bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim hafta rüyamda babamı gördüm.kulağıma 3 kez oğlan geliyo diye fısıldadıhamile olduğumu duyan herkes bana senin oğlun olacak diyor.daha kız diyen çıkmadı.ben kız hastasıydım aslında ama şimdi bebeğimi hissedince ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum
kizlar selamlar anca firsat buldum yazmaya:) bugun ilk doktoruma gittim karnimdan bakinca keseyi gorduk vajinal ulturasondada tirtilimi gorduk Rabbim benden ayirmasin. haftaya gel kalp atisini duyalim dedi. bissuru de bilgi verdi bana bebek sag yumurtaligimda gelismis rahim uzunlugum cok iyiymis ve kapaliymis bunlar dusuk tehlikesi icin bakilan seylermis galiba. ulturasan goruntusunde +crl 0.322 cm dio bu normal mi doktor cok iyi dedi ama ben emin olamadm. Rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah:)
herhese gunaydin imarim herkes iyidirkizlar bende bugun gidecem doktora.ramrod seninle ayniyiz insallah bizde goruruz keseyi.ayy cok heyecanliyim umarim hersey yolunda gider.bugun paylasirim gelismeleri sizinle.
kızlar günaydııınn çok heycanlıyım gece hiç uyumadım şimdi doktora gidiyorum atışları için size haber veririm gelince kendinize iyi bakın :)
herhese gunaydin imarim herkes iyidirkizlar bende bugun gidecem doktora.ramrod seninle ayniyiz insallah bizde goruruz keseyi.ayy cok heyecanliyim umarim hersey yolunda gider.bugun paylasirim gelismeleri sizinle.
kızlar günaydııınn çok heycanlıyım gece hiç uyumadım şimdi doktora gidiyorum atışları için size haber veririm gelince kendinize iyi bakın :)
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
sendende güzel haberler bekliyoruz ..
ama dış gebelik olsa sancı falan olur durdurmaz falan diyorlar
ondan güvenip bekliyom hiç bir sıkıntım yok
ilk hamileliğimide çok rahat geçirdim ondan güvenip bekliyom olmazsa giderim az daha bekliyim
sağolasın canım
kızlar merhaba,
benim bugün çok canım sıkılıyor.... işyerindeyim, işler de pek yoğun değil, aklım fikrim bir sonraki kontrolde...
bir de kasıklarım ağrıyor ara ara... şu kalp tışlarını duymadan bana rahat yokama daha 10 günden fazla var
bu sabah acaip bi karamsarlıkla uyandım... bu bebeği çok istedim ama korkuyorumda nedense( iyi bakamamaktan, iyi bir anne olamamaktan belkide korkuyorum sanki
benim randevu saat 14:30 da sana yazmam saat 17'yi bulur. ama şunu söyleyeyyim büyük ihtimal attan muayene olur. çünkü benim ilk değil daha öncede hep bu dönemler gittim alttan muayene oluyosun. 7 haftadan sonra karından bakıyorlar. bende kan pıhtılaşması var o yüzden ilk haftalarda muayene olmam gerekiyor.
pırlatırmış demek :)) kıskanmazlar umarım benimki şimdiden karnımın üstünden inmiyor dıgıdık yapıyormuş:)Hahahaa bayıldım"at"olsun he..ayy yerim onu ben...Ne tatlı konuşuyorlar yaa.
Benim yeğenim de çok çatlaktır.3,5 yaşında.
Diyorum ki sana kardeş getircem ister misin,diyor ki:"hayır ben onu alır pöpek balıklarına pırlatırım"Ayy küçük erkeğim benim..Hayal gücüne bak
Ya kızlar sol kasığımda ara ara hafif ağrılar oluyor,haftaya gidince sorucam da dr a.
