Benim de 20 Mart'a kalp atışı randevum varr :))) İnşallah hayırlısıyla duyarız...
Ya kızlar balık konusunda çok tereddütlüyüm.
Dr um haftada 2 kere yemelisin dedi ama bazı balıklarda çok cıva barındırırmış,çocuk için tehlikeli olacağını söylüyorlar kafam karıştı..:44:
Siz ne düşünüyorsunuz balık konusunda?
Benim de 20 Mart'a kalp atışı randevum varr :))) İnşallah hayırlısıyla duyarız...
Ya kızlar balık konusunda çok tereddütlüyüm.
Dr um haftada 2 kere yemelisin dedi ama bazı balıklarda çok cıva barındırırmış,çocuk için tehlikeli olacağını söylüyorlar kafam karıştı..:44:
Siz ne düşünüyorsunuz balık konusunda?
kızlar benimde dün akşam mide bulantılarım başladı. Hiç yok ne rahatım diye seviyodum sık sık olmasada arada bi yokluyo çok fenaBide midem çalışmıyo ekşime yapıyo rennie çiğneme tabletinden bi zarar gelirmi acaba bilgisi olan varmı onu çiğneyeyim dayanamıcam
ben ilk kızımda son aylarda reflü olmuştum. Felakettim. Sudan başka bişi yemiodum. Renninin şurubu var.beyaz renk.onu verdi dr . 2 kere kullandım.korktum gebeyim diye... Psikolojik işte... çok işe yarıyor. Zararlı olsa gebelere vermezlerdi.ama ben tedirgin olmuştum . Susamlı şeylerden uzak dur. Uzanma çok, genelde dik otur. Geçmiş olsun.
ya kızlar kafam karıştı hamilelikte taze nane zararlımı maydanoz u adaçayını biliyorum ama naneyi bilmiyordum?? şu sırada kahvaltılarda salatalarda yedik hep
bir de etsiz çiğ köfte yemek zararlı mı
tatlım fazlası zararlıdır ki sen de abartıp kasa kasa yemiyorsun, hepsinden bir şeyler alacağız vitamin olarak. maydanozu da abartmadan yiyebilirsin bence, her şeyin fazlası zararlıdır. etsiz çiğ köftede midene bulgurdan dolayı dokunabilir, onun dışında bir zararı olmaz :)
haftada iki kez yenmeliymiş dip balığı yememeye çalış tatlım
canım büyük balıklar ve dipte bataklıktra yasayan balıkalrı tercıh etmemelısın lüfer palamur çinekop hamsi vs ye
ton balıgı da büyük bi balık ama fazla civa barındıurmadıgı için haftada en az 80 gr + 80 fgr 2 porisyon yiyebıulırsın :)
fıstıklar bugün güzel bi haber aldım eşimin işi dolayısıyla antalyaya seminere gitmesi gerekiyor 26 martta benide götürmek istiyor 1 haftalık bidaha böyle fırsat geçmez elimize eşim polis ben öğretmen benim izin çok amaa eşimin kısıtlı tatillerdede hep aile ziyareti oluyor evlendiğimizden beri balayımız bile çok kısıtlı zamandaydı hevesliyim aslında ama bebişim için zaralımıdır bilmiyorum sizin bir bilginiz varmı??? şuan 5+5 im ozamana 7-8 haftalık oluyor ???:26::26::26:
tatlım senin cinsiyet baktığın siteye girdim ama anlyamadım, rica etsem bana da bakar mısın?
DT: 08/06/1984
İlişki:10/02/2012
güzelim bu soruyu bize diilde doktoruna sorarsan daha garanti olur bence. bana sorun yok gidebilirsin dedi mesela
caanım şimdi faark ettim eksik yazmışım ben uçak yoculuğundan bahsetmiştim :26::26::26:
canim erkek cikiyo seninki hayirlisi olsun artik
hadi ya, kız istiyorduk aslında çin takviminde de kız çıkıyor diye seviniyordum hayırlısı bakalım :) sağlıklı olsun da ne olursa olsun :)
kızlar merhaba,
benim bugün çok canım sıkılıyor.... işyerindeyim, işler de pek yoğun değil, aklım fikrim bir sonraki kontrolde...
bir de kasıklarım ağrıyor ara ara... şu kalp tışlarını duymadan bana rahat yokama daha 10 günden fazla var
bu sabah acaip bi karamsarlıkla uyandım... bu bebeği çok istedim ama korkuyorumda nedense( iyi bakamamaktan, iyi bir anne olamamaktan belkide korkuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?