Bende geçen söyledim bunu hatta milupa'dada var... Ben primanın paketini aldım yani ulaştı bana.. İçinden 1 dvd çıktı dün akşam seyrettim.. Acayip bilgiler var içinde ve tabiki yoga eğitimi var mutlaka yapıcam müthişti
tatlım vipdükkandan bizim şirkette arkadaşlar tayt aldı, 40 günde geldi. bu konuda çok şikayet var, istersen bir araştır o anlık bir şey miydi, hep mi öyleler?
milupaya kayıt olalı çok oldu hama hala bişi göndermedi
ben geçenlerde gör-sin hamile pantolonu siparişi verdim belirttikleri tarihte geldi canım... hatta diğer alışveriş sitelerine göre belirttikleri tarihlere daha sadıklar gibi geldi bana...
Bende geçen söyledim bunu hatta milupa'dada var... Ben primanın paketini aldım yani ulaştı bana.. İçinden 1 dvd çıktı dün akşam seyrettim.. Acayip bilgiler var içinde ve tabiki yoga eğitimi var mutlaka yapıcam müthişti
Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrr:)))
böyle kampanyalardan haberdar edelim birbirimizi.. işimize yarayacak bilgil paylaşımı olursa çok iyi olur
milupa doğuma biraz yakın gönderiyor. Çünki anneye hediyeler var... Gögüs pedi, emzirme südyeni falan gibi şeyler
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Canım ben milupaya yaklaşık 1 ay önce üye oldum ama hediye ya da kampanya göremedim.Sende varsa linkini paylaşır mısın? Bakalım primaya da ben dün akşam form gönderdim size ulaşılacaktır yazıyordu,beklemedeyim
günaydın hamişler nasılsınız bakalım ben yoğun bir güne uyandım galiba gene
eltiler kahvaltıya gelecekler
akşama da kalırlar kesin
ben sana dinlen demedim mi insanlar ne düşünecek deme kendin için yaşa
ne naz yaparsan şimdi bir daha ele geçmez bu günler
aynı acıkma duygusu bendede var eşime içimde bir canavar var galiba hemen acıkıyorum ben diyorum
elimde çikolata krakerle geziyorum
hatta eşim dün bana evimin kurabiye canavarı dedi
günaydın kızlar, uykusuzum bu gün
akşam iş yemeğindeydim 10 a kadar sürdü eve git duşa gir v.s. derken 12 oldu saat
haftasonu gelsinnn artıkınn
milupaya kayıt olalı çok oldu hama hala bişi göndermedi
ben geçenlerde gör-sin hamile pantolonu siparişi verdim belirttikleri tarihte geldi canım... hatta diğer alışveriş sitelerine göre belirttikleri tarihlere daha sadıklar gibi geldi bana...
Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrr:)))
milupa doğuma biraz yakın gönderiyor. Çünki anneye hediyeler var... Gögüs pedi, emzirme südyeni falan gibi şeyler
günaydınnnn
evet yaa kesinlikle... şuana kadar milupa ve primayı duyduk... diğer sitelere de bi bakıcam şimdi...
hmm anladım canım.
Canım hero baby' e de üye formunu doldurup numune gönderilmesini istiyorum'u işaretlediğinde gönderiyorlarmış.
onlar benim kamburum kurtuluş yok illa gelecekler şekerimayhhhh dinlen diyene bakın hele, sen git eltilerini kaynananı ağırla kızzzzzzzzzzz, onlara harca enerjini emiiiiii :))))))
amanın pek güldüm ama ne bunlar kız böyle, seni çağırsalar ya. yormasınlar seni, zaten ağrıların var. ben derim valla. çok cadalozumdur
işim rahat sayılır. kafa işi çok, ondan kafam yoruluyor. e olacak o kadar. bu ara herşey üst üste geldi. inşallah güzel sonuçlanır herşey.
kayınvalidesi kahvaltıya gelen benim o aklına geldikçe gelir bana haber bile vermez çoğu zamanburcuxxxx
ayol geçenler de de kayınvaliden gelmişti dimi kahvaltıya senin??? :26::26::26:
tam üye oluyordum ki vazgeçtim. inşallah bol bol sütümüz olur da ilk zamanlar ek gıdalara erken başlamayız.
oyyoyyy kıyamam ben sana... zordur eminim yaa. ben 9 deyince uyumuş oluyorum vallahi. haftasonunu yine de iple çekiyorum.
haftasonu bi de arkadaşımın kınası var. ne giycem telaşı sardı :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?