aferimm bizee:) yarasıınnn kuzularımızaabazeen güzel paylaşımlarımız oluyor ama iş güç herhalde herkes kendi halinde takılıyorr canımm topiğimizde...satlarımız, beklenen doğum tarihlerimiz falan aynı veya yakın olunca çok şey öğrenebiliyor aslında insan...
fırsat buldukça anlatmaya, bildiklerimizi paylaşmaya çalışalım kızlar..topiğimizz amacına ulaşşsın...canım ayşemiz açtı bu güzel topiği, kendiside inşallahh en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve açar topiğini...
bende sabah aç karna folik asidimi aldım (folidoce içiyorum ben içinde b12 vitaminide var doktorum bunu önerdi günde bi tane) 1 yemek kaşığına yakın pekmez aldım ağzıma.süt içtim bi bardak. iş yerindede 2 dilim ekmekle kaşar peyniri yedim. 10-10.30 gibi 5 tane ceviz-4 tane badem yedim.
öğlen yemeğimizde çorba-et yemeği-salata-supangle varmış:))) öğleden sonraki ağa öğündede light yoğurt yiycemm inşallahhh kuzum içinn:)
ben alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi inanın...espirili zıbınlar oluyor yaa, üzerleri yazılı...onlardan aldım bizim mahalledeki bebek mağazasından.buara indiirm var kızlar uzun kollu badilerde falan...nasılsa bizim bebekler allah izin verirse kış bebeği olacak...bol bol alabiliriz...sarı-yeşil-turuncu-ekru gibi ortak renkler tercih etmeliyiz tabiki...bizimm bücürüklerin cinsiyetleri belli olana kadar...
işte buda benim 5tlye aldığım ancak internette 9.90'a satıldığını gördüğüm badimiz...hatta biz altının pijamasınıda aldık:) ve bizimki uzun kollusu bunun:) Eki Görüntüle 367975
canım ben de alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama daha çok erken sonra üzülmemeiz için biraz daha bekle istersen
benimde 9 kasım yazıo tatlım ama ultrasona göre gelişimi daha önce ki zaten erken olma ihtimali de var olabilir yani ne yapacaz bayram yapacazkızlar şimdi baktım Kurban bayramı 25-28 ekim arasında benim doğumda 1 kasım normal şartlarda. ola ki bayrama geldi napıcaz? var mı benim gibi sınırda olan?
Aynenn :)) en keyifli kısımlarından biride alışveriş olmalı. yıllardır vitrininden seyrettiğim cici kıyafetlerin müşterisi olmak inanılmaz iyi gelecek bana :))
kızlar, ben folbiol ve corasprin 100 lük içiyorum. birde hergün 0.4 lük kan sulandırıcı iğnem var. bende kan pıhtılaşması var. benim gibi olan arkadaş varmı aranızda sat 9 şubat.
canım hayırlısı olsun ..
Inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına sen tecrubeli annelermizdensin desene..
Evet ben tecrübeli annelerden sayılırım :)ama başka konularda okadarda tecrübeli değilmişim bak doluya yakalandık:)
ayrıca bugun kan testi yaptırdım üçbuçuk haftalık hamileymişim 186 çıktı değer.hala şoklardayım.....ayılamadım kendime gelemedim ...
kızlar şimdi baktım Kurban bayramı 25-28 ekim arasında benim doğumda 1 kasım normal şartlarda. ola ki bayrama geldi napıcaz? var mı benim gibi sınırda olan?
canım seninde benim gibi kahverengi akıntınmı vardı ve 1 2 damla kanamanmı..
benimde öyleydi fakat keseyi görünce korkma dedi bana ve yinede purogestan verdi her ihtimale karşı ama korkulacak bişey yok dedi bende 10 gün sonra gidecem kalp atışları için..
inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza..
evet bendeöyle biliyorum ama benim doktorumda korkmuştu benim ağrılarım biraz fazlaydı ama keseyi görünce çok şükür dış gebeliğin falan yokdedi ve ben tekrar söylüyorum bence vajinal muainenin hiç bi riski yok..
canım benimde 40 hafta 8 kasımda doluyor benim 2. bebişim oldugu için bu da sezaryen olacak sezaryenide 38. haftadan sonra alıyorlar sanırım o da kurban bayramı tarihine denk geliyor..hayırlısı olsun ne diyelim...
merhaba eksenel,
ben de dediklerini kullanıyorum canım... ama benimki tüp bebek olduğu için bunların yanında günlük kalçadan proghynex iğne, günde 4 tane estrofem hormon ilacı, günlük hormon bantı, ve iki tane vajinal lej kullanıyorum... artık hakaten fenalık gelmiş durumda iğne ve ilaçlardan... 2 ay daha devam edicemm
aferimm bizee:) yarasıınnn kuzularımızaabazeen güzel paylaşımlarımız oluyor ama iş güç herhalde herkes kendi halinde takılıyorr canımm topiğimizde...satlarımız, beklenen doğum tarihlerimiz falan aynı veya yakın olunca çok şey öğrenebiliyor aslında insan...
fırsat buldukça anlatmaya, bildiklerimizi paylaşmaya çalışalım kızlar..topiğimizz amacına ulaşşsın...canım ayşemiz açtı bu güzel topiği, kendiside inşallahh en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve açar topiğini...
bende sabah aç karna folik asidimi aldım (folidoce içiyorum ben içinde b12 vitaminide var doktorum bunu önerdi günde bi tane) 1 yemek kaşığına yakın pekmez aldım ağzıma.süt içtim bi bardak. iş yerindede 2 dilim ekmekle kaşar peyniri yedim. 10-10.30 gibi 5 tane ceviz-4 tane badem yedim.
