2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

banada genelde erkek diyorlar ama hayırlısı bakalım sağ salim olsun da başka birşey istemiyorum

herhese gunaydin imarim herkes iyidir kizlar bende bugun gidecem doktora.ramrod seninle ayniyiz insallah bizde goruruz keseyi.ayy cok heyecanliyim umarim hersey yolunda gider.bugun paylasirim gelismeleri sizinle.

kızlar günaydııınn çok heycanlıyım gece hiç uyumadım şimdi doktora gidiyorum atışları için size haber veririm gelince kendinize iyi bakın :)

herhese gunaydin imarim herkes iyidir kizlar bende bugun gidecem doktora.ramrod seninle ayniyiz insallah bizde goruruz keseyi.ayy cok heyecanliyim umarim hersey yolunda gider.bugun paylasirim gelismeleri sizinle.

hadi güzel sonuçlarla bekliyoruz seni ve meleğiniii

kızlar günaydııınn çok heycanlıyım gece hiç uyumadım şimdi doktora gidiyorum atışları için size haber veririm gelince kendinize iyi bakın :)

ay benimde zamanım gelsede bende gitsem meraktan çatlayacam

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

sendende güzel haberler bekliyoruz ..

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

sendende güzel haberler bekliyoruz ..

güzel haberlerle gelin inşallah.bende dün dr gittim düşük riskimiz vardı ama durumu iyi şuan.bebişimin kesesini gördüm3 hafta sonra kalp atışları için gidicez.3 hafta geçmek bilmez şimdi

canım onu anlamak için kan testi yaptırabilirsin. 48 arayla beta hcg yaptır eğer en az ikiye katlıyorsa değer bir sıkıntı yok demektir. benim doktorum öyle yapıyor, 7.haftadan sonra çağırdı ultrason için, hem keseyi hem de kalp atışını duyacağız inşallah.

merhaba canım,

bende daha duymadım kalp atışlarını yavrumun.dün aradım doktoru bu haftasonu gelelimmi? duyulurmu dedim. o da duyuladabilir, ancak haftaya gelirsen daha garanti dedi. sabredip bekliyoruz bacım.sende içini ferah tut. iyi düşüncez iyi olcak inşallahhh
bakarsın canım neden bakamayasın, annelik iç güdüsüylee herşeyi yaptıracak rabbim izniyle...benimde arada hormonlar dürtüyor, bende böylee olumsuz düşünebiliyorum...ancak burda birbirimize destek olarak en güzeliylee atlatcazz inşallahh canım bu günleride...

kusura bakama dün cevap veremedim. işyerinde işler çoktu. dün doktora gittiğimde karından baktı ve keseyi görebildi çok şükür. yani korktuğumuz gibi vajinal uktrason yapmadı. sende saat 16:00 da gidecektin gittinmi? keseyi gördünmü. ben ayın 26 sında birdaha gidicem inşallah kalp atışlarınıda duyarım. hepimiz bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız inşallah.

pırlatırmış demek :)) kıskanmazlar umarım benimki şimdiden karnımın üstünden inmiyor dıgıdık yapıyormuş:)

Ya kızlar sol kasığımda ara ara hafif ağrılar oluyor,haftaya gidince sorucam da dr a.
Sizde de kasık ağrısı oluyor mu hiç?

günaydın canım, benimde pazartesi günü oldu sağ kasığımda ağrım. ben iş yerinde çok ayakta durduğum için olduğunu düşünüyorum. o akşam eve gittim. yemek bile yapmadım.ayaklarımı hafif havaya kaldırıp yattım akşam boyunca ve bi daha olmadı. işte çok oturmamaya/çok ayakta durmamaya çalışıyorum...baktım kendimi çok kötü hissediyorum, boş bi odamız var oraya gidip biraz ayaklarımı uzatıyorum canım...sende fazla yorulmamaya çalış...doktorunada sor tabiki...çok kaygılanacak bişey olduğunu zannetmem...allah esirgesinn

güzel haberlerle gelin inşallah.bende dün dr gittim düşük riskimiz vardı ama durumu iyi şuan.bebişimin kesesini gördüm3 hafta sonra kalp atışları için gidicez.3 hafta geçmek bilmez şimdi

canım seninde benim gibi kahverengi akıntınmı vardı ve 1 2 damla kanamanmı..
benimde öyleydi fakat keseyi görünce korkma dedi bana ve yinede purogestan verdi her ihtimale karşı ama korkulacak bişey yok dedi bende 10 gün sonra gidecem kalp atışları için..
inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza..