Sizde de kasık ağrısı oluyor mu hiç?
güzel haberlerle gelin inşallah.bende dün dr gittim düşük riskimiz vardı ama durumu iyi şuan.bebişimin kesesini gördüm3 hafta sonra kalp atışları için gidicez.3 hafta geçmek bilmez şimdi
canım onu anlamak için kan testi yaptırabilirsin. 48 arayla beta hcg yaptır eğer en az ikiye katlıyorsa değer bir sıkıntı yok demektir. benim doktorum öyle yapıyor, 7.haftadan sonra çağırdı ultrason için, hem keseyi hem de kalp atışını duyacağız inşallah.
benimde oğlum var bu sefer kız olsun istiyorum OĞLUMA SORUYORUM ''NE OLSUN OĞLUM ADINI NE KOYALIM?'' DİYE bana ''at'' olsun anne diyor cinsiyetini söylemiyo çok güldürüyo beni:)
hatunlar napıyosunuzz yaa bugün sesimiz çıkmıyorr...ben uyuyorum ayakta bilgisayarın başındaa:) sizdemi uyuyorsunuzz yoksa deyin bana bakemm?
herkes cevizini yedimi bakayım bugun? ben bundan sonraa yoklama yapcamm hergün? unutanlar unutmayanlarr çıksınn ortayaaa
eve gitsemm bi güzel uyusam, uykudan gözümü açamıyorum yaa...halsizim salak gibiyimm
hatunlar napıyosunuzz yaa bugün sesimiz çıkmıyorr...ben uyuyorum ayakta bilgisayarın başındaa:) sizdemi uyuyorsunuzz yoksa deyin bana bakemm?
herkes cevizini yedimi bakayım bugun? ben bundan sonraa yoklama yapcamm hergün? unutanlar unutmayanlarr çıksınn ortayaaa
eve gitsemm bi güzel uyusam, uykudan gözümü açamıyorum yaa...halsizim salak gibiyimm
merhaba canım ya evet bu topik çok sesiz nedense bende anlamadım..
bu arada ben cevizli karışımımı yedim ama yemeyede ara ara devam ediyorum..
evet eve gitsekte uyusak bende yıkılıcam şimdi..
merhaba canım ya evet bu topik çok sesiz nedense bende anlamadım..
bu arada ben cevizli karışımımı yedim ama yemeyede ara ara devam ediyorum..
evet eve gitsekte uyusak bende yıkılıcam şimdi..
sabah kırdım da yidim evden çıkmadan 3 tane ceviz sütümü de içtim sonra az öncede portakal elma limon karışık meyve suyu da içtim
aferimm bizee:) yarasıınnn kuzularımızaabazeen güzel paylaşımlarımız oluyor ama iş güç herhalde herkes kendi halinde takılıyorr canımm topiğimizde...satlarımız, beklenen doğum tarihlerimiz falan aynı veya yakın olunca çok şey öğrenebiliyor aslında insan...
fırsat buldukça anlatmaya, bildiklerimizi paylaşmaya çalışalım kızlar..topiğimizz amacına ulaşşsın...canım ayşemiz açtı bu güzel topiği, kendiside inşallahh en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve açar topiğini...
bende sabah aç karna folik asidimi aldım (folidoce içiyorum ben içinde b12 vitaminide var doktorum bunu önerdi günde bi tane) 1 yemek kaşığına yakın pekmez aldım ağzıma.süt içtim bi bardak. iş yerindede 2 dilim ekmekle kaşar peyniri yedim. 10-10.30 gibi 5 tane ceviz-4 tane badem yedim.
öğlen yemeğimizde çorba-et yemeği-salata-supangle varmış:))) öğleden sonraki ağa öğündede light yoğurt yiycemm inşallahhh kuzum içinn:)
ben alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi inanın...espirili zıbınlar oluyor yaa, üzerleri yazılı...onlardan aldım bizim mahalledeki bebek mağazasından.buara indiirm var kızlar uzun kollu badilerde falan...nasılsa bizim bebekler allah izin verirse kış bebeği olacak...bol bol alabiliriz...sarı-yeşil-turuncu-ekru gibi ortak renkler tercih etmeliyiz tabiki...bizimm bücürüklerin cinsiyetleri belli olana kadar...
işte buda benim 5tlye aldığım ancak internette 9.90'a satıldığını gördüğüm badimiz...hatta biz altının pijamasınıda aldık:) ve bizimki uzun kollusu bunun:) Eki Görüntüle 367975
tatlım hayırlı hamişlikler dilerim:) ben de folidoce kullanıyorum ama bana gün aşırı al dedi doktor benim ki 400 mg, senin ki kaç mg? asıl doktoruma cumartesi gideceğim, daha detaylı bilgi alacağım ve inşallah kalp atışlarını duyarım. :) bir de bebişlere çok baskılı şeyler almamyı öneririm, boya maddeleri zararlı tatlım. küçük kuzularımız sağlıkla büyüsün inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?