öğlen yemeğimizde çorba-et yemeği-salata-supangle varmış:))) öğleden sonraki ağa öğündede light yoğurt yiycemm inşallahhh kuzum içinn:)
ben alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi inanın...espirili zıbınlar oluyor yaa, üzerleri yazılı...onlardan aldım bizim mahalledeki bebek mağazasından.buara indiirm var kızlar uzun kollu badilerde falan...nasılsa bizim bebekler allah izin verirse kış bebeği olacak...bol bol alabiliriz...sarı-yeşil-turuncu-ekru gibi ortak renkler tercih etmeliyiz tabiki...bizimm bücürüklerin cinsiyetleri belli olana kadar...
işte buda benim 5tlye aldığım ancak internette 9.90'a satıldığını gördüğüm badimiz...hatta biz altının pijamasınıda aldık:) ve bizimki uzun kollusu bunun:) Eki Görüntüle 367975
kızlar ben biraz endişeliyim ister istemez evhamlanıyorum....ben 5+5 de vajianal ultrasonla baktı dr keseyi gördü büyüklüğü ve kesenin yeri çok iyi dedi ancak bebişi göremedi...sizce 5+5 de vajınal ultrasonla bebişi görmemesi normalmi...benim 4+1 de b hcg 65 d, değer biraz düşük gelmişti bana belki de geç döllenme diye düşünüyorum..şimdi 26 martta gidecegim dr o zaman 7+5 olacagım sanırım..benim içimde hep bir korku var bebeği göremeiyecem boş gebeliktir diye....bu arada hiç akıntım kanamam falanda yok...kendimi üzülürüm diye hamilleliğe bile kaptırmamaya çalışıyorum...sizde böyle misiniz yoksa ben mi çok evhamlıyım :????
canim bende folic plus iciyorum gunde 3 tane ama bazen cikariyorum yediklerimi acaba etkisi gidiyomudur?sabah mutlaka sut yumurta peynirim var.aralarda ceviz badem findik incir hurma yiyom.benim hamilelikler ust uste gelince biraz dikkat edeyim bari kilo iyice artmasin diyom ama masallah istahimda oyle cokki herseyi yiyesim varinsan o kiyafetleri gorunce ici gidiyo gercekten hepsini alasi geliyo.benim oglusumun odasi,besigi,kiyafetleri kardesine kaldi artik napalim onun nasibi degilmis.okadar cok seyi varki allahtan cogu hem kiza hem erkege olur.ama ben yinede eklerim bissuru sey daha heralde
benimde 4+1de 72 iydi hcg. simdi 3500 olmus.keske bidaa kan aldirsaydin arttimi bakardin.ama problem yoktur sanmiyorum bu asamada gunlerin bile onemi var o yuzden herkesin birbirini tutmaz.gorunur yakinda merak etme.cok evham da yapma iyi degildir hakkimizdan hayirlisi bebisler kapali kutuda allahimiza emanet.yapabplecegimiz hicbirsey yok gelecegi dusunmeyin bugunun keyfini cikarin.
canim bende folic plus iciyorum gunde 3 tane ama bazen cikariyorum yediklerimi acaba etkisi gidiyomudur?sabah mutlaka sut yumurta peynirim var.aralarda ceviz badem findik incir hurma yiyom.benim hamilelikler ust uste gelince biraz dikkat edeyim bari kilo iyice artmasin diyom ama masallah istahimda oyle cokki herseyi yiyesim varinsan o kiyafetleri gorunce ici gidiyo gercekten hepsini alasi geliyo.benim oglusumun odasi,besigi,kiyafetleri kardesine kaldi artik napalim onun nasibi degilmis.okadar cok seyi varki allahtan cogu hem kiza hem erkege olur.ama ben yinede eklerim bissuru sey daha heralde
valla yazdıklarınızı okudukça gidip alışveiş yapasım geliyo.kendimi tututyorum sonra hevesim kursağımda kalır diye.bu arada elifcim sanırım öğetmendin.branş ne?
benimde 4+1de 72 iydi hcg. simdi 3500 olmus.keske bidaa kan aldirsaydin arttimi bakardin.ama problem yoktur sanmiyorum bu asamada gunlerin bile onemi var o yuzden herkesin birbirini tutmaz.gorunur yakinda merak etme.cok evham da yapma iyi degildir hakkimizdan hayirlisi bebisler kapali kutuda allahimiza emanet.yapabplecegimiz hicbirsey yok gelecegi dusunmeyin bugunun keyfini cikarin.
bence etkisi gitmiyordur canım. günde 3 tane içiyormuşun bide, Allahın izniylee fayda gösteriyordur tatlım endişe etme. bende kilolu şekilde hamile kaldım.8 kilo falan almıştım zaten işe başladıktan sonra, diyet spor falan yapayım yapayım derken korunmayı bıraktık, sonrada hep tedirgin oldun spor falan yaaprken yaa gebeysem, yaa beebğimee bişey olursa diye...ve mucizemm geldi bana teyzesii...çok almakda iyi bişey değil tabiki bebiş içinde bizim içinde özellikle bu ilk aylarda ama yinede faydalı besinleri tüketmekten vazgeçme canım...şekerli, katkılı şeyleri yeme.ben abur cubura düşkündüm..hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç yemiyorum öyle şeyler...
alırızz canımmm hayırlısıylaa daha neler alırız kuzularımızaa inşallahhhsen hangi şehirdesin elifim?
ben erzurumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?