyyy kıyamam ben sana... zordur eminim yaa. ben 9 deyince uyumuş oluyorum vallahi. haftasonunu yine de iple çekiyorum.

haftasonu bi de arkadaşımın kınası var. ne giycem telaşı sardı :18::18::18::18:

ben kendim bir şey almadım genelde markafoni ya da yrendyoldan alıyorum ben canım ama arkadaşlar baya uğraştı, sürekli telefon ettiler
Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrr:)))

onlar benim kamburum kurtuluş yok illa gelecekler şekerim
bugun eşim evde o kadar yorulmam merak etme
gelsinler sen kalkma ben onlara yaptıracam her işi diyor

burcuxxxx

ayol geçenler de de kayınvaliden gelmişti dimi kahvaltıya senin??? :26::26::26:
kayınvalidesi kahvaltıya gelen benim o aklına geldikçe gelir bana haber bile vermez çoğu zaman
ne yapalık yakın oturmanın yararı mı diyelim zararı mı yoksam :44:

tam üye oluyordum ki vazgeçtim. inşallah bol bol sütümüz olur da ilk zamanlar ek gıdalara erken başlamayız.

Yok tatlım zaten ilk 6 ay sadece anne sütü, sonraki aylarda yavaş yavaş başlayacaksın ek gıdaya. Bunun formunu da bebek doğduktan sonra doldurmayı düşünüyorum. 6 aydan sonra ne zaman gelirse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…