evet bendeöyle biliyorum ama benim doktorumda korkmuştu benim ağrılarım biraz fazlaydı ama keseyi görünce çok şükür dış gebeliğin falan yokdedi ve ben tekrar söylüyorum bence vajinal muainenin hiç bi riski yok..

hatunlar napıyosunuzz yaa bugün sesimiz çıkmıyorr...ben uyuyorum ayakta bilgisayarın başındaa:) sizdemi uyuyorsunuzz yoksa deyin bana bakemm?

herkes cevizini yedimi bakayım bugun? ben bundan sonraa yoklama yapcamm hergün? unutanlar unutmayanlarr çıksınn ortayaaa

eve gitsemm bi güzel uyusam, uykudan gözümü açamıyorum yaa...halsizim salak gibiyimm

merhaba canım ya evet bu topik çok sesiz nedense bende anlamadım..
bu arada ben cevizli karışımımı yedim ama yemeyede ara ara devam ediyorum..
evet eve gitsekte uyusak bende yıkılıcam şimdi..

sabah kırdım da yidim evden çıkmadan 3 tane ceviz sütümü de içtim sonra az öncede portakal elma limon karışık meyve suyu da içtim

sabah kırdım da yidim evden çıkmadan 3 tane ceviz sütümü de içtim sonra az öncede portakal elma limon karışık meyve suyu da içtim

aferimm bizee:) yarasıınnn kuzularımızaa bazeen güzel paylaşımlarımız oluyor ama iş güç herhalde herkes kendi halinde takılıyorr canımm topiğimizde...satlarımız, beklenen doğum tarihlerimiz falan aynı veya yakın olunca çok şey öğrenebiliyor aslında insan...
fırsat buldukça anlatmaya, bildiklerimizi paylaşmaya çalışalım kızlar..topiğimizz amacına ulaşşsın...canım ayşemiz açtı bu güzel topiği, kendiside inşallahh en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve açar topiğini...

bende sabah aç karna folik asidimi aldım (folidoce içiyorum ben içinde b12 vitaminide var doktorum bunu önerdi günde bi tane) 1 yemek kaşığına yakın pekmez aldım ağzıma.süt içtim bi bardak. iş yerindede 2 dilim ekmekle kaşar peyniri yedim. 10-10.30 gibi 5 tane ceviz-4 tane badem yedim.

öğlen yemeğimizde çorba-et yemeği-salata-supangle varmış:))) öğleden sonraki ağa öğündede light yoğurt yiycemm inşallahhh kuzum içinn:)

ben alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi inanın...espirili zıbınlar oluyor yaa, üzerleri yazılı...onlardan aldım bizim mahalledeki bebek mağazasından.buara indiirm var kızlar uzun kollu badilerde falan...nasılsa bizim bebekler allah izin verirse kış bebeği olacak...bol bol alabiliriz...sarı-yeşil-turuncu-ekru gibi ortak renkler tercih etmeliyiz tabiki...bizimm bücürüklerin cinsiyetleri belli olana kadar...

işte buda benim 5tlye aldığım ancak internette 9.90'a satıldığını gördüğüm badimiz...hatta biz altının pijamasınıda aldık:) ve bizimki uzun kollusu bunun:)

Son düzenleme:

tatlım hayırlı hamişlikler dilerim:) ben de folidoce kullanıyorum ama bana gün aşırı al dedi doktor benim ki 400 mg, senin ki kaç mg? asıl doktoruma cumartesi gideceğim, daha detaylı bilgi alacağım ve inşallah kalp atışlarını duyarım. :) bir de bebişlere çok baskılı şeyler almamyı öneririm, boya maddeleri zararlı tatlım. küçük kuzularımız sağlıkla büyüsün inşallah :)

aminn canımmm bendee sana güzel hamileliklerr diliyorumm...hayırlısıylaa duyarsın inşallahhh kuzunun kalp atışlarını gittiğinde...biz haftaya gidicezz...7+4 faşan oluyoruz doktora gideceğimiz gün.inşallahh hayırlısıylaa bizde duyarız...

canım ben hergün alıyorum sabah aç karna,,benimkide 400mg+b12 vitamin...bilemiyorumki neden sana gün aşırı dedi bana hergün?:44: bu doktorlarında işi belli olmuyor..hepsinin doğrusu ayrı:44:

doğru söylüyorsunn teyzesii,,işte bi heves aldım çok hoşuma gitti... sağlıklı şeyler giydirip, sağlıklı şekilde büyütcezz allahın izniylee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…