kızlr benimde miyde bulantılarım başladı bide akıntım oluyo zaman zaöman çok korkuyorum umarım bi sorun olmaz..
bu arada ben progestan kullanıyorum...
canım iyi düşün iyi olsun benimde daha 10 gün var ama sabredip dua edicez başka çaremiz yok
Ya kızlar sol kasığımda ara ara hafif ağrılar oluyor,haftaya gidince sorucam da dr a.
Sizde de kasık ağrısı oluyor mu hiç?
ben de de oluyor canım, normal ama gal,ba
teşekkür ederim bu arada canım :) teşekkür etmeyi unutmuşum :)
biliyorum sabretmekten başka çaremiz yok canım, ama bu ilaçlar ve iğneler sinirlerimi çok yıprattı artık benim, 1 aydır iğne oluyorum
benim sat ım 25 ocak ama hala kalp atışı yok önce duyamadım dedi sonra duydum dedi doktor.ama bize dinletmedi bebeğe zararlı dedi.geçen sefer 6+5 demişti 5 martta.bugün gittim 6+3 dedi büyümesi gerekmiyormu sinir oldum.
hadi ya, kız istiyorduk aslında çin takviminde de kız çıkıyor diye seviniyordum hayırlısı bakalım :) sağlıklı olsun da ne olursa olsun :)
benimde oğlum var bu sefer kız olsun istiyorum OĞLUMA SORUYORUM ''NE OLSUN OĞLUM ADINI NE KOYALIM?'' DİYE bana ''at'' olsun anne diyor cinsiyetini söylemiyo çok güldürüyo beni:)
kızlar merhaba,
benim bugün çok canım sıkılıyor.... işyerindeyim, işler de pek yoğun değil, aklım fikrim bir sonraki kontrolde...
bir de kasıklarım ağrıyor ara ara... şu kalp tışlarını duymadan bana rahat yokama daha 10 günden fazla var
bu sabah acaip bi karamsarlıkla uyandım... bu bebeği çok istedim ama korkuyorumda nedense( iyi bakamamaktan, iyi bir anne olamamaktan belkide korkuyorum sanki
günaydınlar Allah gününüzün huzurlu sağlıklı geçmesini nasip etsin inşallah
günaydın arkadaşlar rüyamda kızım oluyordu ilk defa bebeğimi gördüm tombul bişi idi çok şaşırtıcı idi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?